Kiemelt
Kingus(30+)
Budapest XI.
Kiemelt
ÉdesHármas.(35+)
Budapest XI.
Neten lévő BÁRMYELYIK hirdetésről írhatsz beszámolót, nem csak a nálunk hirdetőkről
NAGYON JÓ szexpartner beszámoló

Rubi

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2016-11-14 16:58:46

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Nagyon köszönöm neked édesem :-)Továbbá köszönöm a gyönyörű virág csókrot és a kedves saját kezü ajándékod aminek nagyon nagyon őrültem.És a szobámat mindig is díszíteni fogja.Isteni volt az együtt létünk szerintem is,minden perc csodálatos volt.És várom mindig a következőt.Remélem a haza vezető úton nem áztál el és nem hagytad el ismét az ernyős :-) Imádlak köszönöm és ahogy megbeszéltük levélve tartjuk a "szerelmünket" :-* Millió csók édesem neked és tud te egy igazi úriember vagy .

Beszámoló Rubi +36208005501 84157 szexpartner

Jackman a 2016-11 hónapi randiján történteket írta meg Rubi hirdetővel
Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
VTR kommunikáció:
5
Az üzenetek portálon keresztül vettem fel a kapcsolatot Rubival. Gyors levélváltásban megegyeztünk az időpontban és abban, hogy miképpen képzeljük el a találkozót. Ezt követően VTR-en keresztül rögzítettük a végleges időpontot. Rubi nagyon készséges és gyors volt az üzenetváltások és az időegyeztetés során, így minden gördülékenyen, gyorsan és könnyedén ment.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Rubival nem először találkoztam. Előző találkozásunk óta ugyanakkor egy új helyre költözött. Ez az új hely is a XIV. kerületben található. Rubi üzenetváltásunk során nagyon jó felvilágosítást adott arról, hogy miképpen közelíthető meg a találkozó színhelye. A megközelítése BKV járművekkel nagyon jól és könnyedén lehetséges. Én is ezt a módot választottam. Megérkezésem során azt is tapasztaltam, hogy a találkozóra használt lakástömb közvetlen közelében jól lehet parkolni, több üres, fizetést nem igénylő parkolóhely is rendelkezésre áll.
Helyszín
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
A találkozó színhelyéül használt lakás egy kb. 10 emeletes, megfelelően felújított háztömb n-ik emeletén volt. A ház és környéke, a bejárat, a lépcsőház és az emeleti folyósók rendezettek és tiszták. Ezekben a közös helyiségekben zavaró zajongást nem tapasztaltam. A lakáshoz jutás csendes körülmények között zavartalanul történt, legfeljebb a lift nyikorgása volt furcsa számomra, amely nyilvánvalóan felújításra, vagy legalábbis szervizre szorul. A találkozás helyszínéül használt lakás tiszta, feltételezhetően kétszobás lakás, amelyből én csak egy szobával találkoztam, ahol intim körülmények között kettesben lehettem Rubival. Ebben a szobában ugyancsak szép rend és tisztaság fogadott. A szoba viszonylag kicsi, de megfelelő méretű volt a meghitt kettes együttlétünk számára. Ez utóbbi jó nagy franciaággyal és egy tükrös ajtajú nagy szekrénnyel volt bebútorozva, amely utóbbiból az akciónk történései mandinerből jól nyomonkövethető volt számomra. A fürdőszoba nagyon barátságos, fürdőkáddal, benne zuhanyzóval felszerelve. A kád szélén és a polcokon nagyszámú tusfürdő és egy palack szájvíz volt található, ez utóbbi mellett egyszer használatos műanyag poharakkal kísérva. A másik szobában, amit nem ismerhettem meg Rubi szerint egy masszőr hölgy fogadja a vendégeket. Az ottartozkodásom során azonban ennek semmi jelét nem érezten. Semmi zavaró hatás nem volt.
Rubi külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Rubi egy tündér. Aki nem a piszkafa soványságú hölgyeket kedveli, annak nagyon bejön. Így volt velem is. Az arca nagyon szép és kedves mosollyal varázsolja el a férfiakat. Haja sötétbarna, félhosszú és nagyon szépen gondozott. Alakja közerpes erősségű, a popsija jól izmolt, szép idomokkal. A mellei közepes méretűek és kitűnően masszírozhatóak. Vénuszdombja egyszerűen lenyűgöző szépségű. Az alakján kívül Rubi modora is megnyerő, szerény, kedves és hihetetlen módon szolgálatkész.
1. Rubi +36208005501 beszámoló Budapest 84157 erotikus masszázs
3. Rubi +36208005501 beszámoló Budapest 84157 erotikus masszázs4. Rubi +36208005501 beszámoló 2016-11-14 16:58:46 erotikus masszázs 841575. Rubi +36208005501 beszámoló 2016-11-14 16:58:46 erotikus masszázs 841576. Rubi +36208005501 beszámoló 2016-11-14 16:58:46 erotikus masszázs 84157
Action
Mélytorkos francia:
5
Csók:
5
Közös fürdés:
5
Lábimádat:
5
Pisiszex:
5
Popó izgatás (férfiaknak):
5
Prosztata masszázs:
5
Barátnő feeling:
5
