Kiemelt
Kingus(30+)
Budapest XI.
Neten lévő BÁRMYELYIK hirdetésről írhatsz beszámolót, nem csak a nálunk hirdetőkről
JÓ szexpartner beszámoló

Rubi

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2016-10-08 02:14:36

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Szia kedves Köszönöm a beszámolot ,bár nem mindenel értek egyet amit leírtál és remélem nem haragszol de erre szeretnék reagálni.27beszamolom van rajtad kívül senkinek nem volt a külsömmel problémája.A képeim amatőr képek ezért se akartam profit,hogy mindenki olyanak lásson amilyen vagyok valójába én nem titkolozok ilyen vagyok mindenkinek más az ízlése de ez így jó.Ha nem vagyok az ideálod nem értem miért látogatál meg,hisz más is van aki ennyi mindent vállal.Olvastam a másik kedves hirdetőről irt beszámolod és láttam ő se vállalta a popsit ez nem az én hibám sajnos 20cm felett nem bírom de én ezt nem is tagadtam sose.:) Köszönöm amúgy én jól éreztem magam veled -es várlak vissza szeretettel máskor is.Ne haragudj de szeretem ki írni magamból amit nem tartok igazságosnak vagy bántó számomra.Csók neked !!!

Beszámoló Rubi +36208005501 83312 szexpartner

thewanderer a 2016-10 hónapi randiján történteket írta meg Rubi hirdetővel
Egyeztetés
Elérhető:
4
Rubi ügyes nő ezért elfoglalt is. Szerencsémre Vasárnap és a szavazás együttállása miatt sikerült még az napra időpontot kapnom nála telefonos egyettetés után.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
4
Egyértelmű a cím:
5
Megmondta a címet előre telefonba, ahova könnyű volt telefonos térképpel odatalálni. A cím pontos volt, a házszám egyértelmű.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A hely egy nagy lakóház emelete. Bejutás kapucsengővel, Rubi nyitott ajtót képein is látható egyik ruhában. Nem panel, kulturált, otthonos lakás, elmondása szerint csak Ő van ott. Fürdési lehetőség tökéletes, törcsi, több tusfürdő, szájvíz, pohárka rendben minden a helyén.
Rubi külseje
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
3
Higiénia:
5
Arc:
3
Tetszett:
4
Rubi képei a valóságot tükrözik telt, nőies nő, van mit rajta markolni. Talán pár kilóval több mint képein. Őszinte leszek, Rubi külsőre nem az esetem, inkább bőséges repertoárja és pozitív beszámolói miatt látogattam meg. Ezért viszont nem pontozom le.
1. Rubi +36208005501 beszámoló Budapest 83312 erotikus masszázs
3. Rubi +36208005501 beszámoló Budapest 83312 erotikus masszázs4. Rubi +36208005501 beszámoló 2016-10-08 02:14:36 erotikus masszázs 833125. Rubi +36208005501 beszámoló 2016-10-08 02:14:36 erotikus masszázs 833126. Rubi +36208005501 beszámoló 2016-10-08 02:14:36 erotikus masszázs 83312
Action
Ujjazni:
5
Pornós feeling:
3
Barátnő feeling:
4
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Mélytorkos francia:
4
Aktus:
5
Csók:
4
Profi masszázs:
5
Popó izgatás (férfiaknak):
5
Érkezésemkor Rubi nyitott ajtót, falatnyi egyrészes ruhában. Bemutatkoztunk, cipő levetése után bekísért a tetthelyre. Ott megbeszéltük az anyagiakat, mert először voltam nála, és nem is emlékeztem pontosan. Én túl sokat mondtam amit Ő kuncogva alacsonyabbra korrigált. Leraktam majd a törcsivel elvonultam fürdőbe, amíg Rubi vizet készített be nekem és levetette ruháját. A víztől jeges számmal csókolóztunk és kézzel fedeztük fel egymás testét. Rövidesen elém ült és merevedő tagomat kezelésbe vette, majd ledőlt az ágyra, ekkor én adtam szájába a szerszámot. Ezek után hátra vágtam magam és hosszú isteni francia kényeztetést kaptam. Volt sokminden az étlapról, hosszú és finom popsinyalás, mélytorkos. A szerszámom bár nem sikerült teljesen eltűntetnie, de kitartóan próbálkozott nagyobb méretem ellenére. Sajnos ebből az okból a popsi is kimaradt. A kb 20 perc francia élvezkedésem után gumit kértem és hátulról támadtam. Tömtem rendesen a húsos szeméremajkú nedves puncit, amit Rubi is élvezett, vagy elhitette. A big bang után hagyott lenyugodni, letisztogattunk engem eldőltem és eztán már csak beszélgetés masszázs maradt, ezeket is kellőképp ügyesen csinálta.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
100 % korrekt. Bár nem volt mindenre lehetőségem amit szerettem volna azért megérte. Pesti átlag alatt.
Rózsacsokor
thewanderer nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Rubi ügyes intelligens lány, nem sokan vállalnak annyi mindent mint Ő, és mellesleg laza jó hangulatban lehet vele kommunikálni. Lehet még visszamegyek.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Rubi szexpartner beszámolójáról


