Enci erotikus masszázs
NAGYON JÓ
erotikus masszázs

Enci-

VIP SZTÁR hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2016-12-20 00:45:55

Felhőtlenphil
Vezérhím
szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Enci reagálása

Kedves FelhőtlenPhil! :)

Nagyon szépen köszönöm ezt a tartalmas, mindenre kiterjedő beszámolót és a rá szánt időt, biztos vagyok benne, hogy nem két perc alatt csaptad össze :)
Bizony bizony halasztottuk, húztuk a dolgot majdnem fél évig, aztán végül csak beadtad a derekad és beraktál a fa alá :)

Nagyon örülök, hogy jól érezted magad annak ellenére, hogy láthatóan nem vagyok az eseted. Ez nem volna gond, csak azt azért erős túlzásnak érzem és mélyen sérti a személyemet ahogyan a külsőmről fogalmaztál. ( "Mert bizony vékony, tinis, már-már süldő fiúcska alkata van, leszámítva, hogy a fiúknak nincs tenyérbe illő, meredező bimbókkal díszített mellük, kerek popsijuk, és cuki hamburgerpuncijuk.....") Már ne is haragudj, de Jézusatyaúristen! Ezt nem tudom úgy olvasni, hogy ezt ne érezzem vérlázítóan sértőnek. Sohasem kaptam ennél szigorúbb és gonoszabb kritikát még. Komolyan egy kisfiúhoz kell hasonlítanod engem? Nem tudom, hogy mégis miért maradtál, egy biztos, nem kényszerítettelek erre.
Mindettől függetlenül örülök, hogy nem vagyok kiélt fejű playmate, nálam minden igazi, a lakásom is tényleg luxuslakás, ékszerdoboz és én is valódi vagyok, elsősorban ember és nő, nem munkaeszköznek tekintve a testem. Ahogyan az orgazmusom is. Vagy van, vagy nincs. Nem játszom meg magam. Nyilvánvalóan nem ehhez szoktál, de ez nem baj, engem ezért is szeretnek oly sokan.

Bízom benne, nem vettem el kedved a félsötét oldaltól és találsz valaki olyat, aki nem csak profi, de legalább annyira bejön neked külsőre, mint amennyire én nem, mindentől eltekintve nagyon szépen köszönöm, hogy a szolgáltatást azért nem húztad le, én mindent megtettem, hogy jól érezd magad velem-nálam.

Boldog karácsonyt, boldog Újévet! :)

Enci :)

Enci beszámoló erotikus masszázs Budapest 2016-12-20

Egyeztetés
Jó ideje kacérkodom a masszázs kipróbálásával, de sokáig nem vitt rá a lélek. Enci beszámolói meggyőzőek, a tapogatózó telefonálás során levett a lábamról, úgyhogy a rövid felügyelet nélküli időszakom előtt telefon, rövid chat, VTR, a kezelés napjának reggelén megerősítő SMS (figyeljetek, mert én majdnem elfelejtettem).

A bemutatkozásban és a bővebb infóban szerepel rengeteg tudnivaló, szabály, feltétel, esküszöm, elolvastam mindent legalább kétszer, de annyira összetett volt, hogy nem gyilkoltam hosszan a diónyivá aszott agyamat. Foglaltam egy plusz egy óra hosszabbítási lehetőséggel (részemről nézve), ami tulajdonképpen két óra, akármikori kipenderítési opcióval (Enci szemszögéből)

A nagy nap reggelén aztán kénytelen voltam felhívni Encit, mert előző este véraláfutásosra lett szopva a farkam, és nem szerettem volna, ha Enci valami bőrbetegséget szimatolva letolt alsónadrágban rugdosson ki az ajtón. Enci nagyon kedves volt, mondta, hogy nyugodtan vigyem csak el a meggyötört cerkát, szemre vételezi, és ha úgy ítéli meg, akkor a helyszínen meghozza a szükséges kényszerintézkedéseket.
Megközelítés
A belváros, sőt egész Budapest legrövidebb nevű utcája. Hardcore belvárosi parkolási viszonyok, ugyanakkor a tömegközlekedés szerelmeseinek jó hír, hogy közel az Oktogon, így a buszok, a 4-6-os vili és a földalatti is szóba jöhető opció. Kerékpárt lakatolni a ház belső udvaráról nyíló szuterén korlátjához lehet.

