Kiemelt
Most hívhatod!
Barbi(30+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Most hívhatod!
Szonja(19+)
Budapest XIII.
Neten lévő BÁRMYELYIK hirdetésről írhatsz beszámolót, nem csak a nálunk hirdetőkről
NAGYON JÓ erotikus masszázs beszámoló

Lili

V.I.P. hirdető

-

Beküldve: 2016-06-03 10:33:04

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Drága G3mini!
Először is köszönöm, hogy összehoztuk a randit, nekem is egy élmény volt. Ha lehetne írni hirdetőként beszit, azt hiszem én is ilyen felejthetetlen írást kerekítettem volna. :)
Köszönöm mégegyszer és remélem hamarosan újra pukkanhat a pezsgő...
Csók,
Lili

Beszámoló Lili +36205428423 80202 erotikus masszázs

G3mini a 2016-05 hónapi randiján történteket írta meg Lili hirdetővel
Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Talán nagyjából egy hónapja belefutottam az első beszámolójába és rögtön be is került a kedvencek közé. Aztán a második beszi után már nem bírtam magammal, mert "nem várhatok", így valami közeli és lehetetlen időpontot javasolva megkerestem egy privát üzenetben. Kedvesen jelezte és elnézésemet kérte, hogy ez most nem fog összejönni, úgyhogy akkor ennyiben is maradtunk. Egy, vagy két nappal később viszont ott villogott a kis boríték Lili üzenetét rejtve, hogy ha érvényes még a randiötletem, akkor mégis lenne rá lehetőség. Igyekeztem titkolni, hogy majd' kiugrik a szívem a helyéből, inkább csendben átvariáltam az elfoglaltságaimat, aztán visszaírtam, hogy jövök! :)
Még egy-két részletet tisztáztunk egy pár üzenetben, de azt is olyan hangulatban, hogy már itt/így is elkezdett a bűvkörébe vonni.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
3
Tömegközlekedés:
4
Egyértelmű a cím:
5
A kerület és a fotók alapján kis tapasztalattal már beazonosítható, hogy melyik forgalmasabb úton található a ház. Ebből következően sárgával megközelíteni nem lesz gond. A parkolás már kicsit problémásabb lehet, mert fizetős és alig van hely, de a Mammut megoldás lehet.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Közepes korú épület, se nem túl régi, se nem túl új. A telefonon kapott kóddal azonnal bejutottam, bár Lili visszakérdezése arra enged következtetni, hogy ez nem mindenkinek sikerül elsőre. A lépcsőház tiszta, van lift, ami mellett nagy izgalmamban én simán elrohantam. Fenn az egyik kezemmel próbáltam a mellkasomon belül tartani a tüdőmet, a másikkal meg üdvözlést kalimpáltam a wifis kémlelőnek.
Egy tágas előszobára tárult az ajtó, szemben balra, mint később kiderült, a zuhanyfülkés és minden szükséges (szájvíz, több féle tusfürdő) dologgal felszerelt fürdőszoba található. A bejárati ajtó mögül előlibbenő csoda a bal oldali nagyszobába vezetett be, annak közepén kisormányos elefántokra tervezett - így nagy teherbírású - masszázságy, a sarokban tatami. A ruháimat az ajtó melletti kanapéra hánytam le, de ha szerte-szét dobálom még akkor is táncolhattunk volna a parkettán, mert akkora nagy a szoba.
Lili külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Az előző fejezetben már megvolt a teaser... Szóval Lilihez hasonlóan gyönyörű lánnyal egyszer vagy kétszer sodort össze a sors életemben. Szerintem a most felkerült arcos fotó (ha látható még) nem tükrözi igazán, hogy élőben mennyire elragadó! Szerény, kedves mosolyú lány, de mégis ott van néha az a megjátszhatatlan vadmacskás villanás a szemeiben, amitől egyszerűen kikészülök. Ti is, szerintem, úgyhogy nyugi!
Egyébként cserfes, dumál össze-vissza, de iszod a szavait, mert okosakat mond, jól látja a világot, vannak céljai. Emellett meglepően kacér és szókimondó. Nem vulgáris, hanem stílusos. Nagyon jól áll neki! Tényleg! Hagytam is kibontakozni, nehogy az egálból intellektuális hátrányba kerüljek, aztán bukom a szimpátiát és mehetek vissza a balettba ugrálni. (Aztán ki tudja, hogy ez nála hogyan alakult... de el, mindenesetre, nem zavart.)
Hú, de régen vettek így le a lábamról pezsgőzés közben (is) - meg amúgy is! És ekkor még csak néha-néha szakadtam el a szemeitől, hogy a fekete félfűző-szerű melltartó-bugyi együttes által takart domborulatait fürkésszem. Aztán meg... Ha lenne érzékem a képzőművészethez, akkor könyörögnék, hogy álljon modellt nekem. Az arcának éle, a válla, a hátának lankái, a lábai, a fenekének íve, a melleinek eszményisége... valahogy úgy betalált nálam, hogy már-már feladtam a természetesség tökéletlenségébe vetett hitemet. :)
1. Lili +36205428423 beszámoló Budapest 80202 erotikus masszázs
3. Lili +36205428423 beszámoló Budapest 80202 erotikus masszázs4. Lili +36205428423 beszámoló 2016-06-03 10:33:04 erotikus masszázs 802025. Lili +36205428423 beszámoló 2016-06-03 10:33:04 erotikus masszázs 802026. Lili +36205428423 beszámoló 2016-06-03 10:33:04 erotikus masszázs 80202
