60
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
26
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Most hívhatod!
53
Kedvenced
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
37
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
V.I.P
1
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
29
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Mayácska szexpartner

szexpartner

Mayácska

+36703620051

-

VIP SZTÁR hirdető
Beküldve:
2016-12-18 21:11:53

Freude
Nemidevaló
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért 7 nap prémium vendég előfizetést írunk jóvá!

Mayácska reagálása

Drága egyetlen Freude!

Köszönöm,hogy ismét visszatértél hozzám ,és hogy ismét megörökítetted,sokadszorra is az élményed !
Nagyon cuki a minne,és a másik ajiért is oda vagyok :) Nem is Te lennél ha nem cumis ajándékot hoztál volna nekem :))Köszönöm !
Mindig várom a hétvégét,hogy az én kéjkandúrommal újra élvezhessük egymást jó közelről !
Már csukott szemmel is tudom ,hogy mire vágysz,és ez fordítva is igaz :)
A mi randinkon orális kényeztetésben nincs hiány :) Szeretem amikor a számban van legnemesebb testrészed,és imádom amikor 69-ben kényeztetsz :) (igaz fárasztó az a póz,de veled bármeddig szívesen úgy maradnék ) !
A rózsaszín vibrit csak mondom,hogy megérkezésed előtt oda készítettem,mert tudtam hogy anélkül nem lesz teljes a " meeting " :))
Azért imádok veled lenni mert vigyázol rám,kényeztetsz,és közben még jó fej is vagy :)))
Mindig hiányzol csak mondom! Megbocsájtom ha csavarogsz ,de ha nem jössz többé,na azt már nem :)))
csókol a Te Mayácskád !

beszámoló

Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
Régóta ismerem Őt és mindig könnyen egyeztetek vele randit.Minden verzióban kommunikálok vele,de a személyes edzést szeretem vele a legjobban.Múlt hét végén is le volt fixálva a meeting,de pillanatnyi elmezavaromban lemondtam a talit.Bocsi baba tudod milyen hülye vagyok néha. :)
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Bajor qp-val közelítettem meg az erődítményt nem fehér lóval, a magasban a királylány várt rám.Kerülete rehabilitált modern része a Corvin pláza és a Casino szomszédságában.Tömeggel sem lehetetlen hozzá férkőzni,de azt kihagynám.Nt. utcai garázsban már előre köszön az öreg annyi jattot adtam neki.Corvin mélygarázsba ingyenes a P hétvégén,de pár perccel több séta lenne,ááá.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Modern,amerikai konyhás újszerű kecó,tisztaság mindenhol.Szépen ,ízlésesen berendezve.A lényeg a játszó szoba ahol nagy kényelmes ágyon kéjenckedhetsz vele.Tükrös szekrénybe pakolhatod a rongyot,alatta rengeteg törölköző.Ajtaja hatalmas tükör amiben figyelgetheted a pajzán légyottot.Fürdő full felszerelt kádban ketten is elfértek és már ott is kezdődhet a móka ha szemfüles vagy.Minden jóban benne van a kéjcica általában.
Mayácska külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Bomba baba a szexi Maya.Nekem nagyon bejön nem véletlenül ólálkodok ilyen sűrűn nála.Bár többször tehetném.Na,de folytatnám neked kedves MT.Bűbájos teremtés,egyszerűen levesz bárkit a lábáról.Rászokás veszélye fokozottan fent áll,főleg szeretethiányos makkereknél.Sokat tesz azért,hogy csábító dög legyen.Cicije szilikonos remekmű,ajkai fel vannak töltve,lenyomata olyan,mint a viberen a csók matrica.Haja sötét színű és hosszabbított,vasalt.Körmei mindig csodaszépek,most éppen fekete volt kövekkel kirakva a lábán is.
Bájos arcát is láthatod.Szép,huncut mélybarna szemeivel a kábulatba juttat és elvarázsol.Belenézel véged lesz,mint nekem szokott.Selymes szolibarna testét szép tetoválások díszítik.Popsija pici tenyérbe illő,puncija forró pillangós.Mindig meglep minket gyönyörű fotóival amit láthatsz a hirdetésben.

