Kiemelt
Most hívhatod!
Szonja(19+)
Budapest XIII.
Érdekességek az oldal életéből: itt olvashatod :)
NAGYON JÓ erotikus masszázs beszámoló

Lili

V.I.P. hirdető

-

Beküldve: 2016-10-14 22:16:50

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Lili +36205428423 83467 erotikus masszázs

kisoroszlán1 a 2016-10 hónapi randiján történteket írta meg Lili hirdetővel
Egyeztetés
Elérhető:
4
SMS kommunikáció:
5
Személyes üzenetben:
5
Lili (is) már régóta szerepelt a kívánságlistámon. Egyszer régebben megláttam az egyik a képét egy róla írt besziben, és szinte azonnal rabul ejtett. Persze rákerestem, de akkor egy számomra nehezen megközelíthető helyen volt - így aztán maradt a vágyakozás, a képek csodálása és a beszik irigykedő olvasása.
Aztán a múlt héten éppen arrafelé volt dolgom ahol most rendel és ezért felhívtam. Sajnos az általam kért időpontja foglalt volt, így fájó szívvel konstatáltam, hogy továbbra is csak álom marad a találkozás vele :(
Nagy meglepetésemre másnap sms-t kaptam tőle és amikor visszahívtam ajánlotta nekem egy időközben felszabadult időpontját. Sajnos - én marha közben már más programot szerveztem magamnak - így nem élhettem az általa kedvesen felkínált lehetőséggel. Viszont ekkor szóban egyeztettük a mai napi találkozót, amit sms-ben, üzenetben az oldalon és telefonon a barátnőjénél is visszaigazoltam - mert most már semmiképpen sem akartam elveszíteni Őt szem elől :)
Részletes tájékoztatást kaptam a lehetőségekről, a címről.
Nem kicsit izgultam mint egy kisgyerek: jajj, csak nehogy közbejöjjön valami... :)
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
A modern lakóház a Dózsa György úti metrótól kb. 5 percnyi sétára van. Autóval sem lehet gond a megközelítése és a ház közelében sok üres parkolót láttam - igaz 440,-Ft/óra díjjal.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Az újépítésű házban nem túl magasan van a szép lakás, ahol többen is tartózkodnak - de a jó szervezés miatt (sajnos) mással nem találkoztam. Szép tágas szobába követtem Lilit, ahol a tatamit 2 oldalról tükrök határolták a mégjobb vizuális élményért.
A fürdőszoba tiszta, minden igényt kielégítő tusfürdő, szájvíz és dezodor választékkal. Puha törcsit kaptam.
Lili külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Amikor Lili képeit először megláttam, hirtelen elvesztettem érdeklődésemet Palvin Barbi iránt :) Aztán amikor az ajtó mögül előbukkant élőben is a kisasszony - no akkor Mihalik Enikőt is letaszította nálam a trónjáról.
Aki végignézi a gazdag képes portfóliót, az gondolom egyet fog érteni velem: Lili képei világszínvonalúak, gyönyörűek, tökéletesen adják vissza igéző szépségét. Ennek a lánynak a nemzetközi divatvilág kifutóin lenne a helye, szépsége vetekszik a ma oly felkapott modellekével.
Nézzük csak meg a fehér bikinis képeket, azt az őrületbe kergető fensőbbséges nézést ahogy ránk tekint egyszerű földi halandókra :) Vagy a fekete bodys kép is lenyűgöző!
És akkor, ha jó szerencséd úgy hozza, személyesen is találkozhatsz vele és percekig csak csipkeded magad, mert nem hiszed hogy ez igaz lehet: hogy ez a gyönyörű lány és te nemsokára meztelenül hevertek egymás karjaiban!
Majd meglátod Őt egy vörös bikiniben ami sokkal többet mutat meg tökéletes alakjából, mint a képei: láthatod szép formás popsiját, homokórába zárt alakját és szabadjára engeded fantáziádat, hogy a bikinifelsőben szemérmesen remegő cicik vajon tényleg olyan csodásak-e mint azt az előtted járó szerencsések megénekelték? Kicsit később ebben is megjön a bizonyosság és még mindig azt hiszed, hogy csak ébren álmodsz :)
Aztán amikor hozzádbújik és reszkető kezeddel félszegen simogatod bársonyos bőrét, hallgatod édes csacsogását, elhelyezel egy-két óvatos puszit itt-ott - no akkor talán már elhiszed, hogy nem életed legszebb álmát látod, hanem ez maga a csodás valóság - életed filmje Lilivel és veled!
1. Lili +36205428423 beszámoló Budapest 83467 erotikus masszázs
3. Lili +36205428423 beszámoló Budapest 83467 erotikus masszázs4. Lili +36205428423 beszámoló 2016-10-14 22:16:50 erotikus masszázs 834675. Lili +36205428423 beszámoló 2016-10-14 22:16:50 erotikus masszázs 834676. Lili +36205428423 beszámoló 2016-10-14 22:16:50 erotikus masszázs 83467
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Szakszerűség:
4
Erotika:
5
Nos, a mi együttlétünk egy elég sajátságos felvezetéssel kezdődött: közel 45 percen át lelkizős beszélgetést folytattunk. Mindezt úgy, hogy csak most talákoztunk először - mégis olyan szinten meg tudtunk nyílni a másiknak, mintha csak hosszú évek óta jó barátságban lennénk. Én nagyon élveztem ezt a beszélgetős részt, mert Lili olyan bizalommal fordult hozzám, amit talán meg sem érdemeltem, de mindenképpen hálás köszönettel tartozom neki ezért a nyíltságáért. Olyan sok mindent megtudtam róla ez alatt a néhány perc alatt múltjáról, jelenéről, terveiről, gondjairól, bánatáról amit szerintem kevesek.
Most azt mondhatjátok, nem azért járunk a lányokhoz, hogy a lelkizésüket hallgassuk - de nekem mégis nagyon fontos volt hogy Lili ilyen szinten a bizalmába avatott, hogy beengedett a személyes világába, hogy megpróbálhattam egy kicsit megvigasztalni. Talán sikerült egy kicsit jobb kedvre derítenem...

