7
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
19
Kedvenced
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Renáta erotikus masszázs

erotikus masszázs

Renáta

+36309681349

-

V.I.P hirdető
Beküldve:
2016-12-18 09:15:12

GianniMorandi
Már Valaki itt
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
4
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért 7 nap prémium vendég előfizetést írunk jóvá!

Renáta reagálása

Gianni Morandi, Te olasz csődör!

Kaptál hideget, meleget. Sokan a pokolra kívántak (amit én továbbra sem értek, hogy miért), mivel az én napjaimat és csevegőmet egyértelműen bearanyoztad, ehhez nem fér kétség.
Sokáig azt gondoltam Rólad, hogy valami beszámolokos troll vagy és kicsit saját magam jutottam saját magam eszébe, mert én szoktam hasonló módon trollkodni különböző platformokon :D
Majd eljött a megvilágosodás és beteljesedés pillanata, mikor megjelentél az ajtómban egy üveg pezsgővel és NEM, nem troll, nem kamu, LÉTEZIK. Él és mozog és itt van nálam.... gondoltam!

Büszke és szerencsés fiatal lánynak érzem magam, és ami a legfontosabb, hogy különlegesnek, mivel én nyerhettem meg az "első" beszidet! Görgetve soraid pedig azt kell mondjam, megleptél.
Igen, jó, a nyelvtani hibák ellenére szerintem baromi jó lett, de van IJEN :DD
Izgatottan várom a következő nyereményjátékodat, ami valami elképesztő vicces már megint és ezt is komolyan gondolod. marhajó :D

Hát én imádlak, komolyan!

Boldog karit.
Csók

Domi

Erotikus masszázs beszámoló Renáta Budapest 2016-12-21

Egyeztetés
Elérhető:
4
Amikor megláttam az oldalon a képeit már tudtam hogy felfogom hívni, és mindenképpen elmegyek hozzá.
Nagyon tetszett hogy retusmentes képekkel hírdet és minden olyan természetesen szép rajta.(amúgy is gyengém a zöld kis pipa ami azt jelzi hogy a hölgy nincs agyonretusálva)
Szóval egy párszor hívtam,de a végén sikerült elérni és másnap délre megtudtuk beszélni a randevút.
Bájos hang a telefonban sokmindent sejtetően közli az információkat.....
Már a hangja megfogott...
Tudtam hogy ő lesz a következő áldozatom az én kis "karácsonyi nyereményjátékomban"
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Ha egyszer lepereg életem filmje ezek a Marina parti házak tuti benne lesznek annyiszor jártam már itt...
A jól ismert 5-6 tömb egyike melyben párszáz lány "dolgozik".(Van aki csak masszíroz és vannak akik más "dolgokra" is rávehetők.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A lakás szépen berendezett,rögtön a belépésnél jobbra fürdőszoba balra valami paraván arra nem voltam:)
Szemben az akciószoba,melyben kényelmes matrac helyezkedik el.
A fürdőben többfajta tusfürdő,lehet válogatni....
Renáta külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Amikor nyílt az ajtó egy elbűvölő kicsi pöttöm lányt láttam meg aki az általános bemutatkozó szövegemre (Szia! hoztam neked egy kis ajándékot....olasz pezsgő...tudod az olasz az igazi....az eredeti...az originale...)
nagy nevetés közepette "ezt nem hiszem el...Gianni Morandi....válasszal illetett.
Napbarnított bőre, szőkésbarna haja, hideg kék szeme ámulatba ejtően részegítő élményeket sejtet a továbbiak tekintetében....
Borzasztóan tetszettek a kis aranyos szeplői,mellyet félig meddig eltakart a szőkésbarna hajzuhataga...
Testalkata pont ami a gyengém kissé sportosba hajló vékonyabb,formás kis cicik nagyon jó kerek feszes hátsó futómű.

