A nem nálunk hirdetők beszámolói prémium vendég előfizetés nélkül kikerülés után 7 napig olvashatóak
NAGYON JÓ szexpartner beszámoló

Misty VIP

Normál hirdető

-

Beküldve: 2016-03-09 14:24:46

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Misty VIP +36305476995 77742 szexpartner

Doom1111 a 2016-03 hónapi randiján történteket írta meg Misty VIP hirdetővel
Egyeztetés
Elérhető:
3
SMS kommunikáció:
4
Ahogy azt a leírásában is olvashatjuk, nem könnyű bejutni Mistyhez. Nekem sem volt az, de minden várakozást megért!!! :)
Mivel már egyszer majdnem összejött a találkozó szerintem meg volt neki a számom, és sms-ben próbálkoztam 1 nappal előtte, mert hiába hívtam, nem értem el. Dél környéki időpontot kértem, mivel nem pesti vagyok, így tudtam volna könnyen egyeztetni a munkámmal. Délutáni időpontot kaptam, de úgy voltam megoldom, örülök, hogy egyáltalán végre van időpontom. Aznap reggel ő hívott a részletek miatt, és hogy tudnék 15 helyett 12 órára menni? Na ennél jobban sem sikerülhetett volna az indulás, pont az az időpont, ami nekem a legjobb. Innentől már tudtam, hogy valami nagyon jó dolog fog velem történni. :)
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Egyértelmű a cím:
5
GPS-szel pont a ház előtt álltam meg. Nem volt rossz környék, de pont lomtalanítás volt, ezért sok rosszarcú embert láttam. Mivel gondolom évente egy-két ilyen alkalom lehet, nem jellemző ez, de most semmit nem hagytam az autóban, biztos, ami biztos.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Egy társasházi lakás x-edik emelete. Maga a ház is rendben van, Misty rezidenciájáról nem is beszélve. Nálam abszolút favorit dolog az, hogy lehet választani a helyiségek között.
Nem is tudom, van-e másnál ilyen. 3 közül is lehet választani, én a nappalit választottam, ahol kanapé és masszázságy is volt. Volt még két másik szoba is, de mindig csak a hálószoba? Nem, nekem most másra volt szükségem. :)
Fürdő is és a szobák is tiszták, igényesek voltak, minden van, amire szükség lehet, egyedül egy kulcstartó hiányzik a lakásból, igaz Misty? :)
Összefoglalva tökéletes randi helyszín.
Misty VIP külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Nos, hát ez az a pont, ami választ ad arra a kérdésre, hogy miért olyan nehéz Misty-hez bejutni. :)
Szerintem gyönyörű lány, nem véletlenül mer arccal is hirdetni, a bőre finom, puha, alakja szenzációs, a mellei műremekek, imádtam őket, popsi formás, a puncija pedig...
Valahogy úgy tudnám jellemezni a kelyhét, hogy még hozzá sem értem sem szájjal sem kézzel, és mégis ránézésre éreztem, hogy milyen finom. Megmagyarázhatatlan volt számomra ez. Eszméletlen szép és nagyon finom puncija van, de legalább így magával ragadott a popsilyuka is. El sem tudom dönteni, melyikbe szerettem bele jobban. :)
Egy csinos szettben fogadott, de már nem emlékszem, hogy pontosan milyen volt, de nagyon tetszett.
1. Misty VIP +36305476995 beszámoló Budapest 77742 erotikus masszázs
3. Misty VIP +36305476995 beszámoló Budapest 77742 erotikus masszázs4. Misty VIP +36305476995 beszámoló 2016-03-09 16:15:37 erotikus masszázs 777425. Misty VIP +36305476995 beszámoló 2016-03-09 16:15:37 erotikus masszázs 777426. Misty VIP +36305476995 beszámoló 2016-03-09 16:15:37 erotikus masszázs 77742
Action
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig, szájba:
5
Mélytorkos francia:
4
Aktus:
5
Csók:
4
Kebelszex:
5
Profi masszázs:
5
Popó:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Már a liftből kifordulva egyből megláttam, mert ki kell jönnie, az ajtót kinyitni. Az ajtót, ami üvegből van! Tehát azonnal láthatod ezt a gyönyörű teremtést, anélkül, hogy a lakásba lépnél. Ez is egy rendhagyó dolog volt a randinkban.