Beszélgetés közben finoman simogattam bársonyos bőrét, "vigasztaló" puszikat helyeztem el szép vállán, homlokán. Aztán azt mondta: nem azért jöttél hogy itt lelkizzél velem és felajánlotta, hogy egy finom olajos masszázzsal kényeztet el. Hasra fordultam és átadtam magam Lili édes kis kezeinek amikkel igen kellemesen és élvezetesen elkezdett masszírozni a vádlimtól felfelé haladva. Közben a tükörből figyeltem arcát és testének rezdüléseit miközben egy pillanatra sem hagytuk abba mély beszélgetésünket. Aztán már nem hagyott nyugodni a bennem bujkáló kisördög és "félénken" megkértem, hogy ugyan dobná-e le magáról azt a fránya bikinifelsőt? Kérésemnek örömmel eleget tett....és ekkor a tükörben megpillantottam a többek által már megénekelt elképesztően szabályos és szép formájú ciciket: világos bőrétől éppen hogy csak egy kicsit sötétebb árnyalatú udvarban pihentek a helyes kis bimbók. Ahogy a keze mozdult, finoman megrezdültek a cickók is és én egyre kevésbé voltam ura önmagamnak... :)
Halkan megkérdeztem: megpuszilhatom-e Őket és az igenlő válasz után nem tétováztam tovább - finoman és élvezettel kóstoltam meg a csodás teremtményeket. Szapora sóhajai jelezték, hogy neki sem volt ellenére ez a kis babusgatás.
Ezután már félmeztelenül folytatta masszírozásomat és pedig vágyakozó tekintettel lestem Őt a tükrökben....
Majd egy kis olajos csúszkát javasolt. "Nem akartam", hogy olajos legyen a bikinialsója ezért az ölembe ültettem és lehámoztam róla a falatnyi kis vörös tangát - és bár szabadkozott, hogy nem olyan "hamvas" mint szokott lenni - de ez engem egy kicsit sem tántorított el célomtól: már nagyon szerettem volna e pazar testet anyaszült meztelenül is megcsodálni. Meseszép látvány és érzés volt ezt a gyönyörű kis tündért ilyen intim helyzetben és ilyen közel magamhoz tartani!
Közösen beolajoztuk azokat a csodás cicusokat (édes Istenem, micsoda érzés volt!!!), majd egy kellemes csúszkát kaptam tőle. Ahogy azok a formás kemény mellek végigsiklottak bőrömön, legszívesebben ugráltam volna örömömben :)
Megint csak szabadkozott, hogy nem egy nagy csúszkamester, de megnyugtattam, hogy minden nagyon rendben van, sőt még annál is jobban! Kihasználva, hogy el van foglalva velem, kezeimmel óvatos felfedezőútra indultam testén - és túl azon, hogy simogattam ahol csak értem, őszintén be kell vallanom, hogy néha bizony "illetlen" helyre tévedt a kezem :) Vártam a letolást, de inkább bátorítást éreztem reakcióiban és így aztán boldogan folytattam simogatását.
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Kézi kényeztetés:
5
Az időnk vészesen fogyott, így arra már nem is maradt, hogy valamivel viszonozhassam Lili kedvességét. Megbeszéltük, hogy majd legközeléebb bepótoljuk, mert őszintén elmondta, hogy neki ehhez több idő kell(ene).
Egyáltalán nem szomorkodtam, főleg amikor egy kis olajat öntve kezeibe elkezdte kényeztetni a kisorit. Egy nagyon kellemes és szerető gondoskodást kifejező, lágy lingam masszázs vette kezdetét. oda se mertem nézni arra, hogy mit csinál, csak bámultam a szemeim előtt ringó szépséges cickókat és igyekeztem minél többször megkaparintani igéző pillantását. Gyönyörű szép szeme van (bár most egy kicsit szomorú volt) és ahogy nézett rám velük...teljesen elolvadtam :)
Közben pedig szakavatott mozdulatokkal csavarta érzékeim húrját egyre feljebb és feljebb, míg aztán egyszer csak elrepültem édes kis kezeiben miközben már minden porcikám sikítva remegett a gyönyörtől. Szép Lilim pedig boldog mosollyal nyugtázta, hogy egy újabb férfi szíve lett az övé :)
Míg lenyugodtam egy kicsit beszélgettünk újra róla és rólam, meg arról, hogy láthatom-e még. Remélem, hogy nem a kerülendők listájára tett fel, mert szeretném még Lili kisasszonyt repülni látni és újra boldogan mosolyogni!
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A kapott élményekhez képest csekélység a pesti átlagnál egy hajszállal magasabb rózsaszálak száma, amit az érkezésemkor egy kis boldogsághormongeneráló desszert kíséretében adtam át. Nem kérdés, hogy ez a gyönyörű szép szomorú lány ettől sokkal több kényeztetést is megérdemelne.
Rózsacsokor
kisoroszlán1 nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Furán hangozhat, de nagyon jól éreztem magam Lilivel! Bár nem teljesen az a "forgatókönyv" valósult meg amit elképzeltem, de a Lilivel való komoly beszélgetés nagyon jól esett a lelkemnek, élveztem, hogy ennyire a bizalmába avat. Csodálattal adóztam gyönyörű teste előtt, hálás vagyok minden vele töltött pillanatért.
Ha legközelebb találkozom Lagerfelddel, biztosan a figyelmébe ajánlom Lilit :), mert az Ő adottságaival sajnos valóban nem itt lenne a helye ahol most van.
Persze nagyon szomorú lennék, ha többet nem találkozhatnék vele és nem láthatnám Őt csak a nagy külföldi divatlapokban - de büszke is lennék arra, hogy ezt a gyönyörű nőt legalább egyszer a karjaimban tarthattam!

