24
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Most hívhatod!
13
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
59
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Most hívhatod!
41
Töltött fel magáról videót
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Ma elérhető: 9-18
70
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Most hívhatod!
28
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
184
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 9-22
Mayácska szexpartner

szexpartner

Mayácska

+36703620051

-

VIP SZTÁR hirdető
Beküldve:
2016-12-05 00:32:10

Straval_Gabriev
Törölt reg
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
Képek száma:
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért 7 nap prémium vendég előfizetést írunk jóvá!

Mayácska reagálása

Drága Straval_Gabriev!

Köszönöm szépen hogy időt szakítottál a beszi megírására!
Tudom,hogy nagyon elfoglalt vagy,de hidd el nekem vétek lett volna ha kihagyod ! Szuperül írsz !!!
Nekem nagyon tetszik:) Mindig boldogsággal tölt el ,ha soraidat olvasom,mert tudom én is boldoggá tettelek :) Egy hihetetlenül érzéki,kedves,figyelmes ,és gyengéd férfi vagy !Köszönök minden finomságot amit tőled kaptam,és itt nem édességre gondolok :))
Remélem még sokszor boldoggá tehetjük majd egymást !
Várom hogy ismét a karjaidban lehessek :)

u.i: Neked köszönhetően még a végén profi láberotika tudásra teszek szert :)) Veled bármikor szívesen tovább gyakorlok :))

csókjaim a finom szádra

beszámoló budapesti erotikus masszázs hirdetőről

Egyeztetés
VTR kommunikáció:
Elérhető:
Telefonon kerestem, amit elsőre fel is vett és eléggé izgatott volt, hogy mi történt velem. Először nem értettem az aggodalmát, utána esett le hogy a törölt profilom kapcsán volt ez. Megnyugtattam, hogy nem tűntem el. :) Majd ezek után megbeszéltük mindkettőnk számára megfelelő időpontot. A biztonság kedvéért VTR-en is lefixáltuk az időpontot.
Megközelítés
Odatalálás:
Tömegközlekedés:
Egyértelmű a cím:
Tömegközlekedéssel kiválóan oda lehet jutni. Az M3 metró vonalán van, de ugyanúgy villamossal is megközelíthető. Aki autóval menne, annak a GPS a segítségére lehet. A parkolást figyelembe véve szerintem necces lehet a dolog, vagy a közeli mellékutcákban oldható meg, vagy a közeli pláza mélygarázsában.
Helyszín
Randi helyszíne:
Egyezés a hirdetéssel:
Fürdő:
Hely diszkréció:
Új építésű apartmannak mondanám. Abszolút luxus övezi, randihelyszínnek abszolút megfelel. A lakásba érve először a nappali tárul a szemünk elé, jobbra a konyha és az étkező. Pár lépést haladva előre, majd balra fordulva van egy kis folyosó. A folyosó végén van a fürdőszoba, ami maximálisan jól felszerelt (minden megtalálható: egyszer használatos eldobható fogkefe, fogkrém, szájvíz, eldobható műanyagpohár, megfelelő mennyiségű tusfürdő választék stb.). A fürdőből kilépve balra van a hálószoba, ahol a csoda kezdetét veszi. ;) Legutóbbi látogatásom óta nem változott, pont olyan, mint amilyen volt. Piros színek dominálnak, egyúttal valami melegséget, szenvedélyt áraszt. Hatalmas kényelmes ágy piros huzattal és fekete párnákkal, jól komponált az összhang. Szeretem ha sok párna van, jó köztük henteregni.
Az ágytól balra van tükrös ruhásszekrény, oda kényelmesen be lehet pakolni a cókmókot. Azért hangsúlyoznám ki hogy tükrös, mert az actiont néha néha lehet onnan csekkolni; higgyétek el megéri így tenni.
Mayácska külseje
Tetszett:
Adatok valóságtartalma:
Amiben fogadott:
Higiénia:
Arc:
Mayácska a TOP felső kategóriába tartozik. Mint már előbbiekben írtam, minden kamasz ifjú vágyálma. Én a harminchoz közeledem, de a gyengém a harmincas korosztály. Finom gyengéd igazi Nő, aki pontosan tudja, hogy mi kell a férfinak. Piros ruha szettben fogadott: melltartó, bugyi, harisnya és magassarkú cipő. Bitang jól állt rajta minden. Fekete hajfürtjei közül pár be volt göndörítve ezzel is fokozta az összképet, de a finom ajkain a vérvörös rúzs abszolút vágyfokozó. Amint beléptem alig tudtam megcsodálni egyből a karjaimba vetette magát és megízlelhettem finom csókját... de ezt nem ebben a rubrikában kell kifejtenem. ;)
Action
Kölcsönös francia:
Natúr francia (előjátékként):
Aktus:
Csók:
Kebelszex:
Lábimádat:
Barátnő feeling:
Hozzállás, kezdeményezőség:
Mielőtt belekezdenék...

