26
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Ma elérhető: 10-18
Brenda szexpartner
NAGYON JÓ
szexpartner

Brenda



-

V.I.P hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2016-12-20 11:53:33

lactose
Rutinos harcos
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Brenda beszámoló szexpartner Budapest 2016-12-20

Egyeztetés
Itt az oldalon érdeklődtem Bunnynál, hogy mikor érnek rá mindketten. Azonnali válasz érkezett, amit egy kicsit később el is fogadtam
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Kelenföldi pályaudvar szomszédságában...BKV, volánbusz, vonat, taxi, minden a közelben. Én kocsival érkeztem, a ház elött tudtam parkolni.
Helyszín
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
Toronyház sokadik emeletén egy kis garzon, ami Brenda kuckója. Lakás tiszta, rendezett. A fürdő tiszta, száraz, tusfürdő, szájvizek a helyükön. A szobában jó nagy ágy van és egy sarokgarnitu
Brenda külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Képeknek megfelelő kis fekete párduc. Ott kerekedik ahol kell, ott dorombol ahol kell. Gyönyörű testhez egy igazi csábító arc társul.

Action
Aktus:
5
Csók:
5
Lábimádat:
5
Pornós feeling:
3
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Mivel első alkalommal készültem két lányhoz, így elég félénken, izgatottan érkeztem. Belépés után már enyhülni látszott a félsz. Csókkal üdvözöltek a lányok.Bunny egy szürkés babydollba, harisnyakötőben, Brenda egy fekete szexi ruhában volt. Bunny bekisért a szobába, Brenda a szoba ajtófélfájának támaszkodva hívogatott tekintetével. Gyors fürdés után visszatértem.
Bunny felállt az ágyra, s csókolózni kezdtünk. Eközben Brenda délen kezdte a kényeztetést. Kicsomagoltam Bunny isteni cickóit, s puszilni, nyalni, markolni kezdtem. Uhhh... nem volt semmi érzés.Bunny bemutatta Brenda "peckes" cicijeit...csókolta, nyalta. Helycsere következett. Brendával csókoloztunk, cicikkel ismerkedve, akik nagyon jól reagálnak. Addig Bunny kényeztetett odalent. Aztán Brenda is csatlakozott Nyuszhoz és ketten szeretgették a velem egykorút. Kétoldalról nyalták-falták az addigra már keményre duzzadt farkamat. Majd hanyat feküdtem "parancsszóra". Bunny: "add neki oda..." Brenda a számra ült, s Bunnyval újra együtt kényeztették a farkam. Nyaltam azt a finom, borotvált, piercinges punciját. Közben a kezeimmel a ciciket simogattam. Brenda megremegett... Nyuszika "feljött" Hozzám. Brenda nyeregbe pattant. Bunny és Brenda csókoloztak, simogatták egymást, közbe Brenda a farkamon vágtázott. Brenda megfordult és háttal ült bele. Bunnyval csókoloztunk, formás cicijeivel játszadoztam. Bunny mellémfeküdt, s a kezemet akarta. Bal kézzel! kezdtem ujjazni a kis Drágát! Szerintem még a bal kezem, ujjam is nem járt punciban! Szüzesség elvéve! Bunny rám "parancsolt": most én jövök! Négykézlábra állt és kérte azt, ami jár neki. Brenda Bunny elé feküdt, s nyalni kezdte. Olyan izgató látvány volt, hogy szegény Bunnyt félrelöktem, hogy én is nyalhassam Brendát. ( Bocsánat!) Azért Bunnynak is jutott a jóból! Egy kis szünetet kértem, amit Brenda puncijában töltöttem a nyelvemmel, közben Nyuszival csókolózott, egymást cicijeit simogatták, csókolták. Újra Bunny kérte, hogy most Ő jön, hasra feküdt zárt lábakkal. Már az utolsókat löttem, amikor Bunnynak sikerült elmennie( utólag mondta). Immár tűzijátékot követeltek. Hanyatt feküdtem, Brenda a számba lógatta a cicijeit, Bunny pedig az egyszeműn vetette be francia tudását. Ez elég intenzívre sikeredett, de a tűzijáték még váratott magára. Brenda "leváltotta" Bunnyt, s Nyuszika mellémfeküdve kérte a "twixemet". Az intenzív ujjazás a hanghatásokból itélve sikeres volt!? Újabb csere... a bal kezembe Brenda puncija, számban Brenda cicije, a farkam Bunny szájában...így ért el a vég! Letörölgettek, majd egy kicsit beszélgettünk, öltöztem és elmentem. Búcsúzóul kaptam Bunnytól cicipuszit, Brendától cici+ punci puszit!
A kronológiai sorrend esetleges felcserélésére a jogot fenntartom!
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Karácsonyi akció van/volt a lányoknál, amiért sokkal, de sokkal többet kaptam!