Erotikus masszázs
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
Hatékonyság:
5
Elsőkörben fürdeni mentem hogy felfrissítsem magam.
Öszintén megmondom szeretek beleszólni a történésekbe, de most hagytam hogy a lány
irányítson,kiváncsi voltam rá hogy "mire képes".
Először hasra vágódtam és miután bekrémezett, a hátamat és a nyakamat masszírozta közepes erősséggel, ügyesen találta meg a lapockáimon az izomcsomókat mellyet szépen egyenletesen próbált szétmasszírozni ami nagyon jól esett.
Közben könnyed beszélgetés különböző témákról hogy (Dániában végezte az egyetemet németül és angolul perfect beszél...stbstb...)
Borzasztómód intelligens, meg is jegyeztem hogy ma nem egy "tükörponty"-al fogok diskurzust folytatni a Lujzi Vuitton-ról ill. a Gucci nevű márkákról.
Visszatérve a masszázsra ezután a vállamat masszírozta közepes erősséggel a bal vállam amúgyis kivan (tudjátok az ökölvívásnál mindig a bal kéz van elől ezért aztán sok sporttársnak készül ki a bal válla a minduntalan balegyenes ütéselőkészítés miatt)
Szóval miután 5-10 percig a bal vállamat masszírozta, délebbre kalandozott és a popsimat gyúrta át kellemesen.
Az egész művelet kb. 40-45 percig tartott és nagyon jól esett.
A masszázs műveletei alatt többször meg akartam fordulni merthát nagyon izgatott hogy jópárszor végigsímult gyönyörű testével a hátamon,de ő mindig visszaparancsolt hogy maradjak nyugiba merthát úgyis másfél órára jöttem és még van időnk....
Tudom hogy tudatosan izgatott fel ezzel az időhúzással és ez nagyon tetszett az eszo kezdődik így...
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Pornós feeling:
5
Végre megfordulhattam!!!
(nagyon élveztem az egész együttlétben azt hogy végig az alárendeltje voltam öszintén megmondva nem sok lánynak szoktam ezt megengedni de ő annyira profin csinálta hogy hagytam hagy irányítson)
Először többször végigsiklott gyönyörű testével rajtam miközben formás cicijeit izlelgettem amikor a számhoz közelített.
Ímádtam a bársonyos cicibimbóit ahogy az ajkaimhoz értek....
Sajnos piros betűs ünnepek voltak úgyhogy a 69 nevű kevenc pózom most elmaradt,de amít helyette kaptam az mindenért kárpótolt.
(nemhiába ő lett a "karácsonyi nyereményjáték" bonusnyertese)
Miután jópárszor végigsiklott olajos testével rajtam elkezdődött az igazi kényeztetés mellyet nagyon szakszerűen a késleltetés minden eszközét bevetve nagyon ügyesen kivitelezett...
Többször volt olyan érzésem hogy eszo-n vagyok.
Nagyon érezte hogy mikor kell kicsit lassítani hogy "ne tudjak elmenni" olyan gyorsan,és mikor kell a nyelvét bizonyos helyeken használni hogy különleges örömöt szerezzen.
Bár bevallása szerint nem csinálja olyan régen,szerintem "vérprofi" pedig higgyétek el voltam már pár lánnyal...
Végül kb 30-35 perc alatt végzett ki úgy hogy akkorát élveztem hogy bár feküdtem de az utódok majdnem a bokámnál landoltak.
Úristen kislány-csak ennyit tudtam kinyőgni....
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Korrekt, amiben az elején megeggyeztünk.
Pesti átlag+5 rózsaszál ahogy a nyereményjátékban megígértem a végén,diszkréten az éjjeliszekrényre helyezve.
Érkezésemkor az elmaradhatatlan martini asti átadva aminek nagyon örült bár elmondása szerint ő inkább fehér boros.
Összkép
Mindent egybevéve azt kaptam amire számítottam,nagyon jól éreztem magam, kicsit meglepett hogy durván jól csinálja azt ahogy elnyújtja az élvezeteket.
Olyan kisugárzással rendelkezik hogy rögtön levesz a lábadról...
Csak jókat tudok mondani.
Erőssen ajánlott..

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Renáta erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Már Valaki itt rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.A hirdető Már Valaki itt rangtól teszi lehetővé a beszélgetés olvasását.

FunkciókRenáta legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2018-07-06) : Első körben megszabadulunk a melltartótól és a falatnyi kis fehér tangától, pedig nagyon jól állt Neki, de az ilyen kéréseknek nem lehet ellenállni. Kapok bio illatmentes olajat és Reni testét, szabad felhasználásra.

felejthetetlen: 4db
(2018-07-17) : De nála a félkezes masszázs olyan, mint másnál a háromkezes. - VF: Tényleg jól masszíroz, ha kell, alaposan megdögönyöz, lehet választani krém és olaj között.

(2017-03-25) : Elmondása szerint most tanulja a masszázst, talptól indítva kezdi, lágy, de szakszerű mozdulatokkal halad felfele, eldolgozva a hátamon és a lelkemben a csomókat,

(2017-01-30) : Krémmel, gyakorlott, de nem túl erős mozdulatokkal masszírozott. Nekem így teljesen rendben volt. Közben jót dumáltunk külföldi élményekről, skandináv filmekről, hasonlókról. Domi nagyon intelligens,

nagyon jó: 6db
(2017-04-20) : Szóval jó, erős, de lazító masszázst kaptam, ami nagyon jólesett, pláne hogy Domi közben ide-oda ült a hátsó felemen. Amikor eljutott a legvégső ujjperceim meghúzogatásához, akkor kezdte el a gerjesztő jellegű dolgokat

(2017-04-14) : A lábaimmal kezdett, egészen a láb fejemtől indulva. Megfelelő erővel csinálta. Jól végig gyúrta előbb a bal, majd a jobb lábamat. Közben természetesen beszélgettünk, igen sok témát érintve

(2017-03-06) : Hagyod, hogy ő vezessen: lejjebb csúszik, a nyelvével és a szájával a farkadat kezdi kényeztetni. Lassan halad a golyóidtól egyre feljebb, végül szinte teljesen eltűnsz a szájában. Bár úgy helyezkedtetek el, hogy te is könnyen hozzáférj,

: 17db
(2018-09-29) : A masszást valóban tanulhatta ügyesen és jól is masziroz A tested feltérképezése után ,megállapítja kritikus pontokat, majd megfelelő konzultáció kereteben kezelésbe is veszi sorban őke

(2017-08-09) : Miközben tényleg alaposan, a nyakszírtemtől a talpamig átmasszírozott, tovább folytattuk a kellemes társalgást, így nemcsak az izmaimat, hanem mentálisan is alaposan felfrissített!

(2017-07-10) : Kellemes kézi levezetést kértem és kaptam is, figyelmesen, megadta a módját, tantrikus elemekkel gazdagított levezetésben volt szerencsém