26
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Most hívhatod!
187
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 10-22
60
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 10-21
70
Kedvenced
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Rubi szexpartner
ISTENNŐ
szexpartner

Rubi

+36208005501

-

V.I.P hirdető
Beküldve:
2016-12-16 17:48:48

Mergewesh
Törzsvendég
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért 7 nap prémium vendég előfizetést írunk jóvá!

Rubi reagálása

Köszönöm neked édes vagy :) És várlak vissza máskor is sok szeretettel,hogy a barátnős énemet is kipróbáld :) Most ezt hoztad ki belőlem de mind a kettő bennem van,mert mint ahogy írtad te is ,imádom a szex minden formáját :) Még egyszer köszi neked :) Boldog karit és új évet kívánok neked :) Csók :-)

Szexpartner beszámoló Rubi Budapest 2016-12-16

Egyeztetés
Elérhető:
4
Már rég a kedvencek között volt a hölgy, mivel a képei tetszettek, a kínálat bőséges, a beszámolók pedig ódákat zengtek. A telefont maga kezeli, így nem mindig vette fel a telefont, amikor meg felvette, az általam javasolt időpont nem volt neki megfelelő. Ez sajna az én hibám, nem tudok előre tervezni... De a megváltás eljött, szombat lévén nem volt nagyon betáblázva. Hívtam, kedvesen tájékoztatott, 45 perc múlva mehettem.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
4
Tömegközlekedés:
4
Egyértelmű a cím:
5
Füredi lakótelep egyik háza, pontos címet kapva a Waze a lépcsőház elé navigált. BKV van a közelben többféle busz és troli, az Örs vezér tere gyalog max. 10 perc séta, így a tömegközlekedés jó. Parkoló ingyenes, én találtam is üres helyet a ház előtt, de valószínű mázlim volt, minden esetre a közelben található mindig hely.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
4
Lakótelepi lakás egy felsőbb emeleten, így számítani kell kedves, csevegős nénire a liftben - én sem unatkoztam felfelé. A lakás több szobás, ebből csak egyet láttam, a folyosón függönnyel le volt választva a többi lakrész. A fürdőbe a szobának közvetlen (kis helységen keresztül) bejárata van. Zuhanyfüggöny, kádkilépő (száraz), sokféle tusfürdő, szájvíz megtalálható, rend és tisztaság mindenütt. A meleg víz a távfűtés terméke, így bőséges és jól szabályozható. A szobában jó nagy ágy van, el lehet rajta férni. Ruháimat székre tudtam tenni, zene szólt rádióból, illetve diszkófény villogott végig ottlétem alatt.
Rubi külseje
Tetszett:
4
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
4
A hirdetésben lévő képek és adatok nem a képzelet szüleményei, a valóságot tükrözik. Minden látszik, így csalódás nem éri az embert. Kedves, csacsogós lány, kemény húsú, jól markolható, dúsabb idomokkal - amolyan amazon típus, inkább izmosnak mondanám.

Action
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Natúr francia végig, szájba:
5
Mélytorkos francia:
5
Kényszer francia:
5
Aktus:
5
Csók:
4
Profi masszázs:
4
Popó:
5
Popó izgatás (férfiaknak):
5
Barátnő feeling:
4
Pornós feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Megérkezvén a hölgy beinvitált a szobába a fürdőn keresztül, ahol levetkőzvén tusolni mentem. Ezután Ő már az ágyon várt, amint beléptem, egyből nekem esett. Volt csók is, bár ez nem az a barátnős, mély nyelves, de a szájra puszinál mindenképp több, olyan pornófilmes csók volt. Ez adott egy alaphangulatot, ami végigkísérte a légyottot, pornósra vettük a figurát. Nagy vehemeniával és élvezettel látott neki kényeztetésemnek, közben az ágyra tessékelt és lábaim közé feküdve franciázott. Nem, nem franciázott. Ez kérem szopás volt, de még milyen?! Mélytorkos, kényszeres - bár sok értelme nem volt, mert magától olyan mélyre ment, hogy nem tudtam lejjebb nyomni, inkább csak rajta tartani). Változatos a technika és a ritmus is, élvezettel és kéjjel kényeztette a zsákos családot, sőt, lábaimat felhúzva a kipufogót is. Szóval nem barátnős francia volt, hanem egy jó értelemben vett gátlástalan orális kielégítés. olyat élveztem a hölgy torkába, hogy ökölbe szorult a talpam is. Még ez után is kényeztetett, tisztán adta vissza az eszközt, ahogy kapta, nem nagyon kellett törölgetni. Szóval kész lettem, mint a lecke. Kis beszélgetés, simi-simi, majd hasra fordultam és felajánlott egy masszázst. nem volt profi, tanult, de nagyon jó érzékkel és erősen nyúlt hozzám, kellemesen lelazított. Újból franciázni kezdett még lankadt szerkezetemen. Azt hittem, szégyen szemre nem fog menni, úgy kicsavart, de lelkesedése meghozta eredményét, harckész lettem, miközben gyönyörködtem a csodás látványban: feje ütemesen le-fel mozgott, háta ívben hajolt felfelé formás popója felé. Szóval harcra kész lettem hamar. Gumit kértem és lovacskát, amit szó nélkül, mosolyogva kezdett, ahogy kértem, nekem háttal. Ismét az a csodás forma, a háta, alatta keskeny dereka, onnan a két formás fenék le-fel mozog - nagyon tetszett. Csere, szemből támadtam, közben csókocskák csattantak, majd átkértem magam a popóba, így elölről. kis síkosító, lábát felhúzta, én térdelve, kis segítséggel becsusszantam óvatosan, lassan. A ritmus finoman növeltük, majd egy lábára támaszkodós nagy iramú baszás következett, popóba. ismét sikerültem, nagyon. kicsit pihegtem, újra bootolt a rendszer.... Öltözés és köszönés után, ígéretet téve az elmaradt KF miatti visszatérésre vigyorogva távoztam.
Elszámolás
Megérte:
5
Korrektség:
5
Nagyon korrekt. van bővebb info, az árulkodik. A támogatásomat az elején helyeztem el, magamtól.
Összkép
Nos, egyszer mindenkinek el kell ide jönnie. Én most nem a barátnős énjét kaptam, de nem is hiányzott. Olyan lány, aki miatt nem biztos, hogy az ember megfordul az utcán (bár nekem tetszett), de a szex a lételeme. Nem finnyás, kellően és nem túlzóan gátlástalan, nagyon jó a francia tudása, jól dugható minden pózban, szóval ezt a fajta örömöt mindenkinek meg kell tapasztalnia, legalább egyszer.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Rubi szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

