184
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 9-22
41
Töltött fel magáról videót
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Ma elérhető: 9-18
13
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
28
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
24
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Most hívhatod!
70
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Most hívhatod!
59
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Most hívhatod!
Dorka szexpartner
FELEJTHETETLEN
szexpartner

Dorka

+36209907279

-

V.I.P hirdető
Beküldve:
2016-12-06 15:14:28

Szenge
Rutinos harcos
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
Képek száma:
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért 7 nap prémium vendég előfizetést írunk jóvá!

Szexpartner beszámoló Dorka budapesti szexpartner hirdetőről (V. kerület)

Egyeztetés
Elérhető:
SMS kommunikáció:
Személyes üzenetben:
Régebbi vendége vagyok... Ahogy láttam, hogy számomra megfelelőbb helyen tud fogadni azonnal kerestem: az oldalon üzenetben, aztán SMSeztünk , aztán telefonon egyeztettünk.
Megközelítés
Odatalálás:
Parkolás:
Tömegközlekedés:
Egyértelmű a cím:
Nagyon Kálvin téri környék. Ezzel mindent elmondtam: a tömegközlekedés jobb nem is lehetne, a parkolás pedig nem egyszerű mutatvány, én szombaton voltam, akkor sem.
Helyszín
Randi helyszíne:
Egyezés a hirdetéssel:
Fürdő:
Hely diszkréció:
Régi bérház, de igen kedvező, diszkrét bejutási mód. Szóval nem kell körfolyosón kűrözni. Abszolút nem kupis hely, bár nem egyedül rendel. Tisztaság, rend mindenütt. Klassz fix zuhanyfalas tisztálkodási lehetőség, Dorkával együtt is szépen elfértünk. Vegyszer bőséggel áll rendelkezésre, illatmentes Baba is, ami nálam pozitívum.
Dorka külseje
Tetszett:
Adatok valóságtartalma:
Amiben fogadott:
Higiénia:
Arc:
Aki megnézi a képeket, és az alapján választ, semmilyen csalódás nem érheti. Ha valaki kis megerősítést szeretne: Dorka egy vékony lány, selymes, finom bőrrel, nagyon lapos hassal, igazi nőies cicikkel, popsival. Ami viszont nem látszik, arca. Nagyon szép, csillogó értelmes szemek, gyönyörű természetes mosoly.
Action
Barátnő feeling:
Hozzállás, kezdeményezőség:
Natúr francia (előjátékként):
Aktus:
Gumis francia:
Közös fürdés:
Ujjazni:
Pornós feeling:
Nem először találkoztunk. Kértem, hogy szomszédlányosan fogadjon, fehérnemű nélkül. Persze, hogy így történt: egy kis fekete szoknyában, és egy fehér nagyon ravaszul felhasított pólóban nyitott ajtót. Rögtön elfelejtettem, hogy sóért, vagy borsért ugrottam át. Tisztálkodás után kértem maradjon rajta a fogadóruha, így vette kezdetét a játék, amikor is mindelhol tudtam simogatni, izgatni a ruha alatt is. Kaptam egy nagyon finom franciát, kérésemnek megfelelően folyamatos masszírozással a golyók főszerepbe hozásával. Ilyen masszázst még a legérzékenyebb helyen sosem kaptam: minden rezdülésemre figyelt, folyamatos mosolygós, kacér szemkontaktust tartva pontosan tudta, hogy nagyon sokáig szeretnék ilyen robbanásközeli állapotban maradni. Azért olyan 20 perc után csak gumit kértem, és most már a kis ruhákból kihámozva missziben folytattuk. Ilyen csinos lány, ilyen mosoly, és ilyen előjáték után, hát nem sokáig bírtam. Érkeztek a Szilviák. Maradt kis idő beszélgetni, bár már sok mindent tudunk egymásról. Egy közös zuhanyozás, egymás simogatós letisztogatása után, öltözés, és búcsú. Nem utoljára találkoztunk.
Elszámolás
Korrektség:
Megérte:
Tudtam már mindent előre igy nem beszéltünk róla, átlagos. Érkezésemkor egy kis igazi ajándékot szoktam adni. Ezt így kedvesebbnek érzem.
Összkép
Nagyon jó Vele lenni. Igazából csak felsőfokú jelzőket tudnék használni arra a nőiességre, kedvességre, barátnős fogadtatásra, amit Tőle kapok. Még az is lehet, hogy ugyanaz a "két" lány lesz most nálam "felejthetetlen".

Jól van megírva a beszámoló?

Az értékelések részleteit csak akkor láthatod ha már Te is értékelted ezt a beszámolót!

Beszélgetés Dorka szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2016-12-13 13:14:59
Nemcsak az itt a baj, hogy nem jön le az írásodból a felejthetetlenség, hanem eleve kevés benne az infó.

FunkciókDorka legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 6db
(2018-12-20) : Belépve kis puszi, aztán gyorsan levetkőztem és be a fürdőbe egy forró zuhanyért (nagyon fáztam kint). Persze Dorkát is beinvitáltam, így együtt simogattuk egymást a zuhany alatt. Kilép...

(2018-12-05) : Kis beszélgetés, kivel, mi történt az utóbbi időben, majd mentem fürdeni. Fürdés után egy kis ölelkezés állva csókolózással egybekötve. A csók igazi, nem alibi puszi, nagyon élvezte...

(2017-03-15) : Nagyon finoman tudja csinálni miközben érzékien beletúr a hajadba vagy csak lágyan végig simít közben a hátadon a kis körmöcskéivel további borzongások hullámait indítva el.

nagyon jó: 6db
(2019-01-10) : Nem adtam fel, és sikerült a csúcsra jutnia, amit csak szemeiből és a teste reakcióiból, a punci nedvességéből no meg a csiklója érzékenységéből, meg a hangjából, dicséretéből amit kaptam tőle tudtam nyugtázni!

(2018-11-05) : 1 órára mentem, de maradtam volna még. Nagyon-nagyon kedves, csacsog, sok a mondanivalója, imádtam hallgatni. Eléggé nem tudtam a kezeimnek parancsolni, tehát simogatás, cicik, csókolgatás,...

(2018-02-23) : Először csak finoman ismerkedett vele, de aztán alaposan nekilátott. Valami csodás franciával lepett meg, úgy nyalta-falta mintha jégkrémet szopogatna (mint anno a tv-reklámban).

: 10db
(2017-10-01) : Miután már nem először találkoztunk, nem volt szükség bemutatkozásra. Megbeszéltük, hogy milyen jó, hogy újra találkozunk, mi történt a legutóbbi óta, aztán irány a fürdő. Visszat...

(2017-09-27) : Jó néhány hónap szünet után találkoztunk újra, nagyon kedvesen fogadott, szexis fehérneműben. Teljesen barátnősen beszélgetéssel, finom csókokkal, öleléssel kezdtünk. Szuper natúr f...

(2017-06-16) : Közben Dorka nagyon finom franciával jutalmazott, nem sietett, kifejezetten úgy éreztem, hogy az élvezet maximalizálása a cél és nem az, hogy minél hamarabb kész legyek.