Kiemelt
Franciska(40+)
Budapest XIII.
Neten lévő BÁRMYELYIK hirdetésről írhatsz beszámolót, nem csak a nálunk hirdetőkről
NAGYON JÓ szexpartner beszámoló

Ashley

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2016-03-09 23:13:32

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Szia :) Először is köszönöm mégegyszer az ajándékot :) másodszor pedig az udvariasságod, a hozzám való állásod és az eszmecserét :) itt megjegyezném, nem mindenkivel tudok igy elcsevegni csak aki érdemes rá :)
Nagyon jól éreztem magam ;)
Remélem látlak még :P csókjaim

Beszámoló Ashley +36306851194 77758 szexpartner

Bohém2 a 2016-03 hónapi randiján történteket írta meg Ashley hirdetővel
Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
VTR kommunikáció:
5
Telefonon kezdődött.Pár kicsengést követően fölvette.Kellemes, barátságos,de mégis határozott női hang köszönt vissza.Gyorsan találtunk mindkettőnk számára elfogadható időpontot.Először beszéltünk így gyorsan részletes tájékoztatást kaptam.Ezek után VTR-ben is megerősítettem szándékom.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
VTR bejelentkezésemre azonnal kaptam címet ,kódot.GPS ismeri egyből odavezetett a címre.Parkolási lehetőség bőséges a díj szinte jelképes.Tömegközlekedés kiváló.Váci út közel.Metró,busz pár perc kellemes séta, főleg ilyen napsütésben mint a mai.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A háztömb nem ma épült.Parkosított környezet,mely rendben tartott.A lépcsőház szintén gondozott.Lift nincs, de az emelet nem sok a lépcsők kényelmesek nem probléma a följutás.A lakás egy garzon, még a hagyományos elrendezésben, minden külön.A szoba tágas ,tulajdon képen egy nappali, melyben van egy francia ágy és egy méretes tükör.Elég puha én a keményebbeket szeretem,de a célnak megfelel.A fürdőszoba egy zuhanyzó. Jól fölszerelt, minden szükséges kellék megtalálható.Alapból 2 db törülközőt kaptam!!
Ashley külseje
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Egy testre feszülő ruhában,combfix és magassarkúban fogadott.Tökéletesen passzolt a mérete.Bemutatkozás puszik.Kis virágomat átadtam minek nagyon megörült és újabb puszik. Az első pillanatban hatalmas mellei elvonták figyelmemet.Hogy úgy mondjam kitöltötték látóteremet.Ekkorákkal még nem találkoztam.Azonnal leellenőriztem őket.Örült neki és tolta markomba.Arcos képpel hirdet,de személyisége még szebbé teszi.Mosolya megnyerő kék szemei biztatóan csillognak.Feneke alkatához illik kemény, feszes jó fogású. Az egész NŐ szexre termett!!
Vannak tetkói,melyek illenek hozzá engem nem zavartak sőt.
1. Ashley +36306851194 beszámoló Budapest 77758 erotikus masszázs
3. Ashley +36306851194 beszámoló Budapest 77758 erotikus masszázs4. Ashley +36306851194 beszámoló 2016-03-09 23:13:32 erotikus masszázs 777585. Ashley +36306851194 beszámoló 2016-03-09 23:13:32 erotikus masszázs 777586. Ashley +36306851194 beszámoló 2016-03-09 23:13:32 erotikus masszázs 77758
Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Mélytorkos francia:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Kebelszex:
5
Ujjazni:
5
Pornós feeling:
4
Míg cipőmet levettem ő is kilépett a magassarkúból és már invitált is beljebb.Közben már kínált is itallal.Magamhoz húztam.Nem kellett erőltetni simult élvezet volt az odaadó női testet ölelni csókolni.Kibontakoztam és ruha le irány a fürdő,hova kivezetett.