Ujjazni:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Vibrátoros játék:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia végig:
5
Natúr francia végig, szájba:
5
Amikor megérkeztem Rubi nagyon kedvesen, csókokkal fogadott, abban a rózsaszínű ruhában, amelyben a hírdetése 1. számú fényképében mutatkozik. Előzetes levelezésünk során ugyanis ezt kértem tőle. Egy szép csokor virággal igyekeztem kedveskedni Neki, amelynek nagyon örült. Örömét forró csókokban is kifejezte, amelyek már a megérkezésemkor tükrözték azt, hogy egy csodálatos együttlét előtt állunk.
A ruháim gyors levetését követően együtt léptünk be a fürdőszobába, előzetesen ugyanis azt kértem, hogy Rubi részesítsen egy pisiszexben. Amiért még ilyenben nem volt részem nagyon izgató volt számomra ennek kezdeményezése. A fürdőkádban Rubi puncija elé térdeltem, aki hatalmas aranysugárral terített be. Utána még a fürdőkádban megizleltem kelyhecskéjét is. Kissé bizarr, de nagyon finom érzés volt, az újdonság és az effajta akció megismerésének minden izgalmával.
Alapos tisztálkodás után bevonultunk a szobába, ahol először állva, majd a franciaágyra heveredve hatalmas csókolózásba kezdtünk. Rubi nagyon jól csókol, kitűnöen használva a nyelvét és az ajkait. Ez a tevékenységünk eltartott pár percig, majd kértem a lányt, hogy feküdjön hanyadt, helyezze magát kényelembe és lazuljon el, mert most én kényeztetni fogom Őt. A homlokátol kezdve a szemein, nyakán, vállán keresztül a meléig sok apró és lágy puszit hintettem testére. A melleknél elidőztem egy kicsit és a bimbóit nyelvemmel körkörös mozgásokkal próbáltam minnél kifejezőbben izgatni. Ezt követően a csókokkal lefelé haladtam a hasán, a köldökén és a combjain keresztül egészen a lábfejéig. Itt elidőzve egy kicsit visszafordultam, a lábai közét megcélozva. A kelyhecskéjéhez érve nyelvemet fogtam munkára, feltett szándékom volt az, hogy egy érzéki nyalással Rubit orgazmusig repítem. Először csak lágyan majd egyre hevesebben nyaltam punciját. Rubi zihálva különös hanghatásokkal és izomremegéssel jelezte azt, hogy nyelvi tevékenységem nagyon jól esik számára. Egy kis időt követően ezek a hang és izomremegésben kifejeződő hatások robbanásszerű intenzív formába mentek át. Ezekből éretztem, hogy sikerült Rubit a csúcsra juttati. Rubi orgazmusa meglehetősen hosszú volt, miközben a lány, mozgását és arcmimikáját figyelve, nagyon gyönyörűnek tünt. Számomra mindig emlékezetes marad ez a kép.
Kis pihenő után, ami alatt a lány hozzám simulva feküdt mellettem, Rubi következett. A lábam közé térdepelt és hatalmas franciázásba kezdett. Először csak lágyan, majd intenziv ajak és nyelvmozgások kíséretében kényeztette a hímtagomat. Időnként teljesen, mélytorkos formában elnyelve azt, időnként csak a makkomat izgatva csodálatos kéjben részesített. Kértem, hogy a franciás kényeztetésem közben a popsi nyílásomat is próbálja izgatni. Ezt készségesen megtette. Először nyelvével részesített kényeztetésben, miközben tövig nyalt be a popónyílásomba. Előkerült egy popsi vibrátor, amelyet sikosítóval való bekenés után óvatosan a popsimba helyezett. Így előkészítve, a kis vibrátorral nagyon ügyesen sikerült Rubinak számomra egy hatalmas anális élvezetet nyújtani. E közbema franciás szájmunkáját a hímvesszőmön tovább folytatta, sőt egyre intenzívebbé tette. Ennek már nem tudtam ellenállni és hatalmasat robbantam. Az orgazmusom olyan nagy és annyira mennyei volt, hogy emlékeim szerint ilyenben csak ritkán részesültem, ha egyáltalán valaha is részesültem a korábbiakban.
Az akciót követően teljes kimerültségben Rubihoz bújva pihentem. Majd a felocsudásomat követően egy jó beszélgetésbe kezdtünk a lánnyal. Rubi nagyon inteligens és jó beszédpartner. Ez és az egész találkozásunk során egy jó barátnő feeling-ben volt részem, ami számomra nagyon kedvelt érzés volt.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A találkozásunk utáni fürdést követően helyeztem egy borítékban a szobában lévő kisasztalra. A virágszálak mértéke a budapesti átlagnak felelt meg, talán annak az alsó határa körül volt.
Rózsacsokor
Jackman nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Nagyon örülök annak, hogy ismételten találkoztam Rubival. Ő egy nagyon csinos és bájos lány. Magas szexkultúrával rendelkezik, nagyon odafigyel a pertnerére és a lehető legtöbbet teszi annak érdekében, hogy a partnere jól érezze Vele magát. Inteligenciája és kedvessége ugyancsak nagyon megragadt bennem.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Rubi szexpartner beszámolójáról


