26
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Ma elérhető: 10-18
Fanni szexpartner
FELEJTHETETLEN
szexpartner

Fanni-

VIP SZTÁR hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2016-12-19 10:21:24

Nico41
Törölt reg
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Fanni beszámoló szexpartner Budapest 2016-12-21

Egyeztetés
Elérhető:
5
VTR kommunikáció:
5
VTR-n történt az időpont egyeztetés.Gyorsan és egyszerűen el lett fogadva Fanni részéről.A héten volt még pár üzenet küldés és fogadás itt az oldalon.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
4
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Ugyan úgy kocsival érkeztem mint az első alkalommal,ha szerencséd van akkor a lakás melletti parkolóházban találsz helyett,ha nincs akkor a Mester utcán.Sajnos az ünnepek közelettével ez nehezebb,de ez most Pestre jellemző mindenhová.BKV-ról ugyanazt tudom írni,mint legutóbb,szerintem azzal most könnyebb az oda jutás az előbb említettek miatt.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Az elmúlt egy hétben mittse változott a környék illetve a lakás.Luxus körülmények,hangulatvilágítással megspékelve (kék szín az egyik kedvencem),tisztaság és letisztult modern kialakítás jellemző a lakás minden helységére(ahol megfordultam)..
A fürdőben még mindig a legjobb dolog az a kis fa(sz)erkezet,ami már hiányzott szerény személyemnek :)
Az ágy és a kialakított kis "birodalom"úgy tökéletes ahogy van.Halk zene szól a számítógépről(amit később elnyomunk változatos hanghatásunkkal)
Fanni külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Fanni nem változott semmit az elmúlt pár napban.Az első randink alkalmával,csak félhomályba csodálhattam meg szépségét,de mivel ma délutáni időpontra mentem(és bizonyos körülmények miatt)most nappal csodálhattam a bájos arcát,mosolyát,gyermeteg félénkségét,szuper nőies testalkatát.A cicik még mindig hatalmasak és feszesek,fenék formás és kézbe való,haja csillogó,selymes tapíntású.Szája csókolni való,puha és húsos.Szerintem tökèletes a leányzó !

Action
Barátnő feeling:
5
Pornós feeling:
1
Mivel a múltkori beszámolóim alkalmával kaptam pár "negatív" visszajelzést(de mint tudjuk a kritika építő jelegű is lehet)ezért megfogadtam magamnak,hogy megpróbálok másképp,más formába fogalmazni az olvasók számára.Mivel az első találkozásnál nem a sex kapott főbb szerepet,ezért már randink előtt gondolkodtam mit hogyan kellene összehozni.Elképzeltem ahogy belépek az ajtón,magamhoz ragadom az irányítást és csak a sexre és önző módon magamra gondolok.Mivel elég sok minden szerepel a repertoárban,ezért végig gondolván első körbe szájba élvezéses formációra gondoltam,majd masszázs és utána egy kiadós szopás nyalás és kutyus lett volna.És ekkor előállt a tipikus "ne tervezz előre,mert úgyse az fog megvalósulni" esete,ráadásul nem az én stílusom az ilyen fajta megfogalmazás.
Megpillantva Fannit nem az ajtóban(bár ajtó volt,de nem a bejárati)elszállt minden önzőségem és átváltottam lágy hangulatomra.Nem fogom részletezni számotokra,mi -milyen módon folyt le a találkozásunk alkalmával,(szerintem aki ismeri,vagy csak olvasta az adatlapját,az el tudja képzelni vagy gondolni)de annyit elárulhatok,hogy nagyon bensőségesre sikeredet,szinte mondhatni 100 % barátnősre a randink.
Sok minden kiderült szerintem Fanninak is (nemcsak nekem)az élet igazságairól.
Ok,arra számítottatok,hogy az action részt szoktátok olvasni ezen a részen,de néha talán más leírásból t több dolgot letudtok szűrni,abból ha nem mindig csak a szopás,nyalás,dugás szavak vannak leírva,ezért elnézésetek kérem,legközelebb azt fogom csak leírni.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Mint szokásokhoz híven a randi elején adtam át(illúzió megtartása végett),nem esett róla szó,ott is maradt végig.Régi pesti átlag,de az érzés amit Fanni nyújt,mind kommunikációban,mind hozzáállásban,mind lelkesedésben,mind testiségben fel sem mérhető az ajándékhoz képest,ezért is próbálok minden egyes alkalommal valami kis pluszt csempészni Fanni lelkébe és személyiségébe.Szerintem eddig bevált,remélhetőleg :)).

