26
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Most hívhatod!
29
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
60
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
1
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
53
Kedvenced
Éppen online
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
37
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
V.I.P
Mayácska szexpartner

szexpartner

Mayácska

+36703620051

-

VIP SZTÁR hirdető
Beküldve:
2016-12-18 20:20:39

huff
Vezérhím
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért 7 nap prémium vendég előfizetést írunk jóvá!

Mayácska reagálása

Kedves Huff!

Köszönöm a beszit,de még inkább,hogy felejthetetlennek érzed !
Nekem is felejthetetlen volt veled minden egyes perc,csak azt sajnálom,hogy ilyen gyorsan elrepült az idő :(
Imádtam veled beszélgetni ,imádtam veled csókolózni, imádtam hozzád bújni,imádtam amikor kényeztetsz ( ígérem nem kattogok többet, nem olvasgatok besziket ) ,és imádtam amikor lovaglás közben összeforrt a testünk !
Nekem azt mondtad nem vagy visszajárós típus,de örömmel olvastam ,hogy hozzám visszajönnél ! Őszintén: Nagyon csalódott lennék ha nem :(((
De kifogok ám rajtad,mert a hármas miatt muszáj lesz jönnöd minél előbb :)))
A hajamat legközelebb összefogom ,de ha szólsz ,akkor is megtörtént volna :)
csókollak

u.i : bejött a zene is,de Te jobban :)

beszámoló

Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
SMS kommunikáció:
5
Személyes üzenetben:
5
Figyelem, ez egy emberkísérlet lesz magamon, hogy tudok-e rövidebb, de kielégítő tartalmú beszit írni (bocs Maya, de valahol el kell kezdeni:D).

Maya képei felett sokszor siklottam át böngészés közben, de aztán lev.tol. kolléga idei áprilisi beszámolója, valamint Phil barátom látogatása megerősítettek (nem titkoltan egy esetleges jövőbeli hármas reményében is), hogy minden belső ellenkezésem dacára ott a helyem nála. Üzenetet küldtem rá, leveleztünk, telefonáltunk, vtr-en is, valamint sms-ben is kommunikáltunk (talán csak a füstjelzés maradt ki). Minden csatornán gyorsan reagált, kedves, közvetlen és rugalmas. Szombat kora délutánban egyeztünk meg, előzetesen 1 órában.
Megközelítés
Parkolás:
4
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
Metró és villamos csomópontjához közel a ház, a Corvin negyed legújabb részén, ahol vagy kaszinóba mehetsz vagy Mayához, de mindenki menjen szépen Mayához (és nem csak azért, mert a ház mindig nyer, ugye). Egy mellékutcában leparkoltam, ahol hétköznap sem fizetős, hívtam és 2 perc séta után már csöngettem volna fel, ha nem engednek be a lépcsőházba a velem együtt érkező külföldi lakosok. Így smst dobtam csak, hogy jövök a lifttel, majd onnan a megfelelő szinten kilépve már nyílt is az ajtó előttem.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Csúcskategóriás, horroráron bérelt lakás, ahol ennek megfelelően pazar minden. Tisztaság, rend van, a berendezés modern és otthonos egyszerre. A hatalmas és kényelmes ágyon a törülközők és egyéb díszek formába rendezve, mint a jobb hotelekben, tükrök az ágy fejénél és a szekrényen oldalt. Friss, puha törülközők, tusfürdők, szájvizek garmadával, csúszásgátló a kádban, zuhanyfüggöny, vizek meg minden, mit is hagytam ki? Ja igen, Mayát, pedig valójában ő a lényeg!:D
Mayácska külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
4
Kegyetlenül őszinte leszek, de még mielőtt szívbajt kapna szegény, úgy folytatom, hogy nekem kegyetlenül bejött! A külső elemzését hagyjuk, arra ott vannak a mindent feltáró képek, de hiába a szilikon itt-ott, a tetoválások itt-ott-amott, a műszempilla emitt, meg a korombelisége, ennek a nőnek fantasztikus kisugárzása van! Lehet, hogy pont a kicsit izgulósabb, visszafogottabb, már-már az önbizalomhiányosság határát súroló személyisége miatt, de egyszemélyben testesíti meg a rutinosan férfifaló dögös kurtizánt és az alkalmi szeretetre, finom érintésekre vágyó bújós fiatal lányt, amitől én konkrétan megőrültem (jó értelemben, mert a rossz értelemben vett őrültségem alighanem genetikai adottság:)). A telített ajkai önmagukban kimeríthetetlen gyönyörforrások, akár a csókot, akár a franciát vesszük, a mellbimbói átdöfnek, ha nem vigyázol és úgy simul hozzád szex közben, mint a legfinomabb keleti selyem. Többet nem vagyok hajlandó áradozni, bár pont az ő esetében nem kell tartani attól, hogy elszáll a bókoktól. Ha a haját legközelebb összefogja nekem, még jobban fogom imádni.:)

