Szavazz a beszámolókról, ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot kap!
JÓ szexpartner beszámoló

Valéria

V.I.P. hirdető

-

Beküldve: 2016-09-13 11:47:46

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
4
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Kedves Holló!)

Nagyon szépen köszönöm a figyelmességedet az édességet illetően.)
Nagyon finom volt:)
Köszönöm,hogy megtiszteltél jelenléteddel,
és lehetőséget tudtál teremteni közös, aktív időtöltésünkre;)

Várlak vissza:

Valéria

Beszámoló Valéria +36706536591 82784 szexpartner

Hollo4 a 2016-09 hónapi randiján történteket írta meg Valéria hirdetővel
Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
4
Már régóta leveleztünk és chaten is beszéltünk, egyszerű vele kommunikálni és abszolute szolgálatkész.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Én kocsival mentem és az alleban parkoltam, a tömegközlekedés is rendben van és forgalom is volt rendesen.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
4
Hely diszkréció:
5
Átlagos bérház átlagos bérlakása, fürdő rendben két ajtós a bejutás, nem is tudom voltam e ilyen fürdőben már kicsit fura volt. Az ágy is szép nagy bár eddig ahol voltam, ott ha volt gumis lepedő az ágyon, ott tettek fel egy plusz nem gumis lepedőt is, hogy meglegyen a komfortérzet.
Valéria külseje
Tetszett:
3
Adatok valóságtartalma:
3
Amiben fogadott:
3
Higiénia:
3
Arc:
3
Külsőre nem találtam annyira vonzónak, mint gondoltam, viszont az odaadása, a kedvessége, a stílusa és az egész személyisége igazi egyéniséget sugall. A külső megítélése minden esetben egyénfüggő, mindenkinek van véleménye. A képek amúgy megfelelnek a valóságnak, bár arcos fotó igazán lehetne megfelelő rang után, retus lehet, hogy van de igazából jó oldalról van fotózva.
Combfixben és egy szexi fekete-vörös fűzőszerüségben fogadott vörös bugyival. Alacsony nagyon (igaz pont azért mentem), vörös vállig érő hajú, láthatóan túl van a szülésen ez a pocin és a cicin is meglátszik, ennek ellenére elég jól karbantartja magát. Alkatra vékony, de sportos. Kerek feszes popsi.
1. Valéria +36706536591 beszámoló Budapest 82784 erotikus masszázs
3. Valéria +36706536591 beszámoló Budapest 82784 erotikus masszázs4. Valéria +36706536591 beszámoló 2016-09-13 11:47:46 erotikus masszázs 827845. Valéria +36706536591 beszámoló 2016-09-13 11:47:46 erotikus masszázs 827846. Valéria +36706536591 beszámoló 2016-09-13 11:47:46 erotikus masszázs 82784
Action
Aktus:
5
Csók:
2
Popó:
5
Ujjazni:
5
Barátnő feeling:
2
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Natúr francia végig, szájba:
5
Mélytorkos francia:
5
Érkezésem után gyorsan tus és hajrá, apró csókokkal kezdtünk de nem az a csókolózós típus így a továbbiakban nem erőltettem.
Aztán szép lassan elkezdett ismerkedni a főszereplővel, mikor már kellőképpen felcsigázott levetettem vele a fűzőszerüséget (...) aztán később a bugyit is levette, mivel ahogy mondta kicsit fülledt volt már a levegő és melege volt benne. Ahogy felmérte a méretem egyre jobban csak arra koncentrált, hogy hogyan is tudná koppanásig bevenni kicsit igazított a fején, de alig észrevehetően, mivel ilyenkor elterelte a figyelmem egy kis zacsinyalogatással, aztán egyszer csak leküldte teljesen, hát az valami eszméletlen volt, közben dicsérgette a szerszámom és szinte elhanyagolható volt a tény hogy közben elsültem.