Egykettőre újra a szobában voltam,de a szájvízről megfeledkeztem. Fürdő majd gyorsan vissza és mellé az ágyra hol Ashley egy melltartóban hívogatóan kellette magát.A cicifix gyorsan lekerült és hatalmas mellei !!! nem fértek tenyerembe.Nem álló cicik,de kellően tömörek jó gyúrni gyömöszölni őket.A bimbók a kényeztetésre vidáman vágták magukat vigyázzba.Keményen meredtek fölfelé.Hát eljátszadoztam velük egy ideig.A hatalmas mellek mint horgony a hajót tartottak fogva. Nem győztem betellni velük.Gazdájuk is nagyon élvezte a foglalkozást.A csúcs mikor egyszerre két bimbi volt a számba! Erőt vettem magamon és csak csak elindultam a combok közt meghúzódó punci felé.Igazgatta magát nehogy elvétsem.A pillangó szárnyak már kinyíltak a csikló már duzzadozott.Finoman birtokba vettem nyalásomra élvezetes sóhaj volt a válasz, mely egyre szaporább és erősebb lett a punci pedig lucskosabb és ekkor jöttek ujjaim.Finoman toltam és simán helyükön voltak.Ezt már nagyon élvezte egyértelműen jelezte.Nem tudom melyikünk "dolgozott " hevesebben.Együtt munkálkodásunknak Ashley hangos orgazmusa lett az eredménye.Kicsit még a csúcson tartottam egy kis utókezeléssel.Hihetetlen élmény ahogy hullámzik kezeid között és csókol,mert kívánja.Lenyugvása után megszólalt: most Te jössz.És fülemtől indulva módszeresen tört célja felé.Kifinomult technikával vette birtokba farkamat.Ahogy a nagykönyvben meg van írva.Először környezet tanulmány,végig nyali, makk körzés és hopp már nincs is a farkad a láthatáron.Tövig tűntem szájában könnyedén.Lent tartotta megcsócsálta szívogatta és kezdődött minden előlről.Piszokul élveztem, Ashley élvezettel csinálta. Egyszer ha rám nézett és csak a lompos érdekelte. Hál istennek jól odanőtt.Gondolt egyet nyál és mellei közé kapta és kezdődött a mellszex.Szemeim kiguvadtak, most sem tudom eldönteni a látványtól vagy az élvezettől.Akkorák a cickók hogy néha bukkant csak ki farkam vége.Már nagyon benne akartam lenni ezért kértem a védőfölszerelést.Megkaptam és ráereszkedett.Nem finomkodott egyből tövig nyelte és elkezdte megdolgozni farkamat.
Lovacskája egyedi. Szépen emelgeti fenekét, köröz majd keményen odadörzsöli magát és hörög.Ezt sem lehet vég nélkül bírni misszibe fordultunk.Nem volt egy kiforrott mozdulatsor,de megoldottuk a lompos újra helyére került.Nagyon élvezi ha kefélik tökéletesen veszi az ütemet szinte elébe megy a történéseknek.Váltogattuk a pózokat nem vagyok annyira hajlékony mondta.Dehogynem válaszoltam és szeretkeztünk tovább.Kiélveztük a lehetőségeket és kértem kutyusba folytassuk.A tükörrel szemben vette föl a pozíciót.Hát ezt mindenki tapasztalja meg személyesen.Feneke és én tettük a dolgunkat toltuk rendesen és a cickók valami külön életet éltek.Táncoltak összeverődtek mint a harangok. Már vártam hogy megszólaljanak és ekkor ért a vég hatalmasat élveztem a gumiba.Oly ügyesen végezte az "utó munkákat".hogy farkam még kemény volt mikor elköszönt a puncitól.
Igazi felkészült profi lány az biztos, kisujjában van a szakma.Tisztogatás és összebújtunk.Meglepően nyílt,értelmes,okos lány.Mindenről beszélgettünk nem volt tabu téma.Én ezzel biztos nem élek vissza!!
Az idő gyorsan röpült .Fürdés,öltözés és búcsu.Csók,legyen szép napod vigyázz magadra.Tökéletes befejezés. Köszönöm!
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A végén rákérdeztem, mivel volt egy kis idő túllépés,de maradt az eredeti. Kicsit az átlag fölött,de a kapott élmény értékesebb.A komódra tettem meg sem nézte nem foglalkozott vele. Értékeltem bizalmát.
Rózsacsokor
Bohém2 nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Élvezet volt minden perc.Csak profik képesek úgy játszani velünk,hogy azt érezzük állandó barátnőnkkel talizunk és szeretkezünk.Teljesen kitöltötte gondolataimat csak Ő létezett.Csevi közben tértem vissza a valóságba.Gyönyörű élvezetes órában volt részem.Köszönöm!!

