1
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
37
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
V.I.P
60
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
26
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Most hívhatod!
29
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
53
Kedvenced
Éppen online
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Nikol szexpartner
NAGYON JÓ
szexpartner

Nikol

+36703044410

-

VIP SZTÁR hirdető
Beküldve:
2016-12-18 12:03:10

sz-norb.tomi
Könyvet írhatna
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért 7 nap prémium vendég előfizetést írunk jóvá!

Szexpartner beszámoló Nikol Budapest 2016-12-19

Egyeztetés
Elérhető:
5
VTR kommunikáció:
5
Pár nappal a randi előtt a megszokott VTR-en egyeztettünk időpontot. Elég gyorsan le is tudtuk egyeztetni, de aztán jött egy kis fordulat, át kellett tenni a randi időpontját másik napra, de mindkettőnknek elsőre jó volt az alternatív időpont. Sikerült az új telefonszámot is sikeresen tesztelni, de azt már csak a bejáratnál. :)
Megközelítés
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Jelenleg nem rendelkezem autóval, így munka után BKV-val történt. Mostanság érdemes hozzászámolni jó pár percet az útidőhöz, elég nagy dugók vannak az Árpád-híd felé. Főleg 17 óra után. A térképen jól meg van jelölve a helyszín. Metrótól, buszmegállótól egy egészségügyi 3 perces séta a helyszín. Kocsival közlekedőknek szerintem a parkolás fizetős.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A helyszín maga egy pár éve épült, új építésű, modern lakótömb. A lakás nagyon ízléses, kicsi, de lakájos, ízléses és stílusos. Nagyon illik a vendéglátóhoz szerintem :) Fürdője patent, több tusfürdő, szájvíz áll rendelkezésre. Törölköző és szájvíz kikészítve. A szobában franciaágy, hangulat világítással.
Nikol külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
A képeknek megfelel, de a valóságban sokkal szebb. Egyszerűen gyönyörű, ennél többet nem tudok mondani róla. Hosszú szőke haj, bájos arc, nagyon szépen mosolyog, és persze a hihetetlen megbabonázó huncut szempár....

Action
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Csók:
5
Pornós feeling:
4
Barátnő feeling:
5
Dugónak köszönhetően pont időben érkeztem a ház elé. Csörgetek, megkaptam volna a kapukódot, de valaki nyitotta az ajtót és én beosontam az ajtón így már csak az emelet és az ajtót kellett elmondania és már indultam is fel a lifttel x. emelet x. lakása felé. Résnyire nyílt az ajtó mögül az a pici szőke lány nyitott ajtót, kedvesen mosolyogva, aki 3 héttel ezelőtt is :) Köntösben és szexi fekete szettben fogadott. Nekem gyors zuhany és szájápolás, majd indulás a szobába. Ahova ő is követett, Csókolóztunk hosszan, ez nagyon jó volt. Nagyon barátnős, teljesen átélős csókot ad Nikol. Közben simogattam a popsiját. Megszabadítottam a melltartótól és rászabadultam a melleire. Nem nagyok az az igazi tenyérbeillős formás cici :) Elheveredtünk az ágyon és már orális kényeztetésben részesített. Pont jól csinálja, nem az az igazán erős, nem az a nagyon lágy amiből semmit nem érzel, hanem pont a kettő között félúton. Pont úgy csinálta, ahogy szeretem. Rövid ideig kényeztetett így, és hamar megszabadult a tangától, rám pedig felkerült a gumi és már pattant is fölém. Igazi barátnős szeretkezés volt. Felettem mozgott. Most jobban bírtam mint először, de azért még mindig nem az igazi :) Közben csókolóztunk melleit szorongattam,popsiját simogattam-markoltam és ő meg csak szépen mozgott :) Így is ért el a vég, hagyott lenyugodni, letisztogatott, majd egymásmellé feküdtünk. Beszámolt a nagy útjáról keleten, sokat mesélt róla :) Közben csak néztem mélyen a szemébe, ettől zavarba is jött, aztán a testére néztem és végigpuszilgattam majd újra visszafeküdtem mellé.
Egyszer csak felült és újra elkezdett puszilgatni, szájával keményre varázsolt, és már pattintotta is fel a gumit. Kértem, hogy kezdjük úgy hogy ő van felül, mert nagyon jó érzés, ahogy csinálja. Majd átváltottunk misszionáriusba, szépen lassan komótosan csináltuk, ki akartam élvezni minden egyes pillanatot. Közben a vállát, nyakát puszilgattam. Majd zárásként a kedvenc kutyusba váltottunk. Isteni látvány. Szép formás test, popsi egyszerűen tökéletes. Itt is lassan kezdtünk majd gyorsítottam és el is ért a vég. Ismét letisztogatott és elfeküdtünk egymás mellett. Simogattam ahol csak értem még a maradék időben ami sajnos nem volt már sok. Így indultam zuhanyozni. Visszamentem öltözni, megbeszéltük még a hétvégi programokat, kinek mi a terve és indultam is utamra.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Másfél óráért átlagosnak mondhatnám. Előre adtam át egy dobozos kóla társaságában ismételten. Ajánlani tudom, hogy aki szeretne menni hozzá, használja a "Bővebb infó"-t ott mindent leír, ami fontos lehet. Nagyon megérős hozzá elmenni!
Összkép
Ismételten nagyon jól éreztem magam mellette abban a másfél órában és még az utána következő fél órában is mire megemésztettem a nála eltöltött másfél órát :) Talán ez a randi most nem volt olyan mozgalmas mint az előző, de nagyon jól éreztem magam vele. Csak ajánlani tudom, nagyon aranyos, kedves, cuki lány. Kiemelni tudom a barátnő feelinget, amit nyújt a nála eltöltött időben végig. Remélem még lesz alkalmunk találkozni!