2016-10-11 22:34:35
Rubi reakciója érthető is, meg nem is. Van az úgy, hogy az ember nem aszerint választ, hogy mennyire tetszik neki a vizuális rész, inkább az étlap bősége vonzza. Szerintem korrekt a beszi, nem éreztem sértőnek kicsit sem. Annak viszont örülök, hogy nem vagyok 20 cm fölött - bár így is volt, aki túlméretesnek ítélt. Nem kellemes érzés a helyszínen szembesülni ezzel. Jobb inkább előre tisztázni a paramétereket még telefonon. Gondolom, a lányoknak is :-)
Mutasd mindet

FunkciókRubi legfrissebb beszámolói

istennő: 8db
(2019-04-06) : PILLANATOK MÚLVA MÁR IS A KÖLCSÖNÖS FRANCIÁS KÉNYEZTETÉSBE KEZDTÜNK MELY AZ ÉN KEDVENC PROGRAMOM.MEGKAPTAM AMIÉRT MENTEM AZ UTOLSÓ CSEPPIG HOMLOK HORPADÁSIG KÉNYEZTETETT.

(2018-12-05) : A tisztálkodás után a hatalmas ágyon támadtuk meg egymást max kényelemben.Most csak egy totális franciás ellátásra vágytam 69-ben mindkettőnk örömére sikeredett "kómáig,

(2018-08-17) : Állva kezdtünk csókolózni, közben természetesen simogattuk egymást, Rubi pedig előbb kézzel üdvözölte a barátom, majd letérdelt, és szájjal folytatta a kényeztetésem

felejthetetlen: 24db
(2024-03-05) : Rubi franciája kifejezetten érzéki, barátnős, lágyan de mélyen, kérdezve, hogy nem érzékeny-e valahol. Nagyon figyelt rám, szinte rezdüléseimből érezte, hogyan szeretem, közben ahogy előttem térdelt, csodás látványt nyújtott kerek feneke felülről.

(2019-07-19) : Ő ebben a legjobb! Bőnyálas igazi mélytorkos ,tövig elnyelve a cerkát nagyon nagy szopás!!!

(2019-02-08) : Ezután az ágy, oldalról 69, majd gumit kértem, és síkosítás után kiskutya-pózban óvatosan elkezdtem dugni a popsiját. Az óvatos után egyre lendületesebben, aztán amikor éreztem, hogy közel a vég, akkor gumi le, hanyatt feküdtem, és megkértem, hogy cumizva fejezze be. Hatalmasat lőttem a szájába/torkába, amit az utolsó cseppig eltüntetett. :)

nagyon jó: 41db
(2024-01-30) : Az orra a hasfalamon koppant, brutál volt. Ez így ment egy jó darabig és közben (már amikor nem volt tele a szája) különböző apró kis megjegyzésekkel húzott mégtovább. Majd kipróbáltuk a 69-et két formációban is.

(2020-12-16) : Forró ajkaival rácuppant a makkomra, majd szájába tovább engedve férfiasságomat lágyan szopni kezdett, s rövid kalibráció után kisvártatva teljesen elnyelt. Kezezés nélkül fejét néha oldalra fordítva szopott, egyik kezével a golyókat masszírozva érzéki ajkai között a farkamat teljes hosszában tövig járatva jól érezhető szívással kényeztetett.

(2019-02-13) : Ezután Rubi a hátára feküdt én féltérdre ereszkedve voltam fölötte és folytatódott a fergeteges francia, ami ebben az esetben kényszerfrancia volt. Barátom gyakran eltűnt Rubi szájában teljesen.

: 65db
(2024-02-28) : Nyitott, kedves, jókedvű, bújós, odaadó. Barátnő érzés csillagos ötös! Mint ahogy francia is. Nekem életem egyik legjobbja. A sztenderd formagyakorlatokban zajlott az akció. Nem tudnék különbséget tenni, melyik volt a legszuperebb, mindegyiket nagyon élveztem.

(2024-01-04) : Kis egyeztetés után valami fergeteges franciába kezdett, aztán az ölembe ült és elkezdett lovagolni, szemembe nézett és dobott egyet a haján, azt hiszem tudja, hogy kell megoldani, hogy valami gyorsan végezzen.

(2023-09-02) : Szinte válaszra se maradt időm és ismét a szájába voltam. Isteni mélytorok technikájának köszönhetően kőkeményre szopott, de most valamiért a gumit nem bírtam olyan jól, így a szex most elmaradt,