26
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Ma elérhető: 10-18
Nikol szexpartner
NAGYON JÓ
szexpartner

Nikol-

VIP SZTÁR hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2016-12-18 12:03:10

sz-norb.tomi
Könyvet írhatna
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Nikol beszámoló szexpartner Budapest 2016-12-19

Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
Pár nappal a randi előtt a megszokott VTR-en egyeztettünk időpontot. Elég gyorsan le is tudtuk egyeztetni, de aztán jött egy kis fordulat, át kellett tenni a randi időpontját másik napra, de mindkettőnknek elsőre jó volt az alternatív időpont. Sikerült az új telefonszámot is sikeresen tesztelni, de azt már csak a bejáratnál. :)
Megközelítés
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Jelenleg nem rendelkezem autóval, így munka után BKV-val történt. Mostanság érdemes hozzászámolni jó pár percet az útidőhöz, elég nagy dugók vannak az Árpád-híd felé. Főleg 17 óra után. A térképen jól meg van jelölve a helyszín. Metrótól, buszmegállótól egy egészségügyi 3 perces séta a helyszín. Kocsival közlekedőknek szerintem a parkolás fizetős.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A helyszín maga egy pár éve épült, új építésű, modern lakótömb. A lakás nagyon ízléses, kicsi, de lakájos, ízléses és stílusos. Nagyon illik a vendéglátóhoz szerintem :) Fürdője patent, több tusfürdő, szájvíz áll rendelkezésre. Törölköző és szájvíz kikészítve. A szobában franciaágy, hangulat világítással.
Nikol külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
A képeknek megfelel, de a valóságban sokkal szebb. Egyszerűen gyönyörű, ennél többet nem tudok mondani róla. Hosszú szőke haj, bájos arc, nagyon szépen mosolyog, és persze a hihetetlen megbabonázó huncut szempár....

Action
Aktus:
5
Csók:
5
Pornós feeling:
4
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Dugónak köszönhetően pont időben érkeztem a ház elé. Csörgetek, megkaptam volna a kapukódot, de valaki nyitotta az ajtót és én beosontam az ajtón így már csak az emelet és az ajtót kellett elmondania és már indultam is fel a lifttel x. emelet x. lakása felé. Résnyire nyílt az ajtó mögül az a pici szőke lány nyitott ajtót, kedvesen mosolyogva, aki 3 héttel ezelőtt is :) Köntösben és szexi fekete szettben fogadott. Nekem gyors zuhany és szájápolás, majd indulás a szobába. Ahova ő is követett, Csókolóztunk hosszan, ez nagyon jó volt. Nagyon barátnős, teljesen átélős csókot ad Nikol. Közben simogattam a popsiját. Megszabadítottam a melltartótól és rászabadultam a melleire. Nem nagyok az az igazi tenyérbeillős formás cici :) Elheveredtünk az ágyon és már orális kényeztetésben részesített. Pont jól csinálja, nem az az igazán erős, nem az a nagyon lágy amiből semmit nem érzel, hanem pont a kettő között félúton. Pont úgy csinálta, ahogy szeretem. Rövid ideig kényeztetett így, és hamar megszabadult a tangától, rám pedig felkerült a gumi és már pattant is fölém. Igazi barátnős szeretkezés volt. Felettem mozgott. Most jobban bírtam mint először, de azért még mindig nem az igazi :) Közben csókolóztunk melleit szorongattam,popsiját simogattam-markoltam és ő meg csak szépen mozgott :) Így is ért el a vég, hagyott lenyugodni, letisztogatott, majd egymásmellé feküdtünk. Beszámolt a nagy útjáról keleten, sokat mesélt róla :) Közben csak néztem mélyen a szemébe, ettől zavarba is jött, aztán a testére néztem és végigpuszilgattam majd újra visszafeküdtem mellé.
Egyszer csak felült és újra elkezdett puszilgatni, szájával keményre varázsolt, és már pattintotta is fel a gumit. Kértem, hogy kezdjük úgy hogy ő van felül, mert nagyon jó érzés, ahogy csinálja. Majd átváltottunk misszionáriusba, szépen lassan komótosan csináltuk, ki akartam élvezni minden egyes pillanatot. Közben a vállát, nyakát puszilgattam. Majd zárásként a kedvenc kutyusba váltottunk. Isteni látvány. Szép formás test, popsi egyszerűen tökéletes. Itt is lassan kezdtünk majd gyorsítottam és el is ért a vég. Ismét letisztogatott és elfeküdtünk egymás mellett. Simogattam ahol csak értem még a maradék időben ami sajnos nem volt már sok. Így indultam zuhanyozni. Visszamentem öltözni, megbeszéltük még a hétvégi programokat, kinek mi a terve és indultam is utamra.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Másfél óráért átlagosnak mondhatnám. Előre adtam át egy dobozos kóla társaságában ismételten. Ajánlani tudom, hogy aki szeretne menni hozzá, használja a "Bővebb infó"-t ott mindent leír, ami fontos lehet. Nagyon megérős hozzá elmenni!

