18
Kedvenced
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 10-20
4
Kedvenced
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Ma elérhető: 9-20
11
Kedvenced
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Most hívhatod!
Abi 11.ker erotikus masszázs
NAGYON JÓ
erotikus masszázs

Abi 11.ker

+36702253543

-

VIP SZTÁR hirdető
Beküldve:
2016-12-05 17:31:35

Farfan11
Törölt reg
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
Képek száma:
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért 7 nap prémium vendég előfizetést írunk jóvá!

Abi 11.ker reagálása

Kedves Farfan11!
Köszönöm szépen az írásodat!Nagyon örülök , hogy ilyen jól érzed magad a kezeim között:)Én annyit jegyeznék meg , hogy hatalmas forma vagy te is ...nagyon jó humorral megáldva :)Mindig repül az idő amikor veled vagyok CSOKIS BÁCSI:):):)Csak halkan jelzem ....ismét kivégeztem az isteni meglepi csokikádat!Várlak vissza nagy nagy szeretettel!
Vigyi magadra és puszillak:)

Erotikus masszázs beszámoló Abi 11.ker budapesti erotikus masszázs hirdetőről (XI. kerület)

Egyeztetés
Elérhető:
Személyes üzenetben:
Most itt levélben, de korábban telefonon. Minden alkalommal egyszerűen és gyorsan sikerült megfelelő időpontot találni
Megközelítés
Odatalálás:
Parkolás:
Egyértelmű a cím:
Én kocsival menten, de tömegközlekedéssel is egyszerűen megközelíthető, bár egy pár percet kell sétálni
Helyszín
Randi helyszíne:
Egyezés a hirdetéssel:
Fürdő:
Hely diszkréció:
Panel csodák egyike. A lakás felújított, modern külsővel a szoba megfelelő hangulatú - tűkőr, masszázs ágy, kanapé a ruhának. Fürdőszoba is új, tiszta, egy csomó féle tusfürdő.
Abi 11.ker külseje
Arc:
Tetszett:
Adatok valóságtartalma:
Amiben fogadott:
Higiénia:
Szép formás idomok, karakteres arc (nekem nagyon teszik),. Gyönyörű alakja a fotókon is látszik, kedves és szép.
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
Lingam masszázs:
Időráfordítás:
Relaxmasszázs:
Egyéni igények:
Sportmasszázs:
Szakszerűség:
Talpmasszázs:
Erotika:
Arcmasszázs:
Erotikusmasszázs:
Gyógymasszázs:
Hátmasszázs:
Másfél órás programot kértem a végén egy levezetéssel. Szakszerű fogások mellet halad lábtól elkezdve felfelé - többször is megkérdezi, hogy jó-e - így ennek megfelelően szépen végig dolgozott és közben a keze finoman de csak éppen érintőlegesen végigsiklott a fenék közben éreztetve hogy itt más is lesz.
Masszázs közben ha szeretnem az ember nagyon jót lehet vele beszélgetni. Mivel én már nem először voltam nála így közös témánk már volt - és ami nagyon pozitív, hogy emlékezett is mindenre a korábbi találkozásból.
Összefoglalva: a masszázs végére én teljesen felfrissültem, ellazultam és a napi gondokat is sikerült elfelejtetem erre az időre. Számomra ez a tökéletes masszázs lényege.
Levezetés
Kézi kényeztetés:
Pornós feeling:
Barátnő feeling:
Hozzállás, kezdeményezőség:
Félidőnél fordulás majd következett a kézi kényeztetés. Nagyon jól csinálja, nem sieti el így rendesen "megkínozza" az embert. Ez volt a hab a tortám ami teljessé tette az együtt töltött másfél órát.
Elszámolás
Korrektség:
Megérte:
Szerintem átlagos a rózsák száma, de a szolgáltatás átlagon felüli. A végén rendeztük, addig szóba sem került.
Összkép
Én egy nagyon szimpatikus embert ismertem meg benne, aki emellett egy nagyon szép nő és még jó humora is van, ami személy szerint nekem fontos. Biztos, hogy még megyek hozzá ahogy időm engedi.

