Kiemelt
Nina(36+)
Budapest III.
A nem nálunk hirdetők beszámolói prémium vendég előfizetés nélkül kikerülés után 7 napig olvashatóak
JÓ erotikus masszázs beszámoló

NOÉMI

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2016-11-30 09:57:35

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
3


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló NOÉMI +36205337625 84541 erotikus masszázs

happynessfactory a 2016-11 hónapi randiján történteket írta meg NOÉMI hirdetővel
Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Az egyeztetés viszonylag könnyen ment. Telefonon kerestem, megbeszéltük, hogy hamarosan újra kell hívnom. Később vissza is hívtam és megbeszéltük az időpontot és helyszínt. Minden könnyen ment.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
3
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Megközelítés egyszerű volt. Elmagyarázta, hogy hova kell menni, hova kell becsöngetni. A környéken parkolási díj van. Tömegközlekedéssel nagyon könnyen megközelíthető a hely.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A helyszín teljesen jó. Több lány dolgozik egy helyen, de a diszkréció abszolút megvan. Egy szál ruhadarabban várt, ami nagyon tetszett. A fürdőszobában kád volt, ami tiszta volt. Tusfürdők tömkelege. Száraz törölköző. A szoba hangulatosan volt berendezve. Én a tatamit választottam. A lepedő rajta tiszta volt. Mindent rendben találtam.
NOÉMI külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
A külső? Nagyon csinos volt! :) Szép formás fenék, szép mosoly, szép szemek és formás lábak. Szerintem a fotók abszolút visszaadják, ahogyan kinézett. Ami tetszett, hogy a szemkontaktust megtartotta a masszázs alatt. Ez közelebb hozott minket és viszonylag könnyen el tudtam lazulni. Szép bőre volt és jó illata. :)
1. NOÉMI +36205337625 beszámoló Budapest 84541 erotikus masszázs
3. NOÉMI +36205337625 beszámoló Budapest 84541 erotikus masszázs4. NOÉMI +36205337625 beszámoló 2016-11-30 09:57:35 erotikus masszázs 845415. NOÉMI +36205337625 beszámoló 2016-11-30 09:57:35 erotikus masszázs 845416. NOÉMI +36205337625 beszámoló 2016-11-30 09:57:35 erotikus masszázs 84541
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
4
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
A masszázs nagyon jó volt. Hasra fordított és a lábakkal kezdte. Talp, vádli, combok. Teljesen jól csinálta. A zene ami közben ment, segített az ellazulásban. Néha a keze elkalandozott és simogatta a szerszámom. Később hátra fordított és a mellizmokat is megmasszírozta. Közben ruha nélkül rajtam és mellettem is ült. Én nem kértem semmi speckó masszázst. Az alapmasszázs teljesen megfelelt nekem. Szakszerű és erotikus volt. Ügyesen csinálta. A meztelen és olajos teste nagyon izgalomba hozott. A masszázshoz a mellét is használta, ami szintén nagyon tetszett. :) A kézmozdulatai nagyon jók voltak. Ahol erősebben kellett, ott megnyomta, ahol finomabban, ott simogatott. Ügyes volt!
Levezetés
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
A kényeztetés része nagyon jól ment. Ügyesen használta a nyelvét és száját. Abszolút tehetséges volt. Kezét mindig csak a megfelelő pillanatokban használta. Masszázs közben többször simogatta a szerszámot és szájba is vette. Ha gyors tüzelő vagy, akkor érdemes 90 percre menned, mert abban kettő lövés is benne van. Illetve van náluk lehetőség 4 kezes masszázsra is. Én rövid időre mentem, így sajnos csak egyszer tudtam elmenni. De az is nagyon jó volt. Ügyesen csinálta. :) Talán a hozzáállása volt az, ami még jobbá tette a kényeztetést. Teljesen barátságos és mosolygós volt. Ez nagyon tetszett. A szemkontaktust is szinte végig megtartotta. Érzésem szerint ő is felengedett és én is. Nagyon ajánlom! :)
Elszámolás
Megérte:
5
Korrektség:
5
Az elszámolás rendben ment, a végén volt. Én nagyon meg voltam vele és a teljesítményével elégedve. Ügyes és korrekt volt.
Rózsacsokor
happynessfactory nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Noémit nagyon ajánlom! Ügyes, barátságos, mosolygós, szemkontaktust megtartós és abszolút kezdeményező volt. Érdemes hosszabb időre menni hozzá, hogy ki tudjátok használni és élvezni a teljes test masszázst és kétszeri kényeztetést. Sajnos az ide feltöltött fotóin nem látszik a kedves arca. Ha olyas valaki keresel, akinek fontos a randihoz való hozzáállás, akkor Ő az! :)

