26
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Ma elérhető: 10-18
Bunny szexpartner

szexpartner

Bunny-

VIP SZTÁR hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2016-12-19 11:49:35

lactose
Rutinos harcos
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Bunny reagálása

Drága lactose!
Imádtuk,hogy imádtál minket!:)Imádjuk az ilyen lelkes pasikákat!:)
Köszönjük szépen a beszámolót!:)
Mi is jól éreztük magunkat,jó kis "összegabalyodás" volt az már biztos!:)
Látod,nem volt miért izgulni,nem ettünk meg!;) Mindhárman jól éreztük magunkat,egymást!Ennyi!;)
Várunk máskor is sok szeretettel,akár együtt,akár külön is!:*
Puszink:
Brenda és Bunny

beszámoló

Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
VTR kommunikáció:
5
Itt az oldalon érdeklődtem Bunnynál, hogy mikor érnek rá mindketten. Azonnali válasz érkezett, amit egy kicsit később el is fogadtam.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Kelenföldi pályaudvar szomszédságában...BKV, volánbusz, vonat, taxi, minden a közelben. Én kocsival érkeztem, a ház elött tudtam parkolni.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Toronyház sokadik emeletén egy kis garzon, ami Brenda kuckója. Lakás tiszta, rendezett. A fürdő tiszta, száraz, tusfürdő, szájvizek a helyükön. A szobában jó nagy ágy van és egy sarokgarnitu
Bunny külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
A képei nem hazudnak, bár élőben sokkal, de sokkal gyönyörűbb, kívánatosabb. Állandóan mosolyog, nevet. Kerek popsi, jól "gyurmázható", tökéletes cicik. Most újra szemügyre (is) vettem Őket, se híre, se hamva a szilikon érzésnek.

Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Natúr francia végig, szájba:
5
Mélytorkos francia:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Lábimádat:
5
Ujjazni:
5
Pornós feeling:
3
Mivel első alkalommal készültem két lányhoz, így elég félénken, izgatottan érkeztem. Belépés után már enyhülni látszott a félsz. Csókkal üdvözöltek a lányok.Bunny egy szürkés babydollba, harisnyakötőben, Brenda egy fekete szexi ruhában volt. Bunny bekisért a szobába, Brenda a szoba ajtófélfájának támaszkodva hívogatott tekintetével. Gyors fürdés után visszatértem.
Bunny felállt az ágyra, s csókolózni kezdtünk. Eközben Brenda délen kezdte a kényeztetést. Kicsomagoltam Bunny isteni cickóit, s puszilni, nyalni, markolni kezdtem. Uhhh... nem volt semmi érzés.Bunny bemutatta Brenda "peckes" cicijeit...csókolta, nyalta. Helycsere következett. Brendával csókoloztunk, cicikkel ismerkedve, akik nagyon jól reagálnak. Addig Bunny kényeztetett odalent. Aztán Brenda is csatlakozott Nyuszhoz és ketten szeretgették a velem egykorút. Kétoldalról nyalták-falták az addigra már keményre duzzadt farkamat. Majd hanyat feküdtem "parancsszóra". Bunny: "add neki oda..." Brenda a számra ült, s Bunnyval újra együtt kényeztették a farkam. Nyaltam azt a finom, borotvált, piercinges punciját. Közben a kezeimmel a ciciket simogattam. Brenda megremegett... Nyuszika "feljött" Hozzám. Brenda nyeregbe pattant. Bunny és Brenda csókoloztak, simogatták egymást, közbe Brenda a farkamon vágtázott. Brenda megfordult és háttal ült bele. Bunnyval csókoloztunk, formás cicijeivel játszadoztam. Bunny mellémfeküdt, s a kezemet akarta. Bal kézzel! kezdtem ujjazni a kis Drágát! Szerintem még a bal kezem, ujjam is nem járt punciban! Szüzesség elvéve! Bunny rám "parancsolt": most én jövök! Négykézlábra állt és kérte azt, ami jár neki. Brenda Bunny elé feküdt, s nyalni kezdte. Olyan izgató látvány volt, hogy szegény Bunnyt félrelöktem, hogy én is nyalhassam Brendát. ( Bocsánat!) Azért Bunnynak is jutott a jóból! Egy kis szünetet kértem, amit Brenda puncijában töltöttem a nyelvemmel, közben Nyuszival csókolózott, egymást cicijeit simogatták, csókolták. Újra Bunny kérte, hogy most Ő jön, hasra feküdt zárt lábakkal. Már az utolsókat löttem, amikor Bunnynak sikerült elmennie( utólag mondta). Immár tűzijátékot követeltek. Hanyatt feküdtem, Brenda a számba lógatta a cicijeit, Bunny pedig az egyszeműn vetette be francia tudását. Ez elég intenzívre sikeredett, de a tűzijáték még váratott magára. Brenda "leváltotta" Bunnyt, s Nyuszika mellémfeküdve kérte a "twixemet". Az intenzív ujjazás a hanghatásokból itélve sikeres volt!? Újabb csere... a bal kezembe Brenda puncija, számban Brenda cicije, a farkam Bunny szájában...így ért el a vég! Letörölgettek, majd egy kicsit beszélgettünk, öltöztem és elmentem. Búcsúzóul kaptam Bunnytól cicipuszit, Brendától cici+ punci puszit!
A kronológiai sorrend esetleges felcserélésére a jogot fenntartom!
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Karácsonyi akció van/volt a lányoknál, amiért sokkal, de sokkal többet kaptam!

