26
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Ma elérhető: 10-18
Helina szexpartner

szexpartner

Helina-

V.I.P hirdető
99/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2016-12-20 00:29:14

budioka
V.I.P.
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Helina beszámoló szexpartner Budapest 2016-12-20

Egyeztetés
Elérhető:
5
Telefonon történt, nem használtunk mást. néhány csengő hang után felvette és a paraméterek egyeztetése után indultam is Helina felé.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Budapest egyik aortájából nyílik az utca ahol megtalálható a hölgy. Villamos, busz, metró a közelben, a parkolás is megoldható, de fizetős.
Helyszín
Hely diszkréció:
4
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Új építésű házban csilli-villi minden. A lakásban is minden új és szép. Mindenhol nagy a rend, tisztaság. A fürdőben kád és zuhi, felszerelve minden jóval ami szükséges az egyéni tisztasági fokozat megszerzéséhez. A kéjlak tökéletesen megfelel a célnak.
Helina külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Nem az a klasszikus szépség, de a közvetlenségével, bájos arcával, hívogató szemeivel pillanatokon belül levesz a lábadról.Haja hosszú és sötét, bőre selymes, simogatni való. Ajkai csókra termettek. Az ikrek kézbe valóak, olyan szép kis "hetykék". Popsija is szép formájú, izmos, kemény.

Action
Csók:
5
Gumis francia:
5
Lábimádat:
5
Pornós feeling:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Mélytorkos francia:
5
Aktus:
5
Amikor bevezetett és megkaptam a törcsim kicsit félénken, visszafogottan pislogott rám. Visszatértem után barátságosan folytatta és azon nyomban csókolózásba kezdtünk. Nagyon kellemes, pihe-puha, de mégis kemény ajkain csüngtem, amikor mindjárt a lényegre tört. Hátamon feküdve kaptam az igazi míves NF-et Helina módra! Váltogatta a nyelvvel nyalogatom a makkod-meg-meg köpködve azt jó nyálasan-, valamint a tövig eltüntetem figurát. Roppant kellemesen éreztem magam és mikor megkérdezte, hogy húzzunk gumit a hátára fektettem. Elhaladtam dél felé, ahol gyönyörű tájakat találtam Szépen fogadta "beköszönésemet" és így már igent mondtam a védő felszereléssel történő behatolásra.

Lovacskával kezdtünk bemelegítés gyanánt. Arcocskája a gyönyörtől kipirult és még szebbé vált.

Ezt a jól bevált kutyus követte mindkettőnk nagy élvezetére. Apró kicsi csapkodások érték ezt a fertályt, de valami csodálatos volt ez a pozi is.

És jött a jól bevált misszi, amiben is rám talált a gyönyör!:-)

Pihenés képen csevegtünk egy picit, aminek során három percen belül mindent tudott rólam. Tovább is folytattam volna ebbéli tevékenységemet de hát az ösztönök felül kerekedtek. Nf-je, kézimunkája, 69, majd gumis francia tudása hatására ismét harcképes lettem és oldalról be is találtam.

Majd beleültettem hátulról és aztán megint egy csoda misszi! Ebben a pozícióban talált rám ismét az orgazmus!:-) Leírhatatlanul felkavaró érzés a karjaidban tartani Helinát miután te kielégülve, "üresen" elveszel a szemében!

Sajnos eljött a búcsú pillanata az elszámolás után.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A budapesti átlag rengeteg extrával. Gyakorlatilag egy hatalmas szeretkezést kap az ember. Nagyon jó mert Helina igen nagy tudású!! Az elszámolás korrekt volt.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Nagyon bájos aranyos hölgy. Nem az a filigrán típus, de minden nagyon gusztusosan a helyén. Minden arányos és aranyos. Abszolult kellemes jelenség.
Mindenkinek ajánlom!

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Helina szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2016-12-20 15:08:37
Jó taliról élvezetes jó beszit írtál. Gratulálok mindkettőtöknek.

2016-12-20 14:53:59
Ez egy jó beszi volt pici, huncut, ma született kolléga!:)

2016-12-20 12:49:17
Latom a IX.keruletben olalkodtal.Grat a kiruccanashoz baba. :)

FunkciókHelina legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 5db
(2019-04-22) : Cserébe kaptam utána egy nagyon finom franciát, mérlegelnem kellett és úgy döntöttem akarom ezt a lányt így a francia előjátékként fejeződött be. "Felöltöztetett" és az első kedves pózunk lett az utolsó is.

(2019-03-19) : Lágyan cirógatták az ajkai, majd buksiját eltüntetve már nyelveivel okozott neki vértódulást. Csoda hogy nem fájdult meg a feje :) Nem tudom, hogy csinálja, de finom volt, de nagyon. Itt kértem a védőfelszerelést, mert sanszos volt, hogy baleset történik – kicsi én elsírja magát örömében.

(2017-02-23) : Mindeközben árnyékként követett a kis „drótszőrű testőr” akit már a korábbi találkozások alkalmával korrumpáltam jó fajta kutya csemegékkel, így most sem maradt ajándék nélkül, amit a gazdi is jó néven vett.

nagyon jó: 5db
(2019-08-05) : Majd az ágyon helyezkedtünk el, kaptam egy finom franciát, de gyorsan gumit kértem, hogy egy kis sex is beleférjen. Finoman meglovagolt és én élveztem, elélveztem. A letisztogatás után felvetettem, hogy én kényeztetném, amire megkaptam az engedélyt.

(2019-04-11) : Helina már a kezével ellenőrizte hogy indulhat-e a második kör és igyekezett formába hozni. Hamar a szájába vett megint, most kértem hogy kölcsönösen nyalakodjunk.egy kicsit.

(2016-12-31) : Itt ellentmondást nem tűrő hangon közölte, " most én kezdek " És kezdett. Hagytam magam sodródni az élvezetek tengeren.( Még tengeribeteg sem lettem.) Csókolt, símogatott,puszilgatott,ölelgetett, dédelgetett.

: 15db
(2019-04-28) : Nem sokkal később gumit kínált a szájával még kényeztetett egy kicsit. Elhelyezkedtünk és belém ült hullámzó mozgások közepette hol a kezemmel hol a számmal foglalkoztam arcomba logó melleivel

(2019-04-17) : A kezét abszolút nem használva csak a szájával dolgozott, nagyon jó ütemben hol csak a felét, hol az egészet eltüntetve. Közben folyamatosan a forró nyelvét éreztem amint rácsavarodik a farkamra és finoman szorítja. Úgy éreztem bármelyik pillanatban elmehetek, ezért én is akcióba lendűltem.

(2017-01-24) : Her oral sex is good and very fluid, meaning that she coated me very well with her saliva. The deepthroat performance was definitely there, which never ceases to impress me. We had a little bit of difficulty adjusting