26
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Ma elérhető: 10-18
Noya szexpartner

szexpartner

Noya-

V.I.P hirdető
99/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2016-12-18 20:59:23

Transporter28
Fejlődő
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Noya beszámoló szexpartner Budapest 2016-12-19

Egyeztetés
Elérhető:
5
Telefonon történt. Előző nap szerettem volna Hozzá elmenni, de közbe jött egy két dolog, ami befolyásolta azt a látogatást. Telefonon megbeszéltük, amennyiben megfelelő a másnap akkor hívom ekkor és ekkor és majd megbeszéljük akkor kinek mikor felel meg.
Megközelítés
Odatalálás:
4
Parkolás:
5
Egyértelmű a cím:
5
Hát erre mit is mondjak :) Amikor elmondta, hogy hol van helyeseltem mint a kiskutya a kocsi kalaptartóján, de amikor komolyra fordult a dolog és pontosítottuk mikor randizunk és elindultam azért 2xer felhívtam mert lányos zavaromban fogalmam sem volt hanyadik kerület :)))
De mikor elmondta hanyadik kerület mind a ketten hangosan nevettünk :)
A gps a ház előtt állít meg. Illetve a koordináták annyira egyértelműek, hogy a rutinos harcosok odatalálnak egyből, én azért fordultam egy párszor:) A cím egyértelmű csak én vagyok Luser :)
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Sok emeletes panel ház. Számomra teljesen megfelel. A célnak tökéletesen megfelel.
A bejáratnál kabát felakaszt, cipő levesz majd be a szobába, amit elfogadnék akár hálószobaként is saját magamnak. A fürdő pedig a jól megszokott sok emeletes panelházakban megszokott elrendezés.
Rengeteg tusfürdő, szájvíz, tiszta törülköző található szóval Uraim, lehet válogatni bőven a kínálatból.
Noya külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Már sokadik alkalommal voltam Nála.
Nem tudok betelni vele. Számomra teljesen ideális. Magas, vékony, dekoratív, humoros, kedves.
Rendkívül segítőkész, mindenben a kedvedben szeretne járni!
Szép arc, nagyon formás popsi, szép kerekded cickók lapos has, és a piercing a ..... káprázatosan vadító!

Action
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Mélytorkos francia:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Popó:
5
Tánc (sztriptíz):
5
Vibrátoros játék:
5
Pornós feeling:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Nos...
Miként is kezdjek bele egy olyan számomra tökéletesen eltöltött órának amiről nagyon régóta vágyakoztam.
Telefonon megbeszéltük, hogy miket gondoltam ki számomra.
Röviden: Tánc,vetkőzés,saját maga kényeztetése, majd anál.
Karácsony közeledtével ezzel szerettem volna magamat meglepni. (utólag bevallva magasan túl is szárnyaltam azt)
Szóval akkor nekiugrok.
Beléptem az ajtón érkezésemkor és egy olyan ruhában fogadott amitől már-már jól éreztem magamat.
Majd elsuhantam tusolni, szájvíz használat és mars vissza a szobába mert már vártam nagyon a kalandot. Kaptam egy frissítőt majd elhelyezkedtem, mert kezdődött a műsor. Ebből a fotelból Noyának a mozgását évekig tudnám nézni szerintem. Szerintem tanulta csak nem vallja be, de Uraim erre azt mondom, hogy ezt a táncot a halálos ágyam mellett is szívesen nézném 5 szívinfarktus 3 stroke közt :)
Utána miután már látta rajtam , hogy nem bírom tovább letérdelt elém és kaptam egy olyan franciát, hogy fel kellett szólítanom, hogy azonnal hagyja abba, mert nem lesz ennek jó vége :)
Majd magát kezdte el kényeztetni az ágyon. Ezt már nem bírtam tovább és besegítettem neki miközben a kis vibrivel játszottam benne és a nyelvemmel izgattam. Bízok benne, hogy sikerült a csúcsra juttatnom, mert a reakcióiból arra következtettem, de ha nem akkor bűntudatom lesz és vissza kell mennem :) Utána viszont én következtem. Mivel anált kértem ismét kaptam egy nagyon finom franciát, hogy hadrendbe álljon az ezredes, felhelyeztük a védőfelszerelést, majd bekente mindenféle sikosítóval elsőre engem majd saját magát és elkezdődött a gyönyör.
Sajnos nem vagyok egy pornószínész így viszonylag ( hamar) elmentem pedig órákig tudtam volna nézni ahogy mozog rajtam. Majd tisztálkodás és lefeküdtünk egymás mellé az ágyra.
Az óra további részét így töltöttük el. Hosszasan beszélgettünk mindenről.
Elszámolás
Megérte:
5
Korrektség:
5
Az óra elteltével már felöltözés után kifele menet kérdeztem rá, hogy akkor most mi is van :)
Egyszer sem esett szó róla ott létem közben, alatt. Teljesen korrekt szerintem túlságosan is.
Pláne az olyan fickóknak, mint én...

