70
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Legközelebb:
11:00-tól hívható
28
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
41
Töltött fel magáról videót
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Ma elérhető: 9-18
24
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Most hívhatod!
59
Kedvenced
Éppen online
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Most hívhatod!
184
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 9-22
13
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Enikő szexpartner
NAGYON JÓ
szexpartner

Enikő

+36302849839

-

V.I.P hirdető
Beküldve:
2016-12-06 22:46:42

Berlinair
Törölt reg
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
Képek száma:
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért 7 nap prémium vendég előfizetést írunk jóvá!

Enikő reagálása

Szia Drága,
Kissé megkésve,de köszönöm a kedves beszámolót.
Örülök,hogy jól érezted magad velem.
Igazi Úriember vagy és nagyon kellemes társaság.Mindig szívesen látlak.
Üdv
Eni

Szexpartner beszámoló Enikő budapesti szexpartner hirdetőről (XI. kerület)

Egyeztetés
Elérhető:
Személyes üzenetben:
Megszokott módon ráírtam, mikor online lett visszaírt, leegyeztettük, randi előtt 1 órával fixáltuk, kapu elöl hívtam
Megközelítés
Odatalálás:
Parkolás:
Tömegközlekedés:
Egyértelmű a cím:
A cím pontos, könnyen megközelíthető, bár oarkolni nem a legkönnyebb, de nem lehetetlen. Most a ház mögötti utcában sikerült.
Helyszín
Randi helyszíne:
Egyezés a hirdetéssel:
Fürdő:
Hely diszkréció:
A lakás a célnak megfelelő, szoba kényelmes ággyal szuper, fűrdő megfelelő méretű káddal, függönnyel, rengeteg tusfűrdő és szájvíz pohárkákkal.
Enikő külseje
Higiénia:
Arc:
Tetszett:
Adatok valóságtartalma:
Amiben fogadott:
Nagyon csinos, széparcú, viszonylag magas lány, igéző tekintettel, érzéki szájjal. Helyes kicsi cicik, eszméletlen popsival. "Nekemteccik"
Action
Barátnő feeling:
Hozzállás, kezdeményezőség:
Natúr francia (előjátékként):
Aktus:
Pornós feeling:
Már nagyon vártam a találkozót, hiszen legutóbb, bár nem írtam róla beszámolót, végre kipróbáltam vele a popószexet. Mondanom sem kell, hogy fenomenális volt. Most úgy mentem, hogy inkább érzékibb, barátnős együttlétet szeretnék, ami ilyen is lett! Sokadik alkalommal voltam, mégis izgazottan kezdtünk neki a simogatásokba, miközben lekerültek rólunk a maradék göncök. Elsőnek a ciciket vettem kezelésbe, amit szerinten mindketten nagyon szeretünk, közben lábai közt próbáltam kicsit emelni az együttlét hevét. Kellemes nedvesedés jelezte, hogy nem lehet rossz amit csinálok. Aztán lassan cseréltünk és egy fincsi francia majdnem elrepített, de szerencsére időben le tudtam állítani. Legközelebb nem fogom, hisz korábban megbeszéltük, hogy ez még hátra van! Eztán vv cucc fel és már nyeregbe is pattant. Igaz kicsit nehezen indult, hiszen Eni baromi szűk, kicsit nagy vagyok neki, de mondta, hogy minden ok, nem fáj.
Elszámolás
Korrektség:
Megérte:
Mint törzsvendég tisztában vagyok velük és általában keveslem, így megtoldom. :-)
Összkép
A képek nem adják vissza, hogy micsoda szupermodellel hoz össze a sors, de hiába ajánlottam, nem fogadta el a lehetőséget, hogy készítsek jobbakat.
Kedves Enikő, az ajánlatom tartom!
Megjegyzés
Eredeti beküldés dátuma: 2016-12-06 13:30:28

Jól van megírva a beszámoló?

Az értékelések részleteit csak akkor láthatod ha már Te is értékelted ezt a beszámolót!

Beszélgetés Enikő szexpartner beszámolójáról

A hirdető Ismerkedik az oldallal rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

Nem érkezett még hozzászólás, legyél te az első!

FunkciókEnikő legfrissebb beszámolói

istennő: 6db
(2018-08-18) : Ezt követően csere, én térdeltem és gyönyörködtem a testében, miközben Ő elkezdett franciázni. Ezt beleélősen, lassan ahogy szeretem és kellő méllyen bevéve csinálta.

(2018-04-11) : Az aktus hosszú és forró Enikővel, lassú és intim papás-mamás együttlét izgató szemkontaktussal, aztán a doggy style, amit viszont jó hevesen szeret, fejecskéjét elfordítva az ágyra fekteti, két karját oldalra nyújtja

(2017-08-26) : Jöhetett a franciás befejezés, nem kapkodva, inkább kényeztetve, csúcsra járatott. Akkorát élveztem hogy percekig nem tértem magamhoz. Ilyenkor a baltás gyilkos is jöhetne, csak rámosolyognék,

felejthetetlen: 24db
(2018-12-21) : Ezután feltérdelt az ágyra velem szemben és egy isteni jó franciázásba kezdett.Először alaposan megmasszírozta nyelvével a makkomat és kellemesen szívogatta,

(2018-11-19) : leérve kemény macikához kezdte azt kényeztetni. Finoman ismerkedtek, majd egyre intenzívebbé vált minden mozdulata, környékét nyalogatta

(2018-10-14) : Érzékien bekapta a farkamat,majd finom cumizásba kezdett.Először körbenyalogatta a makkot,majd kezébe fogta és masszírozni kezdte,miközben finoman szopogatta.

nagyon jó: 26db
(2018-12-10) : Miközben ezeket csináltuk a farkam is kezdett eléggé izgatott lenni és Enikö el is kezdte a kezével kényeztetni. Így élvezkedtünk egy darabig. Ez meg is hozta a kedvem és hanyat feküdtem Enikő pedig ajkaival a farkam felé közelített.

(2018-10-23) : majd ő kényeztettet, lassan és érzékien kezdi miközben vadítóan néz a szemedbe majd ritmusosabb nyelvjátékkal és szopogatásokkal folytatja közben

(2018-10-11) : Ő is puszikkal haladt lefelé, majd gyengéd franciába kezdett. Valamiért mostanában nem gerjeszt be ha nekem franciáznak, így inkább csókot kértem, amit örömmel teljesített.

: 16db
(2018-12-13) : Bő tíz perc után felkaptam és bevittem a szobába a franciaágyra. Folytatódott a csók csata, majd elkezdtem nyalni a punciját. Nagyon finom puncija van.

(2018-10-14) : Ezután helycsere következett és ő kényeztetett. Istenien franciázik. Többféle technikával mindenhol kényeztett. Ezután jött a gumihúzás és már elképzeltem, ahogy a combfixes lábait a nyakamba veszem

(2018-08-14) : A lélegzetem meg elallt! Bementunk a kisszobaba és leheveredtunk az ágyra. Finom puszik csattant kölcsönösen. Miközben raleltem egyik érzékeny pontjara, a nyakára, elkezdtem a testét és erogén zónáit is kényeztetni.

lehetne jobb: 1db
(2013-09-30) : Franciázni kezdett nagyon finoman, de csak a makkom hegyét vette a szájába. Gumit húzott és beleült. Lassan finoman mozgott. Később megfordult és háttal folytatta. Nem csinálta rosszul.