A nem nálunk hirdetők beszámolói prémium vendég előfizetés nélkül kikerülés után 7 napig olvashatóak
NAGYON JÓ szexpartner beszámoló

Amanda528

Kiemelt törzshirdető

-

Beküldve: 2016-10-11 22:42:05

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Szia.Köszönöm szépen az újjabb beszikét..Nagyon örülök neki mert már egy jó ideje nem kaptam..Én is nagyon jól éreztem magamat veled.Igen én egy kicsit csacsogos vagyok,pont ahogy írtad.De szerintem ez fontos a jó kapcsolat kialakításához.Szeretem megismerni egy picit a partneremet.De akkor majd legközelebb picit visszaveszünk a csacsogásból..

Beszámoló Amanda528 +36705553735 83384 szexpartner

RosszQtya a 2016-10 hónapi randiján történteket írta meg Amanda528 hirdetővel
Egyeztetés
Elérhető:
5
VTR kommunikáció:
5
Hétvégén indítottam egy VTR-s egyeztetést, melyre vasárnap este reagált, és megbeszéltük, hogy a keddi randink végső egyeztetését még hétfő délelőtt megejtjük. Így is volt, én kerestem késő délelőtt, és megbeszéltük a részleteket, címet is kaptam, és legközelebb már a randink időpontjában a kapuból hívtam.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
3
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
A címet jól jelöli a térkép, Árpád hídtól gyalog 3 perc jó tempóban, kényelmesen 5. Mivel nagy tömegközlekedési csomópontnál van, így a BKV elsőrangú, autóval viszont művészet parkolót találni, még a szomszéd utcában fizetőst is alig, érdemes hamarabb jönni és ezt bekalkulálni.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A ház egy régi gangos bérház annak minden hátrányával. A lakás pont az ellentéte, nagyon szuperül felújított, otthonos kis szoba-konyha lakás. Belépve előtér+étkező+konyha fogad, innen ajtó vezet az egyetlen szobába. Jól berendezett, hatalmas franciaágy, kisasztal, komód, beépített szekrény az ajtaján a "mozizó üveggel". A szoba hátsó részéből nyílik a fürdő. Felújított ez is, modern zuhanykabin, mosdó, jópár tusfürdő, szájvíz, higiénia is elsőrangú.
Amanda528 külseje
Amiben fogadott:
4
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
A hölgyről jópár fotó látható, az arckitakarástól pedig nem kell félni;) Ilyen gyönyörű zöld szemekkel ritkán találkozok, mint az övéi. Nyaka csábító, cickók kicsit puhák, de a bimbók nagyon merevíthetőek, poci semmi, punci istenien nyalható és nedvesedő, popó kicsi és feszes, fenoomenális látványt nyújt hátulról élvezkedőknek. Lábai hosszúak és formásak, én is megsimogattam, néha előjön belőlem a "lábfetisiszta" kicsit :) És állandóan csacsog, a szó legjobb értelmében, nagyon jót beszélgettünk - is :)
1. Amanda528 +36705553735 beszámoló Budapest 83384 erotikus masszázs
3. Amanda528 +36705553735 beszámoló Budapest 83384 erotikus masszázs4. Amanda528 +36705553735 beszámoló 2016-10-11 22:42:05 erotikus masszázs 833845. Amanda528 +36705553735 beszámoló 2016-10-11 22:42:05 erotikus masszázs 833846. Amanda528 +36705553735 beszámoló 2016-10-11 22:42:05 erotikus masszázs 83384
Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
4
Aktus:
5
Csók:
4
Gumis francia:
4
Ujjazni:
4
Pornós feeling:
3
A kapuban megcsörgettem, hogy itt vagyok, elémszaladt és beengedett. Kicsit fázós nap volt, esőszitálással, gyorsan meg is melengettem a kezét. Cipőlevétel után leültünk az ágyra, és máris az autóvásárlásról beszélgettünk, úgy in medias rex, de én lassan felálltam, és le is vetkőztem, hogy azért a jövetelem célja felé is tereljem ügyünket :) Kaptam egy finom, illatos, tiszta törölközőt és már csobogott is a zuhany kinn, velem együtt. Siettem vissza, és egyszál masnis bugyingóban fogadott, felülsemmi variációval, amitől kicsit elakadt a szavam, de a törcsimnak még gyorsan kerestem helyet, mielőtt melléhuppantam :) Egyből csókkal kezdtünk, közben kezeim cirógatni indultak (nyakat, hajat, homlokot, arcot, ciciket, hátat, pocit, combbelsőt, puncikát), nyelvem pedig a nyakát és cicijeit vette célba. A hatás hamarosan kőkemény bimbók és sóhajok formájában meg is jött. Hanyattfeküdt, lábai közé vetettem magam, és már csókoltam is ott, ahol eddig csak a kezeim jártak. A bugyin keresztül simán éreztem gerjedelmét, de hamarosan egy mozdulattal kibontottuk oldalt a masnikat, és .... mennyország! Csodás punci tárult elém, muszáj is voltam kényeztetni. A halk sóhajok erősödtek, ujjacskám is bevetésre került, de szerintem az áhított cél nem jött el Nála. Felült, és próbált Ő is nekem kedveskedni, de annyira szerettem volna szeretni, hogy törökülésben ölbe kaptam, és újra csókolni kezdtem felről le.. és újra... kértem vv-t, és most már benne, folytattam ugyanezt. Mikor elfáradtunk ebben a pózban, akkor fordultunk kutyusba, a kedvencébe... a szuperformás popsit picit harapdálva, a puncit aláfekve nyalva kényeztettem, miközben hátulról tettem magamévá. Persze kezem sem lankadt, csiklóját izgattam, melleit simogattam állandóan... így lett végünk végül, zihálva mentem el. Hagyott lenyugodni, majd letisztogattam magam, és elheveredtünk beszélgetni.. ... ami annyira jól sikerült, hogy kerek 5 perc maradt az órából, mikor megbeszéltük, hogy ez az idő kevés lenne mindkettőnknek, így inkább megegyeztünk a következő szeánszunk tartalmáról :) Gyors tusi, kicsit beszélgettünk még, majd csók után a távozás fájó mezejére léptem...
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Megmondom férfiasan, hogy túlbeszéltük az elején, a végén jutott eszembe, hogy ez még elmaradt. Ő egyszer sem jelezte, teljesen diszkréten kitettem a kisasztalra, mikor nem figyelt. Átlagos rózsaszálat hagytam ott, egy átlag feletti élményért!
Rózsacsokor
RosszQtya nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Ő egy élmény, és ritka, mikor egy randi után azt tervezem, tervezzük, hogy mit fogunk csinálni a következőn, és a következőn.... Na, Ő ilyen Hölgy! Kéretik vigyázni reá!