Megint megerősödött bennem a reggeli érzés, hogy ma valami nagyon jó dolog fog velem történni. :) A bizsergő érzés miatt, amit egész délelőtt éreztem, egy picit zavarban is voltam, de szerintem annyira nem látszódhatott.
Beinvitált a lakásba, bemutatkoztunk puszival, megmutatta a helyiségeket, átbeszéltük, hogy milyen szerencse, hogy meg kellett változtatni az időpontot, és pont akkor tudott fogadni, amikor nekem is a legjobb volt.

Kiválasztottam a nappalit, a már korábban említett kanapéval és masszázsággyal. Átbeszéltük mit szeretnék, igazából sok minden alapban is van, én plusszban természetesen a popsijára vágytam, ami ellen természetesen nem volt kifogása. Én is kérdeztem, hogy ő mit szeret, mert vele csak úgy tudtam elképzelni az együttlétet, hogy én is odaadó vagyok. Egyébként sem vagyok önző vagy durva típus, ezt említettem is neki.
Gyors zuhany, tudtam tusfürdőkből is választani, majd visszaérve elém lépett és már kezdett is simogatni. Tényleg zavarba jöttem megint egy kicsit, de hál 'Istennek gyorsan elmúlt. :) Simogatni puszilgatni kezdett, és hopp lecsúszott a derekamról a törülköző. Szinte azonnal szájba vette a szerszámot és nagyon nagyon finom franciába kezdett. Próbálta mélyebbre is venni, ami felettébb tetszett. Közben leült az ágyra és úgy franciázott tovább. Le kellett lassítanom, mert nagyon finoman csinálta, és hát... :)

Épp kérni akartam, hogy forduljunk, hadd pihenjek és inkább én kényeztetném, erre még mielőtt mondtam volna valamit, megfordult megtámasztotta a hátát a kanapé vagy inkább ülőgarnitúra támláján felhúzta a lábát és rám nézett!!! UUUhhh... Majdnem a látványtól elmentem, erről írtam korábban, ránézésre is finom volt, hát még amikor belecsókoltam.. Nem tudom, hogy gondolat olvasó-e mellékállásban, de hogy valaki ennyire ráérezzen a dolgokra...
Még most is remegek, ha belegondolok. Annyira finom volt a puncija, hogy nincsen szavak rá. Csókoltam, nyaltam, puszilgattam, a csiklójával is játszottam és a nyelvem is bedugtam, minden tetszett neki. Kérdeztem is folyamatosan, hogy jó neki. Saját kezével is rásegített amikor épp a "bent" volt a nyelvem. Orgazmusa nem volt, de látszott, hogy élvezte. Nos ettől a kis kitérőtől nem lettem kevésbé felhúzva. :)

Közben szép lassan lejjebb csúszott a nyelvem és elkezdtem a hátsó bejáratot is nyelvvel kényeztetni, ami szintén tetszett neki. Na meg persze nekem is. :) Imádtam a popsiját. Nyaltam, faltam itt is, finoman becsúsztattam a nyelvem is, ááá...
Majd megfordult doggyba és hátulról folytattam ugyanezt. Kis idő után felálltunk, óvszert húzott és doggyban punciba kezdtünk. Tetszett neki, próbáltam közben álomszép melleit is hátulról simogatni, de nagyon tempót nem mertem diktálni, mert nagyon fel voltam már húzva. Inkább átkéredzkedtem popsiba. Kis síkosítót és elég könnyen vette az akadályt. Persze azért én is óvatos voltam.
Nagyon jó volt a popsijában, így is értem véget elsőre.
Letisztogatott engem is magát is majd ledőltünk a kanapéra vagy mire és kicsit rám dőlt olyan barátnősen. Tök jó érzés volt, és kezdetét vette egy kis beszélgetés, és nevetgélés. Sok mindent megosztottunk egymással, poénok is voltak, abszolút bejött emberileg is. Belső is rendben van, nemcsak a külső.

