13
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
59
Kedvenced
Éppen online
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Most hívhatod!
184
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 9-22
24
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Most hívhatod!
70
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Legközelebb:
11:00-tól hívható
28
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
41
Töltött fel magáról videót
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Ma elérhető: 9-18
Jázmin szexpartner
FELEJTHETETLEN
szexpartner

Jázmin

+36705009901

-

V.I.P hirdető
Beküldve:
2016-12-05 12:27:05

ironsky
Szexguru
szerint valódi képpel hirdet
Képek száma:
Hasonlóság:
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért 7 nap prémium vendég előfizetést írunk jóvá!

Szexpartner beszámoló Jázmin budapesti szexpartner hirdetőről (XIII. kerület)

Egyeztetés
Elérhető:
A délelőtt folyamán kerestem de nem sikerült elérni. Majd megcsörgetett és aznapra egyeztettünk is időpontot a kora délutáni órák egyikére.
Megközelítés
Odatalálás:
Egyértelmű a cím:
Mivel a közelben lakom nem volt szükség sem autó, sem BKV használatára. Gyalog elég gyorsan elértem a helyszínt ahol már jártam is előtte.
Helyszín
Randi helyszíne:
Egyezés a hirdetéssel:
Fürdő:
Hely diszkréció:
Mint fentebb említettem már jártam a hölgynél ezért nem ért meglepetés. Újépítésű háztömb, tiszta rendezett lakása. A fürőben zuhanyzási lehetőség van (megfelelő számű választási lehetőség a tüsfürdőkből valamint szájvíz). A szobában pedig méretes ágy található amin tökéletes minden célra amit a fantáziánk el tud képzelni.
Jázmin külseje
Tetszett:
Adatok valóságtartalma:
Amiben fogadott:
Higiénia:
Arc:
Nem ért meglepetés most sem. Ugyanaz a bályos, mososolygós, kedves lány fogadott mint az előző alkalom során. Kértem hogy comfices harisnyában fogadjon ami nagyon jól állt neki. Az arckitakarás csak a diszkréció miatt van. Látszik hogy nagyon sokat törődik a testével. Tökéletes kerek popsi, lapos has, és a doktor úrnak köszönhetően eszméletlenül formás, kemény szilikon cicik, amivel egy élmény játszani.
Action
Kölcsönös francia:
Natúr francia (előjátékként):
Natúr francia végig:
Natúr francia végig, szájba:
Aktus:
Csók:
Kebelszex:
Pornós feeling:
Barátnő feeling:
Hozzállás, kezdeményezőség:
Megérkezésem után rögön innivalóval kínált amit el is fogadtam. Egy rövid kis beszélgetés után elmentem gyorsan lezuhanyozni, felmelegítve a kezeimet mivel érkezésemkor a kinti hidegnek köszönhetően elég jól kihűltek, pedig elég rövid volt a séta.
Mikor a szobába értem mér a látványtól izgalmi állapotba kerültem. Elkezdtünk csókolozni és simogatni egymás testét, miközben Jázmin gyorsan elkapta a már keményen álló zászlót. Ezután jött a csodálatos francia. Nagyon jól csinálja, kicsit pornós, köpködős és kellően erős. Majd nem bírtam tovább viszonoznom kellett amit Ő nyújtott nekem amit kellő hanghatásokkal és közben beszéddel kísért.
Ezek után következett amira már vártam, gyors öltözködés után először szemből hatoltam be. Néha a lábát a nyakamba tettem és különböző tempóban csináltuk. Kipróbáltuk különböző pózokban, másodszorra hátulról aztán újra szemből, majd Ő lovagolt meg. Miközben Ő volt felül el tudtam játszdozni a melleivel amivel egyszerűen nehéz betellni.
A vége NFVSZ volt. Hagyott kicsit lenyugodni a szájában ami nagyon jól esett. Egy gyors törölközés után kaptam egy kellemes masszázst ami közben nagyon jól elbeszélgettünk.
Elszámolás
Korrektség:
Megérte:
A pesti átlagnak megfelelő egy kis extrával megspékelve. A szolgátatás színvonala teljesen összhangban van az ***l.
Összkép
Nagyon jól éreztem ismét magam. Aki szereti a kicsit vadabb együttléteket valamint annak nagyon ajánlott. Tökletes test, aranyos arc és jó beszélgetőpartner.

Jól van megírva a beszámoló?

Az értékelések részleteit csak akkor láthatod ha már Te is értékelted ezt a beszámolót!

Beszélgetés Jázmin szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

Nem érkezett még hozzászólás, legyél te az első!

FunkciókJázmin legfrissebb beszámolói

istennő: 4db
(2018-01-03) : Nagyon kemény szopásban részesített, ezt nemlehet másként hívni. Szinte azonnal tövig tolta rá a fejét, egy hírtelen mozdulattal túltolta a torkán a farkamat.

(2016-07-05) : Lejjebb csúszott és elhelyezkedett a két lábam közé majd vadul elkezdte szopni az akkora már beton kemény farkamat. Köpködte, szívta a makkomat. Nagyon pornós, mélytorkos, bőnyálas szopást kaptam tőle.

(2016-05-08) : Aztán a farkam a szájába került: azthittem, hogy azonnal vége a világnak: olyan vehemenciával esett nekem, olyan vákummal kényeztetett,

felejthetetlen: 37db
(2018-12-12) : Persze azért a kis puszik és simogatások se maradnak el, de nem azok itt a legfontosabb elemek. Ez tömény pornó feeling amit itt át lehet élni. Hamarosan gumit kértem, amitől sajnos némi lankadás következett be részemről

(2018-10-12) : Vigyázni kell Jázmin szopásával, mert rögtön az elejétől olyan tempót, mélységet, szívóerőt és pornóskodást diktál, hogy gyengébb idegzetűek pillanatok alatt el tudnak durranni.

(2018-03-22) : Felálltam az ágyra Jázmin pedig elém térdelt és így folytattuk: megy neki a DT rendesen rá tudtam a farkamra tolni a fejét, lent lehetett tartani közben löktem neki a dumát, amit nem bánt

nagyon jó: 59db
(2019-01-02) : Jázmin pedig hamar elkapta a farkamat, először csak a makkomat kapta be, párszor megforgatta körülötte a nyelvét majd egyszer csak hopp, megindult a szája és meg sem állt a farkam tövéig.

(2018-08-05) : Az ágyon fekve annak szélére fordult, féloldalt, és se szó se beszéd kapásból torkára engedte kardom, hogy csak jópár másodperc múlva tűnjön elő ismét, nyáltól csillogva.

(2018-07-17) : A makkomat szájában satuba szorította, majd azt elengedve tövig engedett orrával a hasfalamat koppantva. Lenntartott egy darabig, pár centit kifelé csúsztam és nyelvével a makkomat ingerelte,

: 150db
(2018-12-15) : Eszméletlen amit már az első mozdulatokra a szájával és a nyelvével művel, szinte azonnal maximálisra merevedtem ami nem okozott neki gondot és hamar teljesen eltűntette a szerszámomat.

(2018-12-07) : Egy szexi hálószerű "ruha" volt rajta, és piros magassarkú. Állva csaptunk a dolgok közepébe,késöbb ágyon térdelve dolgozott az egyszeműn. Hihetetlen tempót diktált. Jöttek a pornós hangok, és én sem tudtam visszatartani a saját hangjaimat.

(2018-09-26) : Volt ott kérem szépen minden mi szem szájnak ingere tövig kényszer négykézláb, fejlelógatva, térdelve ahogy illik majd megkértem hogy lovagoljon egy picit amit uhhhh imádok