26
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Most hívhatod!
29
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
53
Kedvenced
Éppen online
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
37
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
V.I.P
60
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
1
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Csenge szexpartner

szexpartner

Csenge

+36703587714

-

V.I.P hirdető
Beküldve:
2016-12-17 18:46:30

Dosa
Ismerkedik az oldallal
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért 7 nap prémium vendég előfizetést írunk jóvá!

Szexpartner beszámoló Csenge Budapest 2016-12-19

Egyeztetés
Elérhető:
5
Teljesen rendben volt, néhány SMS-el pontosítottunk, szégyenszemre én késtem 10 percet - tudom nem illik, ezúton is bocsánat :)
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
4
Egyértelmű a cím:
5
Hamar találtam parkolóhelyet az egyik keresztutcában, körben fizetős mindenhol de nem vészes. Majd arra vigyázzatok hogy a parkolóautomatát nehéz megalálni (pont ott van egy a házzal szemben, de szürke és beleolvad a környezetbe), és este 8ig kell jegyet venni nem hatig.. Én itt hibáztam :) De Csenge annyira kedves és gyönyörű hogy egy ilyen kis apró malőr azonnal a feledés homályába vész....
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Új építésű társasház, nem lakik magasan - én is inkább lépcsőztem azt a keveset :)
teljesen rendben volt a lakás is, zuhanyzóban ezerféle tusfürdő kikészítve, szájvíz, pohár, minden amivel kényelmesen felkészülhetsz az összebújásra, az ágy nagy és kényelmes, mellette egy tükör - ha több szögből is élvezni akarod a látványt
Csenge külseje
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Csenge gyönyörű, ha néha Budapesten járok Ő az első akit megnézek, hogy tud e fogadni, és most hatalmas szerencsém volt. A leírásában azt írja, hogy rövidebb a haja, de valójában nem sokkal, szerintem ez nem számít rövidnek

Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Mélytorkos francia:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Pornós feeling:
4
Itt megragadnám az alkalmat és leírnám hogy nem először vagyok Csengével, és nagyon remélem hogy nem is utoljára. A szerdai együttlétünk annyira tetszett hogy rögtön bejelentkeztem másnapra is - általánosságban írnék mindkettőről:
Nagyon kevés lány tud jól csókolni, talán 10-ből 1, de Csenge nagyon érzékien és tökéletesen csinálja. Szeretek vele hosszasan csókcsatázni, mindkét alkalommal így is tettünk. Nagyon tetszik az hogy már az elején amikor csak beszélgetünk oda-oda jön és ad egy-egy csókot.
A hálóban felváltva kölcsönösen kényezettük egymást, és sikerült valóban egymásra hangolódni - "együtt rezegni" ahogy Ő fogalmaz a leírásban - ez találó :)
Ezután először én voltam felül majd Ő, és egy kellemes elnyújtott hosszú együttlét következett változó ütemben - ami közben sokszor odahajolt és csókolóztunk. Mindegyik alkalommal úgy mentem el hogy ő volt a nyeregben - ezt a látványt nehéz sokáig bírni, maradandó élményt nyújtott :)
Még meg is masszírozott volna utána, hogy ellazuljak, de nem kértem, inkább csak még néhány csókot loptam tőle. Ezek az alkalmak és Csengével történt beszélgetés meggyőztek róla hogy nem elég nekem ebből 1-2 óra, így valószínűleg legközelebb egy egész estét töltök vele, megéri ! Gyönyörű,kedves, és remekül el lehet vele beszélgeti, nagyon nyitott - pedig azért olyan sokszor még nem találkoztunk, azt is megértettem volna hogy ha ilyen kevés alkalom után még zárkózottabb lett volna. Köszönök mindent drága !!!!!
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Korrekt. Már ismertem régebbről, de most is pontosan elmondta hogy mik a feltételek
Én előre letettem az asztalkára amit megbeszéltünk, szerintem erről nem is kell többet írnom :)
Összkép
Minta a szeretőmhöz jöttem volna, annyira megvolt az illúzió hogy jobban nem is kell. Érdekes hogy Ő - bár kb két éve nem találkoztunk -mindenre emlékezett legutóbbról, hogy miről beszélgettünk, mi volt rajtam/rajta - és szerintem arra is hogy mit hogyan szeretek - mert kérdés nélkül úgy csinált mindent - vagy lehet hogy tényleg egy hullámhosszon voltunk, de a lényegen ez nem változtat: Nagyon nagyon jól éreztem magam. ha budapesti lennék minden héten legalább egyszer meglátogatnám, rendkívül frissítő élmény testnek és léleknek :)

