Jázmin erotikus masszázs
NAGYON JÓ
erotikus masszázs

Jázmin-

V.I.P hirdető
93/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2016-12-16 22:14:05

abcd1
Fejlődő
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Jázmin reagálása

Őszintén remélem, hogy szerény tudásommal, hozzájárultam, hogy széppé varázsoljam az ünneped!
Köszönöm, hogy időt szenteltél rám.
Békés, boldog karácsonyt kívánok!
Puszi,
Jázmin

Jázmin beszámoló erotikus masszázs Budapest 2016-12-19

Egyeztetés
Elérhető:
5
Dél körül hívtam, második telefonhívásra sikerült Jázminnal beszélnem. Kicsit zavartak a vonal túlsó végéről jövő háttérzajok, nehezen hallottam a tájékoztatást, de ettől eltekintve megkaptam minden előzetes információt amire szükségem volt. Szerencsére könnyen találtunk mindkettőnk számára megfelelő időpontot még aznap késő délutánra.
Megközelítés
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Jól ismert lakópart, bár a GPS a házszám szinten pontos címet nem ismerte, viszont a utcában a házak falán jól láthatóan fel van tüntetve a utcanév és házszám, így könnyű volt odatalálni, plusz az egyeztetés során is kaptam infókat, hogy el ne tévedjek. Autóval mentem, kb 50 méterre gond nélkül találtam parkolót.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A lakás tiszta, rendezett, igényes. Fürdőben kád van zuhanyfüggönnyel, a sarokban diszkréten duruzsolt a mosógép. A fürdő zárja rossz lehet, mert csak behajtani sikerült, de ez volt az egyetlen apró negatívum. A szobában masszázságy, kanapé és tatami, rend és tisztaság, minden rendben volt. Egy nagy álló tükör a sarokban. Mivel ez épp a fejtől volt ezért masszázs közben nem tett túl nagy szolgálatot, csak majd egy későbbi fázisban. A szobában rádió szólt, talán kicsit hangosabban kelleténél. Később kérésemre ezt könnyedén lágy, nyugtató zenére cserélte nekem Jázmin.
Jázmin külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Bevallom kicsit nyugtalan voltam az elején, mert a képek alapján nehezen hittem el, hogy lehet valaki ilyen szép, és ha már ilyen szép, akkor vajon ehhez milyen személyiség társul. Hát a valóság teljesen megnyugtatott. Jázmin pontosan olyan szép, mint a képeken, de hatást tovább fokozza bőrének kellemes illata és a közvetlen személyisége. Szép arc, tökéletes test, szép, sima, illatos bőr. Gyönyörű formák. 10-es listán mindenképp 10-es. :)

Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
Választható olaj és krém, jobb láb, bal láb, derék, hát és váll a haladási irány. Saját elmondása szerint Jázmin nem tanulta a masszázst, de ennek ellenére minden mozdulat teljesen a helyén volt. Az erősség is teljesen rendben volt. Fordulás után odafeküdt mellém, majd közreműködésemmel lekerült a maradék ruha, amit Jázmin testét takarta. Ezután kicsit viszonoztam a kedvességét és én vettem kezelés alá a derekát, hátát. Én ezt a részt is szeretem, mert ilyenkor nem csak a szememmel de a kezemmel is felfedezhetem a másik minden porcikáját. Ez külön öröm, amikor valakinek ilyen szép porcikái vannak, mint Jázminnak. Derék, hát váll, nyak, popsi, combok, mind-mind a kezem alá kerültek, és jó volt masszírozni, simogatni őket.
Levezetés
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig, testre:
5
Barátnő feeling:
5
Nos a kényeztető rész nekem a masszázzsal kezdődött, mivel már ott alkalmam volt Jázmin testét felfedezni. Ezután átadtam a terepet neki, és ő neki is látott felváltva kézzel és szájjal. Nagyszerű érzés volt, de az egészben nekem a szemkontaktus tetszett a legjobban. Több alkalommal is rám nézett, egyenesen a szemembe és ezzel teljesen elcsábított. Nem sokkal később felálltam, mármint hogy a tatami mellé ő pedig a tatami szélén ülve folytatta amit elkezdett. Ezután vettem csak észre, hogy a korábban említett tükör ott van pont mellettünk, így onnét remek rálátás nyílt az eseményre. A kivégzés kézzel történt, részben a tatamin lévő terítőre, részben Jázmin combjára. Ezután már csak a "takarítás" következett.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Mivel első alkalommal mentem Jázminhoz ezért 1 órás alap programot választottam. A telefonban megbeszéltek alapján pontosan annyival is készültem. Előre letéve a szekrényre. Utólag kicsit bánom, hogy az extrákra csak a masszázs közben kérdeztem rá, de egy következő alkalommal mindenképp fogok élni ezekkel a lehetőségekkel is.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Teljesen kielégítő 1 óra volt egy csodaszép és kedves nő társaságában. Mit is kérhet ennél többet egy pasi karácsonyra. Csak ajánlani tudom mindenkinek.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Jázmin erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2017-12-25 11:04:11
Jól megírtad, igazi kedvcsináló beszi. Köszönjük ls egészségedre :)

