59
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Most hívhatod!
184
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 9-22
24
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Most hívhatod!
70
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Most hívhatod!
41
Töltött fel magáról videót
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Ma elérhető: 9-18
13
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
28
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Fanni szexpartner

szexpartner

Fanni

+36203267583

-

VIP SZTÁR hirdető
Beküldve:
2016-12-02 23:57:48

zozo222
Mindentudó
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
Képek száma:
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért 7 nap prémium vendég előfizetést írunk jóvá!

Fanni reagálása

Kedves Zozo,

Köszönöm a beszámolód, de azért lenne néhány észrevételem.
A körülményes egyeztetést aláírom, nem véletlen váltottam székhelyet, sajnos sokszor nem rajtam múltak a dolgok. A kitartásod viszont köszönöm.

Van egy pár momentuma viszont az irományodnak, amivel nem értek egyet...A képeim között ugyan van ami régebbi, mivel régen is hirdettem masszázs kategóriában, és feltettem 3 képet, hogy a régi vendégeim is megtaláljanak, a többi viszont maximum fél éves. A kiirt adataim valósak, mind magasság, súly, és kor tekintetében!

Sajnos nem a pontosságomról vagyok híres, (kizárólag az elő időpontomnál..álltalában nehezen ébredek) DE, kikérem magamnak amit a higiéniámmal kapcsolatban leírtál, érdekes hogy, az előtted szólók közül senkinek nem akadt ilyen problémája de még a nem szólóknak sem.., ha kések is, és te már itt vagy, akkor is kérek még minimum 5 perc türelmet, hogy egy zuhanyzást beiktassak.
Van még egy pár dolog amivel nem értek egyet, hiszen van egy "menetrendem" aminek vannak állandó momentumai, és amiket írtál, pl. kimegyek a szobából ellátni magam síkosítóval...megsúgom, a síkosított a szobában tartom...vagy, francia, ha nem úgy szereted, miért nem mondtad? Tudod, némagyereknek...Szájba élvezés? Biztos vagy benne, hogy megkérdezted? Olyat nem mondok, hogy "most inkább nem" maximum annyit, hogy szólj kérlek, hogy ne a torkomra menjen...De nem is folytatom, nem mentegetőzök, nincs is miért mindenesetre érdekes a beszámolód..

Ui.: valóban elszívtam egy szál cigarettát aznap reggel...ezért elnézésed kérem

Üdv.:
Fanni

Szexpartner beszámoló Fanni budapesti szexpartner hirdetőről (IX. kerület)

