24
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Most hívhatod!
70
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Most hívhatod!
28
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
59
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Most hívhatod!
184
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 9-22
13
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
41
Töltött fel magáról videót
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Ma elérhető: 9-18
Brenda szexpartner

szexpartner

Brenda

+36705000932

-

V.I.P hirdető
Beküldve:
2016-12-01 20:24:14

hatvanhatos
Ismerkedik az oldallal
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
Képek száma:
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért 7 nap prémium vendég előfizetést írunk jóvá!

Szexpartner beszámoló Brenda budapesti szexpartner hirdetőről (XI. kerület)

Egyeztetés
Elérhető:
SMS kommunikáció:
Személyes üzenetben:
Délelőtt 10 óra körül már láttam, hogy délután szabaddá tudom magam tenni. Hívtam Brendát, rögtön felvette. Megkérdeztem, meg tudna-e szervezni Bunnyval egy hármas találkát. Néhány perc múlva jött az sms, hogy a kért időpontban mehetek!
Megközelítés
Odatalálás:
Parkolás:
Tömegközlekedés:
Egyértelmű a cím:
Brendánál találkoztunk, itt már többször is voltam, ismertem a helyet. Ezúttal a tömegközlekedést kellett igénybe vennem, több lehetőség is van a hely eléréséhez. Autóval jó parkolási lehetőség, ingyenes.
Helyszín
Randi helyszíne:
Egyezés a hirdetéssel:
Fürdő:
Hely diszkréció:
A lakás egy nagy ház emeletén található. Minden a célnak van alárendelve, hangulatvilágítás, diszkrét zene, tágas, kényelmes ágy. A fürdőszobában zuhanyzó, és minden kellék megtalálható, ami szükséges a higiénikus előkészületekhez.
Brenda külseje
Tetszett:
Adatok valóságtartalma:
Amiben fogadott:
Higiénia:
Arc:
Brendát már évek óta ismerem. Külseje az én ízlésemnek pont megfelelő, kerek formák, finom, puha bőr, kellemes, izgató illat. Ehhez roppant kedves egyéniség párosul, nála nem túlzás a barátnő feeling megnevezés. Bunny képeivel és hirdetésével már akkor szimpatizáltam, amikor még nem volt ennyi dicsérő beszámolója. Aztán pont ez rettentett el, ugyanis már kétszer jártam úgy, hogy egy egekig magasztalt hölgyhöz jelentkeztem be, aztán csalódottan távoztam, mert nekem nem jöttek be (ez persze lehetett az én hibám is). Nos, Bunny-nál erről szó sem volt, ahogy megláttam, tudtam, hogy ez egy emlékezetes délután lesz. Külsejét nem részletezem, meg kell nézni a képeit. Akik ezt a típust szeretik, főnyeremény! A két lány együtt pedig maga az éden!
Action
Kölcsönös francia:
Natúr francia (előjátékként):
Mélytorkos francia:
Aktus:
Csók:
Pornós feeling:
Barátnő feeling:
Hozzállás, kezdeményezőség:
Megérkezésemkor Brendával forró csókkal üdvözöltük egymást. Bunnyval először csak puszi-puszi, aztán úgy gondolhatta, ő sem akar lemaradni Brendától, és már csattant is az első csók. (és ezt még hány követte!) Brenda a kedvencemben, melltartó-tanga kombinációban volt, Bunny valami lila felsőben, ami kiemelte, de hívogatóan eltakarta gyönyörű kebleit. Bementünk a szobába, én a fürdéshez készülődtem, a lányok kényelembe helyezték magukat. Valamit még molyoltam az előszobában, egyszer csak azt vettem észre, hogy Bunny ott áll mellettem, és szinte letámadott. Nem volt ellenemre, ám Brenda ,,rosszalló'' pillantásait észlelve ,,Csak ismerkedünk!'' felkiáltással elvonultam a fürdőbe. Ami ezután következett, az maga volt a gyönyör. A sorrendet nem tudom pontosan feleleveníteni, csak képek villannak fel. Hárman térdelünk az ágyon, csók, mindenki mindenkivel. Cicik dörgölőznek egymáshoz, hol az egyiket, hol a másikat markolászom. Aztán jönnek a popsik, egyik kerekebb, mint a másik. Puszilgatom, simogatom, paskolom (Bunnyét kötelező!) markolászom. Felváltva nyalom a két puncit, finomak, Brendáét finoman, élvezettel, Bunnyét erősebben, nem kisebb élvezettel. Van, hogy ujjaimmal egyszerre két punciban vagyok benne, a lányok vonaglanak, követelik a kéjt. Közben felváltva követelik a farkincát, meg is kapják, hol az egyik, hol a másik lány szájában tűnik el. Közeledik a végkifejlet, Bunny kínálja fel punciját még egy kis nyalakodásra, közben Brenda úgy teszi fel szájjal a gumit, hogy észre sem vettem. Én alul, Bunny nyeregbe száll, háttal nekem, csak a fel-le mozgó, gyönyörű kerek popsit látom, aztán vége(m)! Mennyei! Az utolsó tíz percben egymás mellett feküdtünk az ágyban, én középen, csók jobbra, puszi balra, cici és popsi simizés, beszélgetés, aztán egy levezető masszázs, és letelt az egy óra.
Elszámolás
Megérte:
Korrektség:
Ahogy előre megbeszéltük, decemberig akciós a kétlányos felállás! A végén adtam át.
Összkép
Régóta készültem rá, hogy egyszerre két lánnyal legyek. Már érdeklődtem Brendánál is, de amikor megláttam, hogy Bunnyval is vannak párban, nem haboztam. Felejthetetlen élmény volt, én még biztosan megismétlem.

