53
Kedvenced
Éppen online
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
60
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
37
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
V.I.P
1
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
26
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Most hívhatod!
29
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
ADRI szexpartner
ISTENNŐ
szexpartner

ADRI

+36705918118

-

VIP SZTÁR hirdető
Beküldve:
2016-12-19 22:43:47

SusiMaci
Élő lexikon
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért 7 nap prémium vendég előfizetést írunk jóvá!

ADRI reagálása

Drága SusiMaci!
Nagyon örülök,hogy te is olyan jól érezted magad mint én! Legközelebb ígérem a politika szóba se fog kerülni! :DDD
Már nagyon várom a következő találkozónkat én is! Ígérd meg,hogy addig nem vágod le a szakálladat! :))))
Millió csók

Szexpartner beszámoló ADRI Budapest 2016-12-20

Egyeztetés
Elérhető:
5
Vtr kértem időpontot, amit vissza igazolt. Másfél órával a randi előtt hívtam a címért, ami egyébként a vissza igazoló levélben benne volt, csak én voltam vakegér. :-)
De legalább megerősítettem a szándékomat.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Az Allee-hoz nagyon közel, könnyű megtalálni. A megjelölt időben rácsörögtem, mondta a számot és az emeletet, és már nála is voltam.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Kitűnő állapotú a lakás, rend és tisztaság mindenhol. A fürdő szép, modern egy zuhany kabinnal. Kaptam száraz, jó nedvszívó törölközőt. 4-5 fajta tusfürdő. Szájvíz kis műanyag pohárral. Az ágy nagy, az én ízlésemnek kicsit túl puha.
Rajtunk kívül más nem volt az ojjektumban :-)
ADRI külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Kedves, huncut pofija van :-)
Testalkata a képeknek megfelelő, formás, kemény husú, rendkívül sexi és izgató.

Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Pornós feeling:
1
Míg vetkőztem kicsit dumáltunk, kaptam egy fincsi ízesített vizet. Fürdőből vissza térve az ágyon várt rám meztelenül, hason fekve. Ígéretes látvány volt. Mellé feküdtem és egymást cirógatva ismerkedtünk kicsit. Amikor már majdhogynem politikára terelődött a szó, mindketten úgy döntöttünk hogy inkább élvezetesebb dolgokkal kéne foglalkozni.
Nagyon jól, érzékien csókol.
A hátára feküdt, én pedig végig csókoltam a testét, míg elértem ízletes, nagy csiklójú, jól reagáló kelyhét. Itt hosszabban elidőztem, amit többször is meghálált.
Fordultunk, és egy annyira finom franciát kaptam tőle, hogy fülem farkam ketté állt. Nem tudom megfogalmazni hogy miért, vagy hogy hogyan csinálta pontosan, a lényeg hogy egyszerűen mennyei volt.
Gumit kértem, és hogy szálljon nyeregbe.
Ami ezután következett, az egy életre beleégett az agyamba. Olyan összhangban voltunk, annyira jól mozgott hogy szinte egybe olvadtunk. Újabb elégedettségnek tette tanúbizonyságát, majd kicsivel utána egy több lépcsős, földrengetős, sok utórengéses orgazmust élhettem át benne, vele.
Letisztogatott és megint dumáltunk egy "kicsit".
Mire észbe kaptam már jócskán túlléptük az időt, de ő ennek semmi jelét nem adta.
Öltöztem és fájó búcsút intve magyarosan távoztam.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Régi átlag, most és mindörökre átlagon felüli élményért. Érkezésemkor a szekrényre helyeztem, ami azt hiszem távozásomig ott is maradt, de ebben nem vagyok biztos, mert nem nagyon foglalkoztam vele.
Összkép
Maximális barátnő feeling, semmi feszültség vagy rossz érzés nem volt bennem egész ottlétem alatt. Nagyon jó beszélgető partner, isteni szerető, egy igazi nő, akihez biztos hogy időről időre vissza fogok térni, mert az ilyen eggyütlétekért érdemes élni. Szívem szerint most is ott lennék :-)

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés ADRI szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2016-12-20 16:02:33
Az istennői minősítés miatt adom átlagosra. Ekkor, ilyenkor nekem több kell. Ja, meg ha előre letetted, és tovább maradtál, illett volna rendezned a számlát.