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
Teljesen belefeledkeztem ebbe a lányba, kicsit mentegetőzve feküdtem fel a padra, amikor úgy mellékesen ráeszméltünk, hogy nagyjából 1 óra múlva, már az utcán kéne lennem. Krémet választottam Lili javaslatára, mert - abból, amit nem szív be a bőröm -, azt rövidebb idő alatt le lehet mosni, így tovább maradhatok pár perccel. :)
Lábtól indult felfelé. Érezhetően van gyógymasszőri végzettsége és tapasztalata, még úgy is, hogy igyekeztem megzavarni a koncentrációját a bugyuta bókjaimmal és suta önmarcangolásommal. No, de nem engedte magát félrevinni, s akkor is csak egy pillanatra zökkent ki, amikor elfogyott a krém, s a következő adagból meg hozzám túlságosan is illő (kövér...) mennyiséget csapott fel a hátamra, s aztán bárhogy bűvészkedett, nem akartam beszívni. Bocs. Ekkor már a lábamon, aztán a fenekemen ülve passzírozta ki belőlem profin a csomókat. Itt egy pillanatra megkértem, hogy engedje le újra a haját, s ahogy a tükörben gyönyörködtem benne, már tudtam, hogy ha nem vagyok észnél, akkor "lemaradok" róla, ezért amikor újra felfogta, inkább megkértem, hogy keveredjünk át a tatamira.
Levezetés
Natúr francia végig, testre:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Az álló tükörnél mögé helyezkedtem és segítettem levenni a melltartót. Átöleltem és magam felé fordítottam. Megpusziltam a vállát, belecsókoltam a nyakába. Talán a borostás államtól, vagy mástól, de kirázta a hideg. Visszamosolygott rám, megsimogatott. Megérintettem a kebleit, megcsókoltam a bimbóit és azért se kérdeztem rá, hogy igaziak-e (azok). Méretre, formára, keménységre... egyszerűen elképzelni sem lehet szebbet! Legörgettem róla a tangát és elhelyezkedtünk.
Olajat öntött magára. Kérte, hogy segítsek bekenni a testét, mert csúszkálni szeretne. Megérintette a farkam, megcsókolta a mellkasom, hozzám érintette a melleit. Átcsúszott rajtam keresztben és haladt egyre lejjebb. Közben apróbb puszik, érintések, ahogy a pozíció engedte. És ekkor puncival, popsival befordult félig az arcom elé!
Én belül szűkölni kezdtem (hogy ez egyszerűen kibírhatatlan!), de kívül adtam a rezignált aszkétát. Pedig... pedig egyszerűen elakadt a lélegzetem, kiszáradt a szám, már-már remegtem a gyönyörűségtől. Kényeztetni akartam! Rákérdezett a 69-re, de én kizárólag rá akartam koncentrálni, minden érzékszervemmel (már amit még nem vágott tönkre lényének tökéletessége) őt akartam befogadni.
Helyet cseréltünk, s egy-két bátortalan próbacsók után elindultam az ajkaimmal, hogy birtokba vegyem. Szabadkozott kicsit, de próbáltam megnyugtatni, hogy nincs kötelező elem, nincs elvárás, majd úgy alakul, ahogy sikerül - és elmerültem benne. Éreztem a fokozódó vágyat, az elmerülést, a hullámot, a visszafogott mámort. Ott tombolt bennem a mazochista gondolat: "Úristen! És milyen lehet ezzel a nővel szeretkezni?!" ... Nem tudom, mit ígérhetett még Lucifernek a lelkén kívül az a szerencsés, aki tudja erre a választ. :)
A gyönyörre szabott időm percei rohantak az ajtó felé (eh, micsoda képzavar), ezért Lili kissé kétségek között érdeklődött a folytatást illetően. Noha, mondam neki korábban, hogy mostmár én nem is vagyok fontos, most megnyugtattam, hogy ilyen élmények után nem lesz gond, pikk-pakk megoldjuk. Először a kezeivel érintett, majd eltüntetett a lágy ajkai között. Finoman, ritmusosan, néha nyelvjátékra kiengedve kényeztetett. Varázsolt, én meg feszültem, mert a pikk-pakk tényleg nagyon közeledett. Közbevetettem egy lezárást firtató kérdést és megállapodtunk, hogy inkább szóljak. Úgyhogy néhány pillanattal a robbanásom előtt szóltam is.
Mosolyogva letisztogatott, a tusolóban segített lemosni a hátam, közben meg finoman lecseszett a hitetlenkedő hülyeségeim miatt. Teljesen az ujjai köré csavarintott. Megzabáltam, na!
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Utólag rendeztük, én előre nem is kérdeztem semmit. Egy félkerekben egyeztünk volna meg, de mivel egyébként is csak miattam jött be (és nagyon szabadkozott, de nem is tudott volna visszaadni :P), inkább kerekítve, rendkívül elégedetten távoztam.
Rózsacsokor
G3mini nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Lili hihetetlenül elragadó csaj! Távolról sem reméltem tőle ismeretlenül ilyen közvetlen kedvességet. Remekül éreztem magam vele. Nem tudom, hogy vagy kíváncsi volt rám, vagy mindenkivel ilyen, de úgy tűnik, hogy (nekünk most) nagyon nem volt elég (egymásra) ez az idő. Nekem semmiképpen sem volt elegendő belőle ennyi. Ez a lány egy csoda. Úgy, ahogy van!

