4
Kedvenced
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Ma elérhető: 9-20
11
Kedvenced
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Most hívhatod!
18
Kedvenced
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 10-20
Niobé erotikus masszázs
ISTENNŐ
erotikus masszázs

Niobé

+36706507601

-

Prémium hirdető
Beküldve:
2016-12-07 17:27:39

P12103
Nagytudású
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
Képek száma:
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért 7 nap prémium vendég előfizetést írunk jóvá!

Niobé reagálása

Kedves P12103!

Nagyon szépen köszönöm a látogatásodat és ezt a felejthetetlen beszámolót örülök, hogy ilyen élményt adhattam Neked. Remélem még találkozunk.
Csak egy apró megjegyzés, 1 literes Listerin szájvíz van a fürdőben és 200 db os Tic tac ez alap felszereltség nálunk mindig is volt és lesz is kellemetlenül érint hogy azt írtad nem volt én is használom rendszeresen.
Puszi

Erotikus masszázs beszámoló Niobé budapesti erotikus masszázs hirdetőről (XIII. kerület)

Egyeztetés
Elsőre elértem, még előző nap egyeztettünk, hogy mit lehet,. Aztán SMS-t küldött, hogy van még negyedóra felkészültség időm, ha így is jó még. Szabin voltam, ráértem, nagyon megérte várni...
Megközelítés
A környéken felújítás folyik, lehet relaxálni várakozás közben a sorban. Érdemes kicsit több időt számolni az érkezésre. Az utcán nincs parkoló, keresztutca javasolt. A térképen látszik az utca a BKV használóknak. A GPS pontosan nem talál oda. Az 5-7-9 tömb ha megvan, akkor már közel vagytok.
Helyszín
Szoba és a fürdőszoba király, a folyosón a paravános pihenő nem egy belső építészeti remek. Csókolózásra ne nagyon készülj előrejelzés a fürdőben, azaz a szokásos szájöblítők nyomát sem láttam. Van tatami és pad is, már aki elfér rajta. Egy kicsit fáztam, talán csak a korom miatt, ezért amikor lehetett takargatva voltam.
Niobé külseje
Adatok valóságtartalma:
Amiben fogadott:
Higiénia:
Arc:
Tetszett:
Magassarkúban bőr toppban fogadott, megnyugodtam azonnal. Majd később rájöttem kicsomagoltan még jobban tetszik. Szép karcsú alkattal, elképesztő méretű és formájú mű cicikkel megáldva, amikről gyerekként sosem szoknék le. Nőies pici has, csak előre hajoláskor látható, és ami egy fiatalabb kiskutya beszerzésével, annak mozgásigényével már orvosolható. Bátran hirdethet retusálás nélküli képekkel.
Erotikus masszázs
Időráfordítás:
Egyéni igények:
Erotika:
Csúszkamasszázs:
Erotikusmasszázs:
A másfél óra a legjobb döntésem volt mostanában. Jutalmul elsőnek kaptam egy bevezető álló csúszka masszázst valami eszméletlen erotikus kivitelben. Az olajozásban segédkeztem csak az elején kérésére, innentől jött a boldogság. Missy folyamatosan emelte az érintkezés szintjét, fokozatosan eljutva a kezektől a cicik közé, majd a natúr franciáig. Végül elgyengülvén az eseményektől az ágyra rogyva befejezéssel jött el a vég. Kölcsönösséget nálam nem engedett, csak a combomon siklott Missy öle föl-le, megadva magának, amit kívánt belőlem. Ezzel persze teljesen kiverve a fejemből, hogy csak masszázsra jöttem.
A 2. fürdés után kaptam egy regeneráló, egész testre kiterjedő masszázst, kellemesen erősen, nem csak simogatóan, jó érzékkel és tudással, hogy szinte csak ezért megérte eljönni. Még kezeim is belefértek. A tatamin induló második csúszka a valaha kapott legjobb volt, ott már próbálkoztam mindennel, pedig általában tudom hol a határ. Hát most nagyon igyekeztem túllépni.
Levezetés
Hozzállás, kezdeményezőség:
Még most sem tudom, hogy mi volt a jobb, a mellei között olajosan, vagy ahogy kezeivel fel le siklott rajtam, végigsimított a fenekem vonalán, vagy ahogy szinte teljesen eltüntetett a végén. Szinte mindenem volt szájában. Nem hiszem, hogy ennél lehetett volna valami jobb.
Elszámolás
Korrektség:
Megérte:
A környékbelieket mondta, előre rendeztem, bár nem ő kérte, csak így éreztem illőnek.
Összkép
A masszázs profi, a kényeztetés olyan természetességgel indult, ami engem teljesen levett a lábamról.
Kölcsönösség nekem nem jutott, de az én örömömhöz nem tett volna sokat hozzá, csak annyira jó volt vele, hogy szégyelltem, hogy én nem tudom kellőképpen viszonozni. A szerencsésebbeknek van erre esélye. Meg talán majd legközelebb nekem is.

Jól van megírva a beszámoló?

Az értékelések részleteit csak akkor láthatod ha már Te is értékelted ezt a beszámolót!

Beszélgetés Niobé erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.A Niobé nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.

FunkciókNiobé legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2018-04-07) : Az átlagnál erősebb mozdulatokkal operát, de nem alulról halad fölfelé , hanem különböző szakaszokban fenéktől kezdi , msjd fel a derék hát váll következnek, majd lejjenn megy a vállra.

felejthetetlen: 6db
(2018-08-17) : Fürdés után bele is kezdtünk, krémmel történt a padon. Vádlitól nyakig szépen átment rajtam. Habár nem volt professzionális, minden pillanata tökély volt, és ami fontos, kellően erősen csinálta,

(2017-12-20) : Fürdés után egymás simogatása után a hátamra feküdtem és előbb a mellei közé majd a szájába vette péniszem. Nagyon jó a technikája majd kértem cseréjünk és én had kényeztessem.

(2017-12-18) : Egyszerre lágy és határozott, néha kicsit kézzel is besegítve játszott velem. Nem kellett sok idő és kőkemény lettem, azonban szerettem volna ezt az érzést más szögből is megtapasztalni, így az ágy széléhez álltam

nagyon jó: 18db
(2018-02-28) : Csodás érzés volt a nyelvemmel körözni a szép piercing-es puncija körül, néha-néha bele is nyaltam a fincsi falatkába

(2018-01-21) : kértem hogy misszibe kezdjük amit készségesen teljesített, de rengeteg síkisitot kent magára először nem is tudtam hogy jól beraktam, mintha egy tál meleg pudingba dugtam volna.

(2017-12-29) : zt követően franciázásra kértem, úgy hogy passzívan feküdjön alattam, és én irányítsam a franciát. Jó érzés volt szájba dugni, egész mélyen engedte. De egy-két perc elteltével jobbnak gondoltam, ha inkább puncijával teszem ezt.

: 33db
(2018-12-22) : Felfeküdtem a masszázspadra és lábtól indult,közben én a falon lévő tükörből néztem őt és közben beszélgettünk. Masszázsa inkább dörzsölés,erős nyomkodás,

(2018-10-24) : Beszélgetés alatt megtudtam, hogy a tudást önképző körben szerezte, de minden rendben volt vele. A masszázs lábtól felfelé halad, minden testrésszel megfelelő mértékben foglalkozva.

(2018-09-30) : Lehet, hogy nem szakszerű a megfogalmazás, de éreztem, "hogy van erő a kezében". Utána következett egy olajos masszázs, két felvonásban: pad és tatami. Kedvesen felajánlotta, hogy lehet választani, így kipróbáltam ezt is azt is.