41
Töltött fel magáról videót
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Ma elérhető: 9-18
70
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Legközelebb:
11:00-tól hívható
59
Kedvenced
Éppen online
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Most hívhatod!
28
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
13
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
184
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 9-22
24
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Most hívhatod!
Lotti szexpartner
NAGYON JÓ
szexpartner

Lotti

+36302609563

-

V.I.P hirdető
Beküldve:
2016-11-30 18:11:44

Aero325
Törölt reg
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
Képek száma:
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért 7 nap prémium vendég előfizetést írunk jóvá!

Szexpartner beszámoló Lotti budapesti szexpartner hirdetőről (XIII. kerület)

Egyeztetés
Elérhető:
Egyszerűen ment, elsőre felvette, bő negyed óra múlva már Nála is voltam.
Megközelítés
Egyértelmű a cím:
Odatalálás:
Parkolás:
Tömegközlekedés:
Könnyen odataláltam még vidékiként is. Parkolással nem volt gond, voltak szabad helyek a ház előtt is.
Helyszín
Randi helyszíne:
Egyezés a hirdetéssel:
Fürdő:
Hely diszkréció:
Marina parti luxus lakás, célnak teljesen megfelel. Hangulatos szoba,Tatami volt a légyott színhelye, mellette a falon tükör. Lehetett mozizni.
Lotti külseje
Tetszett:
Adatok valóságtartalma:
Amiben fogadott:
Higiénia:
Arc:
Nagyon szép és kedves lány. Aki a vékony lányokat szereti, ne hozzá menjen. Számomra tökéletes teste van, formás eredeti mellek. Arcra is nagyon helyes nem kell parázni az arckitakarástól. Melltartó, tanga összeállításban fogadott.
Action
Natúr francia (előjátékként):
Natúr francia végig:
Natúr francia végig, szájba:
Aktus:
Profi masszázs:
Pornós feeling:
Barátnő feeling:
Hozzállás, kezdeményezőség:
Egyeztettük a programot majd go fürdeni. Hideg volt, fújt a szél úgyhogy jól is esett a forró fürdő. Szobába visszaérve már meztelen volt. Natúr franciával kezdtük együttlétünket. Finom kényeztetést kaptam zacsi simogatással. Meg is lett a hatása, szájába mentem el. Masszázzsal folytattunk, jól esett a teljes test masszázs: Kezei el elkalandoztak, fordulás után meglovagolt majd pózt váltottunk, ő hason én pedig hátulról dolgoztam. Ezután háttal lovaglóban folytattuk de ehhez a pózhoz nem voltam elég kemény így elölről lovagolt meg és így lett végem. Közben beszélgettünk terveiről, erről arról.
Elszámolás
Korrektség:
Megérte:
Végén történt, addig nem is beszéltünk róla. Érték arányban teljesen jó.
Összkép
Voltam már nála fél órát most egy órás programot választottam. Mindenképp ajánlott aki szereti a teltebb lányokat. Kedves kezdeményező, készséges. Figyel a vendégre

Jól van megírva a beszámoló?

Az értékelések részleteit csak akkor láthatod ha már Te is értékelted ezt a beszámolót!

Beszélgetés Lotti szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2016-12-06 11:35:08
Elég vékonykára sikeredett kalandod krónikája, de majdcsak lesz ez még jobb is.

FunkciókLotti legfrissebb beszámolói

istennő: 3db
(2018-12-08) : Ezt követte a lingam masszázs, amit szintén nagyon jól csinált, a tatami körül elhelyezett tükrökben csodás érzés volt végig nézni mindezt. Hasra feküdve Lotti hátmasszázsba kezdett, amit szintén kiválóan tud csinálni, ugyanis hetek óta fájt a hátam, ami Lotti masszázsának köszönhetően teljesen helyrejött.

(2018-06-14) : Lendületesen, élvezettel csinálta, folyamatos szemkontaktussal a tükrön keresztül. Volt, hogy a zacsimat nyaldosta, miközben kézzel verte a farkamat.

(2016-10-03) : Lotti tetőtöl talpig megmaszirozott alaposan és nagyon kellemesen. Nagyon izgalmas volt amikor a kezemet a lába közé tette és igy maszirozott. Ezután én massziroztam meg a fenekére ülve a tükörrel szemben a matracon.

felejthetetlen: 7db
(2018-11-26) : Csattogósan dugtunk közben hol egyik hol másik mellét simogattam, csókolóztunk. Egyszercsak nyakamba tette lábait és így folytattuk, mivel sajnos gyorsan fáradtam így pózcserét kértem, lementünk talajra lovagolni kicsit.

(2018-09-10) : Azután cserélték és ő kényeztetett egy kicsit. Majd miután már majdnem eldurrantam gyorsan gumit kértem hogy beléhatolhassak. Missziben kezdtük és mivel annyira izgató volt

(2018-04-12) : Figyelmembe ajánlotta az egész ágy melletti tükröt, hogy nyugodtan nézegessek amit szeretnék. Hát nem is kell mondanom, hogy a látvány felüdítő volt.

nagyon jó: 15db
(2018-11-12) : Ő pedig a lábaim közé bújt és elkezdett franciázni kis barátomon. Ügyesen csinálta, nem kapkodva, időnként a nyelvével játszott a farkam végével, miközben mélyen a szemembe nézett.

(2018-10-15) : Előttem állva, nekem háttal kezével közben már a farkamat keresve és meg is találva simogatott ő is, majd a matracra heveredve folytatta ténykedését szájjal is!

(2018-06-04) : Masszázs előtt javasolt egy kis huncutkodást, ez az ötlet tetszett, így franciával indítottunk. Franciája megtette hatását kukac életre kelt majd beleült,

: 40db
(2018-12-14) : Majd 69-be fordultunk ugy hogy o volt alul, en pedig a szajaba helyeztem a muszert. Egy kis kemenyites utan kesz voltam a gumira, amit Lotti rakott fel. A gumira meg pluszba sikositot is tett.

(2018-10-04) : Egyszer csak leguggolt és keményre szopott, felgumizott majd felfeküdt a masszázságyra széttette lábait és elkezdtem dugni, szemembe nézett és jó volt látni ringó melleit és a farkam ahogy be-ki járatom a punciba.

(2018-09-27) : Utána gyors zuhanyra mentem, majd mire visszaértem, újra a szájában pörgette. Megint megfordult a fejemben, hogy nem lenne rossz, belesülni, de mondta, hogy ne kapkodjun

lehetne jobb: 2db
(2014-05-15) : A mazzsázs ágyon kezdtünk, megkérdezte, hogy milyen legyen. Közepesen erőset kértem és kaptam. Érezhetően van némi tapasztalata ezen a területen. Közben kérdezget, de érezhetően gépiesek a szavai, mozdulatai. Fehérneműben masszírozott, a kezeimet időnként a lábai közé fogta...

(2013-09-04) : A masszázs a végére maradt. A padon hasra feküdtem és hagytam Lédát kibontakozni. Kellemes érintése van, kellően erős, frissítő masszázst kaptam tőle. Lábaktól kezdve haladt a hátamon át a karomig és a vállamig. Talán el is szundítottam közben.