Szavazz a beszámolókról, ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot kap!
NAGYON JÓ szexpartner beszámoló

Fanni

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2016-10-21 01:00:28

Az író prémium előfizetéssel látható
Képek száma:
5
Hasonlóság:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Drága Budioka!

Számomra is élmény volt egy szintén "nagy forma" pasival eltőlteni az időt :) :) várlak ám máskor is ;)

Csóóókjaimat küldöm neked :)

Beszámoló Fanni +36203267583 83615 szexpartner

budioka a 2016-10 hónapi randiján történteket írta meg Fanni hirdetővel
Egyeztetés
Elérhető:
5
Telefonon történt. Néhány kicsengés után felvette és aranyos hangján már egyeztettük a részleteket! Egyszerű, gyors volt az egész!:-)
Megközelítés
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
A XI. kerület egy forgalmas utcájában van Fanni székhelye. BKK-val is egyszerű a megközelítés, de én autóval voltam. A parkolás megoldható és a háztól nem messze ingyenes is.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Új építésű házban található a kedves lakás. Természetesen itt is minden új, modern, szép! Tisztaság,rend mindenhol nagyon odafigyelnek a részletekre. Rend mindenfelé!
Nagyon figyelnek a lányok a diszkrécióra!
Fanni külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Gyönyörű a hölgy! Olyan igazi szexbomba! Nagyon helyes arc, szép vonások! Haja világosra festett vagy melírozott, harmonizál a szép igéző, zöld szemeivel. Teste feszes, bőre simogatni és csókolgatni való. Keblei termetesek és gyönyörűek. Nem a gida típus, de mindene a helyén!:-)
1. Fanni +36203267583 beszámoló Budapest 83615 erotikus masszázs
3. Fanni +36203267583 beszámoló Budapest 83615 erotikus masszázs4. Fanni +36203267583 beszámoló 2016-10-21 01:00:28 erotikus masszázs 836155. Fanni +36203267583 beszámoló 2016-10-21 01:00:28 erotikus masszázs 836156. Fanni +36203267583 beszámoló 2016-10-21 01:00:28 erotikus masszázs 83615
Action
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig, testre:
5
Mélytorkos francia:
5
Kényszer francia:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Fenekelés:
5
Gumis francia:
5
Lábimádat:
5
Barátnő feeling:
5
Pornós feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Na megint meg fogom kapni, hogy ömlengek, de valahogy nagyon szerencsés fráter vagyok mert megint csodát kaptam, ezúttal Fannitól! Kedves MT, lehet, hogy már uncsi, de nem tehetek róla, megint fantasztikus élményben volt részem!:-)

Na vegyük sorrendben a dolgokatt!
Bejutva a vigvamban fekete pongyolaszerű ruhában fogadott, ami mindent eltakart, ez viszont kiemelte a nagyon helyes arcát! Bevezetett a szobába és néhány puhatolózó szó után már éreztem, hogy egy érzéki, aranyos és humoros, jó kedélyű, magabiztos csajszival van dolgom!:-) Megkaptam a törcsimet és indultam a szennyemet eltávolítani testecskémről. Kilépve a fürdőszobából ott várt Fanni és bevezetett a szobába. Na, lekerült a textil és elővillant tüneményes, nőies korpusza, ami hihetetlenül csodálatos látvány volt! Igazi barátnő feelinges simi és csók csatába kezdtünk! Szinte leírhatatlan élmény volt az ikreket kezelésbe venni, fülét, nyakát csókolgatni, arcát nézni ahogy elönti a kéj! Belemelegedvén az ágyra kerültünk, ahol lekerültem délre. Szívesen vette ebbéli tevékenységemet, aminek hatására vonaglott és nyögdécselt! Arca kipirult és ezzel még szebbé vált!:-) Eztán kezébe vette az irányítást és nagyon magas szintű kényeztetésben részesített amelyben minden fortélyt bevetett Fanni! NF., a jó nyálas típus, változtatva a ritmust, mélytorkost és kényszefranciát! Kézimunka tudása alapos, gyönyörűen használva ki a makk és a pénisz minden centiméterét! És a kebelszex!!!! Az fenomenális volt! Egyszerűen úgy éreztem hogy férfiasságom még soha ilyen nagy nem volt ( persze....tudom, hogy de), és kértem a "védelmet" s szinte követeltem, hogy üljön bele!!! Ahogy lovacskáztunk és tenyeremben éreztem a cicik minden mozgását, leírhatatlan boldogság fogott el! Nem bírtam tovább! Letéptem a gumit, és már megint a cicikben fickándoztam!!! Levem ide robbant és melegen csattant!!!:-DD Azt sem tudtam, hogy hol vagyok, olyan jó volt minden!!

Letisztokadtunk mindent, szépen , akkurátusan. Letussoltam felfrissülés gyanánt és már bújtam is hozzá! Tök jót dumáltunk, ami során meg kellett tapasztalnom, hogy Fanni egy "nagy forma"! A kis viháncolgatás után ismét éreztem a "vihart" testemben és hozzákezdtünk a második menethez!

Csók, simi, kis nyali és egy igazi 69, vagy inkább 96! Ezt jól megmosolyogtuk! Ismét jöttek az ikrek és már ismét acélos voltam! Gumi és doggy! Itt voltam finoman, az egészet hosszan belökő! Erősen, röviden döfködő! Vadul benyomuló! ( Ezt kedvelte a legjobban) De pozi váltás és jött a misszi! Abból kipróbáltunk néhány faját, a nagy amplitúdóval köröző, a teljesen kihúzó majd nagy erővel behatoló, a csuklójánál fogva magamra rántó.......stb!:-) Megint jött a vágy- illetve úgy éreztem, de elszámoltam magam egy kicsit- és ismét eldobtuk a gumit és kezébe adtam a befejezést. Hihetetlenül finom orál, csuda kebelszex és puha, aranyos kézimunkája eredményeképpen mindent elsöprő orgazmus!!!!:-) Spermám a testén és keblein száradtak és várták a letisztogatást!!HÚÚÚÚÚÚ! De jó volt!

