Érdekességek az oldal életéből: itt olvashatod :)
NAGYON JÓ szexpartner beszámoló

Angi

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2016-05-25 00:05:21

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Kedves Ted! Egy ideje én is figyeltelek mielőtt még eljöttél volna hozzám. Megpillant a szemem rajtad amikor véleményezni láttam a reagálásod a beszámolóim mellett. Nyomot hagytál, leírtad a véleményed, nem siklottál el a dolgok felett, kihasználtad az oldal adta lehetőségeket. Úgy éreztem nem nézhetek át feletted, be kellett pillantanom az adatlapodra. Beszámolóidat kezdtem elolvasni, hogy jobban megismerhesselek. Az olvasás egyre jobban befolyásolta az érzelmeimet, nem fékeztem le, csak olvastalak tovább. Hirtelen valami történt velem, álmodozni kezdtem, mint a legtöbb nő amikor valami szép élményt képzel el az életében. Majd elaludtam. Másnap ahogy felkeltem, be is tekintettem egyből a csevegésembe. Megláttalak, gondoltam magamba ilyen nincs. Saját nézőpontodból kiinduló elgondolásod szóvá tetted, egyezett is az enyémmel. Rögtön éreztem, tetszik nekem amit írsz, és egy dimenzióban forog az agyunk. Ezzel, máris másodjára adtál okot arra, hogy felfigyeljek rád. Ekkor még nem is gondoltam, hogy engem te valaha meg is látogatsz. Ami nagy öröm volt a számomra, hogy felhívtál, csak egy két nap telt el talán amikor utoljára az oldalon beszéltünk. Bemutatkoztál, hitelessé is vált így minden egyes szavad!
Mit is mondhatnék még. A beszámolóddal kapcsolatban amit most megírtál, megerősítést kaptam a megérzéseimre, gondolataimra. Nem kell mondanom, hogy a veled való találkozás, szikrázó volt, és izzó. De, azon a ponton túl lépni, már nem könnyű. Mert, lássuk be, még akkor is, ha "csak" alkalmi vendégként is látogattál meg, attól még tény, hogy nem könnyű téged elfeledni. Ez a nagy igazság. Ezért is örülök neki nagyon, hogy a problémás hétköznapokban sok-sok pillanatnyi töltődést tudtam adni neked. Megérdemelted! Kaptam is tőled rendesen viszonzásul ahogy a beszid olvasom cserébe, bevallom szétolvadtam...nagyon kedves vagy, és szavahihető, és ez nem csak szeszély a részemről!
Minden jóravaló nőnek csak ajánlani tudlak, nem kérdés, hogy visszavárlak! ;)

