28
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
184
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 9-22
70
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Legközelebb:
11:00-tól hívható
59
Kedvenced
Éppen online
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Most hívhatod!
24
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Most hívhatod!
41
Töltött fel magáról videót
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Ma elérhető: 9-18
13
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Amira szexpartner

szexpartner

Amira

+36205023808

-

Nem prémium hirdető
Beküldve:
2016-12-04 12:54:14

forest85
Ismerkedik az oldallal
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
Képek száma:
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért 7 nap prémium vendég előfizetést írunk jóvá!

Szexpartner beszámoló Amira budapesti szexpartner hirdetőről (III. kerület)

Egyeztetés
Elérhető:
Nagyon flottul ment minden; telefonon kerestem,de nem tudta felvenni, azonban 15 percen belül visszahívott. Sikerült is időpontot egyeztetni háromnegyed órával későbbre.
Megközelítés
Egyértelmű a cím:
Odatalálás:
Tömegközlekedés:
Könnyű volt, III. kerület forgalmas csomopontjatol nem messze; buszmegállótól kb 2 percre, de parkoló is lett volna ha autóval megyek.
Helyszín
Randi helyszíne:
Egyezés a hirdetéssel:
Fürdő:
Hely diszkréció:
Panel lakás felsőbb emelet. A fürdő az ilyen házakban szokásos szűk, de a célnak megfelelő. Tiszta, sokféle tusfurdo szájvìz és hangulatvilagitas. A szoba is kulturált, kényelmes nagy ággyal és tukorrel hogy az ember minden nézőpontból követhessék az akciót.
Amira külseje
Az ajtóban egy kimondottan csinos lány fogadott fehérneműben és egy ingben. Alacsony vékony, de kecses lány hatalmas mosollyal az arcán. (már ezzel zavarba hozott)
Action
Barátnő feeling:
Hozzállás, kezdeményezőség:
Natúr francia (előjátékként):
Aktus:
Pornós feeling:
Fél órát beszéltünk meg, amolyan ismerkedés talalkozoként, mivel ez volt Nála az első látogatásom. Bemutatkozása után gyors zuhany aztán irány a szoba. Nincs túl nagy rutinom, így eléggé zavarban voltam és azt hiszem talán ő is picit - mert ahogy említette, a telefon alapján nem rám számított. A kezdeti "nehézségek" ellenére egy isteni franciával inditott ami után hamar védelmi felszerelést kértem. Bár az akció van nyújtott teljesítményem hagyott némi kívánni valót maga után, Amira végig tündéri volt és próbálta a bennem levo feszültséget oldani. A gyönyörű testének látványa és mozgása hamar véget vetett az akciónak. Utána még mellém ült és csak simogattuk egymást, beszélgettünk.
Elszámolás
Korrektség:
Megérte:
A telefonon egyeztetett el szerint, a végén az asztalon hagytam, bár az idő rövidsége miatt sajnos nem sikerült más ajándékkal a kedvében járnom.
Összkép
Ez alatta közel háromnegyed óra alatt egy nagyon csinos, jó alakú és nagyon kedves, kozvetlen lányt sikerült megismertem aki már az első percben levett a lábamról. Bár még nincs túl sok ilyen irányú tapasztalatom, de azt hiszem sikerült felülmúlnia a várakozásaimat minden téren.

Jól van megírva a beszámoló?

Az értékelések részleteit csak akkor láthatod ha már Te is értékelted ezt a beszámolót!

Beszélgetés Amira szexpartner beszámolójáról

Ingyenes és normál hirdetők beszámolóiról szóló beszélgetésbe regisztráció után tudsz írni.

2016-12-19 23:08:21
Mit lehet félóráról írni ?De ha már nekikezdtél,kicsit többet írhattál volna Amiráról. Ha már az ajtóban zavarba hozott ! Már csak ezért a momentumért.................

