41
Töltött fel magáról videót
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Ma elérhető: 9-18
24
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Most hívhatod!
13
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
59
Kedvenced
Éppen online
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Most hívhatod!
70
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Most hívhatod!
184
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 9-22
28
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Mayácska szexpartner

szexpartner

Mayácska

+36703620051

-

VIP SZTÁR hirdető
Beküldve:
2016-12-06 13:19:35

pocsolya2
Élő lexikon
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
Képek száma:
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért 7 nap prémium vendég előfizetést írunk jóvá!

Mayácska reagálása

Drága egyetlen pocsolya!

Köszönöm szépen ezt a szuper élménybeszámolót!
Olvasva soraidat újra átéltem a veled eltöltött csodás órácskát ,és hát nem mondom hogy nem mozgatta meg ismét a fantáziámat :) Nagyon szeretek veled lenni,hozzád bújni,csókolni,és még sok minden mást :) Beszélgetni is,mert ugyan olyan hülye vagy mint én :))) ááá nem sokkal hülyébb :))))
Szóval szeretnék még veled,nagyon de nagyon sok izgalmas,élvezetekkel,forró percekkel teli randit eltölteni.... Már most hiányzol :)))
csókollak drága pocsolyám

beszámoló budapesti erotikus masszázs hirdetőről

Egyeztetés
VTR kommunikáció:
Elérhető:
SMS kommunikáció:
Személyes üzenetben:
Mayácskával már egy ideje tartom a kapcsolatot, váltunk üzeneteket az utolsó találkozásunk óta, így igen könnyen ment az egyeztetés. Már amúgy is tervbe volt véve egy újabb randi, de amikor megláttam, hogy kivételesen este is elérhető, kapva kaptam az alkalmon, mondván, még fitt vagyok. Sajnos koradélután végez általában, és én is, így ritkán jönnek össze a találkozók, de most nem volt gond. Írtam neki sms-t, cuki volt, és válaszolt, szóval VTR-en le is fixáltam az időpontot, és már rohantam is imádatom tárgya felé! :)
Bár kissé félénk elsőre, mindenkivel nagyon kedves, és nagyon cuki, kislányos hangja van, bárki nyugodtan hívja fel, a képek után a beszélgetés csak meg fogja erősíteni a vágyakat! :)
Megközelítés
Odatalálás:
Tömegközlekedés:
Egyértelmű a cím:
Mivel nem először voltam Mayánál, így természetesen az odajutás nem okozott problémát, de ez egyébként sem lehet senkinek sem gond, hiszen a belváros egyik központjában van a lakása, a Corvin plázától pár lépésre. Szóval mivel Nagykörút, ezért a tömegközlekedés tökéletes, és mivel pláza, ezért parkolni is lehet dögivel. Szerencsére hamar odaértem, még egy kicsit vártam is, mielőtt felhívtam, mert nem szerettem volna kellemetlen helyzetbe hozni.
Helyszín
Fürdő:
Hely diszkréció:
Randi helyszíne:
Egyezés a hirdetéssel:
A társasház, ahol Mayácska fogad (teljesen egyedül), egy jól felszerelt, új építésű apartmanház, annak minden előnyével és kényelmével. A lakás nem túl nagy, de hát nincs is arra szükség: megvan benne minden, aminek lennie kell, és nincsen semmi felesleges, ami elvonná a figyelmet. Mondjuk lakás legyen a talpán, ami el tudná vonni a figyelmet Mayáról. :D Alapvető és általános tisztaság van mindenhol, a higiénia tökéletes. Ha nem Mayáról szerettem volna enni, akkor a földről is nyugodtan megtehettem volna bármelyik helyiségében a lakásnak. A fürdő teljesen rendben van. Szerencsére ez egy jó környék, Maya pedig ad a tisztaságra és a kényelemre. Temérdek tusfürdő, szájvíz... Ami csak kellhet. Én használtam is mindent, ahogy illik. ;) Van egy kellemes hálószoba egy szép nagy franciaággyal, és eddig itt élveztük egymást Mayával, de most a nappali kényelmes kanapéján használtuk... tévézésre. :P