Januárban találkozunk drága ! számolom a perceket ! :)
CSÓÓKOK !!!

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Csenge szexpartner beszámolójáról

A hirdető Nagytudású rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.A hirdető Nagytudású rangtól teszi lehetővé a beszélgetés olvasását.

FunkciókCsenge legfrissebb beszámolói

istennő: 11db
(2018-07-10) : A kényeztetés után jöhetett a gumi és nyeregbe is pattant gyönyörű látvány volt ahogy a mellei ott ringanak előttem. Majd hely csere és végem is lett.

(2017-06-30) : Csak a pihe-puha ajkai értek az eddigre már acélkemény farkamhoz. Lélegzetelállító amit művel. Sűrű szemezés, golyószopi, isteni nyelvjáték; szinte nulla vagy észre nem vehető kezezés mellett.

(2016-06-29) : Tudja, hogyan szeretem a franciát, teljes mértékben ennek megfelelően vesz a szájába, szív, szop és játszik nyelvével a farkamon. Nagyon jó érzés egy profi lány figyelmének középpontjában lenni,

felejthetetlen: 22db
(2018-07-18) : Lefeküdtünk az ágyra ahol egy franciával folytatta (még kicsit feszült voltam, látta is rajtam) ott már kezdtem "kiengedni". Én kicsit fordítva működök, mert alapvetően rég voltam lánnyal

(2018-06-27) : Kértem egy kis franciaórat ami egyszerűen fenomenális volt. Hihetetlen technikája van a hölgynek es olyan odaadással csinalja mintha életében először csinálná:) izzig vérig profi

(2018-06-21) : Kényelembe helyeztem magam míg Csenge lejjebb kalandozott. Kedvesen megkérdezte nem vagyok e csikis mielőtt belekezdett a golyók kényeztetésébe. Imádom a franciáját, nem lehet betelni vele!

nagyon jó: 30db
(2018-05-08) : amitol par masodperc alatt meg is szabadult gyorsan smacizas alatt aztan egybol francia amihez nem kellett sok ido es kemenybe lettem allitva utana gumi es ami a csovon kifert.

(2018-02-06) : Még egy két percig élveztem a helyzetet ahogy a mellét simogattam markolásztam, közben a nyakát puszilgattam. Utána egyszer csak megfordult és elém térdelt és már franciázott is

(2018-01-09) : Ez az előjáték önmagában is emlékezetes volt. A technikája nagyon jó és odaadó. Viszonoztam a gyengédséget nyelvvel és illatos barckjára adott francia csókokkal, amire hangos sóhajokkal reagált.

: 37db
(2018-12-10) : Franciaval kezdtuk majd bepucsitott es amikor mondtam, hogy elelvezek utana levettuk a gumit es a szajaba elveztem. Jobb nem is lehetett volna. Ritka szepseg!

(2018-09-11) : Soon she was on me giving a nice oral that was eventually switched to a 69. She has a very good technique and when it seemed I could take it much longer I asked that she would come on top of me.

(2018-05-25) : Nagy átéléssel csinálta, kitartóan, nagyon ügyesen. Csinált valamit a nyelvével a makkomon, nem láttam az ajkától, de nagyon érdekes volt, ilyet még sosem éreztem, tehetséges.