Ha beszámolót írsz, prémium vendég napokat kapsz!
JÓ szexpartner beszámoló

Karen

Normál hirdető

-

Beküldve: 2016-06-02 11:18:24

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
4
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Karen +36303993701 80166 szexpartner

Ragnar78 a 2016-06 hónapi randiján történteket írta meg Karen hirdetővel
Egyeztetés
Elérhető:
5
Az egyeztetés szokás szerint előző nap telefonon történt. Mindig előző nap egyeztetek,mert így biztosan kapok időpontot. Második hívásomkor sikerült elérnem. Ha Karenhez szeretnék menni sosem készülök "B" verzióval,ugyanis az a tapasztalatom,hogy mivel visszajáró vendége vagyok,maximálisan rugalmas és kompromisszum kész és mindig tudunk mindkettőnk számára megfelelő időpontot egyeztetni.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
4
Egyértelmű a cím:
5
A kerületben lakom,nem is túl messze,ezért számomra nem jelent gondot a megközelítés. Autóval érkezve a parkolás garázsban is megoldható,tehát diszkrét és ingyenes. Tömegközlekedéssel 2 metró végállomástól is megközelíthető a cím egy buszjárattal.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
4
Hely diszkréció:
5
Új építésű,modern kivitelű több szintes épület. Bejutás után lépcsőn fel,találkozás a Hölggyel,cipő le és séta egy szinttel feljebb,abba a bizonyos szobába. A szobában francia ágy,hangulat világítás,zene. A fürdőben kád van. Tiszta rendezett körülmények. Szájvíz,tusfürdő többféle is van,eldobható poharak,stb...,tehát minden rendben. Tiszta lepedő mindig az esemény előtt elhelyezve,nem a sok helyen tapasztalt ágytakarós megoldás játszik.
Karen külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Nem tudom felidézni,hogy milyen ruházatban fogadott. A lépcsőn felfelé menet már megkértem,hogy ne siessen annyira és csókolgattam a popsiját. Karen egy gyönyörű légiesen szép szőke lány,olyan valószínűtlenül csodaszép kék szemei vannak,hogy korábban azt hittem,hogy valami színes kontaktlencse játszik,de elmondásából kiindulva és a korábbi műköröm méretét figyelembe véve ez kizárt. Szép ,kedves mosolygós az arca,jó az alakja,formásak a lábai és a popsija fenomenálisan formatervezett.
1. Karen +36303993701 beszámoló Budapest 80166 erotikus masszázs
3. Karen +36303993701 beszámoló Budapest 80166 erotikus masszázs4. Karen +36303993701 beszámoló 2016-06-02 11:18:24 erotikus masszázs 801665. Karen +36303993701 beszámoló 2016-06-02 11:18:24 erotikus masszázs 801666. Karen +36303993701 beszámoló 2016-06-02 11:18:24 erotikus masszázs 80166
Action
Lábimádat:
5
Pornós feeling:
4
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig, szájba:
5
Aktus:
5
Csók:
5
A fürdőből vissza térve beszélgetni kezdtünk. Közel két hete nem találkoztunk,úgyhogy volt téma bőven. Annak ellenére,hogy aktívan játszom másoknál is úgy éreztem,mintha időtlen idők óta nem lettem volna nővel és a megszokott habitusomtól eltérően sokkal vehemensebben estem neki. Szokás szerint jól alkalmazkodott az aktuális kedély állapotomhoz és vadul viszonozta a csókjaimat,érintéseimet. Karen fantasztikusan sok oldalú szex partner.
Itt térnék ki a mostanában többször említésre kerülő "melltartó" dologra. Tisztelt Makktársak! Mindannyian tudjuk,hogy a szolgáltató is ember,csak néhányan néha elfelejtik.A Hölgy is rendelkezik önérzettel,Karennek ez a melltartó dolog az érzékeny pontja. Nem kell erőltetni,vagy jobb esetben extra rózsaszálak lerakását kilátásba helyezni. Karennek,van tartása,amire nemet mond az nem! Én ezzel a melltartó levétel dologgal úgy voltam,hogy türelem rózsát terem. Tovább nem is firtatnám a kérdést,mert ugye diszkréció adott és elvárt.
