18
Kedvenced
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 10-20
11
Kedvenced
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Most hívhatod!
4
Kedvenced
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Ma elérhető: 9-20
Viki masszazs erotikus masszázs
NAGYON JÓ
erotikus masszázs

Viki masszazs

+36705912622

-

V.I.P hirdető
Beküldve:
2016-12-04 11:24:31

Zeuss
Mindentudó
szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért 7 nap prémium vendég előfizetést írunk jóvá!

Viki masszazs reagálása

Kedves Zeuss,

köszönöm az értékelést.
Igazából semmi különös hozzáfűznivalóm, észrevételem nincs... :) Egyet kivéve: Nem igazán értem a rangra vonatkozó mondatod a végén, de próbálok visszaemlékezni, mi mindenről beszélgettünk :) annyit kérdeztél, hogy összefolytak a dolgok. :)
A számodra hiányzó lingam-fogásokról majd világosíts fel, kérlek. Mindent tudni akarok! :) ;)

Legyen szép napod, és remélem hamarosan ismét a vendégeim között köszönthetlek.

Puszi,

Viki

Erotikus masszázs beszámoló Viki masszazs budapesti erotikus masszázs hirdetőről (XIII. kerület)

Egyeztetés
Könnyen ment, Viki a telefont elsőre felvette. Kicsit félénk volt a hangja,de lehet inkább én vagyok süket, mert pár dolgot el kellett ismételni. Pontos címet nem kaptam, de a könnyebb parkolás és megközelítés miatt talán így jobb is volt. Megbeszéltük, hogy másnap azért megerősítésként hívjam vagy írjak, de Viki megelőzött, örültem is neki, hogy így számon tart.:). Nekem nem volt probléma, de esetleg másnak nem szerencsés smst küldeni.
Megközelítés
A XIII. kerület ezen részén még nem jártam, de nem bonyolult odatalálni. Autóval mentem, a tömegközlekedést nem figyeltem, de szerintem pár perc sétával az is megoldható. Parkolás fizetős és vigyázni is kell, mert van olyan hely ami csak engedéllyel használható vagy drága lesz.
Helyszín
Tökéletes a helyszín, a célnak megfelelően kialakított. Újszerű ház, emeleti lakása, amely a szokásos felszerelési tárgyakkal rendelkezik és egyben hangulatos is. Rendet és tisztaságot tapasztaltam, pedig láthatóan rajtam kívül más is a fájós derekát jött kezeltetni. Extraként cipőkanalat is használhatunk, ha a merevedést nem sikerült volna kimasszíroztatni.
Viki masszazs külseje
A fotókat szemlélve nekem a természetes szépség jött le, nos ez így volt élőben is. Viki vékony, ápolt, formás leányzó. Nem bombázótípus, de annál inkább magávalragadó teremtés. Rövidke masszőr ruhában fogadott, ami nem sokáig takarta a testét. Tetoválást nem láttam.
Erotikus masszázs
A részletes keresőben nézelődtem, ahol már körvonalazódott a masszőr személye, aztán tovább lapozva mégis Vikin akadt meg a szemem. A beszámolóit olvasgatva a korábbi keresési feltételeknek maradéktalanul megfelelt, ezért őt választottam. Kérdezte is, hogy miért éppen őt választottam ennyi hölgy közül. Először is tetszett a fotókon, vállalt csúszkát és lingamot és a levezetés - szimpátiától függően - egyéb finomságokat is tartalmazhat.
Tehát ezt kerestem.
Nem tudom ki izgult jobban ajtónyitáskor én vagy Viki, de könnyen átlendültünk a kezdeti nehézségen és a szobában lazábban tudtunk beszélgetni. Gyors fürdést követően a matracra feküdtem. Olaj és a krém közül a krémet választottam. Lekerült a ruhácska tekeredett is a nyakam rendesen. Kíváncsian vártam mi fog történni, mert beszélgetésünk során az derült ki, hogy szeret masszírozni és komolyan is gondolja. Kellemesen csalódtam, mert nem csak hidratálás , hanem egy alapos, majdnem minden testrészre kiterjedő svéd masszázst kaptam. A popsi gyúrás külön jól esett, mert azt még a masszőröm sem szokta csinálni. Az alkalomhoz igazított, kellemes és egyben frissítő tevékenységben volt részem. Közben sokat beszélgettünk, értelmes lány.
Levezetés
Elég hosszas masszázs rész után fordulást követően,még hason kaptam egy rövidebb csúzskálást, először csak a cicik kerültek bevetésre, aztán egész testes csuszi, karcolt a punci, de hát ezért mentem.:)
Forduljak, fordulok. Kezeim a cicikre tapadtak, hogy jobban csússzon Viki bekrémezte őket, de nem tartott sokáig, mert megint végig siklottak a testemen. Jó érzés volt ez látszott rajtam, mert az egész testes csúszka már némi akadályba, merevedésbe ütközött, amit Viki ügyesen megoldott. Kívánságaimat figyelembe véve, pontosabban kézbe véve, kezdődött a lingam. Egy-két fogás hiányzott, amit másnál tapasztaltam, de túl nagy hiányérzetem nem volt. A zacsitól kezdve a pénisz végéig minden rész figyelmet kapott. Sajnálom, hogy nem láttam , a vizuális élmény még dobott volna rajta. Amikor már kapkodtam a levegőt, akkor Viki bájosan megszólalt, nem még nem lesz vége. Meg volt a kellő szimpátia ezért Franciaországba is utazhattam. Gördülékeny az átmenet a váltásnál, de olyan mélyre kerültem, csak felsóhajtottam. Viki végig igyekezett jó mélyre tolni, szuper volt. Közös erővel a ciciken végeztem.
Elszámolás
Egyszerű matekkal kijött a csokorméret, nekem kicsit szokatlan volt, de már lehet más is így számol.Elején átadtam.
Összkép
Viki olyan, mint a képein látszik, természetes, szerény, ez tetszett meg benne és ilyen is maradt végig a randi során. Lelkes és szereti amit csinál. Viki azt gondolod, hogy nem jó volt veled, pedig de, ezért is írok.
Még egy dolog, nem a ranggal van baj hanem az emberrel. Köszönöm neked!