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés NOÉMI erotikus masszázs beszámolójáról


2016-11-30 22:56:23
Sokat fejlődött írásod! A hogyan csinálta, mitől volt jó kérdésekre, részletezettebb indokolást várok Tőled legközelebb.
Mutasd mindet

FunkciókNOÉMI legfrissebb beszámolói

istennő: 5db
(2023-04-20) : Megbeszéltük hogy mely területekre fordítson kicsit nagyobb figyelmet és ő tökéletesen rendbe tette a kicsit letapadt. elhanyagolt részeket a testemen. Masszírozás közben beszélgetve derült ki hogy ért a csontok kiropogtatásához is, úgyhogy éltem a felajánlott lehetőséggel és kértem hogy ropogtassa ki csontjaim.

(2023-02-06) : Nono szupeül maszíroz, de ebből a szakaszból inkább azt emelném ki, hogy a beszélgetés alapján rádöbbensz, hogy milyen értélemes, talpraesett tudatos lánnyal is van dolgod. Élmény volt a masszázs és a beszélgetés is. Fél óra elteltével a mozdulatok lassultak, és simogatás, fülbeharapdálással, nyakpuszikkal csábított fordulásra. N

(2022-10-28) : Fürdőből visszatérve kért, hogy helyezzem magam kényelembe hason fekve a matracon. Közben ő is megszabadult a fekete egybe valamitől. Próbáltam valahogy nem oda nézni, hogy a hason fekvés nehogy hamar kényelmetlenné váljon,

felejthetetlen: 13db
(2024-03-03) : After the shower, I lay naked face down on the bed, while she worked her massage skills - she asked what pressure, I told her hard as possible. She's quite talented, working out all the kinks throughout my body, including a knotted back from recent long-haul flights.

(2023-05-19) : She gave me a pleasant massage and told me how terrible my back was. I think she was referring to how tight it was. It was especially pleasant how she massaged my hamstrings and the inside of my thighs. I always like that, and she did it well.

(2022-11-25) : Kezdetnek haon fekvésben egy ismerkedős láb/talpmasszázs vezette fel az első kényeztetést. Némi erotikus csúszka és tarkó/fül/nyak puszilgatás izgatott fel, mite hangos sóhajok hagyták el a számat. Majd a fülembe suttogott megfordulhatsz után következett az első kielégítő kényeztetés.

nagyon jó: 8db
(2023-10-15) : After caressing, snuggling and kissing for a long time, we eventually moved to the more traditional pampering. Noemi truly gives a fierce French.

(2022-07-21) : Olyan fogásokat tapasztalt meg Nono kezei által, amivel nem sűrűn találkozott eddig. Miközben Nono masszírozta, sokat beszélgettek, Yoss jól érezte magát, ezért rákérdezett egy esetleges hosszabbítás lehetőségére.

(2022-06-10) : Miután első találkozásunk volt, így kérésére egy ismerkedő masszázzsal kezdtünk. Hason fekve finom talp és lábmasszázst kaptam beszélgetés közben. Mire a hátamhoz ért, már megismertük egymást annyira, hogy félig felültem, így a hátam már csak finom kenegetést kapott. A célját tökéletesen elérte, megismerkedtünk és nem vett el sok időt.

: 9db
(2024-02-01) : Noémi szakszerű masszázst nyújt, ami nekem kifejezetten szempont volt. Talán kicsit lágyabb mint én azt szeretem (kellemes volt így is nagyon, nem mondtam neki hogy csinálja erősebben), és mondta is hogy első alkalommal inkább feltérképez.

(2019-08-05) : A szobában elkezdtem vetkőzni addig Nonoka frissitőért ment. Visszatérve kaptam egy törülközőt és elmentem a Bahamákra. Az alapos tusolás és szájvíz használata után visszatérve Nono...

(2019-04-19) : A masszázs fürdés után indult, megkérdezte, mennyire erősen szeretem, majd végig beszélgettünk. Kicsit nehéz is volt váltani fejben később, mert a témák is totál változatosak és semlegesek voltak.