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Ismételten nagyon jól éreztem magam mellette abban a másfél órában és még az utána következő fél órában is mire megemésztettem a nála eltöltött másfél órát :) Talán ez a randi most nem volt olyan mozgalmas mint az előző, de nagyon jól éreztem magam vele. Csak ajánlani tudom, nagyon aranyos, kedves, cuki lány. Kiemelni tudom a barátnő feelinget, amit nyújt a nála eltöltött időben végig. Remélem még lesz alkalmunk találkozni!

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Nikol szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

Balu_cpt
Belát a dolgok mögé
2017-03-22 19:06:47
Rendesen megírt beszámoló - és az akció leírása is rendben van.

2016-12-19 20:19:44
Nikolhoz méltó kulturált de informatív beszámoló, de valamit mégis hiányolok.

2016-12-19 11:47:24
Már most jobb besziket írsz, mint én, köszi, majd tanulom a tömörítési technikádat!:D

2016-12-19 10:39:19
Jó kis kék élmény lehetett vele.Még sok ilyet nektek! :)

FunkciókNikol legfrissebb beszámolói

istennő: 11db
(2019-07-11) : . A szokásos bemelegítő misszi után egy lovagló következett, nem bírtam sokáig Nikol szambás lovaglója kivégzett habár felajánlotta a lassítást de elkésett vele közben kapaszkodtam a gyönyörű melleibe

(2019-03-18) : Keze lefelé kalandozott és már álltam is tettre készen, de előbb egy kicsit a szájába vett és pörgős nyelvvel abszolválta a franciát. Nem is vettem észre, de már gumi volt rajtam és rám ült, fergeteges lovacskába kezdett,

(2018-06-09) : Csókolózni kezdtünk, amit mesterien csinál, és szerencsére abba sem nagyon hagytuk az egész együttlétünk során. Kis idő után a hátára feküdt, és én elkezdhettem a kényeztetését,

felejthetetlen: 43db
(2019-07-04) : Egy gyors tisztálkodás után betesékkelt a tetthelyre ahol egy érzéki gyengéd csókolózás után ledőltünk a franciaágyra Nikol halad lefelé egészen a vadul álló Ödönkéig akit egy nagyon finom franciás kényeztetésbe részesített most úgy tűnt,hogy a keményebben állja a sarat

(2019-06-28) : Nikol javasolta, hogy most ne a szambás lovaglással folytassuk hanem fordítva a lovon legyen a befejezés, így megcsodálhatom azt a fantasztikus popót és a mozgását, jó ötlet volt viszonylag jól bírtam,

(2019-06-03) : Ott hosszas csókcsata után fölé kerekedtem, majd finom csókokkal és nyalintásokkal délnek vettem az irányt, a stratégiai helyszíneken elidőzve. Kelyhét nem rohantam le, igyekeztem körbe csókolni, combjai felé is elkalandozva, de idővel eljutottam finom puncijához is.

nagyon jó: 50db
(2019-08-07) : Kellemes meleg nedvességet érezve szédületes játékkal kezdett neki a zacsim kényeztetésének. Nyalta, csókolgatta, szopogatta a zacsimat őrült jó érzés volt, a farkam szinte örömtáncot járt Nikol arca körül.

(2019-08-06) : Miután kipihente magát Ő franciázott, de nem túl sokáig, nem volt rá szükség, mert már nagyon készen álltam. Felkerült a felszerelés, Ő kezdett felül. Hagytam kicsit kibontakozni, ami 1-1 twerkelésben csúcsosodott ki.

(2019-07-04) : utána elkezdte ő a franciatudományt nagyon kellemes, néha csettinget a nyelvével és tök kól elkapja hogy nekem mi a jó. Ügyes . Ezután gumi felpattint és először gondoltam laza missziósba adunk az erotikának,

: 84db
(2019-08-04) : Mikor már mélyen és hevesen dolgozik a szerszámon a többi leírásban szereplő csettintés is megjött... Nem tudom, nekem nagyon tetszett, mivel nyelv munkával is jár :D Nem is gondoltam volna, hogy ez ilyen jó lehet... Olvasva kicsit viccesnek tűnt, előszőr mikor meghallottam is,

(2019-08-02) : Átöleltem és megjegyeztem milyen jól mutatna otthon a kanapén, kicsit megfordítottam hogy végre rátérhessen a kis huncut kényeztetésére, amit a szokásos módon variált be tövig ki kis csettintgetés a makra kicsit körbe kértem had adjak rá puszit mert közvetlenül ezt csak macskák tehetik meg.

(2019-03-17) : Kezei, szája folyamatosa folyamatosan rajtam barangolnak, én a ciciket veszem nyelvelésbe. Később lassan lefele haladva combok közt kezdek szűkülő köröket. Bré is talált neki tetsző helyet forró ajkak társaságában.