Mivel én nem lankadok le egyből ezért gondolom úgy érezte, hogy ö sem végzett és szopott tovább változó intenzitással.
Egy kis pihenőt tartott míg összefogta a haját hogy "legye mibe kapaszkodnom" :) 69be fordítottam hogy előkészítsem a terepet a folytatáshoz.
Na szóval az újratöltődési időszakot a főszereplő, mert aki nem pihen annak az a neve állva viselte, mondjuk panaszra nem volt oka, mert végig szájban volt.
Gumit kértem és hátulról bevágtam a popóba olyan szűk volt, hogy na, de semmi szisszenés vagy várj lassabban nélkül tövig csúszott benne, persze volt megfelelő síkosítás és egyből vágta.
Fogtam a kis testét a csípőnél majd a vállát, húztam magamra mint koldus a takarót ő meg tolta magát rám, ahogy csak bírta a lökésektől na itt hatalmasat élveztem. Aztán tisztálkodás és kis pihi, ekkor kinéztem az órára és láttam hogy csak fél óra telt el és kezdett tudatosulni bennem, hogy nem fogom bírni a 2 órát....
Ez főleg a munka a stressz és a részemről hiányzó kémia oka is lehetett.
Jeleztem is neki, hogy nem fogom bírni, mert kifacsart már most, kedvesen mosolyogva az mondta hogy majd meglátjuk.És ezzel a lendülettel elindult vissza szopni...
NA itt újra kitérnék, hogy lehet hogy írtam pár negatívumot a külsejére, DE HOGY LELKESEDÉSÉRE ilyet nem lehet mondani az biztos eddig még SOHA senkinél nem voltam ilyen figyelemben részesítve, azaz inkább, hogy állandóan benne voltam valamilyen formában.
Tehát mikor már azt hittem, hogy fél óra és többre nem leszek képes ő kitartóan csak szopott teljes átéléssel, teljes testtel. Ezt annyira jól csinálta, hogy mégiscsak életet lehelt belém. Ezúttal a hátára fektettem és úgy tettem be, de most punciba akartam, na itt kicsit átalakult a ki dug kit életérzés annyira tolta rám magát onnan lentől és abban a pózban viszont a kockák látszódtak a hasán nem a terhesség jelei, nagyon kemény 5 perc lehetett, mert totál kifáradtam és mondtam neki, hogy most akkor dolgozhatsz te :) nem mintha eddig nem segített volna be. Amúgy remélem jól láttam hogy ekkor el is élvezett.
A pózváltásban én feküdtem a hátamra és ö fölém guggolt beigazította magába és belekezdett volt csattogás is rendesen dőlt a víz rólam lehet, hogy róla is arra már nem tudtam figyelni.
Valahol itt volt a vége az egy órának és meg is egyeztünk hogy ennyi elég lesz mára. Öltöztem és indultam haza. Sajnálom hogy nem volt jött össze a 2 óra mert az az ami Valériánál totálisan megérte volna.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
3
Előre kitettem az asztalra aztán mikor módosult az idő miattam, akkor természetesen a kitettet is módosítottam.
Rózsacsokor
Hollo4 nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Sajnos akármennyire is igyekezett nem tudott annyira feloldani, hogy kizökkenjek a hétköznapból. Erre sok minden közrejátszhatott, mert máshoz készültem, aztán más elvárásaim is voltak felé, a képeken nagyon bejött, aztán személyesen nem tudom miért, már nem annyira ugye kinek ki és mi tetszik szubjektív.
De nagyon sajnálom, hogy nem a kémia nem jött össze részemről, mert iszonyatosan jó szolgáltató aki tényleg csak rád figyel. És a két órás csomag nagyon megérte volna.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Valéria szexpartner beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.Mutasd mindet