Beszélgetés közben szép óvatosan újra elkezdett simogatni, amire hamar reagált is a velem egykorú. Mire ő kérdés nélkül felkelt elém térdelt és elkezdett franciázni. Megint nagyon finom franciát kaptam, miközben elkezdtem gondolkozni a következő pózokon. Szemeztem a masszázsággyal is, de vártam vártam, mert annyira jól csinálta. Na mi lett a vége? Persze, hogy nem bírtam leállítani és hatalmasat élveztem a szájába. Pedig nem ez volt a tervem! :) De így is megérte.

Gyorsan ránéztem az órára és mivel volt még időnk kérdeztem, hogy megmasszíroz-e?
Természetesen igen volt a válasz. Felfeküdtem a padra és nagyon finom masszázst kaptam. Másnap láttam csak az adatlapján, hogy profin is masszíroz, úgyhogy jól döntöttem, pedig nem is tudtam. Rövid volt ugyan a masszázs de jól esett.

Ahogy felkeltem a padról, úgy nézett rám, mintha kérdezné, hogy na lesz még valami? :) Én magamhoz húztam újra, simogatni kezdtem ő meg egy újabb franciát indított el. Mondtam is neki, ha még ez is sikerül neki és harmadjára is felhúz, akkor nem is tudom mit csinálok vele. SIKERÜLT NEKI! Újra harckész állapotba varázsolt 1-2 percen belül, pedig már szerintem az idő vége felé jártunk. Gyors gumihúzás és először a masszázspadon utána a kanapén szexeltünk még egyet, de közben kezdte az ezredes megadni magát és bevallom elpuhultam. Jeleztem felé, gondolván, hogy ezzel vége a történetnek, de nem. Gumi le és franciával újra felkeményített. Mondtam is neki, hogy ő egy Istennő! És ismét a szájában végeztem.

Kérdeztem, hogy hol van a legközelebbi orvos, mert lehet, hogy szükségem lesz rá, amire ő csak kajánul nevetett.
Összeszedtem magam, kimentem tusolni, ő is kijött, mosdónál öblített és beszélgettünk közben.
Elszámolás
Megérte:
5
Korrektség:
5
Gyorsan felöltöztem és megkérdeztem. Komolyan mondom, hogy eddig a pillanatig egy szó nem esett róla. Sem sms-ben, sem telefonon, sem személyesen. Természetesen odaadtam amit mondott. Bármit mondott volna, megérte volna! :) Az egyik legjobb Misty!
Rózsacsokor
Doom1111 nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Ezek után mit is mondhatnék még. Mindene rendben van, külső, belső, hozzáállás, kitartás. :)
Imádtam és biztos, hogy menni fogok még hozzá. Most már remélem könnyebb lesz vele egyeztetni így, hogy már meg volt az első randi. Remélem ő is jól érezte magát velem. Nekem úgy tűnt...

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Misty VIP szexpartner beszámolójáról


2016-03-22 22:49:46
Ezt hívják beszámolónak! :) Ebből már egy könyv is kijön :D

2016-03-22 22:49:46
Ezt hívják beszámolónak! :) Ebből már egy könyv is kijön :D

2016-03-18 17:09:06
Nagyon jó és szemléletes beszámoló, ismervén Mistyt minden szavaddal egyetértek.

2016-03-18 17:09:06
Nagyon jó és szemléletes beszámoló, ismervén Mistyt minden szavaddal egyetértek.

2016-03-18 17:07:42
Korekt jól megírt beszámoló biztos benézek én is mistyhez
Mutasd mindet

FunkciókMisty VIP legfrissebb beszámolói

istennő: 16db
(2022-10-26) : Misty szopása pornós jellegű, használja rendesen a nyálát, csorgatja rá, majd benyálazza vele végig a rudat. Miután kellően kiélvezkedte magát, meg persze én is, gondolt egyet, s szó nélkül gumiért nyúlt, rám helyezte, s hanyatt dőlt, széttárta lábait, jelezve, hogy várja már a behatolást.

