Szavazz a beszámolókról, ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot kap!
NAGYON JÓ szexpartner beszámoló

Enikő

Normál hirdető

-

Beküldve: 2016-10-30 23:07:44

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
4


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Enikő +36209834450 83836 szexpartner

huff a 2016-10 hónapi randiján történteket írta meg Enikő hirdetővel
Egyeztetés
Elérhető:
5
Péntek. A csütörtöki mérsékelten jól sikerült nap után alaposabb terepszemlét végeztem az oldalon és alapos megfontolás tárgyává tettem a következő látogatásomat. Enikő visszafogott képei felett először elsiklottam, de aztán a tartalmas bemutatkozó szöveg és a remek beszijei miatt (na meg mivel a kedvenc kerületemben székel) felhívtam pénteken kora délután. A telefonban kedves volt, volt is szabad időpontja az utolsó idősávban, így 17.00 órára be is jelentkeztem, de jeleztem, hogy esetleg elhúzódó megbeszélés miatt előfordulhat, hogy 10-20 percet kések, így valójában a 17.00 és 17.20 közötti sávot lőttük be. Szóval igen rugalmas volt és korrekt. Részletekről nem nagyon esett szó, csak a címet mondta és a popsi került szóba, mint lehetőség, majd meglátjuk alapon.
Megközelítés
Odatalálás:
4
Parkolás:
4
Tömegközlekedés:
4
Egyértelmű a cím:
4
A szokásos mókás elkavarodásban volt részem, de csak magamat okolhatom, mert Enikő hiába magyarázta el részletesen az odajutást, természetesen bénáztam a nagy rohanásban, mert persze a megbeszélés is elhúzódott, így kb. 17.25-re értem csak oda, rossz utcában parkoltam stb. és Benny Hillként rohangáltam ide-oda keresve a bejáratot a fülemen Enikővel. De végül megtaláltam. Egyébként egy ismert lakópark a XI. ker. szívében, parkolás megoldható és nem fizetős (legalábbis én nem fizettem:D), a bkv-t ne kérdezzétek.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Igényes, közepesen új építésű épületkomplexum, egyszerű bejutással, rendezett lépcsőházzal, lifttel. Az emeleten nyílt már az ajtó és Enikő várt egy tip-top lakásban. A fürdő teljesen felszerelt, kádas, szájvizes, törülközős, rendes tusfürdő választékos. A szoba kicsiny, de hangulatos, nagy és kényelmes ággyal (amely erőteljesebb igénybevételre kicsit nyiszog és a fejénél található korlátba ne kapaszkodjatok szex közben, nem ajánlom:)). Halk zene szólt, kicsit pörgős először, aztán nyugisabb. Mikor vállfát kértem az öltönyömnek, a szobainas haverom kicsit megbökött, mert vak voltam, pedig ott állt a fotelmellett hívogatóan. Minden oké volt.
Enikő külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
4
Enikő képei elsőre nem túl figyelemfelkeltőek, inkább visszafogottak és sejtetősek, de alapvetően rendben vannak és egy szép vékony női test ígéretével csábítják a böngésző vendéget. Ajtónyitás után megfordulva pedig pont ez a vékony, magas (főleg abban a cipőben:)) lány várt fekete testhez simuló kis ruhában, amely remekül kiemelte nádszál karcsúságát. Arca helyes, vörösesszőke (pót)haja hosszan omlik vállára, hátára. Rendkívül tetszetős jelenség. Mondjuk megjegyeztem, hogy nagyon vékony és mondta is, hogy pár kiló hiányzik róla, amit remélem felszed hamarosan, mert alig mertem magamhoz ölelni, attól féltem eltöröm, pedig nem vagyok egy robosztus alkat. Cicik hozzá illő méretűek, de kép is van róluk, popsi pici, de kerek, lábak karcsúak. Aki a csinos, vékony lányokat szereti, nála nem csalódhat.
1. Enikő +36209834450 beszámoló Budapest 83836 erotikus masszázs
3. Enikő +36209834450 beszámoló Budapest 83836 erotikus masszázs4. Enikő +36209834450 beszámoló 2016-10-30 23:07:44 erotikus masszázs 838365. Enikő +36209834450 beszámoló 2016-10-30 23:07:44 erotikus masszázs 838366. Enikő +36209834450 beszámoló 2016-10-30 23:07:44 erotikus masszázs 83836
Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Csók:
5
Popó:
5
Pornós feeling:
3
Vittem egy kis csokit, de neki még több csokija volt, így nyilván kértem belőle, ráadásul igen finom, limitált kiadású gyümölcsös Merci volt, nem kellett kétszer kínálni belőle:) Aztán pár szót beszéltünk csokizás közben, majd gyors vetkőzés és fürdés után belevágtunk. Úgy találtam, hogy kedveli a finomabb érintéseket, puszikat, simogatást és ő maga sem az a durr bele leszoplak alkat. Lassan fedeztük fel egymást az ágyon lágy csókok, érintések mellett amolyan ráérős-szeretkezős hangulatban. Keze a farkamon, kezem a punciján, amely gyorsan és látványosan reagált a finomabb pettingre és nem vagyok egy nagy nyalógép, de rettenetesen megkívántam. Amúgy is olyan kis törékeny, szép lány, akinek szívesen tesz kedvére a férfiember, úgyhogy lassan lekúsztam az öléhez és óvatosan feltérképeztem a punciját, amely finom, tiszta, illatos volt. Nem is kellett túl sokáig munkálkodnom, mert miközben a hasa megfeszülő izmait és hetykén meredő mellbimbóit nézegettem és kezemmel a combját szorítottam magamhoz, lassan elélvezett. Halkan és finoman, ahogy vártam tőle.

