Kiemelt
Kingus(30+)
Budapest XI.
Kiemelt
ÉdesHármas.(35+)
Budapest XI.
Neten lévő BÁRMYELYIK hirdetésről írhatsz beszámolót, nem csak a nálunk hirdetőkről
NAGYON JÓ szexpartner beszámoló

Misty VIP

Normál hirdető

-

Beküldve: 2016-03-03 19:12:38

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Misty VIP +36305476995 77569 szexpartner

Co2 a 2016-03 hónapi randiján történteket írta meg Misty VIP hirdetővel
Egyeztetés
Elérhető:
5
Mázlista vagyok, nagyon könnyen ment, épp itt jártam az oldalon amikor láttam, hogy újra aktív, mivel már korábban is szemeztem vele hívtam is, épp foglalt volt, gondoltam szuper, akkor ha kicsit később hívom csak felveszi, de ahogy letettem visszacsörgetett és már egyeztettünk is egy találkát 2 nappal későbbre! Egy tünemény a hangja is!
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
4
Egyértelmű a cím:
5
Lehel tér környéke, nagyon könnyű odatalálni, parkoló tuti mindig van, ugyan fizetős és a franc se gondolta hogy V.ker árban van a környék, de igazából nem számít csak apró vagy telefon legyen a közelben :)
BKV-val sem lehet nehéz a 14-es vili jár a Lehelen.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Új építésű társasház, szép lakás igényesen megcsinálva szépen berendezve, külön öröm, hogy lehet választani a helyszínek közül, én a nappalira és a kanapés verzióra voksoltam valahogy az most jobban bejött mint egy ágyjelenet. A fürdő tiszta, megfelelő mennyiségű és fajtájú tusfürdő, szájhigéniás kellékek is több verzióban állnak rendelkezésére a kollégáknak.
Misty VIP külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Erről nem nagyon van mit írni, még most is a hatása alatt vagyok, a képeken is gyönyörű, de élőben valami eszméletlen. Főleg, hogy az emeleti ajtó zárva volt, így muszáj volt kijönnie elém, ergó nem az ajtó mögötti szokásos "zsákbamacska" feeling fogadott, hanem egy fantasztikus látvány főleg, hogy a pici tanga, gyönyörű melltartó és tűsarkú azonnal letaglózott, alig vártam hogy átjussak azon az ajtón. Gyönyörű és hibátlan alak, formás kézbe való fenék, a cicik műremekek és pont jó méretűek(Dr. Úrnak üdvözletem!) Az arca a képekről is látszik, hogy nagyon helyes, nincs mit mondanom egy Istennő!
1. Misty VIP +36305476995 beszámoló Budapest 77569 erotikus masszázs
3. Misty VIP +36305476995 beszámoló Budapest 77569 erotikus masszázs4. Misty VIP +36305476995 beszámoló 2016-03-03 20:17:16 erotikus masszázs 775695. Misty VIP +36305476995 beszámoló 2016-03-03 20:17:16 erotikus masszázs 775696. Misty VIP +36305476995 beszámoló 2016-03-03 20:17:16 erotikus masszázs 77569
Action
Natúr francia (előjátékként):
5
Mélytorkos francia:
5
Aktus:
5
Fotózás:
5
Kebelszex:
5
Popó:
5
Pornós feeling:
4
Barátnő feeling:
4
