184
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 9-22
70
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Most hívhatod!
41
Töltött fel magáról videót
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Ma elérhető: 9-18
59
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Most hívhatod!
28
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
13
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
24
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Most hívhatod!
Nimfomán Nicky szexpartner
NAGYON JÓ
szexpartner

Nimfomán Nicky

+36303102437

-

V.I.P hirdető
Beküldve:
2016-12-01 19:25:08

Kispöcsű
Kezdő irogató
szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért 7 nap prémium vendég előfizetést írunk jóvá!

Szexpartner beszámoló Nimfomán Nicky budapesti szexpartner hirdetőről (XI. kerület)

Egyeztetés
Telefonon hívtam miután láttam, hogy ma elérhető, és tudtam van a közelbe dolgom. Hamar felvette a telefont, gyorsan lefixáltuk az időpontot, és már indultam is.
Megközelítés
Taxival mentem ő szerencsére könnyen odatalált a címre. Ahogy láttam van bkk is közvetlenül a ház előtt megállóval. Parkolás se lehet bonyolult.
Helyszín
Néhány éve épült útépítésű társasház. Kulturált, tiszta az egész épület. A lakásról pontosan ugyanez mondható el, a fűrdőszoba patyolat tisztaságú, sok tusfürdővel. A szobába egy nagy franciaágy van.
Nimfomán Nicky külseje
A képeknek teljesen megfelel, arca bitangjó szerintem. A test az meg magáért beszél. Ott ahol kell gömbölyödik, és iszonyat kemény husú. Egy igazi bombázó
Action
Fűrdésem végeztével siettem vissza a szobába, ahol már négykézláb és teljesen meztelenül várt rám a házigazda, aki abba a pillanatba lerántotta rólam a törölközőt mihelyst elérte a kezével, és mire az ágyhoz léptem mégegyet, addigra már a nyitott szajába volt a meredező farkam. Azonnal eltüntetett, húzott magába a fenekemnél fogva. Nyálasan, köpködősen szopott, amíg én az egyik kezemmel a hátát és a fenekét simogattam, a másikkal meg húztam a fejét a farkamra. Ilyen nyálasan még senki nem szopott le, 2 perc alatt óriási nyáltócsa lett a lepedőn. Majd én a hátamra feküdtem, és úgy szopott tovább irgalmatlanul. Kb 20 perc után kértem a gumit, mert már a farkammal is akartam érezni a lucskos punciját, nemcsak az ujjaimmal. Újból négykézlábra állt az ágy szélén, én a padlón, és már toltam is be neki a farkam. Olyan hevesen lökött vissza, hogy igencsak megkellett kapaszkodnom. Úgy dugtunk mint a nyulak, de én nagyon élveztem, de nekise lehett rossz a hanghatásokból. Kértem, hogy legyünk misszibe szerettem volna látni a melleit, ahogy himbálóztak a lökéseimtől. Jó ideig igymaradtunk, de olyan hevesen dugtunk, hogy 5 perc alatt egy hatalmasat élveztem a gumiba. Hagyott lenyugodni, majd letisztogatott. Még kaptam egy maszirt, és az idő leteltével fájó búcsú.
Elszámolás
A telefonba mondottat letettem érkezésemkor, ami a Pesti átlag, de a kapott élmény az egyszerűen fenomenális.
Összkép
Teljesen megvagyok elégedve, fantasztikus pornó feeling volt végig. Így még senki nemszopott le Nicky. Csak ajánlani tudom mindenkinek aki szereti a mélytorkot, és a kényszerfranciát.

Jól van megírva a beszámoló?

Az értékelések részleteit csak akkor láthatod ha már Te is értékelted ezt a beszámolót!

Beszélgetés Nimfomán Nicky szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetés olvasását.

FunkciókNimfomán Nicky legfrissebb beszámolói

istennő: 6db
(2018-12-14) : A fejét lent lehet tartani, de valamiért, nem éreztem szükségét a kényszerfranciának, annyire tökéletes volt az egész. Aztán volt még egy kis francia és cicidugás úgy, hogy én álltam, ő az ágyon ült, de aztán kész, vége, eddig bírtam.