Kis magunkhoz térés után elhevertem és hagytam, hogy a szájába vegye lankadni egyáltalán nem akaró farkamat, szétvetett lábaim közt térdepelve. A mögötte levő tükörből visszatükröződő fényekben kirajzolódtak testének vonalai és oldalra pillantva is rendkívül szép látványban volt részem. Lágyan franciázott, minimális kézi rásegítéssel, de nem hagytam sokáig, mert benne akartam lenni, úgyhogy gumit húzott és beleült. Amilyen szorosan ölelt körül a puncija, olyan szorosan öleltem én is magamhoz néha, de azért vigyáztam is közben, hogy el ne törjem. Kipróbáltunk egy nem szokványos pózt is, ahol hátulról ült bele és egyik felhúzott lábamra támaszkodva, félig szinte kifordulva nézhettük magunkat a tükörből. Aztán váltottunk misszibe, majd hátulról folytattuk, ahol viszont megkívántam feltűnően jól kinéző popsiját, úgyhogy bekéredzkedtem oda is.

Ahogy mások is írták, ennek előírt koreográfiája van, legalábbis a kezdés az oldalról-hátulról történik, mert Eninek ez a felvezető póz, amiben aztán el tud lazulni. Az egy nappal előtte másnak nagy méretem itt egyáltalán nem volt gond, lassan, de biztosan teljesen beszippantott a feneke, miközben szorítottam a melleit hátulról vagy a lábát tartottam, ahogy a filmekben szokás (és szerintem kurva kényelmetlen mindenkinek). Érdekes, hogy egy ilyen vékony lánynak így megy a popsiszex, végig szűk és kellemes volt és jól bírta a nagyobb tempót is. Aztán párnát raktunk a feneke alá és szemből hatoltam belé, eszméletlen látvány volt a formás teste, ahogy hullámzott előttem, láthatóan élvezte a popószexet, aminek nehéz volt ellenállni, így rövid úton a gumiba távoztam némi hörgés és kapaszkodás közepette

A végén kis pihenő után folyadékpótlás, majd újabb tus, majd rendeztük az ajándékot és ellibbentem. Jócskán túllépte miattam az egyébként este 6-kor záró műszakját, ezért és a rugalmas érkezés lehetőségéért is nagyon hálás vagyok neki.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A végén rendeztük, a csók és a popsi extra, az alap a szokásos, de az időtúllépés ellenére is csak egy órát számolt, amit kicsit megtoldottam és így egy 1,5 órás átlag alapnak megfelelő ajándékot hagytam nála. Teljesen korrekt, no TP és jócskán megérős, még extrákkal is.
Rózsacsokor
huff nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Remekül éreztem magamat nála. Enikő egy értelmes, határozott lány, mondjuk nem egy sokat és lazán beszélő, inkább visszafogott, mint a képei, de közvetlen és kedves, valamint nagyon figyel a vendégre. Van benne egy egészséges távolságtartás, de emellett érdeklődő, lehet vele beszélgetni, a szexben pedig odaadó és nyitott. Én azért szívesen megnézném egyszer azzal a plusz pár kilóval és a saját hajával:) De nagyon örülök, hogy megismerhettem. Köszi Enikő a szuper randit!

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Enikő szexpartner beszámolójáról


2016-11-02 15:41:56
Szokásosnál szűkszavúbb beszámoló, de így is élveztem (az olvasást)

2016-10-31 16:41:52
Látod nem egy, hanem két nap a világ és már sikerült korrigálnod a korábbi botlást. Jó írás, Encihez én is így jutottam el, ahogy írtad, csak az éjszaka volt. Enci remek lány ezt meg tudom erősíteni Üdv

2016-10-31 15:37:02
Megszokott minőségben írodott beszámoló. Az iró kissé rapszódikus beosztásban örökíti meg élményeit,hónapokig semmi,aztán pedig mindennap. :)

2016-10-31 14:39:06
huffkukival(nem kicsivel:)töltött popó volt a menü,ha jól olvastam!:))

2016-10-31 14:20:18
Kiváló írás mint ahogy azt már megszokhattuk...!! Jól sikerült randi lehetett!!
Mutasd mindet

FunkciókEnikő legfrissebb beszámolói

istennő: 11db
(2024-04-17) : Erre olyan finoman és érzékien hozott lázba ismét, amit szintén rég nem tapasztaltam, majd kérésemre a doggy style-t is örömmel vette, mely látványban és érzésben szintén egy teljes mértékig kielégítő élményt okozott számomra.