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Egy órás programra mentem, amit már telefonon előre tisztáztunk. Imádom ha valakinek ilyen formás és kerek feneke van, így annak a lehetőségnek, hogy oda bejussak nem tudtam ellenállni így ezt extrába kértem. Már most tudom, hogy óriási hiba volt a csók opció kihagyása, egyszer kétszer majdnem elfeledkeztem magamról, de szerintem jól titkoltam :) Ezt az opciót legközelebb tuti hozzáteszem. A puha törcsi után irány a fürdő, gyors tusi majd a nappali kényelmét vettük igénybe. Nem nagyon jutottam szóhoz, mert azonnal lekapta a törölközőt rólam, épp hogy a melleivel tudtam egy pár másodpercet játszani, rögtön azon kaptam magam, hogy előttem térdel négykézláb és a velem egykorú már a szájában is van. Ügyesen franciázik szinte 0 kézmunkával, nagyon jól esett. Ezek után irány a kanapé majd ott folytattuk az előbb elkezdett munkafolyamatot. Már épp le akartam állítani, amikor kérdezte hogy beleülhet e, hát micsoda kérdés, ragaszkodom hozzá. Azok a cicik, az az arc és az a mozgás, hát beindult az én csipőmozgásom is rendesen. Éreztem hogy így sem lesz hosszú életű a dolog, így inkább kutyusba váltottunk, hát ez már mindennek a teteje volt, innen menekülni kellett, ekkor kértem, hogy popiba hagy tegyem át, tudtam hogy hamar vége lesz az eszméletlen látvány és a gyönyör miatt amit a popója szorítása okoz. Nem is tévedtem nagyon pár perc után nem bírtam tovább és odabent lett végem. Törölközés majd egymás mellett beszélgetés, simogatás következett. Itt jöttem rá végleg, hogy egy nagyon értelmes lány, tudja mit akar rendben van az énképe, szóval szuper szimpatikus. Ahogy beszélgettünk késztetést éreztem hogy megkóstoljam végre azt a gyönyörű punciját is, nagyon finom és jól reagál az ujjamat is gond nélkül beengedte, bár sikert nem hinném hogy elértem, de akkor és ott ez pont hihető volt és nagyon élveztem. Ezek után újra a szájába vett és kértem a vegyvédelmit majd irány a popsi, nagyon finom volt több pózban is, néha azt hittem nem fogom bírni a végéig elhagy az erő és puha pöcs leszek befejezni, de így melóból ki-berohanva is segített az a látvány ami a retinámba égett, szóval csak összejött, megint odabent lett végem.
A végén még beszélgettünk egy sort, majd az órára nézve tipli fürödni és irány a meló.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Picit a pesti átlag feletti, de amit kaptam az szintén bőven átlag felett van így nagyon jó az értékarány. Csak a végén rendeztük, pont annyit, mint amit telefonon előre megbeszéltünk.
Rózsacsokor
Co2 nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Istennő, mind alkatra, mind hozzáállás ügyileg. Nagyon bejön, biztosan visszatérek még, remélem elmenti a számom, kértem is rá, mert szeretnék élni a köv. lehetőséggel.
Kedes Misty, nagyon köszönöm, remélem az egérke azóta sem került elő! :)