A kaputelefon nem működik, ezért Enci lejött elém. Először azt hittem, hogy ez praktikusan még az utcán megejtett facekontroll magyarázó sztorija, hogy ne kelljen a lakásba engedni a drogos pankrátorokat, de csont nélkül bejutottam, úgyhogy valószínűleg tényleg nem jó a kapucsengő. Kicsit mosolyogtam, mert egy jóképű, nagyon trendin öltözött srác is ácsorgott a bejárat előtt a telefonját basztatva, kíváncsi lettem volna rá, hogy Enci melyikünkhöz lép oda, de aztán megkönnyítettem a dolgát és kapu nyílásakor diszkréten elkezdtem nyomulni a belső udvar irányába.
Helyszín
Amikor áthaladtam a kapun, akkor már tudtam, hogy civilben jártam már itt. A cselédlépcsőn keresztül közelítettük meg az objektumot. Másokat talán kicsit elrémiszt a látvány, de a fővárosi romkocsma boom óta én azt mondom, hogy kifejezette fancy az omladozó, feketés vakolatot lassacskán ledobó lépcsőház. Ezek után még szembetűnőbb a kontraszt a rendelőbe lépve. Egy mézeskalácsház biedermeyer stílusban. Műantikolt, világos bútorok, modern konyha, tip-top fürdő. A MüPa kivilágításáról valószínűleg Enci belső építésze gondoskodhatott, az impozáns belmagasságú lakásás plafonjáról a vendég kérése esetén a szivárvány bármely színében és ritmusban tudta ontani a hangulatvényt a beépített világítás. A tetthelyen tatami (amit avatatlan szemek – de csak azok! – szivacsmatrac), masszázspad, néhány polc a krémekkel, alacsony éjjeliszekrény a frissítőkkel, szobainas... de a virág és hattyú formára hajtogatott törölközőkről és a tatamit körbevevő tükrökről se feledkezzünk meg.
Enci külseje
Csípős hideg lévén Enci egy nadrágban és összehúzott kabátban jött le elém, majd felfelé kettesével szedte a meredek lépcsőket, alig bírtam követni. A lakásban kiderült, hogy nem engem akart lerázni, hanem a kabát alatt csak egy fekete csipkebody fedte (fedte a francokat) vékony testét. Mert bizony vékony, tinis, már-már süldő fiúcska alkata van, leszámítva, hogy a fiúknak nincs tenyérbe illő, meredező bimbókkal díszített mellük, kerek popsijuk, és cuki hamburgerpuncijuk (szoktak erről a masszbeszámolókban írni?) Nem az a nagy puffancs, hanem azt, amit a reggeliként adnak, és a mohó fogyasztók három-négy falással behabzsolnak.

Encinek ápolt, világos bőre, hosszú egyenes haja van, amit a masszírozásnál felűz, hogy ne legyen krémes/olajos (erre vidám oldalon rutintalan versenyzőként is magamtól jöttem rá!)
És akkor el is érkeztünk a szemhez. Encinek nagyon szép, zöld, csillogó szeme van, kíváncsi, de nem tolakodó tekintetekkel fürkészte reakcióim.

Összefoglalva: Enci nem egy playmate, de szeme, formái, beszéde, mozgása, kisugárzása annyira egyben van, annyira megkapó, hogy teljesen levett a lábamról.

Erotikus masszázs
Bajban vagyok, de igyekszem megfelelni a műfaji kereteknek, még ha a találkozás nem is pontosan olyan mederben zajlott, ahogy itt a fejezetek következnek egymás után.