Action
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Csók:
5
Barátnő feeling:
4
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Utcai ruhában fogadott a kérésemre, amit kierőszakolt (mármint, hogy nyilatkozzak valamit, mert különben nem tud dönteni): farmerből, a melleket kiemelő szűk rózsaszín felsőből és magassarkúból állt össze a szett. A maradok-e kérdésre elég értetlen, és ezért egyértelmű arcot vághattam, mert nem firtatta tovább:) Vittem jóféle bort és az első fél órát beszélgetéssel töltöttük a hangulatos nappaliban Stuart Little kisegért nézve. Aztán gyors fürdés és máris az ágyon találtam magunkat, Mayán már csak egy piciny bugyi és a felső volt. Ja, vittem zenét pendrive-on, mert azt gondoltam, hogy Foals-ra különösen jó lesz szeretkezni vele. Így is lett, de gyanítom, hogy nem a zene miatt. Mindenesetre én hümmögtem-dúdolgattam néha a kedvenc számaimat, ha éppen nem Maya szája tapadt az enyémre vagy a farkamra (egy fél számot tudtam talán dúdolni, ez jelzésértékű lehet).

Hosszú csókkal indítottunk az ágy közepén térdepelve, egymáshoz simulva. Az együttlétünket amúgy végig rengeteg finom csók jellemezte, mert baromi nehéz elszakadni a szájától, így minduntalan visszatértem hozzá. A maradék ruhái gyorsan lekerültek és ott pompázott előttem a maga szemérmes teljességében én meg pislogtam, hogy egy ilyen nő hogyan lehet szégyenlős. Ledöntöttem, szeretkezősen fonódtunk egymásba, én voltam felül, aztán ő, ágyékunk egymáshoz passzírozódott és a farkam tövén siklott a puncija. Ez ihletet adott és elkalandoztam a legendás lepkeszárnyak felé. Maya háton fekve fogadta a nyelvemet, sokáig játszottam a csiklójával (sajnos az ujjak játéka tilos), de a sajátos kis parái megakadályozták az élvezést (minek olvasol besziket az érkező vendégről, Maya drága?)). Ettől függetlenül brutálisan élvezetes volt nyalni és még szerettem volna, de láttam, hogy a fejében már eldőlt - pont ezt írta egyszer egy másik lány nekem is a reagálásában. Igen, az ember feje kétélű fegyver, de ez sem igaz, mert inkább gömbölyű (többnyire).

Helyet cseréltünk és én nézhettem, ahogy a lábaim között heverve franciázik, igen jól, izgatóan, hol nyalakodva, hol elnyelve és sokszor felpillantva vagy a fejem fölötti tükörbe nézve. Elég gyorsan harcra kész lettem, magamhoz vontam egy csókra, majd gumit kértem, szájjal érkezett a védelem és a következő pillanatban már bele is hatoltam abban a pózban, ahogy az action indult: ágy közepén sarkaimon ülve, ő meg szemből engem széknek használva:) Jól passzoltam belé, bár ebben a pózban nehéz a megfelelő szöget és ritmust eltalálni, úgyhogy lassan megint hanyatt döntöttem és missziben folytattuk. Megjött a hangja is, ahogy sikerült végre teljes hosszában végigszánkázni a hüvelyében, felhúzta lábait, majd átkulcsolta a derekamat és fejben is elengedte magát végre. Olyannyira, hogy ő kért pózváltást és lovagolni akart, gondoltam egye fene, legalább ezúttal nem kell leírnom, hogy elfogytam, kikészültem stb.