Mayácska külseje
Tetszett:
Adatok valóságtartalma:
Amiben fogadott:
Higiénia:
Arc:
Belépve az ajtón a szerencsére már ismerős bombázó fogadott, és csak hevesen érzéki csókja után tudtam végignézni csodás testét, amit egy falatnyi piros tanga és melltartó mögé bújtatott. No, persze nem sokáig! Maya mindig mosolyog – még akkor is, amikor nem, ez azért oldja a feszültséget, pedig érződik rajta, hogy izgul. De ez tök aranyos, mert szerintem ez azt jelenti, hogy fontos vagy neki annyira, hogy a tökéleteset nyújtsa neked. Márpedig aki tökéleteset szeretne nyújtani, az érthető, hogy izgul. De mivel már ismerjük egy kicsit egymást, hamar fel tudtunk oldódni, egy-két gyenge poénom és pár gyönyörű kacaja után már teljesen olyan volt, mintha a barátnőm lenne, akit mindjárt elviszek a szomszéd plázába mozizni. Nos... a mozi most elmaradt, de egy rövid időre tényleg elhitette velem, hogy a barátnőm. Kellemes, egyáltalán nem felületes, sokkal inkább kedélyes és laza beszélgetés után igyekeztem a tárgyra térni, mert már nagyon kívántam. Mondtam neki, hogy gyorsan le is fürdöm, hogy hamar elkezdhessünk a kanapén... tévézni. Mondta, ne siessek annyira, ha lenne kedvem egy kicsit együtt ázni vele a zuhany alatt. Volt kedvem. Azért azt sajnálom, hogy nem én vettem le a falatnyi fehérneműt róla, de hát ez van. Forró testét hamar megérezhettem a zuhany alatt, nagyon jó volt ölelni őt.
Maya pont olyan, mint amilyennek a hirdetése leírja, senki nem fog csalódni. Már ami a külsejét illeti, hiszen a személyisége nekem például első alakalommal kifejezetten pozitív csalódás volt. A cicik szilikonok, szerintem jól sikerült, kimondottan jó a fogása, és egyáltalán nem lett érzéketlen, mint sok nőnek a műtét után, sőt, azt vettem észre, hogy nagyon is szereti, ha játszadoznak a melleivel. Nem is érdemes kihagyni ezt az élményt. :D A szája is szilikonos, de tapintásra én ezt egyáltalán nem érzem, teljesen eredeti hatása van, amikor megcsókolod. És jól csókol Maya! :))) Nagyon. Nem sovány, inkább vékonyka: lapos has, kerek fenék, szép combok, izmos vádlik jellemzik. Férfimagazinba, pornófilmbe való kis cukor teste van. Nekem a kedvencem a popsija, amit egy szexi tetkó díszit. Ilyen más helyeken is előfordul, engem egyáltalán nem zavar, sőt! Szép hosszú haját feltűzte, hogy ne legyen annyira vizes a zuhany alatt, de később a kanapén kiengedte, amikor erre megkértem, mert észbontó látvány! Mayának szép arca van, kifejezetten szexi, és hatalmas nagy szemei. Ha lehetne szexelni szemekkel, akkor már lehet, hogy vak lenne szegény, mert nem kíméltem volna. :D Khm...
Szóval alapvetően azoknak ajánlanám, akik a dögös, karakteres, laza és kedves csajokat kedvelik, és akik nem riadnak vissza az optikai tuningtól... már ami az implantokat illeti. Klassz csaj, aki nagyon dögös testbe lett bezárva. :D
Action
Natúr francia végig, szájba:
Aktus:
Csók:
Közös fürdés:
Barátnő feeling:
Hozzállás, kezdeményezőség:
Kölcsönös francia:
Natúr francia (előjátékként):
Natúr francia végig:
A lényeg tehát már a zuhany alatt elkezdődött, ahogy hozzám bújt a forró testével, és ahogy a finom cicik a bőrömhöz értek. Nem kellett sok, hogy tűzbe jöjjek. Egy kicsit próbálkoztam azzal, hogy én is megfürdetem, de ennek az lett a vége, hogy vadul csókolóztunk, és meg próbáltam ott érni a finom testét, ahogy csak lehet. Eleinte jobban csúsztunk a tusfürdő miatt, mint kellett volna, aztán mástól lett a közös pancsi sikamlós. Ő kezelésbe vett, én pedig hagytam magam kényeztetni. Én imádom a kézimunkát, ő pedig nagyon ügyes benne. Elzártuk a csapot, ő pedig szájjal folytatta tovább. A technikája kifejezetten jó, és ahogy látod magad előtt guggolni ezt a csodát felülnézetből, az valami fantasztikus! A popsi ívének látványától el tudtam volna élvezni, szóval gyorsan felhúztam magam elé, hogy inkább csókkal fejezzük be a zuhanyzást, ne pedig egyéb csattanóval. Finoman megtörülgetett mindenhol, majd a kanapéhoz vezetett kézen fogva, ahol én próbáltam meg viszonozni az iménti kedves kényeztetését. Remélem, élvezte! Nem mondta, hogy nem volt jó, én meg vagyok annyira önhitt, hogy azt gondoljam, nem volt neki kellemetlen, sőt. Érezni akartam, így kértem, térdeljen fel a kanapéra, én pedig hátulról ölelve tettem a magamévá először. Aztán még sokféleképpen. És mind nagyon finom és érzéki volt. Inkább szeretkezés volt ez, nem dugás, és maximálisan kielégített – fizikailag és érzelmileg is egyaránt... legalábbis ami egy órába belefér ilyen területeken. Finom, szép, édes és imádnivaló puncikája van, élmény benne elmerülni, és szerintem az esti időpont ellenére neki sem volt ellenére, hogy feltartom még egy kicsit. Amikor éreztem, hogy már nem nagyon bírom tovább, megkértem, hogy a kezével végezzen ki, amit meg is tett, az örömöm pedig a gyönyörű kis szájacskájába robbant.
Kifejezetten cuki volt, ahogy a kanapén hozzám bújt, és együtt pihegtünk a szerelmeskedés után. Halkan beszélgettünk, én pedig próbáltam élvezni a gyönyörű mosolyának a látványát. Amúgy azt hiszem, hogy azért olyan mosolygós az arca, mert a szeme nagyon vidám. Azt nem tudom, hogy neki volt-e rá oka, nekem viszont annál inkább, hogy valóban boldog legyek. Nagyon jól éreztem magamat, és iszonyat pocsék érzés volt elmenni tőle. Megkértem, hogy tusolás helyett hadd öleljem még pár percet, majd otthon tisztálkodom tüzetesebben, ő pedig erőt véve magán pironkodva beleegyezett. Lágyan és finoman simogatott még, és ha lett volna még idő a "mozi" előtt, akkor lehet, hogy otthon maradunk még a barátnőmmel a simogatása miatt... de nem volt szabad, így is szerintem tovább tartottam fel, mint kellett volna. De hát nehéz volt az elszakadás. Búcsú, gyors öltözés, szenvedélyes csókok, és már kinn is voltam a rideg és hideg pesti valóságban az utcán. Vissza akartam menni.
Elszámolás
Korrektség:
Megérte:
Előre megbeszélt, semmi meglepetés nincs benne, a pesti átlag teteje. Utólag ajándékozva miden szó nélkül. Azt hiszem, többet kaptam, mint adtam, szóval tökéletes zárása volt a napnak.
Összkép
Mindig jó találkozni Mayácskával, hiszen tényleg egy cuki, dögös kis bombázó, aki mellett fontosnak érzi magát az ember. Szép szilikon cicik, kerek popsi, édes hang, barátnős hangulat, forró ölelések - aki valami ilyesmire vágyik, az megtalálta a partnerét. :)