Folytatva az esemény leírást,lefelé haladva elérkeztem a gyönyörök kapujához. Imádom kényeztetni,fantasztikusan érzékien tud reagálni,csodálatos puncija van. A popsija is nagyon erogén,szereti ha nyelvemmel kényeztetem,vagy simogatom. Reakcióiból azt gondolom,hogy popsiilag többet is élvezne,de az sajnos rossz tapasztalatai miatt nem szerepel az étlapon. Ezt megértem és tiszteletben tartom. Itt is a szokásoshoz képest vehemensebb voltam,meg is lepődtem,hogy milyen gyorsan a csúcsra juttattam a nyelvemmel. A csúcs közelében mindig rásegít a pici kezével,ilyenkor átölelem a combját,puszilgatom és nézem az arcát,én is élvezem azt a gyönyört,amit átél. Nem régen fedeztem fel,hogy nagyon szereti a láb erotikát,amit én is szeretek. Amíg lenyugszik és pihen egy kicsit én a lábait imádom. Megjegyezném,hogy a lábai ápoltsága is teljesen rendben van. Puszilgatom,csókolgatom,masszírozom a tappancsait és a velem egy időset is szoktuk kényeztetni így lábacskákkal. Fantasztikus élmény,imádom,Karen nagyon érzéki lány.
Ezek után én kértem egy kis kényeztetést. Persze csókkal kezd és halad lefelé,kaptam is egy csodálatos,egyedi franciát. Ismer már,pontosan tudja,hogy mit és hogyan szeretek. Véleményem szerint,komoly hangsúlyt fektet arra,hogy én,mint vissza járó vendége maximálisan jól érezzem magam. Fantasztikus így,hogy nem kell instruálnom a Hölgyet,más dolgom nincs csak élvezni a tevékenységét. Gondolom nem meglepő,hogy NFVSZ-el lett végem. Természetesen megtisztogatott majd össze bújtunk és beszélgettünk különböző témákról. Beszélgető partnernek is fantasztikus Karen. Nagyon okos lány,nagyon figyel és véleményem szerint nagyon helyén van az értékrendje. Ez az alkalom a harmincadik randink és sosem okoz csalódást,nem tudom megunni,mivel minden alkalommal meg tud lepni valami kis nem várt kedvességgel. Sosem indiszkrét,nem trágár,nem közönséges.
Lassan úgy éreztem eljött a második menet ideje. Nem szeretem ha túl későn kezdünk neki,mert akkor az aktus teljesítendő feladatként materializálódik nálam és akkor nem jön össze. Viszont udvariatlan sem sem szeretek lenni,Karen nem húzza az időt ezért egyik alkalommal nekem volt nagyon kellemetlen,mikor az órára tekintve azt láttam,hogy kicsit túlcsúsztam és még csak szóvá sem tette.
A második menetet csókokkal és egy nekem személyre szabott franciával kezdtük. Gumit kértem,majd misszibe kezdtünk,ez a kedvenc pózunk. Karennel nagyon jól egymásra tudunk hangolódni,ilyenkor a lábaival átölel és diktálja a tempót,szabályosan azt érzem,hogy használ,arra,hogy kielégítsem. Ezzel a fantasztikus érzéssel rendszeresen megajándékoz. Nem hangos a szexben,de ilyenkor fantasztikus,érzéki hanghatásokat prezentál.Fenséges,csodálatos és érzéki,igazi Nő. Nem bírtam sokáig és tele lőttem a gumit,utána még talán percekig bent maradtam,amíg teljesen lenyugodtam. Tisztálkodás majd öltözés következett,elköszöntünk és ismételten egy fantasztikus élménnyel távoztam.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A pesti átlagnak megfelelő ajándékot utólag az éjjeli szekrényen helyeztem el. A kapott élmény számomra magasan átlagon felüli.
Rózsacsokor
Ragnar78 nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Írtam már beszit Karenről,de mivel számomra teljesen meglepő,hogy ennyire meg tudott fogni úgy gondoltam,hogy megérdemli,hogy még egy írást összehozzak róla. Fantasztikus ez a lány,számomra az együttléteink minden alkalommal tökéletesek. Minőségi programra vágyó Makktársaknak ajánlom. Nagyon vigyázzunk rá,kincs ez a lány!

