28
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
13
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
70
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Most hívhatod!
184
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 9-22
24
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Most hívhatod!
59
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Most hívhatod!
41
Töltött fel magáról videót
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Ma elérhető: 9-18
Deborah szexpartner

szexpartner

Deborah

+36705507866

-

V.I.P hirdető
Beküldve:
2016-11-30 20:03:43

Kispöcsű
Kezdő irogató
szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért 7 nap prémium vendég előfizetést írunk jóvá!

Szexpartner beszámoló Deborah budapesti szexpartner hirdetőről (XI. kerület)

Egyeztetés
Telefonon beszéltük le a randi időpontját. Szerencsére megfelelő volt az általam megjelölt időpont.
Megközelítés
Xl. kerület közel az Allehoz. Tömegközlekedés bőven van, énis azzal érkeztem a tett helyszínére.
Helyszín
Szépen felújított lakás, tisztaság mindenütt. Fűrdőben egy nagy sarokkád sok sok tusfűrdővel, puha jó nedvszívó nagy törölközővel. A baszobába nagy kényelmes franciaágy, és félhomály.
Deborah külseje
A képek a teljes valóságot tükrözik. Az arckitakarás csak a diszkréció miatt van, nekem nagyon bejött az arca is. Hatalmas mellek, formás fenék, gyönyörű fekete hah, bársonyos szolibarna bőr. Egyszerűen fantasztikus egy nő.
Action
Fűrdésem után az ágyba vár már teljesen meztelenül, a derekamra csavart törölközőt a földre dobtam, és úgy feküdtem be az ágyba mellé. Először csak simogattuk egymást, beszélgettünk kicsit ráhangolódásképpen, majd apró puszikat adtam a kezére, a melleire, a hasára. Eközbe járt a keze az én testmen is, és rátalált a farkamra, amit először csak simogatott, majd egyszercsak bekapta. Cuppogva szopta a farkamat, ami igencsak jólesett közbe én simogattam ahol csak tudtam. Jó sokáig szopott, majd kértem a gumit, mert majdnem elélveztem, és már szerettem volna érezni a puncija melegét. Gyorsan felpattintotta a gumit, és már beleis ült a farkam csak úgy belecsúszott a nedves forró punciba. Jó tempót diktált, közbe én a mellei közé tettem a fejem nyaltam mind a kettőt, a bimbókat szívtam finonan, a fenekébe kapaszkodtam, és úgy mozogtunk efysterrez. Majd kértem a hátulról való behatolást, ezzelis egykis időt nyertem, hogy ne élvezzek el nagyon hamar. Isteni látni, ahogy a farkam ki be jár abba a csodás punciba. Majd megint időnyerés céljából misszibe kértem magunkat. Na itt aztán már tényleg csak pár percig bírtam, ahogy néztem a kéjes arcát, miközbe a mellei fel alá ringtak az ütemes lökésektől, és mellé még édesen nyögdécselt is. Telelőttem a gumit, hagyott lenyugodni magába, majd megtörölgetett. Fantasztikus volt.
Elszámolás
Érkezésem után leegyeztettük a programot, és azalapján a megfelelő rózsaszálat letettem.
Összkép
Én nagyon jóléreztem magam, tervezem még a visszatérést. Barátnő, és pornó feeling adott egyszerre, amire vártam.
Köszönöm Deborah.

Jól van megírva a beszámoló?

Az értékelések részleteit csak akkor láthatod ha már Te is értékelted ezt a beszámolót!

Beszélgetés Deborah szexpartner beszámolójáról

A hirdető nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.A Deborah nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.

FunkciókDeborah legfrissebb beszámolói

istennő: 9db
(2018-07-11) : Jó alapos mélytorkos kissé fogazós franciát kaptam ami nagyon tetszett és nagyon élveztem.Hamar kemény lettem és kis idő elteltével kérdezte hogy mehet e a szex.

(2017-06-03) : Mindenre kapható az Ő általa felállított határokon belül, írányítható, lesi a kéréseidet, ha viszont csak hagyod sodródni magad akkor meg kifacsar ahogy kell, érti a dolgát!

(2017-06-02) : Számomra maga volt a megtestesült tökeleteség . Nem fogok szaftos rézleteket írni , inkább az érzést irnám amit nyújtott a Vele töltött órácska!

felejthetetlen: 16db
(2018-01-02) : Franciám közben azt éreztem beszorít a nyakamba tett térdhajlatával,ha akartam volna sem tudtam volna menekülni. Mivel osztom a gyáva népnek,nincs hazája nézetet tovább ,,támadtam". néhány pillanat(vagy perc)múlva hasának remegése és zihálása azt mutatta nyertem. 1:0 ide.

(2016-03-01) : Aztán azért bebizonyította hogy a franciát sem szabad kihagyni nála. Nem akartam de így lett végem elsőre... Pihi, beszélgetés, majd gumi fel és folyt.. De már a kis puncikájában.

(2015-11-24) : Szájába vette majd szét robbanó ezredesemet és bő nyálas, mélytorkos franciát mutatott be nekem. Mivel kb. másfél hete nem voltam nővel szóltam hogy inkább hagyjuk abba

nagyon jó: 28db
(2018-08-16) : A hatalmas szép formás melleknél elidőztem egy kicsit. Nagyon jó volt egésznap tudtam volna játszadozni azokkal a tökéletes mellekkel és neki is tetszett de muszáj volt mást is kipróbálni

(2017-09-05) : Ezutàn gumi fel, ès lovagolni kezdett, ebben is profi, közben vègig lehet játszani a hatalmas keblekkel, majd fordulás ès hàtulról folytattuk.

(2017-06-30) : elsőre meglovagolt, kozben nyalt-falt, haja az arcomom, brutáál mellei a mellkasomon, teljesen tudatában van annak mit hogy kell úgyhogy teljesen elengedtem magam csak élveztem a kefélést, a szöveget...

: 57db
(2018-10-02) : Látszik, hogy szereti a nyalakodást és ezt finoman jelzi is az ember fiának. Utána egy kis francia, majd meglovagolt olyan vehemenciával, hogy azt hittem átszakadunk ágyastul az alsóbb szintre.

(2018-05-25) : Majd kezelésbe vette a dolgokat.Nagyon jól franciázik,amit nem is bírtam soká,és gumit kértem. Misszionárius pózban kezdtük és a látvány amit nyújtott hamar meg is lett az eredménye.

(2018-01-24) : Mellém feküdt és szépen lassan rátért a kényeztetésemre és az ajkai közé vett. Lassan, finoman és érzékien csinálta, de mégis határozottan. Jól csinálja nagyon.