Naszóval kezdjük a közepén: a masszázs a tatamin történt, mindketten anyaszült meztelenül tettük a dolgunkat. Az én dolgom volt a könnyebb, mert csak heverésztem, Enci pedig melózott. Legelőször is a futómű kapott egy sprickolóból (amilyennel én az orchideákat gondozom) valami vegyszert, ami érthető is, hiszen fürdés után mezítláb vágtam át a lakáson. Ezt követően langyosan tartott krémekkel/olajokkal(?) kezdte átgyúrni a talpam, majd erőteljes mozdulatokkal a vádlim és a combom. Nem az a tipikus sportmasszázs volt, ahol már voltam, de alig vártam, hogy vége legyen, de nem is a lágy cirógatás, hanem kellően erőteljes dögönyözés. Nem is értem, hogy fér ennyi erő egy törékeny lányba. Aztán jött a felsőtest, amikor is észrevettem, hogyha beszélgetés közben felszegem a fejem, akkor a tükörből pont láthatom Encit. Ő nagy beleéléssel dolgozott, a markán kívül használta az öklét, ujjait, tenyérélét, de szerintem még az alkarját is. A beszélgetés közben kellő türelmet és elnézést tanúsított irányomban és a legostobább masszírozással kapcsolatos kérdésemre is válaszolt, folyamatosan tájékoztatott, hogy éppen mit és miért csinál. Abszolút szakszerűnek tűnt a dolog.

Mindezzel együtt főleg kellemes volt, mintsem élettanilag valamilyen hosszabb távú hatását érezném a kezelésnek. Nem vagyok lazább, végtagjaim sem mozognak könnyebben, de szerencsére nem is lettem kék-zöld, mint a sportmasszázs után (ami után napokig fájt minden porcikám), és lehet, hogy a méreganyagokat is el tudta szállítani a keringés a korábban letapadt izomrostok közül… mit tudom én. A lényeg az, hogy abszolút kellemes érzés volt, és talán még hasznos is.
Levezetés
Enci elkísért a fürdőbe, ahol alaposan megmosta a farkamat, kicsit megcsutakolt, és mivel nem akarta összevizezni a ruháját, ezért természetesen ez a művelet már pucéran zajlott. Persze nem rontottunk ennyire ajtóstól a háznak, először ismerkedő chattel kezdtünk, ami ölelésbe, az ölelés simogatásba, a simogatás csókolózásba torkollott. A fürdőből a tatamira vezetett az út, ahol tovább folyt a csókolózás, amolyan finom, barátnős módon. Naná, hogy már ekkor állt a farkam, pedig a mutatvány csak ezután jött. Enci bekente testét és elkezdett csúszkálni (nem, vicces kedvű barátom, nem csak úgy magában, hason, mint a pingvinek a Madagaszkár pingvinjeiben, hanem rajtam). Nagyon izgató volt, ahogy sikamlós cicijeivel ingerelt, kezével a megfelelő helyeken érintett, nyakamat cirógatta, fülembe csókolt, majd előbb-utóbb rámarkolt a családi ékszerre és szájával illette azt. Sokat kezezett, de nagy hozzáértéssel, rendkívül izgatóan tette ezt. Néha egész mélyen bevettem, máskor érzékien a makkon járatta ajkait és nyelvét. Ahogy egyre gyorsult az ütem, úgy gyorsult a lélegzetem, aminek a vége egy felszabadító szájbaélvezés lett. Enci törölt, tisztított, öblített, majd hamarosan újra mellettem volt és hozzám bújt.

A bújást ismét csókok követték, most én találtam őt a hátán, majd óvatos érintések és simogatások során eljutottam egyedi puncijához. Már itt zavarban voltam, hiszen fogalmam sincs, hogy mi a masszázson a módi, mert én még a program elején meg lettem kérdezve, hogy mit lehet velem csinálni (mondtam, hogy bármit, szabad kezet adok), de a visszakérdezésemre nem kaptam egyértelmű választ. Mivel azonban nem volt hárító szó, vagy mozdulat, ezért szép lassan elcsókoltam magam Enci szájától az ajkaiig. Izgató volt nyalni forró puncit, bejárni nyelvvel a szeméremdomb hajlatait, Enci ölének rejtett zugait. Ismét kiderült, hogy a viszonylag széleskörű tapasztalat ellenére is amatőr vagyok, mert jó ideje tartott az örömszerzési kísérlet, amikor Enci sóhajtva kérdezte, hogy jobbkezes vagyok-e. Még ekkor sem esett le a tantusz, úgyhogy végül Enci, finoman, de határozottan odahúzta a kezemet a puncijához. Ja, vagy úgy! Tehát lehet, sőt ajánlott ujjal is kényeztetni… Azt hiszem elég kitartóan tettem a dolgomat, de az eredményről csak Enci tud nyilatkozni (Ha akar. De ha totál alkalmatlan voltam az örömszerzésre, akkor kérlek inkább hagyj meg boldog tudatlanságban, kedves Enci).