FunkciókAmira legfrissebb beszámolói

istennő: 4db
(2014-08-31) : Előröl, azért szeretem, mert közben a csókokkal még jobban felizgat, a fordított helyzet, pedig a látvány csúcsa! Bepótoltuk a lemaradást végre, mindkét formátumból vettünk ízelítőt jócskán. Aztán teljesen természetes módon fordítottunk a pozíción, persze megy minden zökkenőmenetesen.

(2014-07-09) : Egy pillanat múlva a hátamra döntött és őrületes franciába kezdett, ténylegesen is kihasználva a szájában lévő testékszert is. Nézett a szemembe, majd folytatta és mindent végignyalogatott szopogatott. Kezdetben csak nyalogatta a pálcámat, hogy a végéhez nem is ért hozzá, persze ezek után nyilván olyan kemény lettem, szét akartam robbanni.

(2014-06-02) : Majd hamarosan helyet cseréltünk, hogy ő franciázzon nekem, és még az előző alkalmaknál tapasztalthoz képest is finomabb dolgokban részesített! Most élvezhettem ki igazán a piercing által kiváltott hatásokat is, nem részletezem, mert nem lehet minden nyilvános!

felejthetetlen: 10db
(2017-03-02) : Állva, egymást feltérképezve kezdődött a kis játszmánk, mely során egymás gyenge pontjait keresve csak leheveredtünk az ágyra. Kezelésbe vett, puszilgatott, majd húzódott csak lejjebb, míg elérte a gyenge pontom. Francia tudása kimagasló,

(2016-09-07) : Megkaptam a védelmi felszerelést, majd ráült, háttal (reverse cowgirl), és elkezdett mozogni rajtam, közben én a fenekét hátát, és lábait simogattam, nagy vidámság közepette.

(2015-05-19) : Viszont ez alkalommal a szájjal való kényeztetés nagyon jóra sikeredett. Kevés lány tudja ezt igazán jól csinálni és a gyors siker érdekében túlzásba tudják vinni. Most viszont ő lehelet finoman vette a szájába és nagyon gyengéden kezdett szopni.

nagyon jó: 15db
(2018-06-29) : Egy idő után Amira ragadta magához a lehetőséget és kezdett az én franciás kényeztetésemhez. Nagyon finom a nyelvtechnikája

(2017-03-12) : Körbenyalogatta simogatta a golyókat ismét és végre a farkamon is szánkázott hosszában, én ekkor már mindennél jobban szerettem volna a szájában lenni!:) Megőrjített ez a lány,

(2016-01-22) : Franciája heves, nem mély ( de nem is ígéri), de közelít hozzá, igazán élveztem. 3-4 perc után kértem a gumit, bekente sikosítóval, majd beleült félig oldalt, félig háttal..

: 38db
(2018-07-31) : Nyelvemmel izgattam a mennyei kelyhet vigyázva rá nem vadul ahogy elmondása szerint kedveli. Kis időzés után mikor már kellően beindultam kértem hogy ő is kénysztessen. Feanciája istenien finom, érzéki kellemes.

(2018-06-24) : Foglalkozott a golyókkal és néha még lejjebb is vándorolt a nyelve. Ügyesen használja a nyelvpiercingjét is... Pár perc után mondtam, hogy nem bírom így sokáig,

(2017-11-16) : Nem mindennapi kényeztetésben volt részem ! Először a környéket fedezte fel,egyre szűkítve a kört,és mindent picit "megkóstolt".......Csodás érzés volt, már-már vég közeli

lehetne jobb: 2db
(2014-03-19) : Lovagló pózba váltva, ismét életkedvet kaptam alsó tájékon, de aztán megint, mikor jó lett volna jött a zacsi tapi és a figyelgetés. Ekkor már éreztem ez így nem fog menni. Gondoltam maradjunk egy NFV-ben. Ez végül kimerült abban, ahogy kezdődött, oldalról nyaloggatta, a piercinggel "simogatta".

(2013-01-19) : Franciája érdekes, nagyon a piercingekre koncentrál, így szinte csak nyalogat, alig franciázik, ez nem volt túl jó. Én is megkóstoltam