A nem nálunk hirdetők beszámolói prémium vendég előfizetés nélkül kikerülés után 7 napig olvashatóak
NAGYON JÓ szexpartner beszámoló

ALICE

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2016-08-25 10:56:51

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló ALICE +36307482875 82338 szexpartner

Csiszokpirkefogó a 2016-08 hónapi randiján történteket írta meg ALICE hirdetővel
Egyeztetés
Telefonon hívtam, köszöntünk és már kérdezte is, h "Hányra akarsz jönni?". Imádom. Hamarosan indulhattam is.
Megközelítés
Kocsival közelítettem szokás szerint, parkolás a ház körül nem okozhat gondot, hely dögivel van. Fizetős, de nem tétel. "Tömeg" is van a közelben de lehet az pár perces sétát jelent a kedves MT-nak...de megéri.
Helyszín
Panelház emelete, a lakás hangulatosan berendezve, fürdőszoba káddal, zuhanyfüggönnyel, kilépővel, pár tusfürdővel, hangulatvilágítással. A szobában, keskenyebb franciaágy a cselekménynek, szék a ruháknak, polc az ajándéknak.
ALICE külseje
Nem egy playmate alkat, vékony, nagyon vékony, a képek visszaadják, h mire lehet számítani. Amit viszont nem adnak vissza...van valami légies könnyedség a mozdulataiban, és olyan erős szexuális kisugárzás árad belőle, h csak na...bár ez szubjektív...rám mindig olyan hatással van, mint a féreghajtó...kihozza belőlem az állatot.
1. ALICE +36307482875 beszámoló Budapest 82338 erotikus masszázs
3. ALICE +36307482875 beszámoló Budapest 82338 erotikus masszázs4. ALICE +36307482875 beszámoló 2016-08-25 10:56:51 erotikus masszázs 823385. ALICE +36307482875 beszámoló 2016-08-25 10:56:51 erotikus masszázs 823386. ALICE +36307482875 beszámoló 2016-08-25 10:56:51 erotikus masszázs 82338
Action
Gyors zuhi után szobába vissza, fehér fehérneműben várt, kis puszik ide oda, utána már ült is le az ágy szélére, szájába vette amit kell és onnantól elszabadult a pokol, meg az indulatok...kb háromnegyed órán keresztül dugtam a száját...de inkább a torkát. Volt ott minden, amilyen póz csak eszembe jutott, bőnyál is akadt rendesen amit néha letörölt, néha kis kezezés de csak, h pihenjen, bár addig is a szájában voltam. Cuppogás, ipari porszívó hatású vákuum az nem volt, meg ráköpködés..tehát nem nevezném pornós szopatásnak...de nem is kellett...így is fantasztikus volt. Közben én is nyalakodtam kicsit, szemmel látható, füllel hallható kitörő eredményt nem sikerült elérnem, de néha pár halk nyögdécselés, kis remegés arra utalt, h talán egy kicsit sikerült neki örömet szereznem...bár nincsenek illúzióim. Vége a szájába ment, torokra azt hiszem nem szabad, bár nem lenne rossz, de nem bántam. Utána összerogytam, elvarázsolt...piszok mély a nyúl ürege... Pohár víz, zuhany, öltözködés, könnyes zsebkendőlengetős búcsú, főhős eltámolygott rogyadozó térdekkel széles nagy mosollyal a naplementébe, függöny...
Elszámolás
Letettem a polcra a pesti átlagot, eljövetelemkor még ott volt. Nem került szóba.
Rózsacsokor
Csiszokpirkefogó nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető beállítása szerint fél órás randira 25, egy órás randira 40, másfel órás randira 60, két órás randira 80 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Kicsit lehet "megkínoztam" szegényt, de mint mondtam, teljesen elvarázsolja az embert. Szívem szerint már most visszamennék. Ismét nagyon jól éreztem magam. Nem tudok mit hozzáfűzni. Biztos, h megyek még, ha nem bánja. Köszönöm Alice, fantasztikus vagy!

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés ALICE szexpartner beszámolójáról


2016-08-25 21:30:45
A felejthetetlen minősítéshez képest elég szegényes írás...

2016-08-25 13:55:35
Nem vagy már kezdő...egy felejthetetlen szeánszhoz ez az írás méltatlan.
Mutasd mindet

FunkciókALICE legfrissebb beszámolói

istennő: 44db
(2022-01-10) : Most sem történt másként. Kis csókolózás és petting után elkaptam Alicét, és addig nyaltam a punciját, amíg be nem görcsölt a nyelvem. Szerintem mindketten élveztük. Utána előbb térdelve, majd hanyatt fekve voltam a szájában, a végén a kezeit a combjaim mellé rakva, azokon támaszkodva, felülről engedte a szájába a farkamat, én alulról toltam, majd jött az orgazmus.