2016-11-14 22:38:13
Az akció általában lényeginek gondolt részét nem fejtetted ki túlságosan. De ennyi is elég volt :-)

2016-11-14 18:45:24
Nagyon nagy élményben lehetett részed, ez kétségtelen. Hála Rubinak! Számomra nem ismeretlen vizekre eveztél, Mindkettőtöknek. :p
Mutasd mindet

FunkciókRubi legfrissebb beszámolói

istennő: 8db
(2019-04-06) : PILLANATOK MÚLVA MÁR IS A KÖLCSÖNÖS FRANCIÁS KÉNYEZTETÉSBE KEZDTÜNK MELY AZ ÉN KEDVENC PROGRAMOM.MEGKAPTAM AMIÉRT MENTEM AZ UTOLSÓ CSEPPIG HOMLOK HORPADÁSIG KÉNYEZTETETT.

(2018-12-05) : A tisztálkodás után a hatalmas ágyon támadtuk meg egymást max kényelemben.Most csak egy totális franciás ellátásra vágytam 69-ben mindkettőnk örömére sikeredett "kómáig,

(2018-08-17) : Állva kezdtünk csókolózni, közben természetesen simogattuk egymást, Rubi pedig előbb kézzel üdvözölte a barátom, majd letérdelt, és szájjal folytatta a kényeztetésem

felejthetetlen: 25db
(2024-03-05) : Rubi franciája kifejezetten érzéki, barátnős, lágyan de mélyen, kérdezve, hogy nem érzékeny-e valahol. Nagyon figyelt rám, szinte rezdüléseimből érezte, hogyan szeretem, közben ahogy előttem térdelt, csodás látványt nyújtott kerek feneke felülről.

(2024-01-30) : Az orra a hasfalamon koppant, brutál volt. Ez így ment egy jó darabig és közben (már amikor nem volt tele a szája) különböző apró kis megjegyzésekkel húzott mégtovább. Majd kipróbáltuk a 69-et két formációban is.

(2019-07-19) : Ő ebben a legjobb! Bőnyálas igazi mélytorkos ,tövig elnyelve a cerkát nagyon nagy szopás!!!

nagyon jó: 36db
(2020-12-16) : Forró ajkaival rácuppant a makkomra, majd szájába tovább engedve férfiasságomat lágyan szopni kezdett, s rövid kalibráció után kisvártatva teljesen elnyelt. Kezezés nélkül fejét néha oldalra fordítva szopott, egyik kezével a golyókat masszírozva érzéki ajkai között a farkamat teljes hosszában tövig járatva jól érezhető szívással kényeztetett.

(2019-02-13) : Ezután Rubi a hátára feküdt én féltérdre ereszkedve voltam fölötte és folytatódott a fergeteges francia, ami ebben az esetben kényszerfrancia volt. Barátom gyakran eltűnt Rubi szájában teljesen.

(2019-01-15) : Változatos és pornós franciát mutat be, amit aztán lehet kontrollálni bármilyen módon. Foghatod-tolhatod a hajánál fogva, fejjel lefelé dugatod a száját tövig

: 69db
(2024-02-28) : Nyitott, kedves, jókedvű, bújós, odaadó. Barátnő érzés csillagos ötös! Mint ahogy francia is. Nekem életem egyik legjobbja. A sztenderd formagyakorlatokban zajlott az akció. Nem tudnék különbséget tenni, melyik volt a legszuperebb, mindegyiket nagyon élveztem.

(2024-01-04) : Kis egyeztetés után valami fergeteges franciába kezdett, aztán az ölembe ült és elkezdett lovagolni, szemembe nézett és dobott egyet a haján, azt hiszem tudja, hogy kell megoldani, hogy valami gyorsan végezzen.

(2023-09-02) : Szinte válaszra se maradt időm és ismét a szájába voltam. Isteni mélytorok technikájának köszönhetően kőkeményre szopott, de most valamiért a gumit nem bírtam olyan jól, így a szex most elmaradt,