Mayával együtt lovagolni egészen gyönyörű dolog, nem ez a kedvencem pózom amúgy, de most eszméletlen érzés volt, ahogy mozgott rajtam, hullámzott a teste és hol a tetovált karja, hol mellei kerültek a szám és szemem elé, hol a feszesen puha ajkai cuppantak az enyéimre. Hamarosan élvezésközeli állapotba kerültem, de sikerült kitartani és hosszan élvezni a mókát, vagy 20-25 percig biztos így maradtunk. Néha lassítottunk, megálltunk, néha a fenekét fogva pumpáltam, de az igazi az volt, amikor csak mozdulatlanul feküdtem és ő tekergett rajtam fel és alá. Valahányszor elillant kissé a farkam merevsége, csak megálltam és ő két csípőmozdulattal szálfa egyenesbe hozott megint. Ha jól hallottam, ki is szolgálta magát, egyszer, de talán kétszer is elment, persze visszafogott hangkísérettel, amilyet Mayától vártam. Aztán tovább csattogtunk és végül a harmadik vagy negyedik lassítási-gyorsítási ciklus végén megadtam magam és a gumiba élveztem, nagyot és hosszan.

Törlés, tisztogatás, majd elhevertünk egymás mellett és beszélgettünk a világ viselt dolgairól, de főleg Mayáról - volt miről - és néha elgondolkodva csókra nyújtottuk a szánkat. Bölcs életvezetési tanácsokat is cseréltünk (adtam?:)) és ha lett volna nálam egy vödör önbizalom, biztos nyakon öntöm vele, de csak a velemszületett volt, így próbáltam győzködni, hogy építse fel ő is a sajátját, mert van miből és van mire. Aztán az órára pillantva láttam, hogy a 2 órát súroljuk lassan (szólhatott volna, de nem olyan), ezért újra fürdésre adtam a fejem, hogy elhasználjam a második törülközőt is a kéttucat bekészítettből.

Maya egy fekete selyemköntösben várta végig öltözésemet, a magamnak vitt tábla csoki és a harmadik pohár víz elfogyasztását, én meg nem tudtam ellenállni ennek az őrülten szexi lánynak és kénytelen voltam újabb hosszas csókba bonyolódni vele. A köntöse közben kibomlott, a kerek mellei előbukkantak, a feneke a markomban landolt és... és mint kiderült, sajnos jönnek utánam, pedig hosszú idő óta először a 2 órán túl is szívesen hosszabbítottam volna. Ehelyett visszaigazítottam a farkamat az alsógatyámba és befejeztem az öltözést, majd egy hosszú és szoros ölelést követően távoztam.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A végén került szóba, én kezdeményeztem, Maya a 2 óra helyett az 1,5 órás ajándékra tett utalást én pedig nem kértem vissza az asztalra helyezett színes lapokból. Az 1 óra egyébként a most már szokásosnak mondható átlag, míg a 1,5 ennél aránytalanul több, ezt már a telefonban is furcsálltam, de az üzletpolitika nem az én dolgom, biztos megvan az oka. Ettől függetlenül a bőven, nagyon, szuperfaszán megéri kategória (kíváncsi vagyok, ebből mit vesznek ki Adminék:D).
Összkép
A riportjában is rákérdeztem, hogy egyezteti össze a szezont a fazonnal, mert Maya egy zavarba ejtően érdekes jelenség. A képei alapján nem gondolnád, de egy gyengéd és érzelmes szerető, furcsa keveréke egy szemérmes szűzlánynak és egy érett, izgalmas nőnek, aki tudja, hogy mit akar és el is veszi, ami jár neki, de közben mégis folyamatosan kételyek gyötrik. Sajnos hajlamos túlkattogni a dolgokat, amivel leginkább önmagának árt, remélem, hogy ezen fog tudni változtatni a jövőben.