Nem érkezett még hozzászólás, legyél te az első!

FunkciókRubi legfrissebb beszámolói

istennő: 11db
(2018-12-05) : A tisztálkodás után a hatalmas ágyon támadtuk meg egymást max kényelemben.Most csak egy totális franciás ellátásra vágytam 69-ben mindkettőnk örömére sikeredett "kómáig,

(2018-08-17) : Állva kezdtünk csókolózni, közben természetesen simogattuk egymást, Rubi pedig előbb kézzel üdvözölte a barátom, majd letérdelt, és szájjal folytatta a kényeztetésem

(2018-06-16) : közben persze az ezredes is jelezte, hogy ismét bevetésre kész, így egy rövid, de velős francia után, közösen gumit húztunk, és szemből csókolózva kezdtem punciba.

felejthetetlen: 20db
(2019-02-13) : Ezután Rubi a hátára feküdt én féltérdre ereszkedve voltam fölötte és folytatódott a fergeteges francia, ami ebben az esetben kényszerfrancia volt. Barátom gyakran eltűnt Rubi szájában teljesen.

(2019-01-15) : Változatos és pornós franciát mutat be, amit aztán lehet kontrollálni bármilyen módon. Foghatod-tolhatod a hajánál fogva, fejjel lefelé dugatod a száját tövig

(2018-12-23) : De mivel nagyon szeret szopizni rövid idő után visszavette a jogot hogy ott folytassa ahol abbahagyta, próbáltam ellenállni egy darabig de semmi esélyem nem volt rá és telelőttem a száját

nagyon jó: 31db
(2019-02-08) : Ezután az ágy, oldalról 69, majd gumit kértem, és síkosítás után kiskutya-pózban óvatosan elkezdtem dugni a popsiját. Az óvatos után egyre lendületesebben, aztán amikor éreztem, hogy közel a vég, akkor gumi le, hanyatt feküdtem, és megkértem, hogy cumizva fejezze be. Hatalmasat lőttem a szájába/torkába, amit az utolsó cseppig eltüntetett. :)

(2018-11-22) : Hanem amit azután kaptam emberek! Én nem gondoltam volna, hogy félig lankadtan is ennyire tudok élvezni egy franciát! Nem teljesen világos, hogy mi történt Rubi szájában, de azt éreztem, hogy visszatért belém az életerő

(2018-10-06) : Egy aranyos mosoly kiséretében már nyúlt is a gumiért és a sikositóért, aztán pikk-pakk bent is voltam. Ilyet még egy lánynál se tapasztaltam, hogy amint beengednek popsiba egyből lehet nyomni fullba, de Rubi ilyen.

: 52db
(2019-01-22) : Az ágyra invitált, kényelembe helyeztem magam és kezdetét vette a frenetikus szopás. Játszott a makkal, majd mélyen koppanásig bekapta,

(2019-01-04) : Pár perc után gumit kértem.Szájával ügyesen felhelyezte,majd elsönek missziben hatoltam belé.Ebben a pozicióban nem igazán voltunk egy hullámhosszon,ezért inkább kértem,hogy forduljon kutyusba.

(2019-01-02) : Amit utána kaptam az mennyei volt. Igazi vákuumos mély torka van. Semmi kezezés, semmi "jaj ne". Valóban szereti mert így csak az csinálja. Miközben ismerkedett én simogattam a fejét,