NOTINO - Today is yours.

Vissza egészen az ajtónyitás és csók jelenetig. Csókokból nem volt hiányt, mint legutóbb most is ezt a tíz lépést szobától szobáig körülbelül negyed óra alatt tudtuk megtenni. Van úgy hogy az ember elveszíti az időérzékét. Csókolózás, pár mondat beszélgetés, csókolózás, levetkőzés, csókolózás és fürdőszoba. :) Imádtam mindent.
Visszatértemkor az ágy mellett állt, így közelebb léptem hozzá, a mellkasomra tette kezeit én meg bal kezemet a csípőjére, a jobbat a popsijára helyeztem. Mélyen a szemébe néztem, álltuk egymás tekintetét, majd ajkaink ismét összeolvadtak. Valami megmozdult odalent minek hatására a derekamra tekert törülköző a földre esett. Ha már ugye leesett, így Mayácska leült az ágyra és ajkai közé vett. Csupán halk sóhajok hagyták el a számat, úgy se tudtam volna szavakkal kifejezni, hogy milyen gyönyört élek át ezekben a pillanatokban. Kisvártatva megkértem, hogy folytassuk ezt az ágyon. Huncut mosollyal megkérdezte, hogy a ruha maradjon-e rajta. Kaján vigyorral az arcomon a fejemet ráztam, mondtam is hogy azonnal megszabadítom minden "zavaró" ruhadarabjától. Először a melltartó, majd a bugyika került le. Hamiskásan kérdezte, hogy a harisnya maradjon-e. Kezeim közben cselekedtek, végigsimítottam combjait, majd lehúztam lábikóiról a harisnyát. Ezután lábacskáit az ölembe helyezte én meg csak ott ágaskodtam. Pontosan tudja, hogy mi a gyengém, így hagytam hogy kihasználja. A láberotikája kimagasló, nagyon finoman tud kényeztetni. Annyira édesen csinálja, hogy közben ráharap a nyelve hegyéri úgy koncentrál a feladatra. Én ismét nem bírom túl sokáig, így picit pózt váltok, hogy fél oldalvást mellé fekszem, de Ő tovább kényeztet talpacskáival. Ismét sikerült így megajándékoznia engemet a gyönyörrel. Hát jutott mindenhova az anyagból, így lepedőcserére volt szükség. :)

Egy kis felfrissülés után ismét megtapasztalhattam francia tudását. Nagyon érzéki és néha néha egészen mélyre eltűntem. Itt már megint égek a vágytól, hogy átélhessek valami csodálatos dolgot. Én vagyok alul, Ő fölém kerekedik lukra helyezi, majd gyengéden beleül. Csodás érzés érezni puncijának vendégszeretetét. Magamhoz ölelem és ahogy szeretkezünk lassan összhangba kerülnek sóhajaink. Kisvártatva fordulás, végig benne maradok közben. Misszionárius pózban is maximálisan kiélvezem a helyzetet, néha a szemembe néz, néha becsukja szemeit és adja az ártatlan szerepet, ez csak fokozza bennem a szex iránti intenzitást és kiélem rajta vágyaimat. Egyre mélyebben és mélyebben hatolok belé, közben körém kulcsolja lábait és húz magára. Balra tekintek és figyelem magunkat a tükörből. Ez inspirált arra hogy még kutyus pózban is muszáj lesz folytatni. Kérésemnek eleget tesz bepucsít rendesen, így gyengéden becsúsztatom. Szavakkal képtelenség leírni, hogy mit éltem át.
Egy újabb tökéletes együttlét volt Mayácskával.