Action
Gumis francia:
5
Kebelszex:
5
Közös fürdés:
5
Vibrátoros játék:
5
Pornós feeling:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Natúr francia végig, szájba:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Most a 6.,7.,8.,9. szexi képein látható diáklány szerkóban várt rám kérésemre.Nála te is választhatsz kívánságod szerint miben fogadjon.Nyílt az ajtó és "kicsi"Mayácska elkápráztatott.Csókkal üdvözölt mielőtt átadtam neki pár ajándékot a viszont látás örömére.Nagyon szexi volt,teljes diáklány feeling a két copf is megvolt.Gyors fürdés után megtörölgetett és az arénába kerültünk.

Csókolgattuk egymást és kiszabadítottam a kerek ikreket.Karcolták a nyelvemet játékom során tetszett nekik a szituáció,hát még nekem.Körbe néztem és észleltem a kedvenc pink játékszerem az éjjeli szekrényen.Oda készítettem magam mellé,mert már összeállt kopasz fejemben a kép mit is fogok vele játszani.Végigcsókolgattuk egymást,majd mellei közé vette kemény farkamat.dugtam a szép cickókat közben a szemembe nézett és rácsúszott a vágyamra.Először nyalt a makkomon egyet,mint ha fagyi lenne,majd forró szájába berakta és bőnyálasan szopott.Én közben tini copfjait húzogattam és még alá mozogtam.Kéjes látványtól könnybe lábadt a szemem.Tükör felé pucsított és úgy cumikázott tovább,mit perverz álmaiban.Kivettem a szájából a bránert és nyelvéhez csapkodtam a rossz kislánynak.Fejemet vesztve 69-be fordultunk és belenyaltam a forró mézes pillangóba.Nyaltam faltam mindenhol mint valami éhes oroszlán,persze nem haraptam bele csak gyengéden.Éreztem,hogy ideje gumiztatnom,mert mindjárt a szájába lövök ha tovább folytatja a cumikáját.Ajkaival feltette a védelmet és bele ültettem.Vad vágta következett,közben csókolóztunk és a gyönyörű cickóit dögönyöztem.Néha kinéztem oldalra a tükörbe és néztem ahogy repked rajtam a gyönyörűség.Kéjes hangja,a forró pillangó és a súrlódási erő hatására hatalmas mennyiségű forró kéjnedvet lőttem a köpenybe.Még jó,hogy nem lőttem le magamról kéjcicám akkorát élveztem.Nem szállt le rólam percekig,magamhoz szorítottam és hallgattuk egymás szuszogását és a szívek gyors kalapálását csodálatos volt.

Letisztogatott és hozzám bújt a szexi cicc.Hátulról ölelgette,Ő meg farkammal játszott.Sokáig nem is bírtam magammal és hanyatt vágódtam.Rámfordult a baba és kedvenc műsorszámom jött ismét a 69.Megragadtam a pink segédemet és mézes pillangója közé hatoltam vele.Megjárattam benne a játékszert majd csókoltam,szopogattam ahol értem a szép puncinettát.Pillangókat is beszívtam közös örömünkre.Nyeregbe pattant felgumizás után hol előről hol hátulról.Vadul meglovagolt,imádtam tiszta pornóba éreztem magam.Misszibe is kezelgettem picit,majd az ágy szélére álltam és tempós dugás következett.Zsákot is markolta néha meg a lepedőt gyűrte kezeivel kéjes hangokat hallatván.Paskolgattam popsiját közben szorítottam magamra húztam,a víz levert minket ettől a mutatványtól.Néha kivettem a brét és bele nyaltam a popsiba és a puncijába is a kéj kedvéjért.Lefáradtam és lovacskázott nekem.Bírtam volna reggelig,de órára néztem és láttam,hogy már lekettyent.Rákérdeztem a bő hosszabításra,de elfoglalt a cicc nem volt rá módom.Ölelgettük még egymást pár percig majd közös fürdés után a fájó búcsú és a rideg hideg valóság következett.
Elszámolás
Megérte:
5
A végén raktam a szekrénybe az átlagos rózsát mikor felvettem a gúnyát.Sosem kerül szóba nálunk,full BF megvan.Tökéletes és működőképes a varázslat.
Összkép
Múltkor el vettem tőle a legfőbb titulust,de most vissza adom neki.Nem tehetek másképp,mert mindig elvarázsol még látatlanban is.Ő a tökéletes szerető mindig lesi minden kívánságomat.Brutál dögös NŐ hatalmas szexuális kisugárzásával mindig elkábít és elvarázsol.Szervezetemre veszélyes a baba,jelenléte erős szívdobogást és kőkemény erekciót,könnyes szemeket eredményez.Már most hiányzik nekem,menni akarok még-még-még soha sem elég belőle. :)

