60
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
26
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Legközelebb:
07:00-tól hívható
187
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 10-22
Nikol szexpartner

szexpartner

Nikol

+36703044410

-

VIP SZTÁR hirdető
Beküldve:
2016-12-19 21:03:47

Aero325
Törölt reg
szerint retusált képpel hirdet
Képek száma:
5
Hasonlóság:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért 7 nap prémium vendég előfizetést írunk jóvá!

Szexpartner beszámoló Nikol Budapest 2016-12-20

Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
4
Telefonon történt másodszori hívásomra vette fel. Az időpontban gyorsan megegyeztünk
Megközelítés
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
Parkolás:
3
Marina Parti luxus lakótömb. Szép rendezett környék. Duna Pláza hátsó parkolójában tettem le a gépet. Onnan kb 5 perc séta pont időre értem oda.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Kis lakás a célnak teljesen megfelel. Igényesen berendezett max két emberes lakás. A randi a hálószobában volt egy nagy franciaágyon, mellette nagy tükrös szekrény. Halk zene szólt,
Nikol külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Nagyon kedves lány, szép arc, nagyon szexi, formás :D. Fekete öltözetben fogadott. Fürdőből kijövetel után már csak a kért feketenemű szett volt rajta: combfix, harisnyatartó, bugyi,melltartó.

Action
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Natúr francia végig, szájba:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Kebelszex:
3
Pornós feeling:
1
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Fürdés után szobában egyből csókolózni kezdtünk, őrületesen jól csókol. Elmondása szerint szeret is :D. Lekerült a melltartó. Csókolózás közben úgy alakultak a dolgok, hogy alulra került. Még mindig csókolóztunk majd elindultam déli irányba. Csókoltam melleit majd megszabadultunk a bugyitól és kényeztetni kezdtem punciját. Mondtam neki, hogy nem vagyok valami ász, de mondta h jól csinálom. Utána 69be fordultunk. Isteni jó franciája van. Gumit húzott meglovagolt majd misszionáriusba fordultunk végül kipróbáltuk az egyik láb a nyakban pozitúrát is. Franciával fejeződött be az első kör. Kicsit pihegtünk,mondtam neki hogy innentől á bízom magam.Franciás újraélesztést kaptam majd beleült kicsit, utána kérte, hogy doggyban folytassuk, kérést teljesítettem :D. Lehasalt, pucsított így toltam tovább. Isteni volt. Itt is franciás befejezés lett. Volt még időnk így beneveztem még egy gyors vágtára. Nem tudom kellett e 2 perc, hogy teljesen kifacsarjon. Így fejeztük be találkánkat. Ilyen élményben még nem volt részem.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Találkánk végén, komódra letettem az ajándékot, addig szó sem esett róla.
Összkép
Nagyon megéri akárcsak a barátnőjével lenne az ember. Kezdeményező, törődik a vendéggel, figyelmes. Nekem megérte az egy óra.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Nikol szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2016-12-20 18:18:00
Na körül-belül ilyennek kell lennie egy beszámolónak.

FunkciókNikol legfrissebb beszámolói

istennő: 10db
(2018-08-28) : She started again licking and sucking my stem without condom, delightfully caressing and kneading my balls. After a few minutes, she put a condom and she went on me in cowgirl position.

(2018-06-09) : Csókolózni kezdtünk, amit mesterien csinál, és szerencsére abba sem nagyon hagytuk az egész együttlétünk során. Kis idő után a hátára feküdt, és én elkezdhettem a kényeztetését,

(2018-05-27) : Ő nem tétlenkedett a derekam magasságában oldalt térdelt - kuporodott és lelkes, tempós franciába kezdett, hogy elérjük a kellő keménységet. 4-5 perc kellett neki és igazándiból jól is esett ahogy csinálta

felejthetetlen: 32db
(2019-02-17) : Elnyújtott franciás bevezető után ami hol mélytorok, hol pajkos játszadozás a makkal és minden ami a kettő között van, gumit húzott és beleült. Kellemesen, nyugodtan nem kapkodósan mozgott változatos technikákat alkalmazva.

(2019-02-14) : majd Nikol indult el felfedezni, és el is jutott a velem egykorúig, amit kényeztetni kezdett. Nem rontott neki, csak szép lassan, a környékkel is foglalkozva kezdte birtokba venni.

(2019-02-03) : Nagyon kellemesen kényeztetett, a golyszikat sem hanyagolta el. Hamarosan felkerült a vegyvédelmi és missziben folytattuk. Közben is csókolt és ölelt, kapaszkodott belém és húzott magához.

nagyon jó: 50db
(2019-02-15) : Egy finom natúr franciában részesített, közben pedig figyelte a reakciómat. Kis idő múlva kértem, hogy helyezze fel a gumit, amit olyan gyorsan és könnyedén tett fel, hogy mire kettőt pislogtam már lovagló pózban volt.

(2019-01-27) : Ezután ő vett kezelésbe ismét, a franciázás közbeni felpillantásai egyszerűen vadítóak voltak, ezért viszonylag hamar meg is egyeztünk, hogy jobb lesz gumit húzni.

(2018-12-24) : A folytatásban francia leckét kaptam. Barátnős a franciája is, odafigyel, úgy csinálja, hogy jól essen az embernek. Változatos, kellően nyálas és foglalkozik a golyókkal is.

: 77db
(2019-02-15) : Majd hamarosan szájjal kezdett el kényeztetni. Nagyon finoman, de még is határozott mozdulatokkal. Itt előjött az a módszer amit a többiek is említettek. Érdekesen csattogtat a nyelvével közben és ezzel ingerli tovább a makkot.

(2018-12-18) : Finom lassú mozdulatokkal vette az irányt délnek. Kicsit húzt az agyam. (Már amennyi maradt.) Kiváló a technikája az élmény sokkoló. (Jó értelemben.) Viszonozni akartam a kedvességét és kifejezettem nehezen esett elszakadni az ajkaitól.

(2018-12-03) : majd rátért a lényegre, annyira jól szopott, hogy majdnem elélveztem de ezt nem hagyhattam így megkértem, hogy most én jöhessek a hátára fektettem úgy nyaltam.