Beszámoló Angi +36706364668 79897 szexpartner

Ted21 a 2016-05 hónapi randiján történteket írta meg Angi hirdetővel
Egyeztetés
Elérhető:
5
Angi már jó ideje szerepelt a kedvenceim között, néhány nappal korábban a csevijében nagy "egyetértésben" beszélgettünk valami világmegváltó dologról :-)
Nagyon tetszett a hozzállása a témához, megegyeztünk, hgy ezt személyesen kellene folytatnunk.
A telefont elsőre felvette, amikor bemutatkoztam csak annyit mondott, hogy: "Hát Te vagy az?? Lesz miről beszélgetnünk!"
Gyorsan, rugalmasan egyeztettük a délutáni találkozót!
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
III. ker. Árpádhidhoz közeli lakótelep. Parkolás ingyenes, de a tömegközlekedés is egyértelmű, nincs értelme nagyon ragozni.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Tágas, kényelmes panellakás. Szoba hangulatosan berendezve, kényelmesen van helye mindennek. Az attrakció színhelye egy nagy franciaágy, keresztbe-hosszába bőven lehet hancúrozni rajta.
Fűrdőszoba teljesen átlagos, tisztaság higiénia tökéletes!
Angi külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
A fényképei alapján Angi egy határozott, szókimondó hölgynek tűnt, ez jött le a csevi-aktivitásából is.
El is kellett mondanom neki, hogy a személyes találkozásunk felülmúlt minden korábbi elképzelésemet, mert képei alapján nekem a Makrancos hölgy jutott eszembe róla, közben pedig egy bájos, dögös, cserfes dívával találkozhattam.
Egy hihetetlen szexis cicfixben fogadott, olyan igéző volt a látvány, hogy a többire nem is nagyon emlékszem. Kibontott hosszú hajával, mosolygósan, nagyon kedvesen fogadott :-)
Rögtön az elején megalapozta a barátnő feelinget :-)
1. Angi +36706364668 beszámoló Budapest 79897 erotikus masszázs
3. Angi +36706364668 beszámoló Budapest 79897 erotikus masszázs4. Angi +36706364668 beszámoló 2016-05-25 00:05:21 erotikus masszázs 798975. Angi +36706364668 beszámoló 2016-05-25 00:05:21 erotikus masszázs 798976. Angi +36706364668 beszámoló 2016-05-25 00:05:21 erotikus masszázs 79897
Action
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia végig:
5
Natúr francia végig, szájba:
5
Aktus:
5
Profi masszázs:
5
Pornós feeling:
3
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Megérkezésem után egy kis frissítővel kinált meg, közben egy kis ismerkedő csevegés folyt közöttünk. A tusi után egyeztettük a részleteket, hogy mi is fér bele a 1,5 óránkba.
Hasonfekve egy nagyon kellemes olajos relax masszázzsal indítottunk, nagyon finom kényeztetés volt. Elsősorban hátam lett átgyurmászolva, de nyak és a lában sem maradtak ki, illetve "Teddy öccsém" is kapott egy kis izelítőt, hogy milyen jó dolgok fognak itt történni. Egy idő után a maszázs észrevétlenül átcsúszott csúszka kényeztetésbe, hát nem semmi ezeket a gyönyörű feszes ciciket magamon érezni. Gyorsan fordulnom kellett, mert kicsi Teddy jelezte, hogy most már ő is szeretne résztvenni a kényeztetésben. Hanyattfekve folytatódott a csúszka, egyre többet időztek az ikrek Teddy környékén, mindketttőnk örömére úgy nézett ki, hogy jó barátságot kötöttek. Kaptam egy nagyon kellemes NF-t, tényleg finom volt, lágy és érzéki. Nagyon kellemes volt a kézi support hozzá, olyannyira, hogy kérnem kellett cseréljünk még mielőtt idejekorán bevégzem.
Angi hanyattfeküdt, én a gyönyörű ciciket kényeztettem, élmény volt velük játszadozni, igazán kellemes játszótársaknak bizonyultak. Nagyon vártam, hogy végre elérjek a legfőbb gyönyörök forrásához és a kelhyét kényeztethessem. Nagyon kellemes volt vele csókolzni, éreztem, hogy hamar megtaláltuk az összhangot. Volt egy tétova kisérletem, hogy egy kis ujjazással tegyem még emlékezetessebbé az akciót, de kérte hogy ne, "így is brutális robbanásom lesz" - jött az instrukció.
Nem is kellett sokat ténykednem, ritmusos csípőemelgeteések és erőteljesedő nyögdécselések közepette egy gyönyörű orgazmusa volt.
Nem tartottunk hosszú pihenőt, hanem felpattintotta rám a vv-t és missziben kezdtük az aktust. Igéző látvány így felűlről egyszerre a cicik és ez a bájos, mosolygós, szexet élvező arc. Már ettől kész voltam. Fordultunk és doggyban folytattuk, itt is hihetetlen élmény volt a formás, kerek popsiba kapaszkodni.
NFVSZ-vel szerettem volna befejezni, így védőruha le és hanyattfeküdtem. Angi az elején megtapsztalt finom, puha NF kényeztetésével folytatta és néhány pillanattal később ajkai között ért el az ősrobbanás. Nagyon finoman levezette az utolsó rezdüléseimet is, egészen addig míg valamelyest magamhoz tértem.
Gyors tisztálkodás, majd egymást simogatva egy jóízűt beszégettünk. S bár időm engedett volna egy második kört, olyan tökéletes kieklégülés volt az első menet, hogy inkább egy ismételet kényeztető relax masszázst kértem és kaptam. :-)
Elszámolás
Megérte:
5
Korrektség:
5
Előre telefonban egyeztettük, hogy mekkora a csokor egy fullos 1,5 órás programra. Távozás előtt kérdeztem rá, hogy változott-e valami a virágösszeállításban. A kis asztalon hagytam egy pici ajándékkal együtt.
Rózsacsokor
Ted21 nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető beállítása szerint fél órás randira 20, egy órás randira 30, másfel órás randira 40 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Kellemes élmény volt Angival az együtt töltött 1,5 óra. Végig éreztem, hogy odafigyel rám, keresi, hogy hol, miben tud a kedvemre tenni. Igazi barátnős randevú volt, egy tényleg cserfes, dögös partnerrel.
Köszönöm!