(2021-03-14) : Néhány lágy nyelves cirógatást követően pazar franciába kezdett míg én a kis popsigerezdjeit simogattam aztán oldalt kitekintettem a mögöttünk álló tükörbe, hogy popsijának látványában gyönyörködni tudjak. Lassú mozdulatokkal kényezetett, csak a bársonypuha ajkait használva közben egyet-egyet végignyalintva a rúdon is.

(2020-08-07) : Helyet cseréltünk, én kerültem a hátamra, Enikő oldalról közelített, és kezét mellőzve olyan finoman kényeztetett ajkaival és a nyelvével, hogy szinte elaléltem tőle. Nem egy céltudatosan és gyorsan végrehajtott mielőbbi élvezést szeretett volna elérni, hanem azt, hogy valóban jól érezzem magam, s ennek megfelelően, nagyszerű bánásmódban részesültem.

felejthetetlen: 37db
(2024-03-14) : Lábaim közé telepszik és kecsesen nyakon fogja a Monsieur-t. Franciája lágy, érzéki, változatos. Végigcsókolja a rúd oldalát, nyelvével izgatja a makkot. Szó sincs arról, hogy így végezzen ki, tudatosan csak fokozza a férfiember vágyát.

(2023-07-03) : Folyamatosan váltogatja a rúd szájban tartását és szopását, majd az oldali nyalását. Valami mennyei.Kértem tegye fel a gumit, majd míg ez a folyamat lezajlott, az én farkam lepuhult, de ezt egy új szopással rendbe tette, és beleült ez a szépség.

(2022-07-21) : Egyre emeltük a tempót és egyre jobban eltaláltuk egymás ritmusát, éreztem, hogy itt hiba nem lesz a képletben. Így is lett, Enikő simán elélvezett és kicsit lassított, én meg cirógattam, míg kipiheni magát.

nagyon jó: 37db
(2024-03-14) : végtelenbe lassított csók-folyam, később a határozottabb simogatások, markolások, ölelések, majd szorítások és mindenféle csókos és nedves és szoros és finom testrések ingadozó amplitúdójú változatos és kölcsönös bejárása után egy lágy, majd vadabb lovaglás

(2022-07-20) : Keze a farkamhoz kalandozott miközben csókolóztunk, majd szétváltunk, keze még izgatott, nem azonnal vett szájba hanem mint egy masszőz felépítette érzéki tempóban haladva, szép lassan adagolta az erotikát. Ennek része volt hogy a melltartótól most vált meg. Olajat folyatott a melleire, majd mellével és mellbimbójával izgatta a farkam, erotikus hozzáérintésekkel. A

(2022-02-17) : Enikő kezdett nagyon finoman franciázni. Szép lassan, érzékien csinálja, semmi pornózás, mélytorkozás vagy pláne kényszerezés nincs (ilyesmit nem is hirdet, nem is illik hozzá). Nem veszi mélyre, viszont sokat használja a nyelvét és kézzel nem is annyira veri, mint inkább masszírozza a szerszámot. Nagyon sokáig kibírtam volna, de más terveim is voltak, úgyhogy gumit kértem.

: 31db
(2022-06-19) : Finoman kezdtem nyalogatni csiklóját, néha néha nyelvemet teljesen betoltam hüvelyébe, nagyon jó érzés volt. Még el kalandozott nyelven a gát felé és egy kicsit a popsit is nyalogatom, nem volt ellenére. Első találkozásunk nem hozott sikert számára, így kértem, hogy ő kényestesen engem. Hátra dőltem, párnákat kényelmesen elhelyeztem fejem körül, lábam közé helyezkedett és nagyon finom bekapta. Haját copfba fogtam, hogy közbe nézzem ahogy makkomon ügyeskedik. Csak a makkig veszi be, nyelvével köröz rajta és olykor olyan vákuumot képez szájával, hogy féltem a lepedőt is belém szívja. Egy darabig el voltunk de nem hagyott nyugodni, hogy tétlenül fekszek. Kértem forduljunk 69 be késegesen pozícióba helyezkedett, nagyon finom puncija van, erősen megmarkoltam fenekét, nem volt ellenére.

(2022-04-29) : Gyorsan bementünk a szobába, ledőltem és egyből elkezdett kényeztetni. Irányítható, figyel a partnerre és kölcsönös franciánál meghálálja a törődést. Kezét is használta folyamatosan, de nekem jó volt. DT is próbálkozott finoman, de nem erőltettem, rábíztam, hogy mennyire tudja.Utána aktus három pózban, és a végén NF,

(2022-01-15) : kis beszélgetés és tisztasági program után az ágy előtt megállva Enikő a karjaimba, én meg az övébe vetettem magam. Miközben odaadóan odasimult hozzám megrészegülve szívtam be illatát, csókoltam nyakát, száját, simítottam végig karcsú testét, markoltam fenekét.

lehetne jobb: 1db
(2013-09-30) : Franciázni kezdett nagyon finoman, de csak a makkom hegyét vette a szájába. Gumit húzott és beleült. Lassan finoman mozgott. Később megfordult és háttal folytatta. Nem csinálta rosszul.