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Lili erotikus masszázs beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.Mutasd mindet

FunkciókLili legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2019-02-26) : Lassan kezdetét vette a csúszka, közben én sem voltam tétlen, kezeimmel, comjaimmal, no és Ficánkával is simogattam Lili testét. Az a lényeg, hogy minél változatosabb és váratlanabb pozitúrában találjuk magunkat, közben bőven frissítettük a gélt is magunkon,

felejthetetlen: 8db
(2019-08-21) : Vendéglátóm a masszázst a vádlimnál kezdte és nem túl erősen, de annál alaposabban haladt felfelé. Sokat beszélgettük, csapongtunk a témák között. Lili azt mondta, hogy nehezen oldódik, de ennek ellenére csacsogott, mesélt erről arról, mintha 100 éve ismernénk egymást.

(2019-05-27) : Kicsi helyes és világos bimbók , szinte rajzolni se lehetne szébbet . Olyan szépen áll a gyönyörű testen , ha ragondolok már felizgulok . Ezután mindjárt elkezdte a talaj tornát a testemen , nem kis örömömre .

(2018-11-15) : A masszírozás közben volt időnk erre, közben szépen végig masszírozott szinte észrevétlenül de szakszerűen. A lábaimnál kezdte, a vádlit külön gondossággal kezelte, a derekamnál is erősebben megdolgozott,

nagyon jó: 13db
(2019-10-07) : Tatamira vágódtam, ő meg a lábaimhoz helyezkedett az olajos flakonnal. Közben csábosan megjegyezte, hogy majd próbál úgy helyezkedni, hogy a tükörből rálátásom legyen az ikerpárra. Kellemesen masszírozott, bő olajosan, s közben eszmét cseréltünk erről meg arról. Jött aztán feljebb és feljebb, s a hátamra is szánt egy kis időt. Hol erősebben, hol pedig finoman dolgozott rajtam.

(2019-05-05) : Senki ne gondoljon itt a Gellértben kapható orvosi szakmasszázsra, de kellemes erővel és jó fogásokkal nyomkodja szét a kisebb görcsöket, csomókat az izmaim maradékából. Fenekem, hátam következik aztán, majd egy kis váll-, és nyakmasszázs jön.

(2019-05-05) : A taptól halatt felfelé, a vádlik után a comb, majd a fenekem jött, ahol sokat időzött. A masszázs alatt végig beszélgettünk. Okos, értelmes lány, jól lehet vele beszélgetni. A masszázsra nem is tudtam figyelni igazán, bár mondta, hogy engedjem el magam, de olyan szép, hogy nme tudtam nem nézni közben.

: 13db
(2019-01-25) : finoman átgyúrogatott Lili. Fogásokból érezni lehet, hogy szereti, és érti is a gyúrást, minden porcikám kapott a kezecskéiből, jól esett, akkor pont arra vágytam.

(2018-09-11) : Masszírozni kezdte a lábamat (vádlit), lassan haladt felfele. Be térdelt a lábaim közé. Sokat beszéltettem, aránylag hamar le is dobta a rucit magáról. Lassan eljutott a fenekemig is...

(2017-04-20) : Lili masszázsa során körbejárta ujjával egész testem. Kezdve az achilles alsó eredeténél, bő óra alatt eljutott a koponyacsont határára. Törékeny testét látva ember nem gondolná mics...

egyeztetési probléma: 1db
(2018-07-24) : Akár reggel hívtam akár délután érdekes módon mindig be volt táblázva. Nem tudom egyáltalán minek hirdet.