11
Kedvenced
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Most hívhatod!
18
Kedvenced
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 10-20
4
Kedvenced
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Ma elérhető: 9-20
NOÉMI erotikus masszázs

erotikus masszázs

NOÉMI

+36205337625

-

V.I.P hirdető
Beküldve:
2016-11-30 09:57:35

happynessfactory
Ismerkedik az oldallal
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
Képek száma:
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért 7 nap prémium vendég előfizetést írunk jóvá!

Erotikus masszázs beszámoló NOÉMI budapesti erotikus masszázs hirdetőről (II. kerület)

Egyeztetés
Elérhető:
Személyes üzenetben:
Az egyeztetés viszonylag könnyen ment. Telefonon kerestem, megbeszéltük, hogy hamarosan újra kell hívnom. Később vissza is hívtam és megbeszéltük az időpontot és helyszínt. Minden könnyen ment.
Megközelítés
Odatalálás:
Parkolás:
Tömegközlekedés:
Egyértelmű a cím:
Megközelítés egyszerű volt. Elmagyarázta, hogy hova kell menni, hova kell becsöngetni. A környéken parkolási díj van. Tömegközlekedéssel nagyon könnyen megközelíthető a hely.
Helyszín
Randi helyszíne:
Egyezés a hirdetéssel:
Fürdő:
Hely diszkréció:
A helyszín teljesen jó. Több lány dolgozik egy helyen, de a diszkréció abszolút megvan. Egy szál ruhadarabban várt, ami nagyon tetszett. A fürdőszobában kád volt, ami tiszta volt. Tusfürdők tömkelege. Száraz törölköző. A szoba hangulatosan volt berendezve. Én a tatamit választottam. A lepedő rajta tiszta volt. Mindent rendben találtam.
NOÉMI külseje
Higiénia:
Arc:
Tetszett:
Adatok valóságtartalma:
Amiben fogadott:
A külső? Nagyon csinos volt! :) Szép formás fenék, szép mosoly, szép szemek és formás lábak. Szerintem a fotók abszolút visszaadják, ahogyan kinézett. Ami tetszett, hogy a szemkontaktust megtartotta a masszázs alatt. Ez közelebb hozott minket és viszonylag könnyen el tudtam lazulni. Szép bőre volt és jó illata. :)
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
Időráfordítás:
Egyéni igények:
Szakszerűség:
Erotika:
A masszázs nagyon jó volt. Hasra fordított és a lábakkal kezdte. Talp, vádli, combok. Teljesen jól csinálta. A zene ami közben ment, segített az ellazulásban. Néha a keze elkalandozott és simogatta a szerszámom. Később hátra fordított és a mellizmokat is megmasszírozta. Közben ruha nélkül rajtam és mellettem is ült. Én nem kértem semmi speckó masszázst. Az alapmasszázs teljesen megfelelt nekem. Szakszerű és erotikus volt. Ügyesen csinálta. A meztelen és olajos teste nagyon izgalomba hozott. A masszázshoz a mellét is használta, ami szintén nagyon tetszett. :) A kézmozdulatai nagyon jók voltak. Ahol erősebben kellett, ott megnyomta, ahol finomabban, ott simogatott. Ügyes volt!
Levezetés
Hozzállás, kezdeményezőség:
A kényeztetés része nagyon jól ment. Ügyesen használta a nyelvét és száját. Abszolút tehetséges volt. Kezét mindig csak a megfelelő pillanatokban használta. Masszázs közben többször simogatta a szerszámot és szájba is vette. Ha gyors tüzelő vagy, akkor érdemes 90 percre menned, mert abban kettő lövés is benne van. Illetve van náluk lehetőség 4 kezes masszázsra is. Én rövid időre mentem, így sajnos csak egyszer tudtam elmenni. De az is nagyon jó volt. Ügyesen csinálta. :) Talán a hozzáállása volt az, ami még jobbá tette a kényeztetést. Teljesen barátságos és mosolygós volt. Ez nagyon tetszett. A szemkontaktust is szinte végig megtartotta. Érzésem szerint ő is felengedett és én is. Nagyon ajánlom! :)
Elszámolás
Korrektség:
Megérte:
Az elszámolás rendben ment, a végén volt. Én nagyon meg voltam vele és a teljesítményével elégedve. Ügyes és korrekt volt.
Összkép
Noémit nagyon ajánlom! Ügyes, barátságos, mosolygós, szemkontaktust megtartós és abszolút kezdeményező volt. Érdemes hosszabb időre menni hozzá, hogy ki tudjátok használni és élvezni a teljes test masszázst és kétszeri kényeztetést. Sajnos az ide feltöltött fotóin nem látszik a kedves arca. Ha olyas valaki keresel, akinek fontos a randihoz való hozzáállás, akkor Ő az! :)