A rövid pihenőt követte a fentebb megírt masszázs, majd a második kényeztetés, mert bár az eredetileg foglalt idősávom a végéhez közeledett, de Enci megnyugtatott, hogy aznapi utolsó vendégeként kitölthetem a két órát és eltekint a késéstől, amit ezúton is köszönök.

A második kör hasonlóan zajlott, mint az első, csak lényegesen több kitartást és igyekezetet igényelt, de kétség sem férhetett hozzá, hogy ez is ugyanolyan eredménnyel fog zárulni. Mivel az első körben is a papírtörlőben végezték a sejtek, ezért teljesen elbizonytalanodtam, hogy egyáltalán a szájba élvezés, mint opció létezik-e, ezért a kitörés előtti pillanatokban próbáltam eltolni Enci fejét, de ő csak még jobban rácuppant a farkamra, és a második spricc is a szájában (majd a papírtörlőben) végezte.
Elszámolás
Kezdjük ott, hogy késtem tíz percet, mert egy nagyon fontos hívást vártam, ami nagyon nehezen akart befutni, de ezt előre jeleztem, Enci pedig nagyon kedves és toleráns volt. Mindezek ellenére semmi TP, kitöltöttük a két órát, amiért nagyon hálás vagyok. Az általános szabályokról, programokról és hála mértékről Enci telefonon tájékoztatott. Ez a mérték egyébként egy kétórás találkozó estén a sötét oldal magasabbik átlagához alulról konvergál.

Maga az ajándék átadása is mókás volt, mert ugye ide pontos ajándékkal kell érkezni, ezért a zöldségesnél még megfejeltem néhány alibi szőlővel az Encinek összeállított gyümölcs csendéletet, de az istenverte eladó a vágyott címlet helyett ötszázasokat(!) adott, úgyhogy végül az egyik éjjelnappaliban kuncsorogtam a megfelelő bankó után, amit a többivel együtt egy borítékba téve helyeztem a gyümölcsös táskába, amit jól látható helyre raktam. Induláskor viszont Enci a kezembe nyomta, hogy ez az enyém, itt ne felejtsem. Szóval különböző helyeken különböző a protokoll, erre érdemes odafigyelni.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Őszintén szólva soha nem értettem, milyen létjogosultsága van az erotikus masszázsnak. Az erotika, mint olyan, nélkülözhetetlen dolog, és vannak emellett olyan szolgáltatások, amiket gyakran igénybe veszünk. Miért pont a masszázs az erotikus? Jól esne, ha a vendéglőben a desszert után kapnék egy franciát (de nem krémest), a bringaszervízben is kapnék franciát (de nem kulcsot), és eskü, hogy eljárnék még fodrászhoz is, ha ott is kapnék egy franciát (de nem dauert). Mégsem hallott ilyen kezdeményezésről, pedig bizonyára lenne rá kereslet. Aztán rájöttem a pofonegyszerű magyarázatra. A civil masszázson az egyik fél már eleve mezítelen, az érintés már eleve erotikus dolog, így aztán előbb-utóbb összenőtt, ami összetartozik.

Mégis mi kell még, hogy ez a műfaj igazán sikeres legyen?