(2022-05-27) : Ezután Misty kezdett franciázni és rögtön tudtam, hogy óriási ötlet volt eljönni hozzá. Iszonyúan jól franciázik. Sokat használja a nyelvét, nyalogatja a farkat, meg köröz a nyelvével rajta, amikor a szájában van. Sok nyálat használ, veregeti a nyelvéhez, nyalogatja meg markolássza a golyókat, tényleg minden trükköt bevet,

(2018-11-07) : Aztán szájjal felgumizott és már fel is nyársalta magát, először szemből, majd fordított pozícióban, miközben élénken bámultuk a tükröt… Én benne gyönyörködtem, szerintem ő is inkább magában, mert elmondása szerint szereti nézni, ha dugják.

felejthetetlen: 42db
(2023-11-02) : Továbbra is a tükörben követtem az eseményeket, a kezem a popsin, majd Misty nemes egyszerűséggel a fejére tette mindkét kezemet, és csak rámnézett... kitaláltam, mit is szeretne tőlem

(2023-09-15) : Nem csoda, hogy hamarosan gumizás következett, elkerülendő a korai véget. Misty szétdobta a lábát, közölte: "Gyere!", én meg mentem. Klasszikus misszionáriust nyomtunk, Misty végig velem mozgott, hol a csiklóját izgatta, hol a mellét, hol engem. Közben el lehet veszni a szemében is

(2023-05-23) : Dícsérte milyen vastag, és hogy régen volt a szájában ekkora bot. Jól estek a szavai, és megnyugtattam, hogy hamarosan a puncijában és a popójában is érezni fogja, szóval készüljön fel érzelmileg. Mikor éreztem, hogy kezd kimenni a lábamból az erő, lerakódtam az ágyra,

nagyon jó: 31db
(2023-09-18) : Hogy volt-e ilyen, meg olyan póz, nem tudom, lehet, hogy volt, lehet, hogy nem. Hogy Misty így vagy úgy kényeztetett engem, vagy én Őt, lehet, hogy megtörtént, lehet, hogy nem. Egy biztos, ezalatt a randi alatt Misty pontosan tudta, megérezte, hogy akkor és ott mire van szükségem, mit szeretnék.

(2023-05-23) : A hátamra lökött majd nyálas ujjaival és ajkaival izgatta bimbóimat. Megérdemeltem pár ütést szivecskés jogarjától, s végül rámkerült a bilincs. Szorult helyzetemet enyhítette, hogy ajkaimon táncoltatta punciját, végül félrehúzta a gonosz anyagdarabkát és megízlelhettem.

(2023-04-18) : Aztán az ágy közelébe kerülve kezelésbe vette a farkam. Szeretem ahogy csinálja, pillanatok alatt ki tudna végezni. Keze és szája egyszerre teszi a dolgát. Közben a látványa és érintése fokozza az érzést.

: 50db
(2023-10-24) : Pornós volt, mint inkább baratnős, de én ezért is kerestem fel. Többször mélyen lentartva, közben simogatva, melleit markolászva szopattam. Ezt követte a popsi, gyors gumihúzás után, már a popsiba is voltam, egy ilyen féloldalt fekvős, félig missziónárius pózban

(2023-06-28) : Miután jól kiélvezkedtük így magunkat, az ágyra huppantam, ahol tovább folytatta szopásom és folyatta rá nem kevés nyálát, néha a számhoz jőve némi nyelvezésre, olykor pedig a farkas-nyálas ujjait nyalhattam. Innen átvettem picit a kezdeményezést, és a bőnyálas farkamat ezerrel verve félig-meddig a szájában, félig meddig az arcán ért el a földöntúli vég.

(2023-05-22) : Szépen és ütemesen szopott , utánna felhívtam az ágyra majd hol 4kézláb hol pedig oldalt fekve szopta a farkam. A technika változatos , hol a makkot hol a rudat nyalja , hagyta hogy időnként a fejét tövig a farkamra húzzam vagy a száját dugjam . Ez telt egy ideig majd mikor már nem bírtam az arcára élveztem . Hihetetlen sok jött és nagyon élveztem .

lehetne jobb: 1db
(2023-05-20) : Ezután lekerült rólam a törülköző és rácuppant a velem egykorúra. Kellemes franciában részesített, amolyan pornós, köpködős volt. Kértem hogy had kényeztessem én is, mikor puncihoz értem, nyalakodtam, voltak visszajelzések.

egyeztetési probléma: 1db
(2023-12-08) : Utána újra próbálkoztam, sikerült is új időpontot egyeztetni. Itt is voltam a megadott időben, de nem reagált semmire. Pedig itt volt, láttam ki-be menni a házba.