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Ha létezett a Bluesban B.B.King, akkor Ők az oldal B.B.Queens-ei!!! Eszméletlen, felejthetetlen élményt okoztak Nekem és a Kisbarátomnak! Mégegyszer köszönöm lányok ezt a hármas délutánt

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Brenda szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2016-12-20 18:08:20
Dupla-dupla-dupla-dupla-dupla-dupla-duplakalandok!

2016-12-20 16:15:42
Már ne haragudj, de miért kell nekem elolvasnom újból beszámolód? Az előzőt elolvastam, ezt már nem fogom, elnézést érte

2016-12-20 14:01:13
Csak azért nem adok rá újabb pontot, mert tökugyanezt már beküldted Bunnyhoz és ott már értékeltem.

FunkciókBrenda legfrissebb beszámolói

istennő: 6db
(2019-07-30) : Élvezkedtem egy kicsit, aztán hanyatt feküdt és minden kertelés nélkül kérte a kényeztetést. Szóval ezért szeretem az érett nőket :) Pillanatok alatt meglett a megfelelő tempó, nem sok kellett ahhoz hogy a szomszédok tudják, ott vagyok.

(2018-12-12) : Váltottunk és gumi le, majd Brenda elkezdett lágyan franciázni, míg Bunny Nikit nyalta. Brenda hardcore-os franciára váltott és újabb gumi került rám.

(2017-07-07) : Brenda semmit sem bízott a véletlenre, gyorsan franciás élesztésben részesítette kis barátom aki ezt nagyon hálásan vette és pillanatok alatt betonkemény állapottal hálálta meg Brenda kedvességét.

felejthetetlen: 18db
(2018-11-22) : Brenda jó hatással van rám és a velem egykorúra, így kínzott egy ideig majd jelezte, hogy a kisöcsi akcióra készen áll ezért védőköpenybe öltöztetve lovaglásra kértem.

(2018-11-21) : Visszatértünk az ágyra és egy rövid misszi után újabb natúr francia kezdődött és a végén az arcára küldtem utódokat. Az ajkai körül volt főleg a befejezés, amit előre jzett nekem.

(2018-07-24) : Ezt követően ő kezdte kényeztetni a velem egykorút, szokásához híven most is szuper jól csinálta, de mivel egyikünk sem akarta, hogy csak egyoldalúvá váljon a dolog, a javaslatomra 69-ven folytattuk. Nagyon jól működött a közös francia,

nagyon jó: 43db
(2019-05-30) : Megkértem, hogy fejezzük be franciásan, hát nekem se kellett sok idő és én is átéltem egy hatalmas orgazmust aminek a végén a szájában ért a vég. Nem kapkodott hagyott lenyugodni. Isteni volt az egész.

(2019-04-24) : Nagyon finom franciát kaptam, puha meleg, mélyre csúszkálósat, fűszerezve a golyók kényeztetésével, amik eléggé visszavonultak a zacsiban, nem mintha ez sokakat érdekelne, inkább csak magamnak feljegyezve

(2019-03-16) : Franciázott először, majd jöhetett a gumi. Először a hátára fektettem és úgy hatoltam belé, majd a párnát a dereka alá rakta és így folytattuk. A párna rendesen tartotta a derekát, ezért valószínűleg az adott célra megfelelt.

: 47db
(2019-04-01) : Aztán heves csókcsata következett. Beszélgettünk egy kicsit, mi történt a legutolsó látogatásom óta, amit folytattunk a zuhany közben is. Szobába betérve, egyből rátértünk a lényegre. Az együttlét igazából egyoldalúra sikeredett, élvezkedhettem egy nagyot.

(2019-03-29) : A farkam, herém, finom nyelves puszikkal, csókokkal lett elhalmozva. Olyan finoman és jól cuppogott rajtam, hogy elkerülvén a kapitulálást a nyalás után most a puncijába menekültem, ezért felgumizást igényeltem.

(2018-09-02) : Kiemelném a franciáját, ami annyira jó volt, h majdnem elmaradt a szex is, másodjára franciában végzett ki. Értelmes lány, a két futam között kellemesen eldumáltunk, hamar találtunk közös témát is