Az már csak az i-re a pont, hogy az együttlétből egy-két pikánsabb jelenetet rögzíthettem a mobilom segítségével. ;)
Elszámolás
Korrektség:
Megérte:
Utólag került a csokor átadásra. Csekély ajándék egy újabb csodálatos élményért cserébe.
Összkép
Hát ilyen az amikor "kaotikus állapotok uralkodnak." ;) :))
Minden egyes percet meg kell becsülni, amit Vele közösen eltölthet az ember.
Egy igazi kis gyöngyszem, az nem kérdés, hogy nem ez volt az utolsó randink. ;)
Sok-sok csók Neked!

Pontvadász szavazás

Jól van megírva a beszámoló?

Az értékelések részleteit csak akkor láthatod ha már Te is értékelted ezt a beszámolót!

Beszélgetés Mayácska szexpartner beszámolójáról

A hirdető Ismerkedik az oldallal rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetés olvasását.

Funkciók legfrissebb beszámolói

istennő: 40db
(2018-12-29) : Kezdtünk rendelni, a hely sajátossága volt, hogy kiválasztod az ételed és magadnak készíted el az asztalnál, egy 400 celsius fokos lávakövön. Nos ez furcsa, de számomra mindenképp érdekes kihívás volt.

(2018-12-16) : Megfordultunk,és ő vett kezelésbe.A merev farkam a kinyújtott nyelvével végig nyalogatta,majd a zacskóm következett.A golyóim egyenként szopta,és köpködős,bő nyálas franciát kaptam.

(2018-12-07) : Kezdődött egy igazi bő nyálas francia teljes beleéléssel. Ezt leírni nem lehet ezt érezni kell. Kénytelen voltam visszahúzni magamra, majd a hátára fektettem, hogy játszani tudjak a testével.

felejthetetlen: 42db
(2018-12-03) : belekezdett szintén sokak által.mar megénekelt franciás kényeztetéshez... konkrétan megfürdette a farkamat a nyáltengerében- mindenhol és mindenfelé csorgott és folyt a nyál..

(2018-11-09) : Maya a lábamközött térdel és mindezt látod a tükörben szemben.Csodálatos kép tárult elém. Itt már elég komoly tempót diktált a szexi hölgy megspékelve köpködéssel,nyálazással,cicihez ütögetéssel és ciciszexel.

(2018-10-10) : Gumit kértem és javaslatára először lovaglással kezdtünk. Felejthetetlen vágtát mutatott be változatos tempóval és változatos technikával, én közben hol a gyönyörű melleket hol a puha, finom ajkait csókolgattam kezemmel a formás fenekét simogattam, majd együtt átfordultunk misszibe

nagyon jó: 22db
(2018-12-16) : Leültem az ágy szélére ő pedig letérdelt és megmutatta a francia tudását ami isteni volt. Majd teljesen felfeküdtem az ágyra ő pedig továbbra is a lábam között maradt és franciázott

(2018-12-03) : Nem is ertem hogy birta. Es meg kozben arra is volt energiaja hogy csabito szemevel engem igezzen. Hihetetlen. Vegul egy hatalmasat elveztem a szajaba, minimum ket orgazmus erejevel.

(2018-10-07) : ágyra ültem, beleült az ölembe és folytatuk a csókolózást. Igaz elbírtam vele úgy meg órákig, de már nagyon meg akartam kostolni a puncijat. Az a pillangós punci finom volt mint a méz. Igazan akkora elvezetel nyaltam mint még sosem.

: 13db
(2018-12-15) : Azonnal csókolózni kezdtünk, majd hanyatt döntött, végigcsókolt, és elkezdett jó bő nyállal franciázni, ami káprázatos volt. Olykor mélyen, máskor csak a makkot bekapva kényeztetett

(2018-10-15) : Elém térdelt és miközben szájjal kezdett kényeztetni a szemben lévő tükörben gyönyörködhettem tomporában. Nagyon izgató volt, ezért megkértem, hogy helyezkedjen fölém, hogy nyalogathassam érzékeny csiklóját.

(2018-10-06) : Maya zavartan de kedvesen fogadott, kis ismerkedés után elküldött fürdeni, onnan visszatérve már a számon éreztem a csókját ami tényleg nagyon finom, lekerült a türcsi és...