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Misty VIP szexpartner beszámolójáról


2016-03-08 11:56:24
Ilyen beszámoplók kelenek, ezek alapján aztán lehet dönteni mit akarsz.

2016-03-08 11:56:24
Ilyen beszámoplók kelenek, ezek alapján aztán lehet dönteni mit akarsz.

2016-03-06 00:01:13
Misty ismét gondoskodott egy jó élménybeszámolóról,köszönet neki és az írónak.

2016-03-06 00:01:13
Misty ismét gondoskodott egy jó élménybeszámolóról,köszönet neki és az írónak.

2016-03-04 09:41:52
Remek odacsábító beszit írtál, Mistyke kedvencben van.
Mutasd mindet

FunkciókMisty VIP legfrissebb beszámolói

istennő: 16db
(2022-10-26) : Misty szopása pornós jellegű, használja rendesen a nyálát, csorgatja rá, majd benyálazza vele végig a rudat. Miután kellően kiélvezkedte magát, meg persze én is, gondolt egyet, s szó nélkül gumiért nyúlt, rám helyezte, s hanyatt dőlt, széttárta lábait, jelezve, hogy várja már a behatolást.

(2022-05-27) : Ezután Misty kezdett franciázni és rögtön tudtam, hogy óriási ötlet volt eljönni hozzá. Iszonyúan jól franciázik. Sokat használja a nyelvét, nyalogatja a farkat, meg köröz a nyelvével rajta, amikor a szájában van. Sok nyálat használ, veregeti a nyelvéhez, nyalogatja meg markolássza a golyókat, tényleg minden trükköt bevet,

(2018-11-07) : Aztán szájjal felgumizott és már fel is nyársalta magát, először szemből, majd fordított pozícióban, miközben élénken bámultuk a tükröt… Én benne gyönyörködtem, szerintem ő is inkább magában, mert elmondása szerint szereti nézni, ha dugják.

felejthetetlen: 42db
(2024-04-21) : Felvonultatta a teljes repertoárt, mélytorok, vagy csak a makkot szopta, tekergett rajta, nyalta a féknél, a tövétől a hegyéig, csorgatta a nyálát szinte a tökeim is úsztak a nyálában.

(2023-11-02) : Továbbra is a tükörben követtem az eseményeket, a kezem a popsin, majd Misty nemes egyszerűséggel a fejére tette mindkét kezemet, és csak rámnézett... kitaláltam, mit is szeretne tőlem

(2023-09-15) : Nem csoda, hogy hamarosan gumizás következett, elkerülendő a korai véget. Misty szétdobta a lábát, közölte: "Gyere!", én meg mentem. Klasszikus misszionáriust nyomtunk, Misty végig velem mozgott, hol a csiklóját izgatta, hol a mellét, hol engem. Közben el lehet veszni a szemében is

nagyon jó: 31db
(2023-09-18) : Hogy volt-e ilyen, meg olyan póz, nem tudom, lehet, hogy volt, lehet, hogy nem. Hogy Misty így vagy úgy kényeztetett engem, vagy én Őt, lehet, hogy megtörtént, lehet, hogy nem. Egy biztos, ezalatt a randi alatt Misty pontosan tudta, megérezte, hogy akkor és ott mire van szükségem, mit szeretnék.

(2023-05-23) : A hátamra lökött majd nyálas ujjaival és ajkaival izgatta bimbóimat. Megérdemeltem pár ütést szivecskés jogarjától, s végül rámkerült a bilincs. Szorult helyzetemet enyhítette, hogy ajkaimon táncoltatta punciját, végül félrehúzta a gonosz anyagdarabkát és megízlelhettem.

(2023-04-18) : Aztán az ágy közelébe kerülve kezelésbe vette a farkam. Szeretem ahogy csinálja, pillanatok alatt ki tudna végezni. Keze és szája egyszerre teszi a dolgát. Közben a látványa és érintése fokozza az érzést.

: 50db
(2023-10-24) : Pornós volt, mint inkább baratnős, de én ezért is kerestem fel. Többször mélyen lentartva, közben simogatva, melleit markolászva szopattam. Ezt követte a popsi, gyors gumihúzás után, már a popsiba is voltam, egy ilyen féloldalt fekvős, félig missziónárius pózban

(2023-06-28) : Miután jól kiélvezkedtük így magunkat, az ágyra huppantam, ahol tovább folytatta szopásom és folyatta rá nem kevés nyálát, néha a számhoz jőve némi nyelvezésre, olykor pedig a farkas-nyálas ujjait nyalhattam. Innen átvettem picit a kezdeményezést, és a bőnyálas farkamat ezerrel verve félig-meddig a szájában, félig meddig az arcán ért el a földöntúli vég.

(2023-05-22) : Szépen és ütemesen szopott , utánna felhívtam az ágyra majd hol 4kézláb hol pedig oldalt fekve szopta a farkam. A technika változatos , hol a makkot hol a rudat nyalja , hagyta hogy időnként a fejét tövig a farkamra húzzam vagy a száját dugjam . Ez telt egy ideig majd mikor már nem bírtam az arcára élveztem . Hihetetlen sok jött és nagyon élveztem .

lehetne jobb: 1db
(2023-05-20) : Ezután lekerült rólam a törülköző és rácuppant a velem egykorúra. Kellemes franciában részesített, amolyan pornós, köpködős volt. Kértem hogy had kényeztessem én is, mikor puncihoz értem, nyalakodtam, voltak visszajelzések.

egyeztetési probléma: 1db
(2023-12-08) : Utána újra próbálkoztam, sikerült is új időpontot egyeztetni. Itt is voltam a megadott időben, de nem reagált semmire. Pedig itt volt, láttam ki-be menni a házba.