Kiemelt
Most hívhatod!
Szonja(19+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Most hívhatod!
Lili(18+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Most hívhatod!
Hollyh(23+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Nina(36+)
Budapest III.
Szavazz a beszámolókról, ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot kap!
JÓ erotikus masszázs beszámoló

Lili

V.I.P. hirdető

-

Beküldve: 2016-11-15 12:56:18

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Lili +36205428423 84174 erotikus masszázs

Posay22 a 2016-11 hónapi randiján történteket írta meg Lili hirdetővel
Egyeztetés
Elérhető:
5
Itt találtam meg az oldalon, telefonon felhívtam és már délutánra egyeztettünk is időpontot. Szóval egyszerűen ment minden, a hangja egy kedves és (jó értelemben) visszafogott lány benyomását keltette :)
Megközelítés
Odatalálás:
5
Egyértelmű a cím:
5
Tömegközlekedéssel mentem a Lehet térig, onnan gyalog a helyszínre. Igaz arrafelé még nem jártam, de elég könnyen odataláltam.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Egy kellemes kis lak :) Igaz, első ilyen jellegű kiruccanásom volt, nem jártam még ilyen helyen, így összehasonlítási alapom nincsen, de nem hiszem, hogy ennél sokkal jobban/jobbra ki lehetne alakítani egy erre szolgáló helyszínt. Kádban fürödsz, tusfürdő ezerszám, szájvíz is adott. A tett helyszíne egy barátságos szoba, lágy fényekkel, tatamival és persze Lilivel :D
Lili külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Elérkeztünk a lényeghez, vagyis magához Lilihez. Mikor felértem kinyitotta az ajtót, egy pillanatra olyan érzésem támadt, mintha saját magától nyílna, úgy elbújt mögötte :) Beléptem és megpillantottam, csalódásra okot adó körülmény egy szál sem, tudtam, hogy jó helyen vagyok. Bár szerintem ő jobban megilletődött és "zavarba" jött, mikor meglátta, hogy nem az általa megszokott korosztályból jött valaki, hanem a saját korosztályából. Ezt el is mondta, beszéltünk is erről, de profin kezelte a tényt.
Lili amúgy pont olyan szép, mint a képeken, szerintem sok lány örülne, ha olyan alakja (és arca) lenne mint neki (bár ő ezt tagadja, de melyik lány elégedett magával?! :) Ha jól tudom egy szexi fekete bodyban fogadott, ami még jobban kiemelte az alakját. Mellei szuperek, pont arányosak a testéhez, és ami a legfontosabb, hogy baromi formásak is, akárcsak a feneke. Itt jegyezném meg, hogy a sok lánynál hiányolt derék-csípő arány is megvan Lilinél, ami nagyon sokat dob egy lány alakján, és a szexisség tekintetében sem utolsó tényező.
Nekem amúgy az arc és a szemek (na meg a haj!) nagyon fontosak egy lányban, de az ő esetében szó sem lehet hiányérzetről, szép és aranyos arca van, haja pedig hosszú és dús, bár ezt a képeken mindenki láthatja. Ha ott tetszik, élőben sem csalódik az ember.
1. Lili +36205428423 beszámoló Budapest 84174 erotikus masszázs
3. Lili +36205428423 beszámoló Budapest 84174 erotikus masszázs4. Lili +36205428423 beszámoló 2016-11-15 12:56:18 erotikus masszázs 841745. Lili +36205428423 beszámoló 2016-11-15 12:56:18 erotikus masszázs 841746. Lili +36205428423 beszámoló 2016-11-15 12:56:18 erotikus masszázs 84174
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Erotika:
5
Beléptem a szobába, ott állt kedvesen mosolyogva, és megkért, hogy feküdjek le a tatamira. Én meg nem ellenkeztem :D Bekent olajjal, a masszázst a vádlitól kezdte, onnan haladt szépen lassan felfelé, comb, fenék, hát és vállak. Nagyon kellemes keze van, inkább finom mozdulatokkal végezte, ha kértem volna biztosan csinálta volna erősebben is, de edzés után jöttem kicsit fáradtan, és akkor pont megfelelt ez az erősség is. Most egy kicsit eltérek a masszázstól, de úgy érzem ki kell térnem Lilinek a személyiségére is, mert szerintem az is nagyon fontos, ha elmegy az ember egy lányhoz.
Masszázs közben nagyon jól elbeszélgettünk, nem éreztem kényszernek ezt, sem az ő, sem az én részemről; sok témát átvettünk, végig beszéltünk, és meg kell mondjam, Lili egy nagyon okos és bölcsen gondolkozó lány. Olyan dolgokat mondott, amit elsőre nem is gondolna az ember, hogy egy "ilyen" munkát végző lány ennyire értelmesen és éretten áll a világhoz. És bár a képei alapján nem véletlenül rá esett a választásom (nem csak a szépsége, hanem mert eleve szimpatikus volt különböző okok miatt), meg kell mondjam nagyon meglepett, nagyon sok esetben egyezett is a véleményünk az adott témáról. Mondott olyan dolgokat és a voltak olyan tanácsai/ötletei, amik sokat segítettek, és azt hiszem meg is fogadom őket a jövőben :) Közben semmi tettetés, semmi művieskedés, én úgy éreztem, hogy egész végig teljesen önmagát adta és őszinte volt, és valóban egy nagyon közvetlen és vidám természet.
A csúszka megkezdésekor a koromból fakadóan kicsit jobban zavarban volt, tetszett, hogy ebben is őszinte volt és beszélt róla, de lazán kezelte a dolgot, legalábbis én nem éreztem, hogy rágörcsölne. Talán ebben az is segített, hogy végig nagyon jól kijöttünk, és remélem, hogy azért én is szimpi voltam neki :D Szóval ekkor már levette a bodyt, láthatóvá vált az egész teste, bekente magát és engem is olajjal, és nekilátott a csúszkának. Finoman, érzékien csúszkált, formás melleit is használva a hasamon és a velem egykorún is. Közben én is megtapiztam a melleit és simogattam a testét, persze csak úgy úriember módjára :)
Nem mindennapi élmény :)
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Hát itt bajban vagyok, ugyanis ez miattam nem jött össze. Talán kicsit izgultam is, mert először voltam ilyen helyen, idegenben amúgy is nehezebben megy, és mostanában amúgy sem vagyok a "toppon", de ő igazán mindent megtett a csúszkával és a kezével is, nem rajta múlt :/ Felvetette, hogy jöjjek még egyszer, amikor kicsit jobb passzban leszek és csak ezzel fogunk foglalkozni, én meg rábólintottam. Ha már ezért (is) mentem, ki nem hagynám :)
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Szokásos. Először voltam nála, kicsit megfeledkeztem erről a dologról az elején, de nem kérte előre, nem is hozta fel. A végén adtam oda. TP-nek semmi jelét nem láttam, sőt, kb. 10 perccel túl is csúsztunk az időn.
Rózsacsokor
Posay22 nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Egy kellemes órát tölthettem egy bomba csajjal, akinek nemcsak a kinézete, de a személyisége is kiemelendő. A levezetés csak nekem köszönhető, hogy nem jött össze, ami rajta múlt az minden király volt, alap, hogy vissza is megyek :D
Lili egy értékes lány, bánjon vele mindenki eszerint :)