FunkciókValéria legfrissebb beszámolói

istennő: 7db
(2024-01-03) : Mindenesetre magkaptam a kellő stimulenst, én sem maradhattam rest, reggel még erőm teljében, igyekeztem ennek a kis energiabombának pár perc örömöt okozni. Gondolom sikerült, a visszajelzések, s a következők ezt erősítik meg. Olyan kölcsönös franciás gabajodásban kerültünk, hogy az ágy nagy mérete is kevésnek bizonyult. A kis huncut mesterkedése egy újabb adalék a női praktikák tárházából. A kis mini vibrijével érintgette meg az amúgy is kemény phaloszom, amit az ott akkor kapott! Némi képzavarral, a Laokoon-csoport villant fel előttem.

(2023-01-04) : Leírni valóban nem egyszerű, olyan finom, szerethető franciában volt részem, mintha az enyém lenne az utolsó amit megkaphat.... Kölcsönös kiéhezettség esete forgott fenn! Amire nem igen volt példa eddig, csupán erre a kölcsönös kényeztetésre(pl. 69) elszállt 40 perc. S még nem dugtunk... MERT AZ JŐTT

(2022-11-09) : A látvány,Ő amint torkában a phalosszom, puncija immár szabadon, előrehajolva megkóstoltam, remek íz, melegség, faltam ami elém tárult. Kölcsönös nyögések közepette helycsere, picit másként jött most a 69.

felejthetetlen: 31db
(2024-01-31) : Finom nyalintások, szívogatás, némi golyósimogatás és kb húsz másodperc alatt a főnök teljes büszkeségében állt és csúszott ki és be a csókos szájba.

(2023-11-14) : Ágyon várt, megálltam előtte és máris ágaskodó farkamat be is kapta! Ismertem a francia tudását , nem ért meglepetés, nincs kéz csak szájmunka! Mélyen, koppanásig, nem kell tennem semmit,

(2023-10-16) : Kis idő elteltével elképesztően finom francia tudásával harcrakésszé varázsolta a farkamat, kértem hogy a popsijával lovagoljon meg. Kis lovaglás után több pózt is kipróbáltunk, a végén visszatértünk a mélytorkos franciához.

nagyon jó: 26db
(2023-04-24) : Fürdés után egy szál tangában várt amivel hamar sikerült felkelteni az érdeklődésem. Hamar szájába vette az irányítást egy nagyon kellemes franciával. Itt már volt szerencsém megismerkedni mélytorkos technikájával ami nagyon pazar volt.

(2023-04-07) : Klasszikus dogiban folytattuk, ekkor kérdeztem mit szólna ha most áttérnénk a popsira. Igen válasz után próbáltam óvatosan behatolni a popsijába, hogy ne okozzak fájdalmat, ez úgy érzem sikerült is. Pár óvatosabb mozdulat után befogadott teljesen és nagyon jól lendületesen lehetett dugni a popsiját.

(2022-07-04) : Hátára kértem hogy feküdjön majd szép lassan a kisebb méretü cicik kényezetése után lekerültem illatos puncijához amit elkezdtem kényeztetni szerencsére nem sokat kellet tevékenykedni mert viszonylag hamar eljutattam a csúcsra amit megköszönt ,majd ezután én feküdtem hátamra sikositás után belémült majd vágtázni kezdett amit én alulról én is támogattam ,egy idő után gondoltam jó volna kutyusba fordulni ,

: 34db
(2024-03-07) : Majd lassan a hasamat csókolgatva elért a fèrfiasságomhoz. Ott lágyan elkezdett kéz nélkül franciázni. Teljesen eltüntettet a szájába és a torkában. Ezt hosszú perceken keresztül csinálta . Később váltottunk 69 pózra úgy hogy ö alulra került.

(2024-03-02) : Jó sokáig ment a változatos franciázás, oda-vissza, mindenhogy. Már vagy egy félórája csináltuk, elég intenzív módon. Mivel az idő rohant és sajnos az esetleges hosszabításra nemleges választ kaptam (köv vendég miatt), ezért gumit húztunk.

(2023-01-11) : Előre hajolva pont elértem a punciját így miközben szopott tudtam kézzel izgatni, a kis apró piercingje  is nagyon bejött. Időről időre izgatta a heréimet is, végignyalta az egészet de a hagngsúly teljesen a mélytorkozáson volt.

rossz: 1db
(2013-08-21) : Nagyon konfliktus kerülő vagyok, a tapintat és a tisztelet sosem hagyna sarkon fordulni még ott az ajtóban, így figyelmen kívül hagyva a kezdeti, fent említett esztétikai problémákat, ledobtam a cuccaimat és maradtam.