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Ha létezett a Bluesban B.B.King, akkor Ők az oldal B.B.Queens-ei!!! Eszméletlen, felejthetetlen élményt okoztak Nekem és a Kisbarátomnak! Mégegyszer köszönöm lányok ezt a hármas délutánt.

Pontvadász szavazás

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Bunny szexpartner beszámolójáról

A hirdető Ismerkedik az oldallal rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.A hirdető Ismerkedik az oldallal rangtól teszi lehetővé a beszélgetés olvasását.

Funkciók legfrissebb beszámolói

istennő: 12db
(2019-07-27) : Tisztálkodás után az ágyon álva várt és már a számba is voltak a cickói majd letérdel és egy isteni francia óra következett. Nembírtam ki hogy kényeztetés nélkül hadjam vendéglátós ezért bele is nyaltam a mézes csuporba amit nagy sóhajokkal nyugtázott hogy tetszik neki.

(2019-07-11) : Hátamra feküdtem, Bunny a jobb oldalam mellé térdelt, és szájával finom franciába kezdett, én közben jobb kezemmel feszes, formás fenekét simogattam, punciját, csiklóját kényeztettem.

(2019-07-09) : Hátamra lökött gumi le és rácuppant lompira. Édes meleg szájában kőkeményre varázsolódott. Kértem és fordult is keresztbe. Egyik kezemmel cickóját markoltam, másikkal ujjazni kezdtem.

felejthetetlen: 13db
(2019-08-15) : Majd elkezdődött egy fergeteges francia óra mélytorokkal megspékelve.Két kezemmel megfogtam a fejét és elkezdtem dugni a száját addig míg egy hatalmasat nem élveztem a szájába.Hagyott lenyugodni majd az utódot szilviába kerültek addig én a popsiját puszilgattam végig.

(2019-07-28) : Eközben fejem elveszett kicsit az ikrek között. Kicsit később négykézlábra ereszkedett és bekapta a farkam. Én közben próbáltam betartani a szabályt és felülről a kezem végig siklott a fenekén majd eltűnt a combjai között. Volt egy pillanat amikor több testrészem sem látszódott de én ezt nem bántam. ;)

(2019-07-06) : Tisztogatás után pihenő lett volna de a lányok ráugrottak a lomposra és csak szopogatták míg újra kemény nem lettem ekkor gumizás után Niki pattant nyeregbe Bunny pedig a számra, így lett végünk másodjára is. Niki érzékeny búcsút vett tőlünk, mi pedig folytattuk.....

nagyon jó: 14db
(2019-07-27) : Majd Nyuszi egyet gondolt és azt mondta itt a második menetnek az ideje.Elkezdett franciázni,hamar felállított, gumi és jött a Bunny kedvence a kihagyhatatlan Nyuszipóz.Bevallom nekem is ez lett a kedvencem.

(2019-05-21) : Megkért hogy helyezzem magam kényelembe és olyan isteni mélytorkos franciát kaptam tőle hogy alig kaptam levegőt. Majd utána én is kényesztettem egy kicsit de nagyon akarta már hogy behatoljak a tocsogó puncijába a farkamma

(2019-05-12) : em kukacol, nincs andalgás, tövig. Tempózik párat, közben előre nyúlok és megmarkolom a melleit, majd én is tempózni kezdek. Hirtelen leugrik rólam, a válla fölött mosolyogva hátra néz, és csak ennyit mond.- Oké Uram melózni fogsz..

: 15db
(2019-07-06) : Majd négykézlábra állt az ágyon és bekapta a farkamat,közben a punciját tovább tudtam simogatni és ujjazni is aminek hangot is adott hogy tetszik neki.Majd mondtam neki hogy most én következek mert a múltkori látogatásomnál adós maradtam

(2019-06-12) : Minden az ő forgatókönyve szerint ment, nekem nem sok beleszólásom volt, de hagytam is, hogy Ő bontakozzon ki, ne én erőltessek rá valamit. Jó ez így, szeretem.Majd gyorsan gumit húzott és háttal nekem olyat lovagolt mint még senki eddig.

(2019-06-07) : Megfordult, végignyalta dákómat, eltüntette teljesen, többször. Ágy szélére feküdt, feje lelógott, hívott szájába. Bekapott tövig, dugtam a száját. Ujjaztam tovább. Megelégelte, rudamat kívánta, én meg farába vágytam.