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Ashley szexpartner beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.Mutasd mindet

FunkciókAshley legfrissebb beszámolói

istennő: 13db
(2023-12-29) : Végignyalja lomposom keresztbe, hossźába. Nÿála a tökföldet áztatja. Megszívja makkomat és azzal a lendülettel torkára ereszti. Frenetikus a franciája. Ritmus, mélység kiszámíthatatlanul változatos formában előadva.

(2023-08-30) : Elereszti - nézd fölkel és nagy nevetés közben újra torka mélyén lompi. Hagytam, hosszan játszadozott én pedig nagyon élveztem e játékot. Éreztem Kedvesem kezd nagyon beindulni.

(2023-08-15) : Közben fölnéz. Szemeiből kéjes elszántság sugároz. Tövig nyeli, fejét rajta tartom. Épen időben engedem el, így nincs öklendezés. Közben megy a vertikális petting. Nagyokat nevetünk. Farkam tövig szájában, de csak nevet hangosan.

felejthetetlen: 47db
(2023-08-18) : Hanyatt feküdtem és elmarkolta a cerkát, amivel szakértő módjára el is játszadozott. Volt mélytorok, isteni nyelvmunka, vákuum képzés. Persze közben incselkedő megjegyzésekkel húz, dicsér.

(2023-07-31) : Végig nyalta falta a golyókat és annak környékét majd eltüntette farkamat tövig és nagyon érzékien, többször végig nyalva, a golyókkal is játszva dolgozott rajtam. mindenképpen szerettem volna viszonozni kedvességét ezért engedélyt kértem hogy punciját közelebbről is megismerjem

(2023-07-11) : Ő is érzi ès farkam tövig szájában és megállíthatatlanul lövell pulzálva farkam. Telepakoltam rendesen. Hagyott lenyugodni. Ügyesen egy cseppet sem kiejtve szilvia redőibe engedte. Egy csókkal pecsételtük meg az akciót.

nagyon jó: 31db
(2023-08-05) : Vízszintesbe kerülve kézbe, majd szájba veszi az alkatrészem. Ahhh tetszik a művelet. Pár percet elvagyunk, aztán kérem a 69-et, ki nem hagynám. Természetesen finom a punci. Átrendeződünk, hogy jobban ízlelgessem Őt. Reális esély van öröm okozására.

(2023-07-31) : Arra kértem Ashley-t hogy szopjon. Sokáig és lassan. És uraim Ashley szop. Szépen, lassan, simogat, puszilgat, mint egy kiéhezett barátnő. Rettenetesen jól csinálja a szopást.

(2023-06-19) : Ajtó mögül elém.toppant azonnal csók , és meg azonnal a ciciknek.estem aztán kézmosás mert azért kell a higiénia is.Simogattuk egymást közben percenként abbahagytuk mert röhögünk a másik poenjain . Imádom , mert nem csak dugás hanem standup is egyben 😆

: 60db
(2024-03-15) : Ashley started sucking my dick. Oh yes, her French is simply divine. While she was sucking my dick, I was caressing her pussy with my fingers.

(2024-02-21) : Franciája nagyon jó, technikás, változó tempó, mélység és intenzitás. Tojások is kaptak szeretgetést, lejjebb is ment volna ha kérem, de az engem izgat, nem az én világom. Kis ideg élveztem eme tevékenységét, mikor felajánlotta, hogy mostmár meglovagolna.

(2024-02-13) : Előttem térdelt az ágyon keresztben és úgy megszívta a szerszámot mintha oxigén jönne belőle. Közben én mögé nyúlva óvatosan becsúsztattam az egyik ujjamat hátulról, így ismét két végéről voltam benne egyszerre amikor én is felértem a csúcsra és nagyokat nyögve,

egyeztetési probléma: 2db
(2016-01-23) : Én a megbeszéltek szerint el is indultam, már a környéken voltam, amikor 5 (!!!) perccel az időpont előtt küld egy smst, hogy sajnos dugóban áll, nem fog odaérni.

(2016-01-17) : A telefonbeszélgetések és SMS-ek alapján nem gondoltuk volna, hogy a napokkal ezelőtt megbeszélt randevúra nem jött el.