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Lili erotikus masszázs beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.Mutasd mindet

FunkciókLili legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2019-02-26) : Lassan kezdetét vette a csúszka, közben én sem voltam tétlen, kezeimmel, comjaimmal, no és Ficánkával is simogattam Lili testét. Az a lényeg, hogy minél változatosabb és váratlanabb pozitúrában találjuk magunkat, közben bőven frissítettük a gélt is magunkon,

felejthetetlen: 8db
(2019-08-21) : Vendéglátóm a masszázst a vádlimnál kezdte és nem túl erősen, de annál alaposabban haladt felfelé. Sokat beszélgettük, csapongtunk a témák között. Lili azt mondta, hogy nehezen oldódik, de ennek ellenére csacsogott, mesélt erről arról, mintha 100 éve ismernénk egymást.

(2019-05-27) : Kicsi helyes és világos bimbók , szinte rajzolni se lehetne szébbet . Olyan szépen áll a gyönyörű testen , ha ragondolok már felizgulok . Ezután mindjárt elkezdte a talaj tornát a testemen , nem kis örömömre .

(2018-11-15) : A masszírozás közben volt időnk erre, közben szépen végig masszírozott szinte észrevétlenül de szakszerűen. A lábaimnál kezdte, a vádlit külön gondossággal kezelte, a derekamnál is erősebben megdolgozott,

nagyon jó: 14db
(2019-10-07) : Tatamira vágódtam, ő meg a lábaimhoz helyezkedett az olajos flakonnal. Közben csábosan megjegyezte, hogy majd próbál úgy helyezkedni, hogy a tükörből rálátásom legyen az ikerpárra. Kellemesen masszírozott, bő olajosan, s közben eszmét cseréltünk erről meg arról. Jött aztán feljebb és feljebb, s a hátamra is szánt egy kis időt. Hol erősebben, hol pedig finoman dolgozott rajtam.

(2019-05-05) : Senki ne gondoljon itt a Gellértben kapható orvosi szakmasszázsra, de kellemes erővel és jó fogásokkal nyomkodja szét a kisebb görcsöket, csomókat az izmaim maradékából. Fenekem, hátam következik aztán, majd egy kis váll-, és nyakmasszázs jön.

(2019-05-05) : A taptól halatt felfelé, a vádlik után a comb, majd a fenekem jött, ahol sokat időzött. A masszázs alatt végig beszélgettünk. Okos, értelmes lány, jól lehet vele beszélgetni. A masszázsra nem is tudtam figyelni igazán, bár mondta, hogy engedjem el magam, de olyan szép, hogy nme tudtam nem nézni közben.

: 12db
(2019-01-25) : finoman átgyúrogatott Lili. Fogásokból érezni lehet, hogy szereti, és érti is a gyúrást, minden porcikám kapott a kezecskéiből, jól esett, akkor pont arra vágytam.

(2018-09-11) : Masszírozni kezdte a lábamat (vádlit), lassan haladt felfele. Be térdelt a lábaim közé. Sokat beszéltettem, aránylag hamar le is dobta a rucit magáról. Lassan eljutott a fenekemig is...

(2017-04-20) : Lili masszázsa során körbejárta ujjával egész testem. Kezdve az achilles alsó eredeténél, bő óra alatt eljutott a koponyacsont határára. Törékeny testét látva ember nem gondolná mics...

egyeztetési probléma: 1db
(2018-07-24) : Akár reggel hívtam akár délután érdekes módon mindig be volt táblázva. Nem tudom egyáltalán minek hirdet.