60
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
29
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
37
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
V.I.P
26
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Most hívhatod!
53
Kedvenced
Éppen online
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
1
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Fanni szexpartner
FELEJTHETETLEN
szexpartner

Fanni

+36203267583

-

VIP SZTÁR hirdető
Beküldve:
2016-12-19 10:21:24

Nico41
Törölt reg
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért 7 nap prémium vendég előfizetést írunk jóvá!

Szexpartner beszámoló Fanni Budapest 2016-12-21

Egyeztetés
Elérhető:
5
VTR kommunikáció:
5
VTR-n történt az időpont egyeztetés.Gyorsan és egyszerűen el lett fogadva Fanni részéről.A héten volt még pár üzenet küldés és fogadás itt az oldalon.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
4
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Ugyan úgy kocsival érkeztem mint az első alkalommal,ha szerencséd van akkor a lakás melletti parkolóházban találsz helyett,ha nincs akkor a Mester utcán.Sajnos az ünnepek közelettével ez nehezebb,de ez most Pestre jellemző mindenhová.BKV-ról ugyanazt tudom írni,mint legutóbb,szerintem azzal most könnyebb az oda jutás az előbb említettek miatt.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Az elmúlt egy hétben mittse változott a környék illetve a lakás.Luxus körülmények,hangulatvilágítással megspékelve (kék szín az egyik kedvencem),tisztaság és letisztult modern kialakítás jellemző a lakás minden helységére(ahol megfordultam)..
A fürdőben még mindig a legjobb dolog az a kis fa(sz)erkezet,ami már hiányzott szerény személyemnek :)
Az ágy és a kialakított kis "birodalom"úgy tökéletes ahogy van.Halk zene szól a számítógépről(amit később elnyomunk változatos hanghatásunkkal)
Fanni külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Fanni nem változott semmit az elmúlt pár napban.Az első randink alkalmával,csak félhomályba csodálhattam meg szépségét,de mivel ma délutáni időpontra mentem(és bizonyos körülmények miatt)most nappal csodálhattam a bájos arcát,mosolyát,gyermeteg félénkségét,szuper nőies testalkatát.A cicik még mindig hatalmasak és feszesek,fenék formás és kézbe való,haja csillogó,selymes tapíntású.Szája csókolni való,puha és húsos.Szerintem tökèletes a leányzó !

Action
Pornós feeling:
1
Barátnő feeling:
5
Mivel a múltkori beszámolóim alkalmával kaptam pár "negatív" visszajelzést(de mint tudjuk a kritika építő jelegű is lehet)ezért megfogadtam magamnak,hogy megpróbálok másképp,más formába fogalmazni az olvasók számára.Mivel az első találkozásnál nem a sex kapott főbb szerepet,ezért már randink előtt gondolkodtam mit hogyan kellene összehozni.Elképzeltem ahogy belépek az ajtón,magamhoz ragadom az irányítást és csak a sexre és önző módon magamra gondolok.Mivel elég sok minden szerepel a repertoárban,ezért végig gondolván első körbe szájba élvezéses formációra gondoltam,majd masszázs és utána egy kiadós szopás nyalás és kutyus lett volna.És ekkor előállt a tipikus "ne tervezz előre,mert úgyse az fog megvalósulni" esete,ráadásul nem az én stílusom az ilyen fajta megfogalmazás.
Megpillantva Fannit nem az ajtóban(bár ajtó volt,de nem a bejárati)elszállt minden önzőségem és átváltottam lágy hangulatomra.Nem fogom részletezni számotokra,mi -milyen módon folyt le a találkozásunk alkalmával,(szerintem aki ismeri,vagy csak olvasta az adatlapját,az el tudja képzelni vagy gondolni)de annyit elárulhatok,hogy nagyon bensőségesre sikeredet,szinte mondhatni 100 % barátnősre a randink.
Sok minden kiderült szerintem Fanninak is (nemcsak nekem)az élet igazságairól.
Ok,arra számítottatok,hogy az action részt szoktátok olvasni ezen a részen,de néha talán más leírásból t több dolgot letudtok szűrni,abból ha nem mindig csak a szopás,nyalás,dugás szavak vannak leírva,ezért elnézésetek kérem,legközelebb azt fogom csak leírni.
Elszámolás
Megérte:
5
Korrektség:
5
Mint szokásokhoz híven a randi elején adtam át(illúzió megtartása végett),nem esett róla szó,ott is maradt végig.Régi pesti átlag,de az érzés amit Fanni nyújt,mind kommunikációban,mind hozzáállásban,mind lelkesedésben,mind testiségben fel sem mérhető az ajándékhoz képest,ezért is próbálok minden egyes alkalommal valami kis pluszt csempészni Fanni lelkébe és személyiségébe.Szerintem eddig bevált,remélhetőleg :)).
Összkép
Az érzés a második randin se változott,nem lehet leírni szavakkal,talán úgy fogalmaznék,hogy leszállt egy TÜNDÉR közénk és feláldozza magát értünk,hogy mi boldogabban éljünk a földön.Eszembe jutott egy vers melyben nevéhez és személyiségéhez kellene gondolkodnia mindenkinek :
"Szép virág a rózsa,de szúrós a szára,
De mégis ez a szerelem virága.
Az élet is tövisekkel van tele,
Mikor nyúlsz érte vigyázz vele,
Ha finoman gyengéden bánsz e virággal,
Akkor őszintén kitartó leszel e világgal."
Vettem a fáradságot és utána néztem nevének jelentésének és talán ezzel az idézettel fejezném be a gondolat soraimat ami a következő képen hangzik : "latin mitológiai eredetű női név a virágok és a tavasz római Istennőjének a neve"
Nagyon jó névadás volt számodra,mert illik hozzád a jelentése !
Köszönöm Fanni !
Megjegyzés
Eredeti beküldés dátuma: 2016-12-17 18:29:14