Jól van megírva a beszámoló?

Az értékelések részleteit csak akkor láthatod ha már Te is értékelted ezt a beszámolót!

Beszélgetés Abi 11.ker erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.A Abi 11.ker nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.

FunkciókAbi 11.ker legfrissebb beszámolói

istennő: 3db
(2015-01-09) : Nehéz lenne részletekbe bonyolódni, mert olyan változatos és érzéki, amit Abitól kaptam, hogy még mindig a hatása alatt vagyok. Az elején megbeszélt határokon belül mindent megkaptam és mindent megadott ami csak lehetséges.

(2014-08-22) : A simogatások, a finom érintések, ahogy rámnéz, vagy ahogy a tarkómon érzem a lehelletét a teljes együttlétet izgalmassá teszik.

(2014-06-22) : Most egy erős masszázst kértem, fő hangsúllyal a hátamra. A masszázst a talpaimnál kezdte, bő olajmennyiséget használva, majd a lábszáraimnál erősséget fokozva folytatta. A lábaim - lábszáram, combom - különösen hajlamosak a görcsölésre, ezért is jól esett ez a figyelem.

felejthetetlen: 19db
(2018-12-09) : Lábtól indulva szakszerűen masszírozott végig, de sosem hagyta ki, hogy a lábam közé simítva ébren tartsa az ezredes érdeklődését is amit nagyra értékeltem.

(2018-07-24) : Lábaktól kezdi és mindenre figyel. Előtte megkérdezte, hogy mely területekre kell figyelnie jobban és szerintem meg is kapták a teljes figyelmet. Végig tud fenn tud tartani egy erőszintet, amihez nyilván kell némi fizikum és technika is.

(2018-03-27) : Zuhi után hasra vágom magam a padon és átadom magam az élvezeteknek. Nagyon jól tud masszírozni. Közepes erősség, lábaktól felfelé alaposan, kitartóan átgyúr. Az "achillesem" (csuklyás izmom) évek óta "csendben van" hála Abi-nak amiért nem tudok elég hálásnak lenni.

nagyon jó: 39db
(2018-08-16) : Csak lingam masszázst végez, de erről csak szuperlativusokban tudok nyilatkozni. Többször is eljutatott a határra, s ott táncoltatott, majd kicsi megnyugvást követően újra és újra kezdte...s a legvégén elengedett

(2018-07-22) : Ahogy egyre több vér áramlott a répámba, egyre több és több olajat kapott és egyre - saját kérésre - határozottabban markolta. Közben a másik kezével a zacskómat izgatta óvatosan, hisz kiugrottam volna a bőrömből, ha a farkamon dolgozó kezének szorításából részesült volna.

(2018-07-13) : Lábtól haladt felfelé, nagyon jól kilazította a vádlimat, combokat, közben már az első simítástól kezdve be-be nyúlt a combok közé, farpofák belső oldalához, zacsihoz és olykor

: 128db
(2018-12-28) : Keze néha-néha eltévedt az intim részek felé, de a megfelelő távolságot nem átlépve. Ezek a területek átdolgozás után kiadta az általános vezényszót :fordulj meg kérlek.

(2018-12-15) : A masszázs során alkalmaz finom besimításokat a farpofák közé, mintegy megágyazva a végkifejletnek. Bő olajjal dolgozik. Fordulás után finoman, érzékien simogat, majd fokozza az izgalmakat, váltogatja a tempót, a fogást és percekig táncoltat az ejakuláció szélén

(2018-11-08) : Lágy zene mellett, gyertyák fényében kezdődött a szakszerű masszázs, bokától a fejem búbjáig. Elején kis csevej könnyed témákról. Hason fekve kezdünk, keze gyakran elkalandozik, tudom, hogy nem lesz hiba a storyban. A hátam kicsit rottyon volt;