Pontvadász szavazás

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Mayácska szexpartner beszámolójáról

A hirdető Ismerkedik az oldallal rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetés olvasását.

Funkciók legfrissebb beszámolói

istennő: 38db
(2019-02-07) : Majd egyre lejjebb haladva, édes puncijához érve, finoman nyalni kezdtem. Lassan nyílni kezdtek csodás szirmai, és egyre nedvesebb lett, felváltva nyaltam, szívtam ajkaim közé vettem az addigra már teljesen kinyilt pillangóit. Közben ő simogatta kőkemény cickóit, és egyre hangosabb sóhajok hagyták el ajkait.

(2019-02-03) : Finoman csókolgatta,majd szopni kezdte a farkam.Lejjebb csúszott,és a zacskóm vette a szájába.A golyókat külön vette kezelésbe,míg a farkam kézzel verte.

(2019-01-25) : Elkapta a botkormányom, kezében volt az irányítás. Finom ajkaival kényeztette számat egyre nagyobb odaadással. Javasolta azonnal húzzunk gumit, mert érezni akar magában most.

felejthetetlen: 37db
(2019-02-05) : azt vettem észre hogy az ágy szélén ülök ő pedig előttem térdelve csodálatos franciatudásával a mennyek felé röpít. Azért az ággyal szembeni hatalmas tükörben elém táruló látvány sem volt semmi,

(2019-02-01) : Egy kis pihenő után a hátamra döntött és egy igazi bő nyálas szopásba kezdett. Volt minden amit csak eltudtok képzelni óvatos golyónyalás, mély-torok, nyálcsorgatás nem is akármilyen,

(2018-12-03) : belekezdett szintén sokak által.mar megénekelt franciás kényeztetéshez... konkrétan megfürdette a farkamat a nyáltengerében- mindenhol és mindenfelé csorgott és folyt a nyál..

nagyon jó: 23db
(2018-12-16) : Leültem az ágy szélére ő pedig letérdelt és megmutatta a francia tudását ami isteni volt. Majd teljesen felfeküdtem az ágyra ő pedig továbbra is a lábam között maradt és franciázott

(2018-12-03) : Nem is ertem hogy birta. Es meg kozben arra is volt energiaja hogy csabito szemevel engem igezzen. Hihetetlen. Vegul egy hatalmasat elveztem a szajaba, minimum ket orgazmus erejevel.

(2018-10-15) : Elém térdelt és miközben szájjal kezdett kényeztetni a szemben lévő tükörben gyönyörködhettem tomporában. Nagyon izgató volt, ezért megkértem, hogy helyezkedjen fölém, hogy nyalogathassam érzékeny csiklóját.

: 12db
(2018-12-15) : Azonnal csókolózni kezdtünk, majd hanyatt döntött, végigcsókolt, és elkezdett jó bő nyállal franciázni, ami káprázatos volt. Olykor mélyen, máskor csak a makkot bekapva kényeztetett

(2018-10-06) : Maya zavartan de kedvesen fogadott, kis ismerkedés után elküldött fürdeni, onnan visszatérve már a számon éreztem a csókját ami tényleg nagyon finom, lekerült a türcsi és...

(2018-09-15) : Maya was giving me blowjob. I had to taste her again so we switched and say laid down while I was licking her juicy pussy. She seemed to get really big orgasm judging from her screams.