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Drága Noya!
Köszönöm Neked ezt a csodálatos napot, ezt a csodálatos közösen eltöltött órát.
Minden percét élveztem és ha majd tehetem akkor mihamarabb meglátogatlak.

Kandúrok: Szerintem sokak nevében fogok most nyilatkozni.
Noya egy aranyos, kedves lány! Kéretik vele normálisan beszélni, viselkedni mert minden tiszteletet megérdemel. Kéretik rá nagyon vigyázni!!!

Köszönöm:
Transporter

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Noya szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2016-12-19 15:22:04
Hogy lehetett elszabni egy jó beszámolót a végén énekelt figyelmeztetéssel?

FunkciókNoya legfrissebb beszámolói

istennő: 2db
(2019-06-12) : Nemsokára megtapasztalhattam az igazi pornós, mélytorkos, bő nyálas, köpködös, fantasztikus franciáját. Javaslatomra 69-ben folytattuk, habzsoltam a mézédes finom punciját, kényeztettem a fenekét ujjal, nyelvvel. Hangja és teste visszajelzései egyértelművé tették, hogy ő is élvezi, sőt többször el is jutott a csúcsra.

(2018-05-08) : Élmény volt benne lenni, és látni ahogy a cicik ugrálnak előttem, amit néha belenyom az arcomba. Még most is feláll ha rá gondolok. Ebben a pózban is mentem el.

felejthetetlen: 22db
(2019-07-09) : Aztán én következtem lefeküdtem és elkezdte Noya a sokak által megénekelt csillagos ötös franciát+mélytorok+kényszerfranciát. Nagyon élveztem lágyan és izgatóan kezdte aztán picit beleerősített én meg dícsértem milyen profi ez így ment percekig aztán szóltam hogy lovagló pózzal kezdjünk mert az a kedvencem.

(2019-05-31) : Meztelenül besétáltam a szobába, s a Pornódáma fedetlen keblekkel várt a szexkanapén. Odaférkőztem hozzá, loptam tőle egy csókot, aztán az ágaskodó bimbókra vetettem magam. Ujjaim közül kettőt tartottam érdemesnek, hogy beledugjam ajkai résébe.

(2018-11-12) : A szájába adtam a farkam és elkezdődött az imádott francialecke... Imádom ahogy Noya csinálja, lassan, érzékien kezdi, majd vadul folytatja. Javasolta, hogy feküdjek a hátamra

nagyon jó: 28db
(2018-10-15) : Csókok, simogatások, aztán már előttem térdel, és kezdetét veszi a francia óra, aminek bajban vagyok a technikai leírásával. Szerintem amit Noya nem csinál, az nincs is. Hegyétől koppanásig, nyalástól vákuumig, köpködés, hanghatások......

(2018-08-13) : Kívánatosan izgett-mozgott szájában a fasz, a királyi jogarom bizonyos részeit végig is nyalattam vele. A golyóim is csodás bánásmódban részesültek. Benyálazottan merültek el ajakbarlangjának végtelen mélyedésében.

(2018-07-09) : Nincs kis farkam, mélytorkoztak is már, de valahogy Noya idáig ismeretlen mélységekig volt képes eltűntetni a dákómat, minden probléma vagy kecmec nélkül

: 60db
(2019-08-08) : Kis pihi majd ő jött a híres melytorokkal. Nagyon jól csinálja és koppanásig eltünteti kicsit kézzel segít de nagyon jó. Isteni . Amikor úgy éreztem itt az idő gumit kertem és hátulról doggyban kezdtük el .-térdelt az ágyon majd egyre keményebben dugtam

(2019-07-09) : El kezdett nagyon keményen szopni és mélytorkozni teljesen eltüntette a szerszámomat. Kértem hogy kezdje el izgatni a popsimat finoman mert nagyon szeretem jól besikositozott majd elkezdte a prostatámat izgatni közben

(2019-07-08) : Hadrendbe állított kézzel, szájjal, hanggal, mindennel aztán kértem egy 69-et, aztán kutyusoztunk. Itt gyűrtük egymást kicsit, aztán misszit is kértem, amit teljesített, de a látványtól ledobtam az ékszíjat és inkább szájjal és kézzel kezdtem a puncijával foglalatoskodni. Ezt szívesen vette és hanghatásokkal is megerősített, hogy jó úton járok.