Én mindenesetre udvarias dementorként imádtam a testét és a lelkét is, igyekezve nem teljesen elfogyasztani, de ezt igen nehéz volt megállni. Félek a lepkéktől (nem vicc), de a lepkeszárnyai között olyan jól éreztem magamat, hogy ha megígéri, hogy legközelebb kikapcsolja az agyát közben, akkor vissza fogok térni. De tartok tőle, még enélkül is visszatérek, mert a csókja, ölelése és lovaglása számomra nagyon addiktív. Aztán legfeljebb együtt felfedezzük, mire lehet még rászokni nála!:)

(A kísérlet szerintem nem átütő siker - egyelőre - , de erről majd nyilatkoznak az elfogulatlan kollégák:))

Pontvadász szavazás

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Mayácska szexpartner beszámolójáról

A hirdető Ismerkedik az oldallal rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetés olvasását.

Funkciók legfrissebb beszámolói

istennő: 38db
(2019-02-07) : Majd egyre lejjebb haladva, édes puncijához érve, finoman nyalni kezdtem. Lassan nyílni kezdtek csodás szirmai, és egyre nedvesebb lett, felváltva nyaltam, szívtam ajkaim közé vettem az addigra már teljesen kinyilt pillangóit. Közben ő simogatta kőkemény cickóit, és egyre hangosabb sóhajok hagyták el ajkait.

(2019-02-03) : Finoman csókolgatta,majd szopni kezdte a farkam.Lejjebb csúszott,és a zacskóm vette a szájába.A golyókat külön vette kezelésbe,míg a farkam kézzel verte.

(2019-01-25) : Elkapta a botkormányom, kezében volt az irányítás. Finom ajkaival kényeztette számat egyre nagyobb odaadással. Javasolta azonnal húzzunk gumit, mert érezni akar magában most.

felejthetetlen: 37db
(2019-02-05) : azt vettem észre hogy az ágy szélén ülök ő pedig előttem térdelve csodálatos franciatudásával a mennyek felé röpít. Azért az ággyal szembeni hatalmas tükörben elém táruló látvány sem volt semmi,

(2019-02-01) : Egy kis pihenő után a hátamra döntött és egy igazi bő nyálas szopásba kezdett. Volt minden amit csak eltudtok képzelni óvatos golyónyalás, mély-torok, nyálcsorgatás nem is akármilyen,

(2018-12-03) : belekezdett szintén sokak által.mar megénekelt franciás kényeztetéshez... konkrétan megfürdette a farkamat a nyáltengerében- mindenhol és mindenfelé csorgott és folyt a nyál..

nagyon jó: 23db
(2018-12-16) : Leültem az ágy szélére ő pedig letérdelt és megmutatta a francia tudását ami isteni volt. Majd teljesen felfeküdtem az ágyra ő pedig továbbra is a lábam között maradt és franciázott

(2018-12-03) : Nem is ertem hogy birta. Es meg kozben arra is volt energiaja hogy csabito szemevel engem igezzen. Hihetetlen. Vegul egy hatalmasat elveztem a szajaba, minimum ket orgazmus erejevel.

(2018-10-15) : Elém térdelt és miközben szájjal kezdett kényeztetni a szemben lévő tükörben gyönyörködhettem tomporában. Nagyon izgató volt, ezért megkértem, hogy helyezkedjen fölém, hogy nyalogathassam érzékeny csiklóját.

: 12db
(2018-12-15) : Azonnal csókolózni kezdtünk, majd hanyatt döntött, végigcsókolt, és elkezdett jó bő nyállal franciázni, ami káprázatos volt. Olykor mélyen, máskor csak a makkot bekapva kényeztetett

(2018-10-06) : Maya zavartan de kedvesen fogadott, kis ismerkedés után elküldött fürdeni, onnan visszatérve már a számon éreztem a csókját ami tényleg nagyon finom, lekerült a türcsi és...

(2018-09-15) : Maya was giving me blowjob. I had to taste her again so we switched and say laid down while I was licking her juicy pussy. She seemed to get really big orgasm judging from her screams.