(2018-07-04) : Olyan mélytorkos natúr franciát kaptam tőle, hogy most is csak pillázok, miközben ezeket a sorokat írom. Előttem van, hogy többszörösen ráköp a brére,

(2018-03-17) : Még fel sem fogtam hogy két bombajó nő fog egy órát velem foglalkozni, amikor Nova már ágaskodó szerszámom kézbe/ szájába vette. Jessyca sem volt tétlen,

felejthetetlen: 33db
(2018-08-06) : Ez nem barátnős hozzáállás az tuti, de nem is azért mentem. Jó darabig hagytam kibontakozni, majd érdeklődtem, hogy folytathatnánk-e kölcsönösen, mire pozitív visszajelzést kaptam, nagy örömömre.

(2018-06-25) : Én csak a franciája miatt mentem, és nem bántam meg. Nova valóban minden, az adatlapon olvasható lehetőséget komoly hozzáértéssel, és nagy kedvvel csinál.

(2018-06-08) : Hat az is valami fergeteges volt. Majd vissza melytorok. Majd vissza a golyokra. Ezt felvaltva csinalta. Hihetetlen mennyire termeszetesen ment neki a melytorok, egyaltalan nem volt gond. Volt hogy hosszabb idore bent hagyta.

nagyon jó: 46db
(2018-10-30) : Kis beszélgetés még és a Hercegnő már a franciát "beszélte" .Mennyei! Annyira hogy majdnem ki is végzett. Kértem is hogy had kényeztessem én. elém térdelt és megkostolhattam Csodás punciját!

(2018-04-13) : Ahogy közeledett a vég ismét felálltam magam elé térdeltettem Novát és elkezdtem vadul torkoztatni fogtam és a szájába és torkára élveztem, közben jól rászorítottam a farkamra Nova pici fejét.

(2018-03-29) : Olyan gyorsan eltűnt az egyik testrészem a szájában, hogy meg is ijedtem, hogy valami baja lesz. (mármint Novának). De nem lett és folytatta kényeztetést.

: 107db
(2018-11-14) : Leköpi, nyalja rárángatja a saját fejét a fenekemnél fogva. Ezt nem is lehet sokáig bírni...beleélveztem a szájába. Kis pihi után újra keményen, hátulról kértem.

(2018-11-02) : Megkértem, hogy az arcára szeretnék elmenni, nem húzta a száját, annyit kért, hogy a hajára vigyázzak. Felállitott, elém dérdelt, így folytatta az isteni franciát, amikor éreztem, hogy végem kivettem a szájából, és televertem az arcát.

(2018-10-29) : . A franciája isteni nem az az ismetkedös cuppogás egyből a lényegre tér és úgy torokra veri köpködi mélytorkozik hogy szerintem nincs párja. Zuhanyzásból megérkeztem meztelenül várt

lehetne jobb: 1db
(2012-12-11) : Úgyhogy ismét hátulról, ezúttal állva. Amikor tudott az ágyon is, állva is aktívan mozgott tolta magát. Végem a szájában lett, minden furcsaság és kellemetlenség ellenére hatalmasat durrantam.

egyeztetési probléma: 4db
(2015-12-18) : A 9.55-től 10.30-ig csörgettem 4x-5x, semmi válasz. SMS-ben további szép napot kívánva elgurultam a helyszínről.

(2015-12-15) : 'Most hívd, telefonnál van, felveszi', hirdette az oldal, így azzal a biztos tudattal nyúltam a készülékhez, hogy sikerülni fog a szervezés. Így is történt, megbeszéltük a lánnyal, aki felvette a telefont és Nickyként viselkedett

(2015-11-12) : Probáltam hívni Nickyt telefonon de nem vette fel. Úgy döntöttem, hogy várok, mert meg akartam tapasztalni a francia tudását. A randi kezdetéhez képest fél óra elteltével se vette fel a telefont