Egyeztetés
Elérhető:
Személyes üzenetben:
Kicsit körülményesen kezdődött. Amikor először megláttam a hirdetését, szinte azonnal írtam neki privát mailt és érdeklődtem néhány konkrét időpont felől. Napokig nem válaszolt. Aztán éppen a Kondorosi út környékén volt hivatalos ügyem egy pénteki napon, két tárgyalás között felhívtam, ekkor azt mondta, nem olvasta a levelemet, mert sokat kap, de azért egy konkrét időpontot megbeszéltünk másnap estére. Szombaton este a megbeszélt időpont előtt 5 perccel az ismert épülettömb sarkán lévő söröző elől hívtam, hogy adjon további irányokat, de kicsörgés után nem vette fel. Többször próbáltam, a sokadik után pedig már ki volt kapcsolva. Itt kellett volna elengednem az ügyet, de annyira jól voltak a fotói, hogy nem akartam feladni. Másnap, vasárnap próbálkoztam ismét, ekkor sikerült elérnem, elnézést kért, azt mondta, hogy rosszul érezte magát, de minden lebeszélt időpontra küldött sms-t, de az én számomat pont nem mentette el, így nekem ezért nem. OK, megint megbeszéltünk egy időpontot, hétfő délelőtt 11-re, aznapi első vendégként.
Megközelítés
Odatalálás:
Parkolás:
Tömegközlekedés:
Egyértelmű a cím:
Ismert épület, a rutinosak már tudják, hogy kicsit arrébb, az uszoda előtt kell parkolni, a benzinkút oldalán szinte lehetetlen. Villamosmegálló szinte a ház előtt, a fonódó villamossal szinte bárhonnan könnyen megközelíthető. GPS odavisz. Szóval második nekifutás, autó leparkol, rövid séta, közben már a piros lámpánál telefon, és a hölgy telefonja kikapcsolva a randi előtt 5 perccel. Ekkorát nem szívhatok, gondolom én, és bő 10 percen át szinte folyamatosan hívogatom, egyre idegesebben, mert délután 1-re már nekem is dolgom van. Szinte már feladom, amikor felveszi 11 óra 10 perc táján. Lépcsőház, emelet, ajtó pontosítása után végre bejutok.
Helyszín
Randi helyszíne:
Egyezés a hirdetéssel:
Fürdő:
Hely diszkréció:
Ismerős lakás, korábban más hölgynél már jártam itt, minden felső középkategóriás, minden igényt kielégítő, panasz az infrastruktúra egyetlen elemére sem lehet.
Fanni külseje
Arc:
Tetszett:
Adatok valóságtartalma:
Amiben fogadott:
Higiénia:
Tudom, hogy már megint én leszek az, aki szembe megy az autópályán, de azért tisztázzunk néhány dolgot. Adatlap szerint a hölgy alkata "átlagos", kérem szépen, ez nem igaz, a hölgy alkata "molett". Adatlap szerint a hölgy "nem dohányzik", a valóságban igen. Az adatlapon szokás megjelölni a piercinget is, itt ez hiányzik, a hölgynek nyelvpiercingje van. A képei sem a múlt héten készültek, az arcos képek alapján egyértelműen ő van a képeken, de jóval fiatalabb éveiből. A bal combján van egy combfix díszes gumiját utánzó tetoválás, meg úgy emlékszem, néhány kisebb is máshol. Mindezzel együtt is egy rendkívül kedves, jó humorú hölgy fogadott, akit a képei alapján fiatalabbnak, magasabbnak és vékonyabbnak vártam.
Action
Barátnő feeling:
Hozzállás, kezdeményezőség:
Natúr francia (előjátékként):
Aktus:
Csók:
Pornós feeling:
Nagy vonalakban gyorsan egyeztettük a programot, majd a régi pesti szokások szerinti virágcsokrot a vázába helyeztem. A késés miatt igyekeztem minél előbb túlesni a kötelező tisztálkodási körön. Ő is eltűnt néhány percre, először azt hittem, fürdeni, de valószínűleg csak némi síkosítóval látta el magát. Először kicsit állva ismerkedtünk, aztán ágyra dőlve kezdeményeztem csókot, de a dohányos nyál ízét megérezve leálltam, ezt nem szeretem. Utána a kifejezetten nagy méretű melleit csókolgattam, de ezen a tájékon is kellemetlen szagot éreztem a mellek alatti bőrhajlatból. Ezt nem tudtam mással magyarázni, mint azzal, hogy eleve késve érkezhetett a randira (11-kor még ki volt kapcsolva a telefonja), talán rohant is, leizzadt, fürdeni viszont már az érkezésem előtt nem volt ideje. Akárhogy is történt, a szag ott volt. A dohányszag és az izzadtságszag kettőse nem hozta meg a kedvemet ahhoz, hogy még lejjebb kalandozzak, pedig alapvetően szeretek puncit nyalni, de ilyen előzmények után ezt most nem mertem bevállalni. Átengedtem neki a folytatást, oldalra kifordulva franciázott azzal a lágy technikával, amit nem igazán szeretek, az a fajta finom nyalakodás, ami akkor ér véget kis szünettel, amikor már kezdene jó lenni. Mindenesetre sikerült harckészültségbe kerülnöm, gumit kértem, és papás-mamásban indítva, majd fülek mellé emelt bokákkal folytatva élveztem a testét, aztán doggyba fordultunk, de ott is az jutott eszembe, hogy talán mégis érdemes lett volna neki pár percet a fürdésre szánni. Kiszálltam és kértem, hogy fejezzük be franciával. A szájba élvezést nem vállalta (pedig alapként van feltüntetve), azt mondta, hogy most inkább nem (OK, én se nyaltam ki). Ennyiben maradtunk, még kicsit hagytam a farkamat a szájában, de kirobbanó sikert nem értem el.
Elszámolás
Korrektség:
Megérte:
Korrekt régi pesti átlag szerinti virágcsokor, amit előre az asztalra tettem, és végig ott maradt.
Összkép
Ennyi szuperlatívuszokban írt beszámoló mellé félve írom a történetemet. Már az egyeztetés is zűrös volt, lehet, hogy az őrangyalom próbált megvédeni ettől a sztoritól, de én nem hagytam. Molett, dohányzó, kicsit idősebb hölgy várt, de hát én is tudom, hogy a plusz ÁFA általában az itt megadott számokra is igaz, mégis szerettem volna magamat a képei sugallta illúzióba ringatni. Az én pontos érkezésem ellenére történt kései kezdés miatt én is siettem, és a következő üzleti tárgyalásom miatt nem voltam ott teljesen agyban, ez tény. De mindemellett még végződhetett volna happy enddel a történet, ha a kellemetlen szagok nem csökkentik a gerjedelmemet. A hölgy személyisége egyébként rendkívül kellemes, ő maga intelligens, okos nő. Olyan érzésem volt, mintha a kiváló szoftver aznap rossz hardveren futott volna. Sokkal többet is kihozhattunk volna ebből a háromnegyed órából. Sajnos nem jött meg a kedvem az újbóli próbálkozáshoz.