Jól van megírva a beszámoló?

Az értékelések részleteit csak akkor láthatod ha már Te is értékelted ezt a beszámolót!

Beszélgetés Viki masszazs erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Ismerkedik az oldallal rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.A hirdető Ismerkedik az oldallal rangtól teszi lehetővé a beszélgetés olvasását.

FunkciókViki masszazs legfrissebb beszámolói

istennő: 2db
(2019-01-09) : a 1,5 órában teljes testmasszázst kapok, de tényleg végigmegy mindenen: talp, láb, fenék, derék, hát, váll, kar, tenyér, nyak, tarkó és fej.

(2017-09-26) : Hasra feküdtem, és szépen a hátammal folytatta. Általam eddig ismeretlen technikákat alkalmazva kilazította a csomókat a lapockában, derekamban, majd a lábamon lefelé haladva a combhajlítókat és vádlit vette kezelésbe

felejthetetlen: 2db
(2018-09-03) : Olyan fogásokat alkalmazott, amiket sehol – még ugyan ritka, de kimondottan sport masszőr, vagy manuál terapeuta rendelőben tett látogatásaim során – sem tapasztaltam.

(2017-04-24) : Hogy a masszázsnak is teret adjunk, hasra heveredtem a tatamin, ő pedig mindenféle olaj és egyéb kencék nélkül igazi yumeiho masszázsban részesített. Először végigropogtatta kétoldalt a hátamat, utána meg apránként ment végig, deréktól indítva fel a vállakig,

nagyon jó: 10db
(2018-09-15) : Viki nagyon jó masszőr. Sőt, több annál, mert valóban többféle masszázst tanult, sőt még oktatni is szeretné egyszer, valamint valódi csontkovács is. Én mondjuk nem éltem igazán a lehetőséggel,

(2018-05-11) : Először a hátamnál kezdte, kellemesen, majd egyre erőteljesebben, valamilyen krémet azt hiszem már ekkor is használt. Rendesen megropogtatott, a helyére igazította az izületeket.

(2018-03-21) : Először felmérte a hátamat, majd megállapította, hogy hol vannak problémás pontok és kezelésbe vette. Erős nyomásokkal lazította a gerinc környéki részeket szépen fölfelé haladva. Közben kérdezte, hogy nem túl erős-e.

: 7db
(2017-07-21) : kimondottan a hátamra koncentráltunk, azt sikerült jó erősen átgyúrni. a lapocka körüli izmokra különösen hagsúlyt fektetett Viki, az nagyon jól esett a komolyabb korábbi edzésem után. végül nyakmaszival záródott,

(2017-07-11) : Megkért, hogy feküdjek hasra és egy alapos, jó erős masszázsban részesített, ami főleg a hát, nyak, csuklyás, és gerinctájéki izmokra fókuszált. Közben megállapította, hogy komoly gerincferdülésem

(2017-03-24) : A kért erőséggel, (azt hiszem) olajjal dolgozott. Volt a vádlimban valami csomó, egyből kitapintotta. (Ez szerintem nem olyan fontos, de fogyasztani kell a karaktereket.) Közben pedig beszélgettünk magunkról, tapasztalatainkról, az életről.