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Amanda528 szexpartner beszámolójáról


2016-10-12 11:15:12
Nem nagyon tudtam összerakni a képet, amit elénk vetítettél, bár erősen vizuális az agyam, mégsem sikerült teljesen. Attól még élveztem írásod.

2016-10-12 09:52:04
Jó kis beszámoló lett egy remek élményről. De légy szíves mellőzd a végéről ezt a kéretik vigyázni rá szöveget, mert úriember magától is vigyázz minden hölgyre, aki meg nem annak 100x is írhatod, akkor se számít. Ezért most már eggyel rosszabbra szoktam értékelni aki ilyen elcsépelt sablonnal zárja a beszámolóját.
Mutasd mindet

FunkciókAmanda528 legfrissebb beszámolói

istennő: 4db
(2023-10-18) : Leért a tövéig,megcsókolta, majd üdvözölte a zsákos családot is. Mire észbe kaptam,a golyszik felváltva el-el tünedeztek Kedvesem falánk ajkai között, miközben tenyerével lágyan simogatta elárvult cerkámat.

(2020-12-16) : Jóleső csókcsatát követően lassan elszakadtam Kedvesem buja ajkaitól, és elkezdtem a kedvenc,Déli tájakat felfedezni. Először is természetesen ,,elakadtam'' Amanda hívogatóan formás kebleinél, alaposan felderítve a selymes bőrfelület minden négyzetcentiméterét,majd miután megvolt a terepszemle, üdvözöltem az immár keményen ágaskodó bimbókat is,nehogy véletlenül kimaradja(na)k a jóból.

(2020-07-14) : Először lassan ki-be csúsztatta, majd elengedte foglyát,és a makktól a zsákos családig végig csókolta bűntársamat, közben igyekeztem én is kényeztetni.

felejthetetlen: 16db
(2022-03-17) : Ütemes rugózását,és forrón szorító kelyhét érezve kezdtem megijedni,hogy randink csúfosan rövid véget ér ,de Ő mintha olvasott volna a gondolataimban,lassított,majd szembefordult velem,és újra lassan pacizni kezdett,miközben igyekeztem az előttem táncoló szépséges ikreket minél gyakrabban csókolgatni.

(2021-09-30) : Egy kis idő múlva egy mozdulattal lekerült róla a bugyi így még könnyebben odafértem a puncihoz. Most ő kezdte az irányítást. Én pedig engedtem a csábításának. Belecsaptunk a lecsóba bumm bele a közepébe. Szó szerint most élből 69-es pózzal kezdtük.

(2021-06-14) : Ekkor magára hagytam a kellemes cici-játszóházat,és tovább kalandoztam eredeti célom felé,ahol egy tükörsima,illatos kelyhet találtam.Először csak finom csókokkal illettem,majd benyalintottam a kis szárnyacskák közé, ahol érezve a kedvező fogadtatást, nyelvemet az eleven lüktető nedves nyílásba süllyesztettem.

nagyon jó: 26db
(2021-08-05) : Csókolózás, simogatás mindkettőnk részére majd idővel lekerült a bugyi és ismét felfedeztem Amanda minden porcikáját. Nyelvvel kényeztettem, amit jól fogadott, majd kölcsönössé vált a dolog. Később az én kedvencemet a lovaglást kombináltuk Amanda kedvencével, így elsőre háttal lovagolt meg. Majd megfordult és a gyönyörű melleit simogattam, miközben csókolóztunk... A következő póz a misszionáriusok kedvelt póza lett, később a lábait a nyakamba vettem...

(2020-11-09) : Mondta most ő jön felülre és már ágaskodó szerszámomat vette szájába finoman érzékien szopva, mindezt úgy, hogy felém fordította nagyon formás popsiját így 69-ben folytattuk egymás gyönyörének fokozását, ami részemről egy isteni nyalakodásban bontakozott ki mert mindenét elértem, finom nedvekben bővelkedő punciját csiklóját, de még azt is megengedte, hogy popsiját széthúzva rózsájába is bedugjam nyelvem.

(2019-12-09) : A világ legszebb punciját az arcomba tolta!! És közben kellemes szopkodta a farkam, golyókat is kellemesen kényeztetve.

: 31db
(2023-01-15) : Néha kézzel, néha szájjal okozott örömöt a farkamnak, nagyon finoman játszott a szerszámomon, ért hozzá. Én közben húztam arcomra a popsijánál fogva, hagy nyalogassam tovább.

(2022-05-07) : Nagyon finoman nyaltam, és tetszett neki, nemsokára a középső ujjamat is igénybe vettem, végül a mutatóujjam is játékba került. Igencsak felizgattam, majd megszólalt, hogy már ős is szeretne nyalakodni. Nem ellenkeztem. 69-be fordultunk és folytatódott a élvezet.

(2022-01-03) : Elsőnek beszélgettünk, majd lezuhanyoztam és egymásnak estünk... orálisan! Semmi más nem történt, mintha érezte volna mire van szükségem. Jó sokáig tartott, és nagyon jó volt!