Jól van megírva a beszámoló?

Az értékelések részleteit csak akkor láthatod ha már Te is értékelted ezt a beszámolót!

Beszélgetés NOÉMI erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2016-11-30 22:56:23
Sokat fejlődött írásod! A hogyan csinálta, mitől volt jó kérdésekre, részletezettebb indokolást várok Tőled legközelebb.

FunkciókNOÉMI legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2018-10-05) : A masszázs során különleges habszerű krémet használt. Én nyugodt voltam és türelmes, kiélveztem a masszázs pillanatait. Szeretem ahogy hozzámér, szeretem ahogy lágyan végig simít,

felejthetetlen: 8db
(2019-01-07) : Az én köröm is masszázzsal indult, méghozzá igen szakszerűen, rég voltam ilyen jó kezekben. A talpamtól indult, onnan haladt fölfelé, pont a megfelelő erővel

(2018-05-10) : Na, szóval vissza a fő csapásirányra, talpaktól felfelé haladó masszázs, kellően erős, finom aloeillatú krémmel, az egyik oldal végeztével néhány popsivágaton végigszaladó cirógatással, az én oldalamról aprócska sóhajjal.

(2018-04-13) : Engedélyt kaptam szinte mindenre :) Nos, viszonylag hamar beindultunk mindketten, köszönhetően annak is, hogy hátranyúlt kikapcsolni a cicifixet, és hol az ő mellbimbói, hol az enyémek kerültek kényeztetésre.

nagyon jó: 4db
(2018-08-13) : A másfél órában kettő kényeztetést kaptam. Az elsőnél gyorsan 69-be fordultunk, ahol Noémi kelyhecskéje szépen nedvesedett, önmagában már ez is vitt a végkifejlet felé, egy alapos 69 után jeleztem a combjai közül kilehelve, hogy érkezem

(2017-05-16) : Ekkor nekiálltunk ölelni, simogatni egymást a masszázspad mellett, miközben megszabadítottam a ruháktól. :-) Ami ezután jött, már inkább a kényeztetés fejezetébe tartozik,

(2017-04-12) : Vagy talán még előtte kértem, hogy feküdjön ő is a masszázspadra, ahol először állva kezdtem el bekrémezni a hátát és a popsiját, egy kicsit gyúrni, majd a fenekére ülve igyekeztem lazítani a lapockájánál talált kis merevedéseket.

: 5db
(2017-01-11) : A masszázs elég erős volt, én pont így szeretem, ebben nem ért csalódás. Minden testrészt kellő alapossággal átdolgozott, szükségem is volt rá. A tükrökből pedig folyamatosan láthattam a pici, de elképesztően gyönyörű testét,

(2016-12-13) : A masszázs számomra kevésbé fontos része az ottlétnek, de az egész testet érintő, fizikai teljesítőképességéhez mérten "erősebb" gyúrásban volt ezek után részem.

(2016-07-25) : A masszázst lábamnál kezdte aztán szép lassan haladt felfelé. Itt a szokásos a mondás, hogy a masszázs erőssége összességében nem túl erős,