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Fanni szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2016-12-23 01:49:03
Oka volt, hogy vissza lett kuldve a beszi. Nem azert, mert osszecsapott szar, mert nem egy igenytelenniromany, hanem azert mert nem felel.meg a mufaji kotottsegeknek.

2016-12-23 01:49:03
Oka volt, hogy vissza lett kuldve a beszi. Nem azert, mert osszecsapott szar, mert nem egy igenytelenniromany, hanem azert mert nem felel.meg a mufaji kotottsegeknek.

2016-12-22 13:24:56
Fanni jó ideje szerepel a céltáblámon, örülök, hogy a jó besziddel újra felkeltetted a figyelmemet...

2016-12-21 18:27:19
Én elfogadom jól megírtnak is, mert az elragadtatásod igen jelentős. És a lényeg mégis csak itt lakik. Attól a vershez illett volna mellékelned szerzőjét is.

2016-12-21 16:31:43
A beszi hosszú, lírai részeket tartalmaz, hangulatot érzékeltet, de sajnos mellőzi a fontos és hasznosítható részleteket.

FunkciókFanni legfrissebb beszámolói

istennő: 8db
(2019-01-23) : Fanni felébredt és nyomban bizonyítani akart. Mirrmurrkát értően gondjaiba vette, harapdálta a makkomat és dícsérte, közben a tojásaimat morzsolgatta. Hegyét nyalogatta, aztán jól bekapta , szájával szorongatta kéjes hangok közepette. Rákérdezett a popsiizgatásra,

(2018-07-12) : Ő már ott várt rám semmi felesleges ruha nélkül az ágy mellett állva. Letettem a törölközőt és elindult a móka. Lágy csókok, simogatás. Az első 5 perc kb azzal telt ahogy csókolom és simogatom azokat a gyönyörű formákat. Sajnos csak két kezem van úgyhogy felváltva kellett fenekét és melleit simogatnom

(2018-04-02) : She went down and began to lick and suck me without condom for some minutes. She made a very soft and delightful blow job while I had my fingers caressing her vulva and titillating her clitoris.

felejthetetlen: 40db
(2019-01-06) : És nem csak látszólag késöbb mondta is,hogy nagyon jó neki.Misszibe fordultunk,ekkor is nagyon jó volt vele,de sajnos már nem bírtam sokáig,kivedtem és pár nagyot löttem a hasára,cicijeire és sajnos egy ment a hajára is.

(2018-12-09) : Majd fordultunk és ő kezdett kényeztetni. Istenien franciázik, és nem utolsó sorban a környékkel is foglalkozik. Nagyon jó volt. Majd gumihúzás és szemből kezdtük a szexet.

(2018-10-24) : Csók, francia, kölcsönös francia és újra csók. Nem halogattuk tovább, birtokba vettük egymást és leírhatatlan kéj töltött el mikor lassan és ütemesen a testében mozogtam.

nagyon jó: 46db
(2018-11-18) : Nyögdécselt és sóhajtozott a nyalogatás közben és az orgazmus közelében szólt rám, hogy lassabban csináljam, így szereztem neki az első gyönyört. Ezután fordult a kocka és én kerültem az ágyra, hogy ő kényeztethessem szájával

(2018-11-13) : Ezután én helyeztem kényelembe magam és kezelésbe vette az ezredest. Valamit nagyon tud ez a lány. Nyalogatta hosszában, a golyszikhoz is lement, néha csak a makkot kapta be máskor torokra vette.

(2018-11-11) : Aztán ő vette kezelésbe az ezredest. Igen érzékien franciázik, kellemes volt és izgató. Ez így ment kb 5percig aztán érdeklődött húzzunk-e gumit, mondom persze és mondtam Fanninak , hogy lovagló pózzal kezdjük

: 44db
(2019-01-19) : helyet cseréltünk s most én kaptam egy érzéki, helyenként talán pornósabb (legalább is technikailag) franciát. Jó dolog is ez az adok-kapok, hisz amit te adsz, azt kapod vissza,

(2018-10-18) : Mélytorkos lenttartós és barátnős francia volt nagyon bejött, majd javasolta húzzunk gumit és kutyus pózban kezdtük a kedvenc pózában. Érdeklődtem is hogy szereti,

(2018-10-11) : Egy rövid csókolózással - én hanyatt fekve - indítottunk bemelegítésként, majd leköltözött délre mint a gólyák hamarosan és távolabbról a közelebbi felé közelített. Intenzív zacsi, majd rúdnyalás és közel mélytorkosan folytatta