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Lili erotikus masszázs beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.Mutasd mindet

FunkciókLili legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2019-02-26) : Lassan kezdetét vette a csúszka, közben én sem voltam tétlen, kezeimmel, comjaimmal, no és Ficánkával is simogattam Lili testét. Az a lényeg, hogy minél változatosabb és váratlanabb pozitúrában találjuk magunkat, közben bőven frissítettük a gélt is magunkon,

felejthetetlen: 8db
(2019-08-21) : Vendéglátóm a masszázst a vádlimnál kezdte és nem túl erősen, de annál alaposabban haladt felfelé. Sokat beszélgettük, csapongtunk a témák között. Lili azt mondta, hogy nehezen oldódik, de ennek ellenére csacsogott, mesélt erről arról, mintha 100 éve ismernénk egymást.

(2019-05-27) : Kicsi helyes és világos bimbók , szinte rajzolni se lehetne szébbet . Olyan szépen áll a gyönyörű testen , ha ragondolok már felizgulok . Ezután mindjárt elkezdte a talaj tornát a testemen , nem kis örömömre .

(2018-11-15) : A masszírozás közben volt időnk erre, közben szépen végig masszírozott szinte észrevétlenül de szakszerűen. A lábaimnál kezdte, a vádlit külön gondossággal kezelte, a derekamnál is erősebben megdolgozott,

nagyon jó: 13db
(2019-10-07) : Tatamira vágódtam, ő meg a lábaimhoz helyezkedett az olajos flakonnal. Közben csábosan megjegyezte, hogy majd próbál úgy helyezkedni, hogy a tükörből rálátásom legyen az ikerpárra. Kellemesen masszírozott, bő olajosan, s közben eszmét cseréltünk erről meg arról. Jött aztán feljebb és feljebb, s a hátamra is szánt egy kis időt. Hol erősebben, hol pedig finoman dolgozott rajtam.

(2019-05-05) : Senki ne gondoljon itt a Gellértben kapható orvosi szakmasszázsra, de kellemes erővel és jó fogásokkal nyomkodja szét a kisebb görcsöket, csomókat az izmaim maradékából. Fenekem, hátam következik aztán, majd egy kis váll-, és nyakmasszázs jön.

(2019-05-05) : A taptól halatt felfelé, a vádlik után a comb, majd a fenekem jött, ahol sokat időzött. A masszázs alatt végig beszélgettünk. Okos, értelmes lány, jól lehet vele beszélgetni. A masszázsra nem is tudtam figyelni igazán, bár mondta, hogy engedjem el magam, de olyan szép, hogy nme tudtam nem nézni közben.

: 13db
(2019-01-25) : finoman átgyúrogatott Lili. Fogásokból érezni lehet, hogy szereti, és érti is a gyúrást, minden porcikám kapott a kezecskéiből, jól esett, akkor pont arra vágytam.

(2018-09-11) : Masszírozni kezdte a lábamat (vádlit), lassan haladt felfele. Be térdelt a lábaim közé. Sokat beszéltettem, aránylag hamar le is dobta a rucit magáról. Lassan eljutott a fenekemig is...

(2017-04-20) : Lili masszázsa során körbejárta ujjával egész testem. Kezdve az achilles alsó eredeténél, bő óra alatt eljutott a koponyacsont határára. Törékeny testét látva ember nem gondolná mics...

egyeztetési probléma: 1db
(2018-07-24) : Akár reggel hívtam akár délután érdekes módon mindig be volt táblázva. Nem tudom egyáltalán minek hirdet.