70
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Legközelebb:
11:00-tól hívható
184
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 9-22
59
Kedvenced
Éppen online
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Most hívhatod!
28
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
41
Töltött fel magáról videót
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Ma elérhető: 9-18
13
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
24
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Most hívhatod!
Tiffany szexpartner
FELEJTHETETLEN
szexpartner

Tiffany

+36203884926

-

Nem prémium hirdető
Beküldve:
2016-12-02 14:12:54

titi5
Mindentudó
szerint valódi képpel hirdet
Képek száma:
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért 7 nap prémium vendég előfizetést írunk jóvá!

Szexpartner beszámoló Tiffany vidéki lány, Veszprémi szexpartner hirdetőről

Egyeztetés
Elérhető:
Telefon hívtam. A kért időpontban tudott fogadni.
Megközelítés
Odatalálás:
Parkolás:
Megközelítés Veszprém stadion úton. Egy tömbház emeleti lakása. Közelben parkírozni lehet és ingyenes.
Helyszín
Randi helyszíne:
Fürdő:
A lakás mérete közepes több helyiség található benne, a szoba elég nagy egy franciaággyal és egyéb bútorral szépen berendezve. Egy kis előteret és egy kicsi konyhát is tartalmaz.
A fürdő jól felszerelve tusfürdővel és szájvízzel. Nagy puha törölközőt kaptam. A tisztaság megfelelő.
Tiffany külseje
Higiénia:
Tiffany továbbra is jól tartja magát,csinos fiatal lány szép mellei vannak és formás alakja. Számomra alakja nagyon bejött mert szeretem a fiatal kevésbé telt és formás közepes mell mérettel rendelkező lányokat. Nagyon kedves és barátságos. Igyekszik a vendég számára maximálisan mindent megtenni.
Action
Barátnő feeling:
Kölcsönös francia:
Natúr francia (előjátékként):
Közös fürdés:
Érkezésemkor röviden elmondtuk egymásnak mi történt velünk mióta nem találkoztunk és átbeszéltük mit szeretnék. Majd közös rövid fürdéssel folytattuk
Ezután a hálóba kölcsönösen simogattuk egymást. Rövid idő elteltével kérésemre 69 –s pózban folytattuk. Ezt nagyon jól csinálta és nekem is jól esett illatos kelyhét felizgatni.
Közben formás melleit simogattam. De hamarosan óvszert kellet kérnem, de most kérésére kutya pózban hátulról történt a behatolás. Ezután megszabadított az óvszertől és mellém feküdt majd beszélgetés közben simogattuk egymást. Idő teltével fürödni mentem majd elköszöntem Tőle.
Elszámolás
Megérte:
A végén rendeztem mely nagyon kedvező érték arány volt. Veszprém hasonlót ritkán lehet kifogni.
Összkép
Biztos visszamegyek hozzá hisz már sokadszor voltam nála.
Vidékiek között a legjobbak közé sorolnám.

Jól van megírva a beszámoló?

Az értékelések részleteit csak akkor láthatod ha már Te is értékelted ezt a beszámolót!

Beszélgetés Tiffany szexpartner beszámolójáról

Ingyenes és normál hirdetők beszámolóiról szóló beszélgetésbe regisztráció után tudsz írni.

btzoli
Ismerkedik az oldallal
2017-03-17 10:13:22
Nagyon jó beszámoló, minden információt tartalmaz.

2016-12-03 16:06:06
Bizonytalankodtam, átlagost adjak-e, de a gumi fel és a pózfelvétel után szinte azonnal meg is szabadított az óvszertől. Remélem ennél több történt. Már csak a Te érdekedben is. Nekem azonban hiányérzetem maradt a beszámolóval kapcsolatban.

FunkciókTiffany legfrissebb beszámolói

istennő: 2db
(2016-10-12) : Majd kértem nyelvemmel kicsit had kényeztessem kicsit a lába között. Ezután 69 – ben folytattuk majd hamarosan óvszert kértem. Majd kértem lovagoljon meg

(2016-01-05) : Ő vette kezelésbe az ágaskodó Döncit. Mivel a franciája olyan jó, mint a csókja, hamar úgy gondoltam, ne itt fejezzük be. Beöltöztetés, a misszit részesítettük előnyben. Csókkal, öleléssel, az ágyon hempergéssel folyt az aktus.

felejthetetlen: 6db
(2018-11-20) : Befejezésként hanyatt dobtam magam és a lábam közé térdelt. Ebben az izgalmi állapotban nem kellett sokat ténykednie, kb egy percen belül a szájába érkeztek az utódok.

(2017-11-25) : Egyeztettem vele is programot, majd kaptam egy puha száraz törölközőt és irány a zuhany. Mikor visszaértem már köntös nélkül várt az ágyon. Ismerkedés közben simogattuk egymást, amit...

(2017-03-12) : Közben formás melleit simogattam. De hamarosan óvszert kellet kérnem és utána kértem felülről folytassa. Aktív lovaglása közben jutottam el a csúcsra.

nagyon jó: 17db
(2018-11-16) : Igazi jó mélytorkos a technikája, érezni hogy szereti csinálni. Mikor már nagyon nem bírtam magammal doggy-ban folytattuk az actiont. Látványnak sem utolsó a kerek popsija, főleg ha keményen támadja az ember fia kutyában.

(2018-10-08) : Felgumizott, mindezt úgy hogy a hasamon ült ( isteni érzés volt ), majd egyszer csak előrébb csúszott és háttal nekem beleült. Ezt nagyon élvezte mert hamarosan el is ment. Kérte hogy egy kicsit forduljunk misszibe.

(2018-07-08) : Finoman lágyan franciázik, a zacsit sem kíméli. Nem így akartam elélvezni, gumit kértem amit kézzel helyezett fel. Szemből tettem magamévá, közben csókoltam. Nekem ez túlságosan is bejön

: 16db
(2018-11-13) : Majd megkértem a hölgyet, hogy kezdjen el franciázni az ezredesen. Intenzív szopásba kezdett, nagyon tehetséges ebben a műfajban. Nem akartam még a csúcsra jutni,

(2018-09-04) : Először misszionáriusba majd hatulról forrtunk egybe.Nagyon jól mozog,kulcsol át a lábábal és a karjával.Folyamatos szemkontaktus szex közben bármikor lehet nála "csókot lopni"

(2018-07-11) : Egyből kiszúrta harckészültségemet. Isteni franciával indítottunk. Lágyan csinálja, nem hagy ki semmit se. Mélytorok kérés nélkül. Kérésemre 69-be fordultunk. Huuh az a látvány ami elém tárult.

egyeztetési probléma: 1db
(2014-02-24) : Felhívtam, de egy férfihang szólt bele a telefonba. Közölte, hogy vele kell megbeszélni a találka körülményeit és feltételeit.