Pontvadász szavazás

Jól van megírva a beszámoló?

Az értékelések részleteit csak akkor láthatod ha már Te is értékelted ezt a beszámolót!

Beszélgetés Mayácska szexpartner beszámolójáról

A hirdető Ismerkedik az oldallal rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetés olvasását.

Funkciók legfrissebb beszámolói

istennő: 40db
(2018-12-29) : Kezdtünk rendelni, a hely sajátossága volt, hogy kiválasztod az ételed és magadnak készíted el az asztalnál, egy 400 celsius fokos lávakövön. Nos ez furcsa, de számomra mindenképp érdekes kihívás volt.

(2018-12-16) : Megfordultunk,és ő vett kezelésbe.A merev farkam a kinyújtott nyelvével végig nyalogatta,majd a zacskóm következett.A golyóim egyenként szopta,és köpködős,bő nyálas franciát kaptam.

(2018-12-07) : Kezdődött egy igazi bő nyálas francia teljes beleéléssel. Ezt leírni nem lehet ezt érezni kell. Kénytelen voltam visszahúzni magamra, majd a hátára fektettem, hogy játszani tudjak a testével.

felejthetetlen: 42db
(2018-12-03) : belekezdett szintén sokak által.mar megénekelt franciás kényeztetéshez... konkrétan megfürdette a farkamat a nyáltengerében- mindenhol és mindenfelé csorgott és folyt a nyál..

(2018-11-09) : Maya a lábamközött térdel és mindezt látod a tükörben szemben.Csodálatos kép tárult elém. Itt már elég komoly tempót diktált a szexi hölgy megspékelve köpködéssel,nyálazással,cicihez ütögetéssel és ciciszexel.

(2018-10-10) : Gumit kértem és javaslatára először lovaglással kezdtünk. Felejthetetlen vágtát mutatott be változatos tempóval és változatos technikával, én közben hol a gyönyörű melleket hol a puha, finom ajkait csókolgattam kezemmel a formás fenekét simogattam, majd együtt átfordultunk misszibe

nagyon jó: 22db
(2018-12-16) : Leültem az ágy szélére ő pedig letérdelt és megmutatta a francia tudását ami isteni volt. Majd teljesen felfeküdtem az ágyra ő pedig továbbra is a lábam között maradt és franciázott

(2018-12-03) : Nem is ertem hogy birta. Es meg kozben arra is volt energiaja hogy csabito szemevel engem igezzen. Hihetetlen. Vegul egy hatalmasat elveztem a szajaba, minimum ket orgazmus erejevel.

(2018-10-07) : ágyra ültem, beleült az ölembe és folytatuk a csókolózást. Igaz elbírtam vele úgy meg órákig, de már nagyon meg akartam kostolni a puncijat. Az a pillangós punci finom volt mint a méz. Igazan akkora elvezetel nyaltam mint még sosem.

: 13db
(2018-12-15) : Azonnal csókolózni kezdtünk, majd hanyatt döntött, végigcsókolt, és elkezdett jó bő nyállal franciázni, ami káprázatos volt. Olykor mélyen, máskor csak a makkot bekapva kényeztetett

(2018-10-15) : Elém térdelt és miközben szájjal kezdett kényeztetni a szemben lévő tükörben gyönyörködhettem tomporában. Nagyon izgató volt, ezért megkértem, hogy helyezkedjen fölém, hogy nyalogathassam érzékeny csiklóját.

(2018-10-06) : Maya zavartan de kedvesen fogadott, kis ismerkedés után elküldött fürdeni, onnan visszatérve már a számon éreztem a csókját ami tényleg nagyon finom, lekerült a türcsi és...