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Az érzés a második randin se változott,nem lehet leírni szavakkal,talán úgy fogalmaznék,hogy leszállt egy TÜNDÉR közénk és feláldozza magát értünk,hogy mi boldogabban éljünk a földön.Eszembe jutott egy vers melyben nevéhez és személyiségéhez kellene gondolkodnia mindenkinek :
"Szép virág a rózsa,de szúrós a szára,
De mégis ez a szerelem virága.
Az élet is tövisekkel van tele,
Mikor nyúlsz érte vigyázz vele,
Ha finoman gyengéden bánsz e virággal,
Akkor őszintén kitartó leszel e világgal."
Vettem a fáradságot és utána néztem nevének jelentésének és talán ezzel az idézettel fejezném be a gondolat soraimat ami a következő képen hangzik : "latin mitológiai eredetű női név a virágok és a tavasz római Istennőjének a neve"
Nagyon jó névadás volt számodra,mert illik hozzád a jelentése !
Köszönöm Fanni !
Megjegyzés
Eredeti beküldés dátuma: 2016-12-17 18:29:14

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Fanni szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2016-12-23 01:49:03
Oka volt, hogy vissza lett kuldve a beszi. Nem azert, mert osszecsapott szar, mert nem egy igenytelenniromany, hanem azert mert nem felel.meg a mufaji kotottsegeknek.

2016-12-23 01:49:03
Oka volt, hogy vissza lett kuldve a beszi. Nem azert, mert osszecsapott szar, mert nem egy igenytelenniromany, hanem azert mert nem felel.meg a mufaji kotottsegeknek.

2016-12-22 13:24:56
Fanni jó ideje szerepel a céltáblámon, örülök, hogy a jó besziddel újra felkeltetted a figyelmemet...

2016-12-21 18:27:19
Én elfogadom jól megírtnak is, mert az elragadtatásod igen jelentős. És a lényeg mégis csak itt lakik. Attól a vershez illett volna mellékelned szerzőjét is.

2016-12-21 16:31:43
A beszi hosszú, lírai részeket tartalmaz, hangulatot érzékeltet, de sajnos mellőzi a fontos és hasznosítható részleteket.

FunkciókFanni legfrissebb beszámolói

istennő: 11db
(2019-07-01) : Az ágy elé térdelt, és remek franciába kezdett, gyorsan keményre varázsolt. Változatos programot mutatott be, foglalkozott a környékkel is, volt zacsinyali és minden, ami kell :) Külön tetszett, hogy nem a gyors kivégzésre ment, hanem szépen elnyújtva játszott az ezredessel.

(2019-04-06) : miután már sikerült a férfiúságomat pozicionálni kaptam egy mindenre kiterjedő alapos franciát minden volt amit kértem kalandozott a nyelvecske ide-oda lent tartotta ameddig lehetett és a nagy kedvencem a golyóim is megkapták a kellő törődést.gumit húztunk és irány is rögtön hátulról.

(2019-01-23) : Fanni felébredt és nyomban bizonyítani akart. Mirrmurrkát értően gondjaiba vette, harapdálta a makkomat és dícsérte, közben a tojásaimat morzsolgatta. Hegyét nyalogatta, aztán jól bekapta , szájával szorongatta kéjes hangok közepette. Rákérdezett a popsiizgatásra,

felejthetetlen: 38db
(2019-08-10) : Hosszan franciázott (felső fok), majd egy ponton jeleztem, most már a helyére tehetjük a kulcsot. Missziben hatoltam be, melleit masszírozva, váltogatva az ütemet, figyelve a reakcióját. Ebből a pózból tökéletesen követhettem minden rezdülését.

(2019-04-17) : Rövid idő után francia nyelvleckére váltottunk, először csak ő, aztán mindketten egyszerre. Lassan, érzékien és mélyrehatóan fejezte ki magát, nagyon élveztem, odaadó, barátnős volt.

(2019-01-06) : És nem csak látszólag késöbb mondta is,hogy nagyon jó neki.Misszibe fordultunk,ekkor is nagyon jó volt vele,de sajnos már nem bírtam sokáig,kivedtem és pár nagyot löttem a hasára,cicijeire és sajnos egy ment a hajára is.

nagyon jó: 50db
(2019-08-14) : Először állva csókolóztunk, iszonyúan érzékien, puhán csókol. Gyorsan az ágyra ülve folytattuk. Kihámoztam a köntösből és a cicikkel folytattam, de állandóan visszatértem a puha szájához. egyszerűen nem tudtam betelni vele. Végigsimogattam a testét, a melleit, majd lassan haladtam lefelé.

(2019-08-11) : She maked a very soft blow job without condom and, as regularly, she made it in a kind of doggy position on my left side so I could admire her beautiful feminine body and caress it.

(2019-05-02) : Akkor térjünk a lényegre . Kezdem a végén mert olyan izgatóan kalandozott a nyelve a két lábom között és a popsi bejáratánál hogy a farkam a kezemben sült el . És ami ezelőtt történt. Megpusziltam húsos puncijat . Csodálatos francia .

: 54db
(2019-08-16) : Mindenesetre csak ajánlani tudom szép az arca elégé merész ahhoz, hogy a szemedbe nézzen közbe nincs az a futószalag érzésed, hogy csak ott bólogat és azt várja, hogy legyen már vége Maximálisan vendég orientált a hölgy.

(2019-08-09) : Finom simogatás után rátért a spontán franciára. Nagyon jól esett, mélyen bevette, simogatta a környéket. rég volt ilyen profi kényeztetésben részem.

(2019-08-07) : Többször franciázott, s mivel a mélytorkos résszel nagyon is beindított, így ahhoz a művelethez sokszor visszatért, már-már azt éreztem, hogy gyakorlatozik rajtam.....de jóóó volt!.