Ismét felfrissülés a zuhany alatt, némi kis szellemi táplálék, beszélgetés formájában! Leraktam rózsaszálaimat és jött a búcsú!
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Az előre megbeszélt ajándékot, amely a pesti átlag, az aktusok után helyeztem el. az elszámolás korrekt volt! Az árérték arányról Fanni esetében felesleges beszélni, mert a vele eltöltött egy óra minden perce varázslatos volt! A szex minden fortélya s kisujjában van és messze visz az erotika hullámvasútján!:-)
Rózsacsokor
budioka nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Na Ő az a leányzó akire ragadhatnak a fiúk mint" pitypangra a házatlan csigák"!!! Arca, teste és lelke is elbűvölő! A szex fogásainak mestere, de ugyanakkor alkalmazkodó típus is, de amikor szükséges megvan benne a pajkos kezdeményező képesség is!!!
Szóval mindenkinek azt mondom, hogy ezt ne hagyja ki!!!!!!:-)

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Fanni szexpartner beszámolójáról


2016-10-30 21:28:48
Nagyszeru, sodro lendulet, mindketten nagyszerut alkottatok, nekem nagyon tetszett a beszi is!

2016-10-21 22:34:21
Még sosem láttam pitypangon házatlan csigát, de ha így mesélnek a pitypangról neki, mint Te a Fanniról, akkor biztos felmászik majd rá.

2016-10-21 11:10:26
Szinte látom a makktársak hosszú sorát Fanni ajtaja előtt kígyózni.S akinek írásod nem volt elég kedvcsinálóul,álljon ki a sorból !

2016-10-21 09:57:57
Szerintem ez nem ömlengés, hanem egy jó beszámoló, viszont szerintem használj kevesebb felkiáltójelet...nem jó ez az ordító stílus.
Mutasd mindet

FunkciókFanni legfrissebb beszámolói

istennő: 23db
(2024-04-04) : azt kértem szájjal végezzen ki így valahol a vége fele megszabadultunk a védő felszereléstől és megint kaptam egy olyan franciát hogy azt leírni nem lehet ezt bizony meg kell tapasztalni

(2024-02-02) : Az előzmények nyomán simán huppan merev farkamra. Nem totojázik. Egyből direktbe kapcsol. Tekereg, mozog elIőre, hátra. Hangoskodunk mindketten, de Fannim viszi a prímet.

(2023-12-04) : Ezután oldalra "menekült" előlem és onnan kezdett a golyók szopkodásába, nyalogatásába, a rudam kényeztetésébe. Sőt, ezúttal még az ágyékhajlatomat is kényeztette, na az egészen új élmény volt. Én könyörögtem némi 69-ért, de még türelmet kért.

felejthetetlen: 63db
(2024-02-02) : Olyan finom, szenvedélyes natúr franciában volt részem zacsikényeztetéssel, hogy majdnem eldurrantam. Majd kis kölcsönösség jött, meg kóstoltam a puncikát.

(2023-11-17) : az ő nyelvjátéka következett. Hihetetlen jó, bőnyálas, zacsinyalogatós franciát kaptam, melyet időnként mélytorkos elemekkel fűszerezett meg. Nagyon izgató volt, úgyhogy hamarosan gumiért esedeztem,

(2023-10-31) : Finoman szopta. Nem pornósan, de nagyon érzékien, változatosan minden részét bejárta a nyelve, ajka. Néha leengedett a torkáig is.

nagyon jó: 85db
(2024-03-23) : Ezek után elém térdelt és nagyon érzéken kezdte el farkam kényeztetni. Nyelvében van egy kis ékszer ami fokozta a hatást, imádtam ahogy csinálja. Volt hogy teljesen eltüntetett, és volt hogy csak a hegyével játszott.

(2023-10-30) : inkább a mélytorkos, kényszerfranciát szerettem volna kipróbálni vele, így is történt. Nagyon hamar az ágyra kerültünk, ahol eltüntetett és abszolút abszolválta az általam diktált tempót, mélységet és kényszerítést.

(2023-09-22) : Az egész csajról sugárzik, hogy szereti a kemény faszt, hogy nagy tapasztalata van a férfiak terén, és ezt rajtam kamatoztatta is. Ezért mentem és meg is kaptam.

: 91db
(2024-01-30) : Mivel már a telefonban rákérdeztem a mélytorok-kényszerfrancia-popsinyalakodás hármas kombó kecsegtető lehetőségére, jól tudta, mire vágytam, úgyhogy rövid csókcsata után hamarosan benyelte a farkam koppanásig, majd szexi pillantásait biztatásnak véve rászorítottam kicsit a fejét a műveletre és úgy diktáltam finoman az ütemet,

(2023-12-20) : Hamarosan térdre ereszkedett és megkezdett egy fantasztikus francia leckét. Teljes kényeztető melytorkos bőnyálas kezelésben volt részem ami az ágyon fekve kiegészült ánuszom izgatásával.

(2023-09-15) : Nekem nagyon bejön a franciája! Változatos bőnyálas fekve állva mindenhogy elvarázsol. Kisvártatva szóltam hogy feküdjön hanyatt mert én következem! Végigcsókolgattam testét a ciciket óvatosan mert szólt hogy volt egy kis átalakítás.ezután le délnek.