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Nikol szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2017-03-22 19:06:47
Rendesen megírt beszámoló - és az akció leírása is rendben van.

2016-12-19 20:19:44
Nikolhoz méltó kulturált de informatív beszámoló, de valamit mégis hiányolok.

2016-12-19 11:47:24
Már most jobb besziket írsz, mint én, köszi, majd tanulom a tömörítési technikádat!:D

2016-12-19 10:39:19
Jó kis kék élmény lehetett vele.Még sok ilyet nektek! :)

FunkciókNikol legfrissebb beszámolói

istennő: 10db
(2018-08-28) : She started again licking and sucking my stem without condom, delightfully caressing and kneading my balls. After a few minutes, she put a condom and she went on me in cowgirl position.

(2018-06-09) : Csókolózni kezdtünk, amit mesterien csinál, és szerencsére abba sem nagyon hagytuk az egész együttlétünk során. Kis idő után a hátára feküdt, és én elkezdhettem a kényeztetését,

(2018-05-27) : Ő nem tétlenkedett a derekam magasságában oldalt térdelt - kuporodott és lelkes, tempós franciába kezdett, hogy elérjük a kellő keménységet. 4-5 perc kellett neki és igazándiból jól is esett ahogy csinálta

felejthetetlen: 32db
(2019-02-17) : Elnyújtott franciás bevezető után ami hol mélytorok, hol pajkos játszadozás a makkal és minden ami a kettő között van, gumit húzott és beleült. Kellemesen, nyugodtan nem kapkodósan mozgott változatos technikákat alkalmazva.

(2019-02-14) : majd Nikol indult el felfedezni, és el is jutott a velem egykorúig, amit kényeztetni kezdett. Nem rontott neki, csak szép lassan, a környékkel is foglalkozva kezdte birtokba venni.

(2019-02-03) : Nagyon kellemesen kényeztetett, a golyszikat sem hanyagolta el. Hamarosan felkerült a vegyvédelmi és missziben folytattuk. Közben is csókolt és ölelt, kapaszkodott belém és húzott magához.

nagyon jó: 49db
(2019-02-15) : Egy finom natúr franciában részesített, közben pedig figyelte a reakciómat. Kis idő múlva kértem, hogy helyezze fel a gumit, amit olyan gyorsan és könnyedén tett fel, hogy mire kettőt pislogtam már lovagló pózban volt.

(2019-01-27) : Ezután ő vett kezelésbe ismét, a franciázás közbeni felpillantásai egyszerűen vadítóak voltak, ezért viszonylag hamar meg is egyeztünk, hogy jobb lesz gumit húzni.

(2018-12-24) : A folytatásban francia leckét kaptam. Barátnős a franciája is, odafigyel, úgy csinálja, hogy jól essen az embernek. Változatos, kellően nyálas és foglalkozik a golyókkal is.

: 78db
(2019-02-15) : Majd hamarosan szájjal kezdett el kényeztetni. Nagyon finoman, de még is határozott mozdulatokkal. Itt előjött az a módszer amit a többiek is említettek. Érdekesen csattogtat a nyelvével közben és ezzel ingerli tovább a makkot.

(2018-12-18) : Finom lassú mozdulatokkal vette az irányt délnek. Kicsit húzt az agyam. (Már amennyi maradt.) Kiváló a technikája az élmény sokkoló. (Jó értelemben.) Viszonozni akartam a kedvességét és kifejezettem nehezen esett elszakadni az ajkaitól.

(2018-12-03) : majd rátért a lényegre, annyira jól szopott, hogy majdnem elélveztem de ezt nem hagyhattam így megkértem, hogy most én jöhessek a hátára fektettem úgy nyaltam.