Jól van megírva a beszámoló?

Az értékelések részleteit csak akkor láthatod ha már Te is értékelted ezt a beszámolót!

Beszélgetés Fanni szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

triplaxxx
Becsben tartott
2016-12-07 08:09:41
A hölgy részéről elég gyengécske a magyarázkodás... Neked viszont koszonet a megirasert!

kispalya
Belát a dolgok mögé
2016-12-06 18:04:30
Az eddigiektől némileg eltérő írás, a reagálást is figyelembe véve különböznek a vélemények, de ettől még jól megírt a beszámoló.

2016-12-06 15:58:40
Hasznos beszámoló, ebből mindenki építkezhet, a ÁFA szerencsére nem mindig játszik Köszi

2016-12-06 15:25:05
Reag ide reag oda számomra felejtős a lány.Köszi a hasznosat. :)

2016-12-06 14:49:20
a beszi jo de Fannit ismerem, tobszor taliztunk es a higienia mindeg 100% volt

FunkciókFanni legfrissebb beszámolói

istennő: 7db
(2018-07-12) : Ő már ott várt rám semmi felesleges ruha nélkül az ágy mellett állva. Letettem a törölközőt és elindult a móka. Lágy csókok, simogatás. Az első 5 perc kb azzal telt ahogy csókolom és simogatom azokat a gyönyörű formákat. Sajnos csak két kezem van úgyhogy felváltva kellett fenekét és melleit simogatnom

(2018-04-02) : She went down and began to lick and suck me without condom for some minutes. She made a very soft and delightful blow job while I had my fingers caressing her vulva and titillating her clitoris.

(2017-12-02) : Most már magához vette az irányítást ...és a kisorit is, majd egy fenséges francialecke következett. A kis nyelvpiercingje finoman karistolta a makkomat, puha ajkai simogatták a barátomat.

felejthetetlen: 45db
(2019-01-06) : És nem csak látszólag késöbb mondta is,hogy nagyon jó neki.Misszibe fordultunk,ekkor is nagyon jó volt vele,de sajnos már nem bírtam sokáig,kivedtem és pár nagyot löttem a hasára,cicijeire és sajnos egy ment a hajára is.

(2018-12-09) : Majd fordultunk és ő kezdett kényeztetni. Istenien franciázik, és nem utolsó sorban a környékkel is foglalkozik. Nagyon jó volt. Majd gumihúzás és szemből kezdtük a szexet.

(2018-11-13) : Ezután én helyeztem kényelembe magam és kezelésbe vette az ezredest. Valamit nagyon tud ez a lány. Nyalogatta hosszában, a golyszikhoz is lement, néha csak a makkot kapta be máskor torokra vette.

nagyon jó: 41db
(2018-11-18) : Nyögdécselt és sóhajtozott a nyalogatás közben és az orgazmus közelében szólt rám, hogy lassabban csináljam, így szereztem neki az első gyönyört. Ezután fordult a kocka és én kerültem az ágyra, hogy ő kényeztethessem szájával

(2018-11-11) : Aztán ő vette kezelésbe az ezredest. Igen érzékien franciázik, kellemes volt és izgató. Ez így ment kb 5percig aztán érdeklődött húzzunk-e gumit, mondom persze és mondtam Fanninak , hogy lovagló pózzal kezdjük

(2018-08-02) : Bevetettem francia tudásomat, és asszem, nem lehetett oly rossz, mert Fanni többször is hang- és egyéb kifejezési formák kíséretében elélvezett. Pihentünk, majd kis idő múltán újra készre állított, aztán megkérdezte, hogy jöhet-e a gumi.

: 43db
(2018-10-18) : Mélytorkos lenttartós és barátnős francia volt nagyon bejött, majd javasolta húzzunk gumit és kutyus pózban kezdtük a kedvenc pózában. Érdeklődtem is hogy szereti,

(2018-10-11) : Egy rövid csókolózással - én hanyatt fekve - indítottunk bemelegítésként, majd leköltözött délre mint a gólyák hamarosan és távolabbról a közelebbi felé közelített. Intenzív zacsi, majd rúdnyalás és közel mélytorkosan folytatta

(2018-09-17) : majd Fanni az ágyra ült, és elkezdett franciázni, a golyókkal is foglalkozott, és egészen mélyre bevett a szájába, nagyon finom meleg szája van ebből a szempontból.