18
Kedvenced
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 10-20
4
Kedvenced
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Ma elérhető: 9-20
11
Kedvenced
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Most hívhatod!
KIARA erotikus masszázs
FELEJTHETETLEN
erotikus masszázs

KIARA

+36702402166

-

V.I.P hirdető
Beküldve:
2016-11-30 11:39:21

brad pitt01
Nagytudású
szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért 7 nap prémium vendég előfizetést írunk jóvá!

KIARA reagálása

Kedves brad pitt01 !

Köszönöm élmény beszámolódat csodás kis órácskát töltöttünk el együtt .Igazán jól éreztem magam veled , de ahogy írtad is érezhetö volt a kölcsönös szimpátia :)) Remélem mihamarabb összegabajodunk megint :) csókollak : Kiara

Erotikus masszázs beszámoló KIARA budapesti erotikus masszázs hirdetőről (XIII. kerület)

Egyeztetés
Délelőtt hívtam fel Kiarát, s még aznapra sikerült is időpontot találnunk, korábban már többször beszéltem vele, mivel jártam jó párszor a szalonban.
Megközelítés
A 13. ker.-ben található a szalon, könnyen meg lehet közelíteni autóval és BKV-val is. A parkolásért fizetni kell, én ezúttal villamossal érkeztem a színhelyre.
Helyszín
Egy régebbi házban található a lakás, mely szépen fel van újítva, több szoba is van, valamint 2 fürdőszoba, nekem nagyon bejön. Tisztaság, rend van, kellemes zene, hangulatvilágítás, tükrök fokozzák az élményt.
KIARA külseje
Kiara a képeknek megfelelően egy gyönyrű nő, vékony alkatú szép formás lábak, és popsi, és ami még fontos, h. nagyon szép arca van! Kedves volt végig, érezhető volt a kölcsönös szimpátia. Fehérneműben fogadott, mely aztán később lekerül róla.
Erotikus masszázs
Egy órás programot kértem Kiarától, masszázst és erotikát, ami tényleg átlag feletti élmény volt, amire sokáig fogok emlékezni!
A szobából a fürdőszobába mentem, majd tusolás után vártam Kiarát, aki hamarosan meg is érkezett, majd ledobta magáról a ruháit... Itt már biztos lehettem benne, h. szép időtöltésben lesz részünk... A lábamat, aztán a derekamat, hátamat is megmasszírozta, nagyon jó érzés volt. Közben sok mindenről szó esett, Kiara egy igazán okos lány, látszik rajta, h. nem egy plazacica.
Levezetés
A masszázs után nagyon vártam az erotikus részt, mondtam is neki, h.szeretném kölcsönösen, 69-ben folytatni.
Először még hason feküdtem, amikor is meztelen testével elkezdett rajtam csúszkálni, fantasztikusan jó volt! A farkam már jelezte, h. készül valamire...
kérte, h. forduljak meg, aztán tovább csúszkált, közben már én is kezelésbe vettem. A kezemmel és a nyelvemmel csókolgattam a melleit. Utána következett a kölcsönös francia, amit nagyon jól csinált, nyelvével folyamatosan játszott a hangszeremen.... Én sem akartam hanyagolni, gyönyörű punciját faltam, játszottam vele, ami neki is jól esett. A hangok alapján erre gondoltam.
Aztán egyre fokozódott a tempó, éreztem, h. mindjárt el fogok durranni, így is történt, óriási orgazmusom volt.
Utána kis piheés, beszélgetés jött, majd együtt mentünk el a fürdőszobába.
Elszámolás
Teljesen korrekt volt, az ajándék szóba sem kerül, a randi végén letettem az azstalra, amit hoztam. Köszi kedves Kiara, még egyszer!
Összkép
Mint a leírtakból is kiderül, csak pozitívumokat tudok mondani Kiaráról, akivel szerintem érdemes találkozni. Főleg akik a kedves, vékony nőket szeretik!

Jól van megírva a beszámoló?

Az értékelések részleteit csak akkor láthatod ha már Te is értékelted ezt a beszámolót!

Beszélgetés KIARA erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

Csizmáskandúr
Lehet adni a szavára
2016-12-01 13:46:54
Azért csak átlagos mert több cimkénél igen kevés infót osztottál meg velünk.Egy jó beszihez ennél jóval többet kell írni.Régóta itt vagy a popszakmában,neked ezt tudni kellene. Viszont gratulálok a választáshoz remek hölgyet választottál.

2016-11-30 19:20:07
Sajnos írásod felejthetetlen beszámolónak nem elég részletes és érdekes.

FunkciókKIARA legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 5db
(2017-07-13) : Zuhany után leheveredtem, majd elkezdett masszírozni, ha jól emlékszem, mindössze egy kis bugyi volt rajta :) Kellemesen masszírozott, először a lábaimat, majd a derekamat, hátamat, nyakamat lazítotte el, miközben én a tükörben néztem:)

(2016-12-10) : Eljött az erotikával fűtött csúszkamasszázs ideje. Először olajjal bekente magát, melleit, hasát, majd elkezdett melleivel hozzám bújni, dörzsölte a hátamat, szépen lassan,

(2016-10-10) : Kiara tett egy kis olajat a tenyerébe, majd közepes erősséggel kellemesen átgyúrta a hátamat a lábaktól kezdve fel egészen a nyakamig. Kedvesen megkérdezte, hogy van-e olyan rész ahol óvatos legyen - nagyon odafigyelt rám.

nagyon jó: 11db
(2017-09-07) : Lábtól felfelé haladó rendszert követett, minden részletem kapott a jóból.Nagyon kellemes keze van,és én hagytam magam ellazulni,aminek az eredménye bealváshatáron lavírozó beszélgetésszerűség lett.

(2016-06-22) : Cserébe egy hihetetlen kombinációját kaptam egy csúszka-lingam-francia kényeztetésnek. Bármivel és bárhova :) is ér az emberhez, az érintése hihetetlenül finom és kedves.

(2016-04-30) : Krémes csuszkával kedveskedett testemnek.Először mellel ,majd popsival.Amikor mellemen siklott eme csodás popó ,mely alól a szépséges punci is látszott ,tudtam itt sok massz nem lesz ,

: 14db
(2018-08-20) : lentről felfelé haladva ismét kellemes masszázsban részesített, közben beszélgettünk, kiderült, hogy előző estéje kicsit ferdére sikerült, és hogy mennyire "vágyakozik" egy újabb whiskyzésre.

(2018-08-14) : Hason kezdődött, először a lábaimat vette kezelésbe, amikor ráült a bal lábamra a bugyijával, már tudtam, hogy nagyon jó kezekbe kerültem. A masszázs kifejezetten kellemes volt, néha fűszerezte pár érintéssel az erogén zonámra is

(2018-02-06) : Nagyon ügyes, és finom keze van, jól esik a ráhangoló simogatása, ahogy elindul a lábaimtól, és alaposan átdolgozza a testem. Miközben sikerül kezeimmel is végig simítani kellemesen lágy bőrét.