11
Kedvenced
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Most hívhatod!
18
Kedvenced
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 10-20
4
Kedvenced
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Ma elérhető: 9-20
SZYSZY erotikus masszázs
NAGYON JÓ
erotikus masszázs

SZYSZY

+36304910710

-

V.I.P hirdető
Beküldve:
2016-12-02 15:07:00

szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
Képek száma:
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért 7 nap prémium vendég előfizetést írunk jóvá!

Erotikus masszázs beszámoló SZYSZY budapesti erotikus masszázs hirdetőről (XII. kerület)

Egyeztetés
Elérhető:
A telefont Ő kezeli, megfelelő időpont hamar került. A telefonba pár szóba tájékoztatott.
Megközelítés
Odatalálás:
Parkolás:
Tömegközlekedés:
Egyértelmű a cím:
Nem túl forgalmas hely , könnyű megtalálni, pár 10 méterrel a hegyre fel pedig parkoló helyek is vannak. Tömegközlekedést sajnos nem tudom, erre nem figyeltem.
Helyszín
Randi helyszíne:
Egyezés a hirdetéssel:
Fürdő:
Hely diszkréció:
Egy nyeles telken , ha jól emlékszem 3 emeletes épület, annak is a lakása. Gyorsan be lehet osonni, vizslató szempárakat nem láttam és a máshol tapasztalt nyugdíjas őrszemek sem voltak a helyükön. :) Egyedül a fürdőbe a tusoló volt nekem vállban kicsit szűk. :)
SZYSZY külseje
Tetszett:
Adatok valóságtartalma:
Amiben fogadott:
Higiénia:
Arc:
A képek nincsenek kitakarva, lehet tudni , hogy ki fogadja az embert. Alakját néhány fiatalabb barátnő is szívesen bevállalná szerintem. Egy picit meglepödtem belépéskor , hogy valóban milyen kicsi , majdnem törékeny alkat , de ez késöbb nem jelentett semmilyen problémát.
Erotikus masszázs
Egyéni igények:
Szakszerűség:
Erotika:
Hatékonyság:
Időráfordítás:
Őszintén szólva már nem is emlékszem , hogy miben fogadott. Nem vagyok én stylist.
Beérve a szobába sokáig csak pislogtam ,mert a kinti fényről ahogy beléptem semmit sem láttam, aztán a masszázsszobába még annyit sem. De a kontúrokból az már felsejlett, hogy nagy baj nem lehet. Gyorsan lezavartam a fürdőszobás részt amit most nem ecsetelek, mert ha egyébben nem de itt mindegyikünk gyakorlott és tudja a dolgát.
A fürdőből kilépve beestem hassal a nagy francia ágyba, majd elkezdödött a masszázs rész. Erről sem tudok regényeket írni, mert ez amolyan simogatos volt inkább. Kb 10perc alatt amíg egy kicsit oldódott a hangulat, felért a bokától a tokáig.
Levezetés
Barátnő feeling:
Hozzállás, kezdeményezőség:
Kölcsönös francia:
Pornós feeling:
Valószínű tudna jobban is masszírozni, de a beszélgetés alatt abba egyeztünk meg , hogy inkább az erotikus részt részesíteném előnybe. Volt egy kis csúszka, sokszor már olyan érzésem volt , hogy most-most- de nem , most , de mégsem... többször azon a határon mozgott , hogy be tudom zavarni a macit a málnásba, de sajnos nem, közölte, hogy az egy másik műfaj. Végül is így van , ez korrekt. Majd én kerültem felül, de ezt nem erőltettem, mert én más súlycsoportba vagyok , inkább lecsúsztam a lába közé, ahol tevékenységemet némi hanghatás és remegés jutalmazta egy idő után. Ezek után hanyatt dobtam magam, hogy bezsebeljem az előző ténykedésem jutalmát. Ekkor Szyszy felébresztette, ha nem is az oroszlánt, de az öregedő kandúr igen. A franciája jó volt, kicsit több kezezéssel mint amit én szeretek, de azért rendbe volt. Amikor én is elkészültem , letörölgetett és hozzám bujt, ezt még el tudtam volna viselni egy darabig, de sajnos menni kellett.
Elszámolás
Korrektség:
Megérte:
Az átlagnál egy kicsit magasabb, de én nem emlékszem , hogy ez valaha is szempont lett volna egy lánynál.
Összkép
Olyan érzéssel mentem el , minta a szeretőmtől távoztam volna, nem egy masszázs szalonból. Aki nem a futószalagot szereti az elégedetten fog innen távozni.

Jól van megírva a beszámoló?

Az értékelések részleteit csak akkor láthatod ha már Te is értékelted ezt a beszámolót!

Beszélgetés SZYSZY erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2016-12-08 23:16:13
Helyszín, hirdető külseje fejezetek tartalma összecsapott, fontosabb infokat mellőzve. A masszázs és kényeztetés fejezetek burkolt mondatai, sokszor ellentmondtak a pontozásodnak. Látod? Ezért is fontos, az élmények részletezett indokolása.

EDE9
Gondolkodási időt kapott
2016-12-06 14:00:52
Ha a masszaus leirasa ponr olyan hosszu lett mint maga a masszazs.:)

FunkciókSZYSZY legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2018-12-09) : A szakszerűségre és a hatékonyságra nem lehet panasz, hisz tanult és tapasztalt masszőr. Minden fogás és technika a birtokában van és ezt bizony alkalmazza is.

felejthetetlen: 4db
(2018-12-06) : Óvatosan kezdett hátam kezeléséhez , miliméterről miliméterre végig nyomogatta, nehogy fájdalmat okozzon. Időnként benyúlt a bordáim közé, az ujjaival az erőkifejtést jól szabályozta.

(2018-11-01) : Figyelemmel kísérte a kéréseimet és nagy gondossággal, alapossággal vette kezelésbe a problémás célterületeket. Megfelelő arányban tartotta mindig a masszázs és kényeztetés egyensúlyát,

(2018-06-13) : Mindenre gondosan figyelve, a kívánt igényeimhez tökéletesen alkalmazkodva ragadta magához a lehetőséget. Szakszerűen, alázatosan, odaadással tuszkolta ki belőlem a görcsöket, csomókat, feszültséget.

nagyon jó: 8db
(2018-11-14) : Erotikával fűszerezett lágy simogatások, csúszkával és a szerszám fenékhez és puncihoz dörzsöléssel kedveskedett nekem szépségünk. Ebben a nem mindennapi élvezetben kétszer is részem volt.

(2018-04-30) : Az erotikus masszázst cicis és puncis csúszka, valamint Lingam alkotja (már amiben részem volt). Élesen masszázsként elkülöníteni én nem tudom,mert az olvasatomban ez inkább valódi, tömény kényeztetés,

(2018-04-25) : Leginkább a derekamnak, hátamnak és a nyakamnak esett jól a masszázsa. Ahol látta, hogy különösen szükséges, oda többször vissza is tért. Ránézésre törékeny lánynak tűnik, de van benne erő is,

: 5db
(2018-12-12) : jelzem, hogy nagyon finom keze van, és pontosan tudja, hogy az érintése hol, mikor, milyen reakciót vált ki belőled. Talán itt elmondható, hogy édesen csacsog...

(2018-11-05) : Olajat nyomott a hátamra amit a kezeivel a bőrömbe masszirozott,lejjebb csúszott beolajozta a hátsófelem és azokkal a gyönyörű melleivel masszirozta.

(2016-12-15) : Ezutan megfordultam különleges kivansagaimat maximálisan figyelembe vette, alkalmazkodott minden kereséshez ,melytől még elragadobba vált a számomra!