Például Enci, akinél már a rendelő házszáma is sokat mondó, lehetne akár vendéglátóm mottója is: Life, the Universe and Everything. Megjelenésével, intelligenciájával, szakértelmével (mert a masszírozást is tanulni kell, kevesen tudhatják csak úgy ösztönből jól csinálni), kommunikációjával és jó értelemben vett profizmusával olyan pluszt tesz hozzá a produkcióhoz, ami emlékezetesség teszi a találkozást.

Köszönöm neked Enci, hogy az előítéletek ellenére is bizalmat szavaztál nekem, fogadtál, és egy nagyon kellemes estét tölthettem nálad.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Enci erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.A Enci nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.

FunkciókEnci legfrissebb beszámolói

istennő: 46db
(2019-02-14) : Mesés érzés volt mikor ez a lány hozzámért. Vádlitól felfelé kezdődött az én kellemes masszásom felfelé haladva mindent kimasszírozva érkezett a tarkómhoz. Azért emlékszem ám olyanokra is, hogy a cicibimbóival karistolta a hátam (kecmecke közben az ágymatracot karistolta) megtalált egy fájós pontot, amit ki is masszírozott.

(2018-12-13) : A masszázs a felvezető kényeztetés után kezdődött. Én hason, Ő letakarta hátamat, és az új kis robot géppel elkezdte fellazítani izmaimat.

(2018-12-07) : Masszázssal kezdtünk. De rendhagyó módon most én is megmassztam Encit. Nagyon élvezte. Hol csacsorászott közben, hol pedig élvezte a finom törődést.

felejthetetlen: 68db
(2019-07-02) : ma talán egy gerincregeneráló masszázsnál kötöttünk ki így, aminek minden pillanata jól esett, és amennyire egy alkalommal lehet, a hátamat is rendbe hozta.

(2019-04-30) : A végén a hátam is megkapta a beígért masszázst, de a legkellemesebb mégis az volt, mikor mintegy búcsúzóul a talpam is kapott a kagylóktól; először a sima felületével, majd a sarkával, szinte éreztem, ahogy a lábujjaimon "kicsöpögnek" a méreganyagok a testemből:))

(2019-03-22) : Finoman végig csókolgatott, nem csak csak a farkam kényeztetve. Viszont a farkam nagyon hosszasan és finoman. Muszáj volt viszonoznom és hosszasan élvezettel meg is tettem.

nagyon jó: 39db
(2019-03-18) : Első körben a lábaimat vette kezelésbe, először géppel, majd kézzel gondosan végig lett gyúrva. Sajnos a lában masszírozását hamarabb be kellett fejeznünk, mivel amikor már izmaimat sikerült volna ellazítani, folyamatosan, felváltva begörcsölt, így a legtöbb időnk a görcsoldás csillapításával telt.

(2019-01-22) : Így is lett! Enci nekem esett a géppel, kellemesen fellazította a terepen az izmokat vele, a kezeivel utána egyengette el, amit szükségesnek ítélt.

(2019-01-04) : Két részletben maszírozott kedvenc és egyetlen masszőzöm, először a talpamtól a fenekemig gyúrt át olajjal, változóan erős mozdulatokkal, Enci rendszeresen megkérdezi, hogy jó e az erősség

: 41db
(2019-06-25) : Nagyon alapos láb, hát, váll és karmasszázsban volt részem. ("Nagyon tud a csaj"). Közben a hátamon csúszkázva és bele belepuszilva fülembe, ezzek is bizonyította tudja mit csinál és tudja hogy kell fokozni a vágyat és kikapcsolni a külvilágot.

(2019-06-19) : Néhány helyen használta a masszázsgépet is segítségül mivel a hátam nem nagyon engedett. Összességében egy nayon profi masszázst kaptam aminek már akkor éreztem jótékony hatását, másnap pedig olyan volt mintha egy új hátat kaptam volna Encitől.

(2019-03-06) : . A beállt hátamat a masszírozó gépével egy perc alatt úgy kilazította,mintha most születtem volna meg és az elmúlt 4x év nem történt volna meg. És a beszélgetés egyszerűen fenomenális volt. Gyengéd arisztokratikus stílusa magával ragadott és minden szavát ittam.