Jól van megírva a beszámoló?

Az értékelések részleteit csak akkor láthatod ha már Te is értékelted ezt a beszámolót!

Beszélgetés Brenda szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

Nem érkezett még hozzászólás, legyél te az első!

FunkciókBrenda legfrissebb beszámolói

istennő: 6db
(2018-12-12) : Váltottunk és gumi le, majd Brenda elkezdett lágyan franciázni, míg Bunny Nikit nyalta. Brenda hardcore-os franciára váltott és újabb gumi került rám.

(2017-07-07) : Brenda semmit sem bízott a véletlenre, gyorsan franciás élesztésben részesítette kis barátom aki ezt nagyon hálásan vette és pillanatok alatt betonkemény állapottal hálálta meg Brenda kedvességét.

(2016-12-08) : Brenda olyan zseniálisan franciázott puncijában a másik kezemmel, hogy kis híján a szájába durrantam. Még nem akartam, hogy vége legyen...és szerencsére a csajok sem :)

felejthetetlen: 20db
(2018-11-22) : Brenda jó hatással van rám és a velem egykorúra, így kínzott egy ideig majd jelezte, hogy a kisöcsi akcióra készen áll ezért védőköpenybe öltöztetve lovaglásra kértem.

(2018-11-21) : Visszatértünk az ágyra és egy rövid misszi után újabb natúr francia kezdődött és a végén az arcára küldtem utódokat. Az ajkai körül volt főleg a befejezés, amit előre jzett nekem.

(2018-07-24) : Ezt követően ő kezdte kényeztetni a velem egykorút, szokásához híven most is szuper jól csinálta, de mivel egyikünk sem akarta, hogy csak egyoldalúvá váljon a dolog, a javaslatomra 69-ven folytattuk. Nagyon jól működött a közös francia,

nagyon jó: 38db
(2018-12-17) : Egyszerre mozdultunk anélkül, hogy megbeszéltük volna, a farkam a szájára, a szája pedig úgy tűnt, h a farkamra vágyott, így másodperceken belül az ajkai között volt a makkom. Mindenféle sallang nélküli, mégis perfekt franciát kaptam.

(2018-09-20) : Bemutatót a francia tudását és nekem pont egy ilyenre volt szükségem. Nem túl agresszív, de nem is lágy az, amit ő nyújtott. Ütemes bólogatás után gumit húzunk és Benda nyeregbe pattant.

(2018-06-15) : Bekapta a farkamat, néha tövig eltüntette hol meg csak a makkot szopta, de golyókról sem feletkezett meg és mindezt teljes szemkontaktussal, hogy minden flottul menjen.

: 44db
(2018-09-02) : Kiemelném a franciáját, ami annyira jó volt, h majdnem elmaradt a szex is, másodjára franciában végzett ki. Értelmes lány, a két futam között kellemesen eldumáltunk, hamar találtunk közös témát is

(2017-12-04) : Bemutatta a francia tudását, amibe nem találtam kivetni valót, oda tette magát rendesen. tövig eltünteti és pont úgy csinálta ahogy szeretem. Majd jöttek a különböző pózok, ami nagyon megmaradt bennem ahogy lovagolt

(2017-09-09) : Újjabb csókcsata majd a csodás francia. Most tovább bírtam a "gyűrődést". A látvány is fantasztikus ahogy huncut szemeivel felnéz közben. Gumi után misszionárius, hátulrol.