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Karen szexpartner beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.Mutasd mindet

FunkciókKaren legfrissebb beszámolói

istennő: 3db
(2021-11-09) : Én az ágyon vártam rá, ő mellém feküdt és simogattuk egymást, közben beszélgettünk kivel mi történt mostanában. Majd elindultam Karen testének felfedezésére, így eljutottam kelyhéhez és hosszan kényeztettem. Ez a művelet nekem nagy örömet és élvezetet okozott, remélem Karennek is jólesett. Ezután viszonzásul nagyon jó francia kényeztetésben volt részem,

(2020-05-11) : Ezután Kaken részesített kitűnő franciás kényeztetésben. Finoman kezdte, majd sokszor mélyen eltüntette a barátom. Ügyesen használja a nyelvét is. Kérnem kellett a védőfelszerelést, nagyon felizgatott.

(2017-10-20) : Kértem, hogy feküdjön hanyatt és lekerült a bugyi is. Gyönyörű rózsaszínű a puncija és látványosan izgatott volt már is a csiklója, pedig még nagyon az elején voltunk.

felejthetetlen: 15db
(2024-02-26) : Ezután tényleg fantasztikus francát kaptam, változó intenzítással, figyelve a reakcióimra, próbálva minél mélyebbre eltüntetni a férfasságom a szájában (ami sikerült is neki) a környéket sem elhanyagolva bőnyálasan kényeztetett. A kölcsönös franciát most nem eröltettük,

(2023-11-25) : Ezután ö következett és egy fantasztikusan izgató, erotkus francia leckét adott, szinte teljesen eltüntette meredező férfiasságom a szájában. Kezdett az a veszély fenyegetni hogy nem tudom tovább tartani magam, de még nem akartam hogy vége legyen,

(2023-06-15) : Egy idő után ő térdelt le, és a szájába vette az irányítást. Nagyon finoman franciázik, ezt a technikát eddig csak pár hölgynél tapasztaltam. A nyelvével cikázik közben. Miután kellőképpen felhúzott, és nem akartam ennyivel távozni ma, finoman jeleztem, hogy én is befészkelném magam a lábak közé.

nagyon jó: 37db
(2024-01-16) : Ezután kezelésbe vette a kapitányt, kézzel, szájjal. Nagyon kellemes volt.. Éreztem, hogy nagy a stressz rajtam, ez kihatással volt a potenciámra is sajnos. Azt hiszem, a csók sokat segített volna,

(2022-11-12) : Finoman, érzékien szeretgette a velem egykorút. Némely esetben a határait súrolgatta a full mélytoroknak. Éreztem, hogy igen jó mélyen vagyok már. Így volt tökéletes! Minden cseppjét kiélveztem az ajkának a ténykedését, majd ráérzett, hogy a gumit szeretném! Azaz a punciját😊

(2022-08-02) : Úgy éreztem tetszett neki a franciás kényeztetésem. Keren sem maradt adódom, viszonozta kedvességemet. Csodálatos, változatos, sokszor mély torkos franciába részesített. Kértem a gumit, először lovagló pózban élvezhettem tevékenységét, Majd papás mamás következett.

: 68db
(2024-02-20) : Franciát nagyon finoman kezdte, először kicsit szájba véve, oldalát csókolta, majd eltűnt a szájában az egész. Nyelve sem maradt tétlen, hol gyorsabb, hol lassabb tempóban csinálta, azt nem lehetett sokáig bírni. Kértem, hagy kényeztessem én is Őt.

(2024-01-08) : Majd Ő kényeztetett.Közben kaptam védőfelszerelést és megkezdődhetett a különböző pózok kipróbálása.Istenien lovagol. A végén még egy jót beszélgettünk.Nagyon kedves jó természete van.

(2022-05-12) : Elkezdetem a kényeztetését a nyakától a gyönyörű punciig. Remélem teljesen megfeletem az elvárásainak, szeretem ha a randi nem csak rólam szól hanem mind a kettőnkről. A kényeztetésem után cseréltünk, számomra brutál jó a franciája, közben simogattam a feszes popsiát.