2016-12-24 17:54:15
Jó kis beszit írtál a kalandodról, igazán kedvcsináló egy látogatáshoz!

2016-12-24 17:54:15
Jó kis beszit írtál a kalandodról, igazán kedvcsináló egy látogatáshoz!

FunkciókJázmin legfrissebb beszámolói

istennő: 2db
(2018-11-15) : Az elejétől kezdve nagyon jól volt jelen Jázmin hercegnő. Közeledett, simogatott, kérdezett - nem tolakodón, pont úgy, ahogy jól esik. Felajánlotta, hogy segít levetkőznöm, ennek nagyon örültem. :)

(2018-09-16) : Franciás kényeztetéstis kaptam bőven, ami nem pornós, hanem barátnős, aki ki van éhezve minden porcikámra.Amint a puncijához értem teljesen nedves volt amibe bele is kellett kóstolnom.

felejthetetlen: 2db
(2016-08-27) : A masszpadra felfeküdtem háttal,mert látni szeretem a szépségét massz közben is.A lábmasszázst kértem és kaptam.Jól esett ahogy eme gyönyörű nő kezeivel olajosan ápolta eme testrészeimet.

(2016-07-20) : A masszírozást a lábaimnál kezdte,onnan haladt felfelé.Kérdezte ,hogy mennyire legyen erős,én inkább ezt részesítettem előnyben.ügyes erős kezei gyúrtak át.

nagyon jó: 6db
(2018-12-22) : Félárbócra ereszkedve kerekedtem Jázmin fölé és kezdtem el csókolgatni, miközben ő rámarkolt a kis Szenderudira és elkezdte keményen pumpálni bele a vért, közben azért a Senoritát kezdtem megszabadítani az egyberészes ruhától

(2018-10-02) : A franciája szembenézős, inkább barátnős, lovagló pózban is nagyon odaadó, bár nem az a csípőtekergetős. Kutyusban viszont nagyon kutyus és az a tükör ott nagyo feldobja az ember kedvét.

(2017-10-24) : Majd helycsere, és Jázmin következett. Lábaim közé helyezkedett és finom franciába kezdett. Nagyon jól kényeztet, szép haja combomat simogatta, én moziztam, és el-el tűnt legjobb barátom Jázmin ajkai közt.

: 19db
(2019-07-29) : Misziben keztuk szep lassan ahogy not a tempo not a hanghstas és a hangulat. Gyors forgas gugolos paci na tobb se kellett vegem is lett. Torlokendo, pihi, kis beszelgetes eletrol, tervekrol . Kiderül egy vegtelen etvagyu holgyek van dolgom

(2019-01-26) : Ezek után a hátamra parancsolt ellentmondást nem tűrően és most én lettem kényeztetve finom ajkai által. Óvatosan végigszántott azzal a játékos nyelvecskéjével, lágyan, lassan haladt, tudja a huncut, hogy húzzon fel.

(2019-01-16) : Nem is vartam sokat s mar kértem is a gumis franciat. Amit amúgy alaposan csinált a hölgy. Néha néha rá szorította az ajkait a makkra hogy jell, s igyekezett a szem kontaktust is tartani.