Shila erotikus masszázs
NAGYON JÓ
erotikus masszázs

Shila-

Nem prémium hirdető
99/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2016-12-19 05:57:54

kezdo.kezdo
Megbízható
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Shila beszámoló erotikus masszázs Budapest 2016-12-19

Egyeztetés
Elérhető:
5
Bár vasárnap reggel hívtam - kb fél óra múlva már nála voltam. Kedvesen, egyértelműen elmondott mindent.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Egyértelmű a cím:
5
Ahogy a hirdetésben olvasható: Újbuda. Új építésű tip-top nagy társasház - telefonos navigáció belül szükséges. BKV van bőven. Az utca túloldalán 2 perc sétányira találtam parkolóhelyet is! Könnyű megközelíthetőség.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Mint már írtam, a ház új építésű - a lakás is rendben van. két kis szoba közül választhattam. masszázspad és tatami is van - a tatami nagyon jó választás volt! sokféle tusfürdőt láttam - köztük volt, amelyiket én is használom. a mosdó mellett volt tic-tac és szájvíz is. Hála istennek a szájvizet használtam!!! helyszín OK.
Shila külseje
Tetszett:
4
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
4
A képek nem retusáltak és szerintem a tett helyszínén készültek. Ő van a képeken, a maga természetességével.

Erotikus masszázs
Erotika:
4
Hatékonyság:
3
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
1
Ő már tisztán, fehérneműben várt. a törölközővel irány a fürdőszoba - a fények színesek. Még a zuhany is világít - úgy tetszett, mint egy gyereknek... tisztálkodás után a már említett szájvíz használata. szobában a törölközőnek nincs igazán hely - egy inas pl jó lenne - így a masszázspadra tettem. tatamira lefekvés. jött a kérdés: olaj vagy krém. Válasz: amelyik kevésbé illatos... olaj lett. én hasra, ő mellém. vádlinál kezdte, comb, fenék - néha eltévedt a keze! talp is lett, mert nem volt csikis :)
amikor a derekam környékére ért, átkaroltam és kiderült, hogy a fehérnemű már nincs rajta! masszírozott, csomókat ugyan nem nyomta szét, de nekem akkor pont jól esett, amit kaptam.
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
4
Kézi kényeztetés:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Pornós feeling:
1
A hirdetésben és a telefonon is kiderül, van kölcsönösség - ez nekem fontos. na és akkor a szájvíz... szóval átkaroltam, megfordultam, összebújtunk, csókoltuk egymást, simogattuk egymást, kényeztettük egymást!!! szemtelen voltam - nem bántott érte.
kivégzett - nagyon!
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
bár először találkoztunk, utólag intéztem a telefonban megbeszéltek. úgy tűnt a randi alatt, hogy ebből nem lesz gond - nem is volt.
pesti átlagban van ennyiért nem masszőz is - most nem maradt hiányérzetem!

Rózsacsokor
fél órás randira 13, egy órás randira 18, másfel órás randira 23 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
kedves, természetes, nem tini - ahogyan én sem. borongós vasárnap regelen egy összebújos, nagykielégülős, nyugodt időtöltés volt.
ha nem is holnap, de kb néhány hét múlva tervezek menni...

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Shila erotikus masszázs beszámolójáról

Ingyenes és normál hirdetők beszámolóiról szóló beszélgetésbe regisztráció után tudsz írni.

2016-12-24 17:53:08
Jó kis beszit írtál a kalandodról, igazán kedvcsináló egy látogatáshoz!

2016-12-24 17:53:08
Jó kis beszit írtál a kalandodról, igazán kedvcsináló egy látogatáshoz!

2016-12-19 11:19:53
Elment volna átlagosnak, ha a kényeztetés részt nem csapod ennyire össze.

FunkciókShila legfrissebb beszámolói

istennő: 3db
(2019-08-21) : Ezután hanyatt feküdtem és megkezdődött egy nagyon fincsi franciaóra,semmi kezezés csak egy kis olaj a kezdetén a környékkel egyetemben, a golyókat se hagyta ki kézzel és szájjal egyaránt nyalta szivta rendületlenül,.

(2018-04-28) : Aztán Shila egyre lejjebb kúszott, mígnem a kisori egyszer csak a szájában volt. Hamár így alakult, alaposan megszopogatta, tövig nyelte a barátomat,

(2018-02-09) : Mivel jeleztem neki, hogy a golyók és környékük izgatása kiváltképp kedvemre van, szívesen részesített az alapos megmaszírozásukban.

felejthetetlen: 3db
(2019-04-27) : Az igazi akcióra a hálószoba franciaágyán került sor. Némi ölelkezés után a hátamra feküdtem, és Shila - kesztyűs kézzel bánva velem - két részletben isteni prosztatamasszázsban részesített,

(2019-02-11) : Végigdolgozott hátulról, főleg derék, hát, váll, mert azt kértem. Közben elbeszélgettünk erről-arról. Fordulás után egy kis csúszka, amit csókolózással fűszerez, majd a levezető rész következett.

(2017-07-08) : Az intenzív belépő és folytatás után kaptam egy lazító, nem túl erős masszázst a lazulás fokozására. Jól esett, hogy nem tört össze, kellemes az érintése. A lábaimtól indította és haladt felfelé. Azt hiszem ez más már klasszikus koreográfia

nagyon jó: 2db
(2019-04-07) : Választhattam a krém vagy az olaj között, de már nem emlékszem melyik mellett döntöttem.Shila a lábikráim egyenkénti masszírozásával kezdte a frissítésem és közben beszélgettünk.

(2019-04-01) : Lábtól indult felfelé, jól átgyurta a vádlimat, combjaimat,a fenekem itt el-elkalandozott a keze a lábam közé. Jól megdolgozta a vállaimban lévő csomókat.is, nem egy csontkovács, de nem is azért jöttem.

: 5db
(2018-07-24) : Masszázsra majdnem sor került, de úgy jártam, mint a Pityke őrmesterben Kukucsék, amikor a más célra szánt keret \"elfagylatozódott\": elnyalakodtam az időt. Nem mintha máshogy terveztem v...

(2018-02-08) : A felvezetés után ez lett végül a leveztés. Masszázsa inkább simógatós, mint szakszerű. Ez talán a gyenge pontja, de én elsősorban nem ezért látogattam meg. A lábaktól kezdve haladt f...

(2017-06-24) : Szóval hasravágtam magam és krémmel kente be a lábaimat a hátamat a karjaimat. Többször végigment ezeken a testrészeken így maradéktalanul belemasszírozta a bőrömbe. Közben olyan jól ellazultam, hogy kis híján elaludtam.