2016-12-20 14:07:27
Sajnos nem sikerült átadnod az átélt élményt, kevés lelkesedést érzek az írásodban.

2016-12-20 12:54:52
Biztos vagy benne, hogy mindössze ennyit ér az Istennőség?

FunkciókADRI legfrissebb beszámolói

istennő: 5db
(2018-04-16) : tapasztaltabb volt ezen a téren, így legalább 30 percig kényeztetett. Majd kértem, hogy lovagoljon meg ezt is nagyon finoman és óvatosan csinálta, hogy még játékba maradhassak.

(2017-12-31) : Ajkai lágyan körbefonták makkomat fogai leheletfinoman súrolták annak szélét ,miközben enyhe szívással segítette nyelvének munkáját.Szabad kezei simogattak és időnként az enyémbe kapaszkodtak.

(2017-08-01) : melléheveredtem és kezét rátettem zacsimra kicsi morzsolgatás,simogatás előzte meg a falloszom bekapását,és kezdődött a leírhatatlanul lágy francia. Belevesztem az érzésbe de nem feledve partneremet kértem legyen most a 70es figura- ebben folytattuk

felejthetetlen: 17db
(2019-02-13) : Érzékien és lassan végignyalta a farkam és kéz használata nélkül kezdte meg a franciás kényeztetésemet. Először csak a makkot cirógatta nyelvével majd kissé mélyebbre vett aztán így folytatta.

(2018-12-17) : Olyan finom a bőre, hogy már az érintésétől is libabőrős lettem. Majd ezt követően lecsúsztam a lába közéig és elkezdtem gyengéd nyelvcsapásokkal és apró csókokkal boldogítani a punciját. Úgy tűnt ezt kicsit élvezte, így néhány percig ezt csináltam neki, majd óvatosan feltérdeltem elé, ő pedig érzékien franciázni kezdett

(2018-09-19) : Ezután kis pihi, dumcsi, majd Adri érzéki, pörgős nyelvjátékában lehetett részem, ami a pattanásig feszítette dorongomat, ezért gumi és tüzes punci után kiáltottam.

nagyon jó: 22db
(2018-10-28) : Egyedi nyelvcsapásokkal operált, teljesen elvarázsolt. Barátnős, kellemes francia volt, hosszasan élvezhettem. Elviseltem volna végig, de javasoltam hogy jöjjön a gummer és lovagoljon meg.

(2018-07-31) : Szünetben megkértem, hogy akkor lazuljon el, dőljön hátra, most én kényeztetem. Nagyon kellemes szájjal kényeztetni a puncikáját, amit ő kéjes nyögésekkel vissza is jelez. Elmondása szerint szereti, ha szájjal kényeztetik, de ez meg is látszott

(2018-06-21) : Adri úgy kényezteti a nemes szervet, mintha csak erre született volna. Kéjesen, lágyan, odafigyelve a reakcióidra, ha kell rendesen elkapja, azután pedig orgazmus közeli állapotban "kínozza" áldozatát,

: 34db
(2019-02-18) : Most ismét átélhetem Mademoiselle Audrey francia nyelvleckéjét, amit egyedien finom stílusban ad át. Most ő az, aki fokozatosan építi fel az én örömömet, kérésemre kicsit az érzékenyebb pontokra is kitérve.

(2019-01-04) : Eløszør szèp lassan bø nyàllal,majd egyre gyorsabban jutattot a csúcsra . Adri szó szerint kiszipantotta belolem az utódokat. 110% hogy újra elmegyek.

(2018-10-17) : Ezt a szekciót nem tudom bőségesen megírni. Mielőtt megyek, elhatározom, hogy az első felvonásban akciózom is egy kis orális izgatás után, de megint elgyengűltem, és az első felvonás i...