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Angi szexpartner beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.Mutasd mindet

FunkciókAngi legfrissebb beszámolói

istennő: 2db
(2011-02-11) :

Masszírozással kezdett, ami nem volt erős sem dúrva, ellazított. Nem volt profi a NF, de törekszik. Amikor felül van iszanyatosak azok a lökhárítók. 4 pózban igyekeztem, de 30 perc után kivégzett. Rendben volt nagyon az akció.



(2010-05-21) : NF és hasonló inyencségeket nem kértem, kézzel kezdtett kényeztetni. Ez így valami olyan volt amit még soha nem tapasztaltam, olyan erővel fogtra meg az ezredest és húzta vissza tövig, hogy azt hittem néhány másodperc alatt elmegyek. Komoly erőfeszítésbe telt, hogy fogaimat összeszorítva visszatartsam magam. Ilyet még máshol nem tapasztaltam, de nagyon furcsa volt. Azt hittem letépi, deközben nem fájdalmat Ezután lovagló pozban ráugrott az ezredesre, és úgy mozgott mint ha a Royal Ascot Derbyn Overdose hátán ülne.

felejthetetlen: 9db
(2018-11-11) : Simogatni kezdtem a puniját,néha az ujjam becsúszott a résbe.Ilyenkor hangos nyögéssel adta tudtomra ,hogy jól esik neki.Hanyatt fektetett,és a a lábaim közé fészkelve újra szopni kezdett.Lassan ,érzékien,a golyókat is bekapva.

(2018-07-16) : Aztán párat húzott rajta, megsimogatta a golyóimat és benyúlt a zacsi aljához is. Hirtelen leült a zuhanyzó ülőkéjére és úgy mosta le róla a habot. Utána finoman a szájába vette

(2018-03-30) : Angi levette a melltartót, és nekilátott a kényeztetésemnek, úgy helyezkedve, hogy mindenhol hozzáférhessek. Érzékien, lassan játszott a barátommal, nem kímélve a környéket sem, én közben lehámoztam róla a bugyit, és a meleg puncijàt simogattam.

nagyon jó: 29db
(2020-03-22) : Az ajtón belépett,és Angika a kabátot szét nyitva megmutatta a szuper szerelését..Átölelt és megpuszilt.Pár apróságot átadtam neki a konyha pultra helyezte,és ott nézte meg.A nappalib...

(2019-12-01) : Az első játékunk lovaglással kezdődött mely tökéletes póz, hogy a melleivel játszadozzak, melyek igen méretesek, jól és kellőképpen gravitálnak, semmi szilikon érzet nincs.

(2019-07-14) : A szájában szerettem volna befejezni,és igy feltérdeltem az ágyon.Angi négykézláb elém helyezkedett,és a gumit levéve szopni kezdte az ezredest.Pár perc múlva a szájába robbantam.

: 55db
(2021-03-23) : Miután Angi lecuccolt,megkínáltam egy itallal.A sarokülőre telepedtünk,és kortyoltuk az italunk,beszélgettünk.Angi letette a poharát ,és az ölembe ült.Lehajolt és megcsókolt.Összegabal...

(2018-05-23) : Miután elég nyálas lett a farkam lejjebb helyezkedtem,és azt a két gyönyörű mellét a kezeim közé fogva közéjük raktam a farkam ,és mozogni kezdtem.Angi a fenekem fogva izgatta az anuszom,néha a szájaba helyeztem az ezredest ,

(2018-02-10) : Megfordultunk és én feküdtem hanyadt ,és Angi a szájába vett.Finoman szopott,a farkam teljes hosszát kihasználva.Szeretem nézni mikor kényeztet,és élvezem is.A mellei közé vett ,és verni kezdte vele .

lehetne jobb: 1db
(2021-09-23) : Itt is érezhetőek voltak a változások. Megcsinált mindent amit megbeszéltünk, de érezhető volt, hogy valami hiányzik. Valami, amit talán kémiának hívnak, és ami régen megvolt köztünk...