(2021-10-26) : Örömmel és készséggel mondott igent, és máris védőfelszerelést varázsolt a farkincára. Majd azzal a lendülettel fölémkerekedett és lovagolni kezdett. Összesen nyolcféle pózban keféltünk (de ha a lovaglás négyféle módját nem számítjuk különbözőnek, akkor csak öt: paci, álló helyzet, kuyus, misszi és féloldalas. Eddig bírtam.

(2021-09-30) : Alice az ágyon ült én meg vele szemben álltam, mindenféle értelemben. Franciázás közben gyakorlatilag mindenhol simogattam. A cicijéhez könnyű hozzáférni, amikor meg előrébb hajoltam, hogy a popsit elérjem, vagy a punciját tudjam simogatni, Alice szinte automatikusan helyezkedett úgy, hogy kényelmesen elérjem.

felejthetetlen: 87db
(2024-02-27) : Mikor elfáradtam, feltérdeltem a szájához és úgy ahogy volt, behunyt szemmel fordult felém és kapta is már be a bőröst. Előbb finoman az ajkai közé engedett félig, majd a kerületét felmérve másodjára már torokra is engedett.

(2024-01-18) : Visszajön szájából kiveszi, nyálcsík lóg ahogy pornófilmekben, igazi pornós szopás, van hogy fejèt odanyomom,mikor tövig van akkor is ott tartom, pici kènyszer francia, Alice bírja

(2022-08-17) : Elém telepedett és mindenféle létező módon a szájába vett. Aztán a talpára állt és mélyre hajolva folytatta ugyanezt. Sokáig játszadozott, pedig kényelmetlen lehetett, át is mentünk az ágyra. Szoros ölelések, csókok, folytatódó szopogatós kényeztetés: édes Alice szája folyamatosan foglalkoztatva volt az ágyon is, vagy így vagy úgy.

nagyon jó: 74db
(2023-11-24) : Aztán hanyatt fektettem őt a franciaágyon és én csókoltam végig mindenét, ahol csak lehetett, kitalálhatjátok a száj- és nyelvmunka főleg mire irányult. Gumiért nyúlt, de én mást gondoltam: megkértem, hogy (kis újdonságként) üljön szemből a számra. Megtette, így percekig perverz malac módjára tovább élvezkedtem a csupasz combtöveken (is)

(2023-11-09) : Prímán csinálta, majdhogynem már "túl jól" is. Észleltem, hogy a nyelvében van egy piercing, ami elég "gyilkos" tud lenni a megfelelő használónál. Hamarosan gumit kértem, rá akart ülni, de azt nem kockáztathattam meg a francia után, mert már akkor is eléggé billegtem és szinte biztos, hogy pikk-pakk kivégzett volna. Úgyhogy inkább hátulról közelítettem meg. Kiderült, hogy jól tettem, az elején többször meg kellett álljak, hogy ne durranjak el azonnal. Kellemesen szűk, rozsaszín puncijának nehéz ellenállni.

(2023-09-12) : Gyorsan fordultunk, farkam koppanásig bevéve keményre szopott - mondhatnám, de igazából szerintem nem nézett ő semmit, csak hogy a gumi már pont rámenjen, felgumizva még kétszer torokra vett és utána fölém guggolva telibe beleült a farkamba. Nem volt itt szó lovaglásról vagy további romantikázásról,

: 53db
(2024-01-26) : I spinned her around with my dick still inside her mouth as she kept going deeper and deeper. I'm not a great oral giver but I do absolutely love when a girl deepthroats me from a 69 position. In this regard, Alice is the absolute champ,

(2023-09-14) : Ujjazás és francia közben Alice elkapott és egyszer csak mélyen , nagyon mélyen elnyelt. Ezt nem részletezném tovább, a fantáziátokra bízom, legyen elég annyi, hogy majdnem túlcsúszott ez a kis erotikus játék és majdnem így lett vége a randinak, de az utolsó utáni pillanatban Alice megkegyelmezett nekem

(2022-04-05) : Rá is bukott gyorsan és szinte azonnal mélytorkosan kezdett francia leckét adni. Itt kellett egy pici technikai szünetet tartanunk, hogy összeszedje magát. Az ágyra heveredtünk és folytatta a kényeztetést, mígnem 69-et kértem és én is elkezdtem ténykedni. Először nyelvvel, majd újakkal is. Időnként egészen megjött a hangja is. Ezután francia közben megkérdezte, hogy kérek-e gumit, de nem éltem vele és így szerettem volna befejezni.